Eşim ben ve arkadaşım ile termal tatili

Koskoca avukat ama oda tutamıyo parası yok.töbe yarabbım şaka mısınız ya böyle bi sacmalık olur mu kımse ıatemez boyle bı durumu ben ıstemem sahsen ne munasebet canım.2 gun sonra da yazarsın esım aldattı hemde en yakın arkadasımla falan fılan

Ben bekar bir arkadaşımın yanımız da tatile gelmesini bile doğru bulmam, kıskançlık filan değil sonuçta eşinle yapacağın şeyler ayrı,arkadaşınla ayrı..
Siz nasıl rahat yatacaksınız yan yatakta başka biri yatarken çok ilginçsiniz. Hadi siz düşüncesizsiniz de eşiniz nasıl kabul etti çok düşündürücü..

Bir gecede neler olmaz kiiiii

İnsanların ekserisinin güven parçalayanlar olduğunu bilmiyor musunuz? Birşey yoksada oldurursunuz bu şekilde.. Nefis zalim şeytan boş durmaz rahatlığınız ilginç.. aynı zamanda hem şeriate hemde örf ve adetlerimize aykırı..

Bence sikinti yok ne olcakki universitede sevgiliyken bizimde yaptigimiz olmustu evli olunca ne degisecekki

Hadi siz garipsemiyorsunuz da eşiniz ve avukat arkadaşnız da mı garipsemiyor, gitsin o da tutsun ya çok saçma.

burası şeriat ülkesi değil bize ne şeriata uygun olup olmamasından herkes sizin gibi fesat da değil gayet de çiftlerin yanında kaldığımız oluyor kimse kimseye asılmıyor. kendi zihniyetinizi genellemeyin.

Ay avukatsınız 100 tl fazla verin batmazsınız pes.

Para harcanmasın derken başka şeyleri harcamak niye?

Hiç etik değil
ahlaki değil
değil de değil yahu
ölçü iyidir..
mesafe iyidir
bişeyleri baştan önlemek iyidir
bir karpuz kabuğu düşer akıllara,evliliğin ot yoluna gider haberin ola..!

Ayni odada mi kalacaksiniz yani?
Yanlis mi anladim.

Olur mu oyle sey canim.?
Cok yanlis..
Sen kac yasindasin.?
Hic olgunlasmamissin kusurabakma.

+1000

Naaptınız halloldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…