evet evet akıllandım zaten artık kuzum ama zatende alcak buyuk bsey yok suan ben bebegıme oda ozendım eşime kalsa almazdı ben özendım alıcam dedım ondn aldım kalmadı artık alıncak bsey :)) şimdi o dusunsun btun maaşım bna kalcak kaybeden kendısı olucak :))O zaman sizde maaşınızın hepsini harcamayın.
Hatta şöyle yapın kendi harçlığınızı ayırın , o da size vereceği harçlıkla bebek için birşey alsın.
Yani bence en makul çözüm bu sizin için..
evet evet akıllandım zaten artık kuzum ama zatende alcak buyuk bsey yok suan ben bebegıme oda ozendım eşime kalsa almazdı ben özendım alıcam dedım ondn aldım kalmadı artık alıncak bsey :)) şimdi o dusunsun btun maaşım bna kalcak kaybeden kendısı olucak :))
amin cnm çok sağol :)) evet napalım hesap vermek istemıyosa böylehahhayyy kadının gücü
Allah kucağınıza almanızı nasip etsin
veriyor kuzum harcasa kocam harcasın alsın kendıne alsın eve alsın. ama aile dışına harcıyor haram edyorum. senın haram etmeye hakkın yok dyor bal gbıde var. ve eşim dini yönden çok bilgili dikktalidir bu konuyu bal gbı blır ama işine gelmıyorrrrrvalla dini yönden değerlendirmek istemzdim olayı ama bizim Türk erkklerin işine gelmiyor mevzular sizin paranıza asla karışamaz sizde onun maaşının kuruşuna kadar karışabilirsiniz bu yönden içiniz rahat olsun sizden habersiniz kimseye para veremz ve de harcayamaz sizin rızkınız çünkü .
yaa okadar okudum mesleğimi adım memur oldum smdı ısımımı bırakayım cnmKarisini beygir gibi goren adamlardan tiksiniyorum.
Kadin hem calissin hem maasinin hesabini soramasin. Boyle adamlar icin calisip yoruldugunuza degmez.
Evinizde oturun mis gibi daha iyi.
Memur olarak calisabiliyorsan kendi paranida yonetebilirsin.yaa okadar okudum mesleğimi adım memur oldum smdı ısımımı bırakayım cnm(( normal bıyerde çalışcam çoktan çıkardım
bundan sonra öyle olucak cnm sesımı cıkarmassam olmucakMemur olarak calisabiliyorsan kendi paranida yonetebilirsin.
Asla isini birak demiyorum sen yorulup sen emek verip parani kazaniyorsan o parayi senden baska kimse yonetemez.
yani50 tlsini alıcamda kuzum ama bu ay ben halı perde flan alıcam onalr benım kişisel masrafım deilki dmi ama =))) bebek masrafıda ortak olmalı :)
cnm her ay aynı masraf cıkmıyorkı bızde market degısyor harcama değişiyor
şime dcem mutfaga eve alınan herseyı yaz ben sna yarısını verıcem dcem :))Olsun yeni çıkan giderler de bölünür
Örneğin beşik 6oo tl 300 sen 300 o
Market de halledilir bir şekilde
Biray sen bir ay o tuhaf sanki :/
kuzzummm akşam eşim yarın maaş gnu dye sevınıyo tabı bu ay almam gereken seyler vardı zaten bebek için ama hemen kendıme 400 tl kdar ayırdım kalanylada butce yaptım :))) butcemın ıcınde evliilik yıldonumu var eşime ayakkabı hedye alcam bebek odsı halısı perdesi var ama once kendı harclıgımı ayırdım cnku sonra dona kalıyom =)))
cnm benım fıkrımı ıstemıyo giderleri bölüşmk onun fıkrı bende tmam dedım. dur sen 2 3 ay sonra benım ıkramıyelerım yatıcak kendısıde blıyor 5000 tl kadar maaş dışında ucret alıcam. ozman kendısı gelcek hadı ortak yapalım dyeee =)))))))Ya bu da güzel aslında maaşın dan kendine 400 500 ayır o senin kendi özel ihtiyacın için harca
1000 tl yi de ver ne hali varsa gorsün
Sen o 500 den birikim bile yaparsın
Ama çocuğun ihtiyaçlarını o karsilasin
onuda kabule tmıyor bana kalsa bende ortak derım zaten daha bereketlı olur ama istemıyo suan benı sınır etmek cın bu teklıfı sundu ama kendısı zararlı cıkıcak bunu bılmıyoor :)) cnku ocak ayında maaşım 3000 tl kadaro olucak verırım 500 tl evın masrafına 2500 tl bna kalır catır catır harcarım mutlaka dcek ortak yapalım brıktırelım dye araba almak ıstyo cnku =)))O da bu benim param abime verrim sen karışma derse bence parayı ortaya koyun giderlerden sonra kalanı ortak hesap açtırıp oraya atın ordan para çekilirse illa ki haberin olur
yaa şimdi ben hangı tarıhten ıtıbaren yaz aldıklarını dcem eşime ne zman başlayalım. buay param kalmıyor harclıgımı en bastan ayırdım :) anca kendımı gecındıreblırım. eşim karşılıcak mutfagı ama ne zman yazmaaya baslasn ben 15 eşim 1 ınde alıyo maasıYa bu da güzel aslında maaşın dan kendine 400 500 ayır o senin kendi özel ihtiyacın için harca
1000 tl yi de ver ne hali varsa gorsün
Sen o 500 den birikim bile yaparsın
Ama çocuğun ihtiyaçlarını o karsilasin