Eşim ben istemesem ilişkiye girmek aklına gelmiyor

Burda benim hatirladigim en az 3konuda evdeki hanımla iliskiden kacip disarida karisini aldatan erkek gördüm. Hatta birisi yakın zamanda yazdi, bosaniyor

Büyük bi borcumuz yok erkek kuaförü eşim işi biraz yoğun ama dert edecek bişey değil çünkü o ayrı bu ayrı

Büyük bi borcumuz yok erkek kuaförü eşim işi biraz yoğun ama dert edecek bişey değil çünkü o ayrı bu ayrı

eşinizin yoğunluğunu/yorgunluğunu siz bilirsiniz tabii ama mesela kendimden örnek vermem gerekirse benim bebeklerim şimdi uyudular, duş almam lazım ona bile mecalim yok, eşim selam verse evden kaçarım fkfkf yani yorgunluk ağır basıyor ama evet, iş açısından rahatmış, borçtan sebep böyle soğukluk olmaz bence, borcu olmayan mı var?..

Diğer mesajları okumadım ama başkası olabilir mi? Ya da büyük bir kavga atlattınız mı?

Gerçekten borcumuz yok ama her ay kira ödüyorız 6500 lira onu sıkıntı ediyo olabilir de o zaman her zaman üzgün olsun suratı düşük olsun eve gelince enerjisi iyi öyle büyük bi yorgunluk yok üstünde

Burda benim hatirladigim en az 3konuda evdeki hanımla iliskiden kacip disarida karisini aldatan erkek gördüm. Hatta birisi yakın zamanda yazdi, bosaniyor
Allah etmesin ya boşanmak istemem tabiki aldatılmak asla istemem ama bu soruna bi çözüm getirmezse sonumuz kötüye gidiyor

Allah etmesin ya boşanmak istemem tabiki aldatılmak asla istemem ama bu soruna bi çözüm getirmezse sonumuz kötüye gidiyor

Erkekler maddi sorunlarla karsilasinca cinsel olarak uzaklasiyolar bence. Umarim aldatmiyordur ve gecici bir surectir

Ben lohusalık depresyonunu çok ağır yaşadım, en son çocukları anneme bırakıp 1 geceliğine şehir dışında otele gittik eşimle. Resetlendim resmen, cinsel hayatımız düzeldi (öncesinde şuankinden de beterdi) hafif bir kaçamak bence iyi gelebilir. Bir yere gidemeseniz bile evde uygun bir ortam yaratmayı deneyin bence, psikolojik sebeplerdense eğer bu iyi gelebilir

Bunun psikolojik olduğunu düşünmüyorum iki senedir bu şekilde hiç bir zaman gerçekten istenilen bi kadın olarak hissetmedim kendimi bence eşim aseksüel ama bunun farkında değil ona doğum günü hazırladım mini elbise giydim makyaj yaptım hiç etkilenmedi yani erkek olarak birinin karşımda normal durması zor olurdu o durumda ama o durdu

Erkekler maddi sorunlarla karsilasinca cinsel olarak uzaklasiyolar bence. Umarim aldatmiyordur ve gecici bir surectir
İnşallah öyledir ama ben öyle düşünmüyorum bence eşim aseksüel ama bunu kabul etmez farkında da değil zaten

aseksüellik toplumda sizin sandığınız kadar yaygın değil. çünkü eşine gayliği konduramayan her kadın bu forumda aseksüel diyor. ama tam aksine biseksüellik çok yaygın. kötü olan durum şu sizinki biseksüel bile değil gay olabilir. kendi haberi bile olmayabilir kendini keşfetmemiş çok insan var.

üç ihtimal var
1-hormonal
2-bu adam gay(aldatılıyor olabilirsiniz olmaya da bilirsiniz)
3-kadınla aldatılıyorsunuz

Asla gay olduğunu düşünmüyorum antepliyiz buradaki toplum buna asla normal bakmıyor eşimde dinen çok kızıyor öyle insanlara çok tepki gösteriyor hiç sevmiyor aldatıyor olsam bütün hesapları bende telefondan da anlamıyor fazla üstelik aldatsa bile insan eve geldiğinde eşinin tahrik edici hareketlerine sevmese bile dayanamaz ilişki ister bunda etkilenmek yok

Sanki çok fazla kafanıza takıyor gibi geldiniz
Evet önemli ama asilamayacak bir sorunda değil
İkna edip çift terapisine gidebilirsiniz
Yeni doğum yaptıysanız erkekleri bebek faktörü bir süre etkiliyor bence

Sanki çok fazla kafanıza takıyor gibi geldiniz
Evet önemli ama asilamayacak bir sorunda değil
İkna edip çift terapisine gidebilirsiniz
Yeni doğum yaptıysanız erkekleri bebek faktörü bir süre etkiliyor bence
Doğum yapalı onbir ay oldu kafama takıyorum çünkü mutlu değilim eşim terapi kabul etmez çünkü kendini sorunlu görmüyor

Tek önerim boşan

İnşallah öyledir ama ben öyle düşünmüyorum bence eşim aseksüel ama bunu kabul etmez farkında da değil zaten
hormonları düşük eşinin , aynısını on sene ben çektim , benimki terapiyi tedaviyi benim zorumla kabul ediyordu ama devamını getirmiyorsu,
sürekli bu konunun üstüne düşmem gerekiyordu , 10 sene çektim bazen boşver iş gibi yaptım bazen ciddi ciddi konuştum Dr ürolog cinsel terapi döngüsünde geçti bizim evlilik ama yok olmadı , senşn anlattıklarını yaşadım , hormon füşüklüğü ve psikolpjik sorunlar vardı çözemedik , gittikçe agresifleştim , panik atak nefes darlığı çeşit çeşit hastalık sahibimoldum, sürkeli kavga gürültü evde ama asla anlamayan biri karşımda … şuan ayrı evlerdeyiz , adam hala bana böyle davrandın şunu dedin bunun dedinlerde… anlamıyor bile asıl konuyu
Kısaca değişmez , kendisi üstüne düşüp de ilaç kullanmadıkça de ğiş mez, çooookkkk uğraştım yıllarca değişmedi

Söyledikleriniz beni çok korkuttu açıkçası keşke boşanmak kolay olsa yollarımızı kötü olmadan ayırabilsek ama bunu yapmak çok zor yaşadığım ailede bu denli kaba insanlar varken boşanmama izin vermezler izin verirlerse boşandıktan sonra çektirirler

Ben evleri ayırmak istediğimde cinsel terapi ye devam ettiğim dönemdi , ama artım zerre tahammülüm kalmamıştı adamın bu evde dolanmasına , herşeyi herşeyi batıyordu , kendime çok zarar verdim ,hoş o evden gittikten sonra da insna olarak eş olarak bazı iyi yönlerini çok aradım .. çok zorlandım ama dönse de o konu sorun ….. hani belli bir zaman geçtikten sorma artık terapi de kadar kadın çok yorulmuş oluyor , harcanmış kadınlığımın gençliğimin sebebi ile aynı ortamda durmak çok ağır geliyordu bana , bile bile evlendin deidm ona , hayır diyordu ama bence insan . Kendini bilir , çok öfkeliydim ona , çok zor canım , böyle yaşamak , arzulanmamak çooopk zorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…