Eşim ben ve arkadaşım ile termal tatili

Polyannamak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
34
27
34
Merhaba kızlar,
Bu hafta sonu Bursaya bir termal otele eşim ben ve benim gibi avukat olan bi arkadaşım ile gideceğiz.
(Eşimin sırt ağrısı ve bizimde masaj yaptırma amacımız bulunuyor)
Daha ekonomik diye bir gece aynı odada kalacağız çift kişilik yatak ve bir ek yatak aldık.
Durumu halama söyledim ama normal karşılamadı burda anormal durum nedir benim açımdan bir sıkıntı yok arladaşım bekar ve benden bir yaş küçük 91 doğumlu.Eşim ise bizden 7 yaş büyük yani onlara güveniyorum Durumu değerlendirmenizi be yorumlarınızı merak ediyorum

Aslında arkadaşımında az ödüyor olması işine geldi.zaten görüştüğüm evime gelen arasıra geç oluncada kalan bir arkadaşım.Ev arkadaşı ile yaşıyor ailesi de uzakta yani alışkın bu durumlara bende öyle çünkü üniversite yıllarımızda hep bir ev arkadaşımız vardı evlenince bu durum hoş olmuyor mu sizce nolcakki sadece bir gece

Aslında arkadaşımında az ödüyor olması işine geldi.zaten görüştüğüm evime gelen arasıra geç oluncada kalan bir arkadaşım.Ev arkadaşı ile yaşıyor ailesi de uzakta yani alışkın bu durumlara bende öyle çünkü üniversite yıllarımızda hep bir ev arkadaşımız vardı evlenince bu durum hoş olmuyor mu sizce nolcakki sadece bir gece
Yeni uye ilk konu ilk msj
Konu manidar nick manidar....ne akillisin maşallah...:) ama bizden daha degil!
Kaldi ki konunla celisiyirsun,sorun degilse sana gore ne diye bize soruyorsun?
Bize ne koca senin arkadas senin ne halt yersen ye

Evlenince bu durum hos olmuyor mu sizce ? Bu nasil bir soru.

Bence de fakesin.

Evime girip çıkan bir arkadaşım ve bende kalmış bir kız sonuçta aslında ben bi sorun görmedim ama halama söyledim oda uygun bulmadı oda uygun bulmayınca sizlerinde fikrini merak edip soruyorum sizlere kızlar yorumlar için teşekkür ederim.

Ben kiz kardesime kendimden cok guvenirim mesela ama onunla bile bu sekilde kalmam. Hatta nisanlimin kiz kardesiyle de boyle 3 kisi kalmam , niye derseniz sacma bi kombinasyon bence 2 kurus az odemek icin hic gerek yok rahat edemem yani, fesatliktan filan degil bu arada ozellikle kiz kardesten ornek verdim o yuzden..:duduk:

Bu ultra anormal fikir kimden çıktı merak ettim , bırakın seçenek olarak düşünmeyi bir çok insanın aklından bile böyle bir alternatif geçmez emin olun .

Ayrı odalarda kalın hatta bence gitmeyin . Gidecekseniz de eşinizle başbaşa gidin yada arkadaşınızla .

Bir gecelik tatilimi zehir edemem.
Herkesin odası ayrı olmalı bence...hem sizde rahat edemeyebilirsiniz eşinizle.
Ha mecbur kalırım o ayrı o zamanda kız arkadaşımla aynı odada yatarım :deli::KK62:

Eşinizi baştan çıkartacak mevzusu değil tabii ama en basitinden küçücük odada tek banyo var 3 kişi üst üste hacet göreceksiniz herkes herkesinkini koklayacak, yatarken eşiniz gaz çıkarsa yanında yatan kadın duyacak koklayacak, sıcak olsa adam pijamasını ya da şortunu çıkarsa kadın görecek.
Nerden baksan rahatsız edici.

Bunun bir gece iki gecesi yok güzel kardeşim okadr yakın tutmaya gerek yok

X