• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ben ve arkadaşım ile termal tatili

Koskoca avukat ama oda tutamıyo parası yok.töbe yarabbım şaka mısınız ya :oha: böyle bi sacmalık olur mu kımse ıatemez boyle bı durumu ben ıstemem sahsen ne munasebet canım.2 gun sonra da yazarsın esım aldattı hemde en yakın arkadasımla falan fılan :skandal:

Merhaba kızlar,
Bu hafta sonu Bursaya bir termal otele eşim ben ve benim gibi avukat olan bi arkadaşım ile gideceğiz.
(Eşimin sırt ağrısı ve bizimde masaj yaptırma amacımız bulunuyor)
Daha ekonomik diye bir gece aynı odada kalacağız çift kişilik yatak ve bir ek yatak aldık.
Durumu halama söyledim ama normal karşılamadı burda anormal durum nedir benim açımdan bir sıkıntı yok arladaşım bekar ve benden bir yaş küçük 91 doğumlu.Eşim ise bizden 7 yaş büyük yani onlara güveniyorum Durumu değerlendirmenizi be yorumlarınızı merak ediyorum

Ben bekar bir arkadaşımın yanımız da tatile gelmesini bile doğru bulmam, kıskançlık filan değil sonuçta eşinle yapacağın şeyler ayrı,arkadaşınla ayrı..
Siz nasıl rahat yatacaksınız yan yatakta başka biri yatarken çok ilginçsiniz. Hadi siz düşüncesizsiniz de eşiniz nasıl kabul etti çok düşündürücü..

Aslında arkadaşımında az ödüyor olması işine geldi.zaten görüştüğüm evime gelen arasıra geç oluncada kalan bir arkadaşım.Ev arkadaşı ile yaşıyor ailesi de uzakta yani alışkın bu durumlara bende öyle çünkü üniversite yıllarımızda hep bir ev arkadaşımız vardı evlenince bu durum hoş olmuyor mu sizce nolcakki sadece bir gece
Bir gecede neler olmaz kiiiii :KK50::skandal::KK37::rolleyes::anneadayı::anne::emir_bebek:

Merhaba kızlar,
Bu hafta sonu Bursaya bir termal otele eşim ben ve benim gibi avukat olan bi arkadaşım ile gideceğiz.
(Eşimin sırt ağrısı ve bizimde masaj yaptırma amacımız bulunuyor)
Daha ekonomik diye bir gece aynı odada kalacağız çift kişilik yatak ve bir ek yatak aldık.
Durumu halama söyledim ama normal karşılamadı burda anormal durum nedir benim açımdan bir sıkıntı yok arladaşım bekar ve benden bir yaş küçük 91 doğumlu.Eşim ise bizden 7 yaş büyük yani onlara güveniyorum Durumu değerlendirmenizi be yorumlarınızı merak ediyorum

İnsanların ekserisinin güven parçalayanlar olduğunu bilmiyor musunuz? Birşey yoksada oldurursunuz bu şekilde.. Nefis zalim şeytan boş durmaz rahatlığınız ilginç.. aynı zamanda hem şeriate hemde örf ve adetlerimize aykırı..

Bence sikinti yok ne olcakki universitede sevgiliyken bizimde yaptigimiz olmustu evli olunca ne degisecekki

İnsanların ekserisinin güven parçalayanlar olduğunu bilmiyor musunuz? Birşey yoksada oldurursunuz bu şekilde.. Nefis zalim şeytan boş durmaz rahatlığınız ilginç.. aynı zamanda hem şeriate hemde örf ve adetlerimize aykırı..

burası şeriat ülkesi değil bize ne şeriata uygun olup olmamasından herkes sizin gibi fesat da değil gayet de çiftlerin yanında kaldığımız oluyor kimse kimseye asılmıyor. kendi zihniyetinizi genellemeyin.

Ay avukatsınız 100 tl fazla verin batmazsınız pes.

Para harcanmasın derken başka şeyleri harcamak niye?

Hiç etik değil
ahlaki değil
değil de değil yahu
ölçü iyidir..
mesafe iyidir
bişeyleri baştan önlemek iyidir
bir karpuz kabuğu düşer akıllara,evliliğin ot yoluna gider haberin ola..!

Ayni odada mi kalacaksiniz yani?
Yanlis mi anladim.

Olur mu oyle sey canim.?
Cok yanlis..
Sen kac yasindasin.?
Hic olgunlasmamissin kusurabakma.

Eşinizi baştan çıkartacak mevzusu değil tabii ama en basitinden küçücük odada tek banyo var 3 kişi üst üste hacet göreceksiniz herkes herkesinkini koklayacak, yatarken eşiniz gaz çıkarsa yanında yatan kadın duyacak koklayacak, sıcak olsa adam pijamasını ya da şortunu çıkarsa kadın görecek.
Nerden baksan rahatsız edici.
+1000

Evime girip çıkan bir arkadaşım ve bende kalmış bir kız sonuçta aslında ben bi sorun görmedim ama halama söyledim oda uygun bulmadı oda uygun bulmayınca sizlerinde fikrini merak edip soruyorum sizlere kızlar yorumlar için teşekkür ederim.
Naaptınız halloldu mu

Back