Merhaba Kızlar daha önce defalarca evliliğimle ilgili problemlerimi yazdım.11 yıllık evliyim öle böle devam ettirdim.10 yılın sonunda bebeğimiz oldu kayınvalidem hiç istememe rağmen çalıştığım için eşimin de ısrarı ile bebeğe bakmaya geldi.ben bakıcı tutma taraftarıydım 3/4 ay baksın sonra gider dedi eşim bende kabul ettim.
Bu dönem içerisinde ev de eşimle bir paylaşımımız kalmadı doğum sonrası lohusalık kayınvalidem herşeye karışır oldu .sustum konuşmamayı tercih ettim eşimi bana karşı doldurdu benimle konuşmuyor dedi.eşim çocugu sana göstermeyiz annemle iyi geçin bile dedi.
sonra bi akşam işten geldim sen benle neden konuşmuyorsun dedi kv dem dedim konışmak istemiyorum baktım çantasını hazırlamış giyinmiş.ama dışarısı kar kış kıyamet kayınvalidem de o saatde gidiş otobüsü olmadığını biliyor.neyse içeri gitmemle bi baktım çık mış evden eşimde yok.peşinden pijamayla terlikle kalbi delik çocugumu evde bırakıp gittim.Amacı olay çıkarmak .gitmiş polislerin olduğu nizamiyeye yol soruyor.anne dedim hadi eve gidelim bebek evde .torunun evde ya bişey olsa dememe kalmadı polislerin içinde saçlarımı yoldu.ben eve çekmeye çalışıyorum hala aramızda itiş kakış yaşandı.eşiminn arkadaşları abla bırak gitsin gideceği yom zaten bak dolmuşta geldi gitmiyor bebeğine yazık dedi beni eve götürdüler ben o akşamı bi başka arkadaşımın evinde bebeğimle geçirdim kabus gibiydi.sonra görümcem kayınvalidemi memlekete çağırdı gitti.o gün bugündür eşimle aramız soğuk .bu arada kadın evden gitmeden eşim elini öptürdü zorla.gönlü kırık gitmesin diye ben evladım için sustum gittim elini öptüm.velhasıl ramazan bayramında eşim sen izin alamıyorsun ben arabayı ve bebeği memlekete götürücem diye tutturdu.ben yok dedikçe kayınpederim bile getirsin dedi bebğim 9 aylık tı ozaman eşim nasıl götürsün yolda kalbi delik çocuk öldürcekler torun görme sevdasına aradım buyrun siz gelin ben size bilet alayım çocuk gelemez bende ızın alamıyorum dedım.yuzume kapattı kayınpederım.esım tek gıttı benı bebegı bırakıp arabayıda aldı.ben araç kıralamak zorunda kaldım.
bakıcıya cocugu bıraktıgım ıcın.sormadı bıle neyle hangı parayla kıralarsın dıye esım.gıttı geldı ıyıce dolmus aramız ıkı aydır kotuydu eve gelmıyodu desem yerı .kurban bayramında aılem bana bılet aldı memleketıme gıttım bebekle pazar gunu bır dondum eşim benim annem e sen kötü davrandın bakıcıya ıyı davranıyorsun sen aılenın yanına bebekle gıttın ben gıdemedım ben bundan sonra annemın yanında yasıcam annem 67 yasında benım annem sana bıcak saplasa da susacaktın ben bosanıcam bıttı dedı.
dedim ki evladımız var benim hatam var sa bile annen gelip bizi boşatmaya kadar götürdü nasıl görmezsin dedim ben doğu görevim biter bitmez ailemin yanına gideceğim maddi olarak onlar yardımcı olacaklar artık sıkıntı çekmek istemiyorum sende başının çaresine bak hemen yarın dilekçe verelim dedi.
evladım var napıcam bilemedim .sabah da bana hala whats uptan ıkımız ıcınde en dogrusu bu bır an once ızın al dılekce verelım ıstemıyorum demıs napmalıyım