Eşim ben istemesem ilişkiye girmek aklına gelmiyor

Eee neden boşanmadın bacım ortaçağda mıyız m ne derdin vardı ?
Mazoşistim galiba
Hayatta aşırı aşırı aşır yalnız kalmış bir evlattım , her işi kendim hallettim çok ama çok yalnzı hissediyordum
Boşanırsam ailemin yükü de üstüme binecekti, korktum çok korktum , boşanmak çookk ağır geldi ama çyle yaşamak da çok ağırdı …
Duygusal olarak beni çok yıpratan bir durumdu boşanmak ,
Eeer nesne boşanmadın ın açıklaması bu olur başka ne olur ki ? İşim gücüm gençliğim sağlığım yerindeydi , sadece ve sadece duygusal olarak kabullenemeddim boşanmayı , çözeriz Ya hallolur diye düşündüm ama olmadı , çözülmüyormuş ..

Valla ben de sevmiyorum evliliği.neden kadınlar olarak illa evlilik diye tutturuyoruz ben onu da anlamıyorum.erkek değilim ama bana da zor geliyor.sürekli yanında birisi, sürekli evin masrafları, para, pul hesabı, aileleri idare et falan.biz de bir durup düşünmüyoruz ki kadınlar olarak ? Eee eşinize suç buluyoraunuz ama siz de adam gibi ölçmeden, biçmeden, tanımadan direkt dalmöşsınız evliliğe.ikinizde de hata var.
Bekar mısın

Siz hormon testi için hangi bölüme gitmiştiniz ben üroloji için aldım randevu ama galiba dahiliyeymiş
Üroloji de olur bi yerden başlamak lazım
Dahiliye endokrine sevk edecek … olmadındahiliyeye de gidersiniz .. biz özele de gitmiştik ürolojite
Eşin kabul etti mi Dr u ?

Üroloji de olur bi yerden başlamak lazım
Dahiliye endokrine sevk edecek … olmadındahiliyeye de gidersiniz .. biz özele de gitmiştik ürolojite
Eşin kabul etti mi Dr u ?
Hayır asla kabul etmiyo kendinde sorun görmüyor ben ne yapucam ya bu tür ilaçları yemeğine koysam nolur ki

Randevu alınca gitmesi daha çabuk olur kabul eder mecbur kalır sandım ama o hiç iplemedi beni
Kendi düzeltmek istemiyorsa ne yapsan da boş maalesef
Şif hastası olup çıkmaktan başka seçenek kalmıyor eğer tak taraflı çabalamaya düşersen

X