Tabi ki çok zor
O zaman çözüm yollarını deneyeceksin ama bize o yollar çokm kısa süreli etki etti , hoş eşin de ikna değilmiş … ikna etmek benim de bir kaç yılımı almıştı , ama o ikna etmeler bileği yıpratıcı , neden ikna etmek zorundayım ki sorunun var kalk da çözsene de mi ? Elbette sorun yok diyecekler ama anlattıklarında yaşadıklarım çok bağdaşıyor , yani sorun var , boşanmak mı zor böyle yaşamak mı diye diye gençliğim gitti ve bir çok da sağlık sorunu yaşadım ….. üzgünüm ama ben Bı konusan çok çektim , hatta iki yıllık evliliğim civarıydı , psikiyatriye gidiyordum , bana eşinin yapısı bu desem me dersin dedi ben asla kabul etmedim , çözümü vardır dedim sadece , çözülür dedim , asla ikna olmadım , o adamın. Gözümün içine bakarken ki bana anlatmak istediği şeyi hiç gözümden silinmiyor, bir kere de sinir krizi modunda gittim acil terapi gibi düşün . Bana yine aynı şekilde dedi ki gençsin aktif ve sağlıklısın .. işin de var , bunalrı yaşamak zorunda değilsin dedi, o süreçte eşimle de tanışmıştı , neyin ne olduğunu anlamıştı ,, başka bir çoook meşhur cinsel terapist se bana eşin çok hasta artık sabredemiyorum diyorsan boşan demişti, benim ennn ennnn ennnnnn son tercihimdi boşanmak , bunu duyduğumda da 7-8 yıllık gibi bişeydi evliliğim