Bütün bunları ve hislerimi nasıl değiştirebilirim?

Ben sizi eleştireceğim. Diğer üyeler zaten gerekli her şeyi söylemiştir.
1-)Eşiniz çocuk istemiyorsa istemiyordur anlayış gösterin. Cocuk 2 kisilik bir olay sonuçta.
2-)Her ciktiginda kavga etmişsiniz niye kavga ediyorsunuz evlendiniz diye tapusunu almadınız ya adamın
3-)Siz niye bekar günlerinizdeki gibi davranmıyorsunuz ? Çıkın gezin siz de tek başınıza bir birey olun. O sizinle gezmiyorsa tek başınıza gezin.
4-)Hep aynı şeyler,aynı yüzler insan sıkılır. İlla haftanin 7 günü de dipdibe olmayın. 3 gün size özel olsun 4 gün birbirinize müdahale etmeyin.
5-) Ne kadar da narin bir egonuz var. Evet insan güzel olduğunu bilmei ve bunun dile getirilmesini de bilmek ister. Ama ne var fotoğrafta cok iyi çıktım dediyse. Siz de ben de cok güzel çıkmışım deyin.
6-)Siz tek basiniza bir bireysiniz. Kimsenin onayına ihtiyaciniz yok.
7-) O romantik şeyler yapmak istemiyorsa yapmasın. Siz istiyorsanız.yapın. her şeyi de karşı taraftan beklememek lazım

Ben sizi eleştireceğim. Diğer üyeler zaten gerekli her şeyi söylemiştir.
1-)Eşiniz çocuk istemiyorsa istemiyordur anlayış gösterin. Cocuk 2 kisilik bir olay sonuçta.
2-)Her ciktiginda kavga etmişsiniz niye kavga ediyorsunuz evlendiniz diye tapusunu almadınız ya adamın
3-)Siz niye bekar günlerinizdeki gibi davranmıyorsunuz ? Çıkın gezin siz de tek başınıza bir birey olun. O sizinle gezmiyorsa tek başınıza gezin.
4-)Hep aynı şeyler,aynı yüzler insan sıkılır. İlla haftanin 7 günü de dipdibe olmayın. 3 gün size özel olsun 4 gün birbirinize müdahale etmeyin.
5-) Ne kadar da narin bir egonuz var. Evet insan güzel olduğunu bilmei ve bunun dile getirilmesini de bilmek ister. Ama ne var fotoğrafta cok iyi çıktım dediyse. Siz de ben de cok güzel çıkmışım deyin.
6-)Siz tek basiniza bir bireysiniz. Kimsenin onayına ihtiyaciniz yok.
7-) O romantik şeyler yapmak istemiyorsa yapmasın. Siz istiyorsanız.yapın. her şeyi de karşı taraftan beklememek lazım
Kötü bir kavga ve olumsuz düşüncelerden sonra gittiğimiz tatilde çekindiğimiz fotoğrafa da aman ne kadar iyiyim ya da demesin eşini de övsün mesela ne güzeliz bak birlikte desin isterdim
Diğer maddelerinize katılıyorum ve elimden gelen çabayı göstericem

Kötü bir kavga ve olumsuz düşüncelerden sonra gittiğimiz tatilde çekindiğimiz fotoğrafa da aman ne kadar iyiyim ya da demesin eşini de övsün mesela ne güzeliz bak birlikte desin isterdim
Diğer maddelerinize katılıyorum ve elimden gelen çabayı göstericem
Yani sizinki sanirim birikmişlik. Yoksa bir fotoğrafa böyle dedi diye yapmazsiniz. Biz ne kadar güzel olsakta baskalarından duymak hoş oluyor tabi. Yukaridaki maddeleri uygularsaniz dengeler değişecektir ❣ her sey istediginiz gibi olsun

Devlet hastanesinde psikayatr olur ruh ve sinir hastaliklari icin. Psikolog olmaz. İkisinin alanlari bambaşka. Ama yaşam koçluğu desteği alabilir bence
Yaşam koçluğu hiç aklıma gelmedi hani böyle dalıp gittiğimde kendimi gülümserken olumlu düşünürken bulmama yardım edecek her öneriye açığım 😊

o zaman bol bol oku canım.Onlari takip etmeyi bırak yeni çevre edin
Sıkıntı işte bu kamuda çalışıyorum küçük bir yerdeyim eşimin ailesi 40km uzaklıkta benim ailem 4saat.. Çevrem çok sınırlı malesef.. Kitaplar okuyorum ama insanım bir yerden sonra niye böyle oldu deyip daralıyorum tartışmalar vs de sürekli olduğu için konuyu bir türlü kapatmıyorum

Sıkıntı işte bu kamuda çalışıyorum küçük bir yerdeyim eşimin ailesi 40km uzaklıkta benim ailem 4saat.. Çevrem çok sınırlı malesef.. Kitaplar okuyorum ama insanım bir yerden sonra niye böyle oldu deyip daralıyorum tartışmalar vs de sürekli olduğu için konuyu bir türlü kapatmıyorum
iletişim kurmuyorsunuz dimi eski eşinizle

Günaydın değerli kk üyeleri
Gece boyunca defalarca uykum bölündü sanırım ruh halimden kaynaklı kabus falan gördüm:KK43:.
Şimdi de uyandım ve ilk düşündüğüm şey eşim ben şuan iki gündür ailemin yanındayım eşim de benimle bir gece kaldı ve dün döndü arkadaşlarıyla evde içmişler fotoğraf attı 1hafta ayrı kalıcaz her gün arkadaşlarıyla bişeyler yapacak akşamları dışarı çıkacak vs istiyorum ki beni özlesin benim yokluğumu falan düşünsün ama mümkün mü öyle geniş ki arkadaş çevresi ve eşim de çok hevesli onlarla görüşmeye.. Evet ben de ailemin yanındayım ben de güzel vakit geçirebilirim ama ailem eşimle aramızdakilerin farkında ve özellikle annemle ben istemesem de o sürekli konuyu açtığı için bu konularda konuşuyoruz odağımı değiştiremiyorum.. Buradaki çevrem de sınırlı çünkü arkadaşlarımın neredeyse hepsi çalışıyor başka şehirlerde anlayacağınız evden de çok çıkamıycam bana önerebileceğiniz bir şey var mi gerçekten fikirleriniz çok iyi geliyor.. Öyle yalnız olmadığımı ve ruhumu iyi hissettirecek kitap önerileri olabilir..

evine dön bence o alem yapsın sende annenlerle otur yok ya
Eve dönsem de çıkmak isteyecek ki hayır desem zorla yanımda kalmasını istemiyorum evet desem ben yalnız kalıcam malesef alışmış kudurmuştan beter derler ya bizimki öyle bişey ben de ailemin yanında olayım dedim en azından ☺️

X