• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ben den boşanıyor

içimi acıtan boşanıp çöpsüz üzüm bir hayat yaşayacak kendine yaşayacak adam.yiyecek gezecek eğlenecek ben se baba evinde el gibi el kadar yavrumu büyütmeye çalışacağım.üç gün sonra kv demin bulduğu müstakbel gelin adayıyla davullu zurnalı evlenip çocugunu bile aramayacak:KK43:kv arattırmaz zaten.bu içmii acıtıyor hani benim emeklerim .ben onun bana verdiği acıyı bir ömür çekeceğim.:KK43:o ise hayatını yaşayacak:KK43:kimi zaman kendi evimi düzenimi arayacağım ama olmayacak çünkü baba evinde olacağım:KK43:allahım görsün bana yapılanları
Ya kardeş rüyada mısın, bi silkelen kendine gel. Sen böyle boynu bükük durdukca adam seni eze eze eğleniyor. Cıkar bi protokol at önüne imzalasın, al arabayı altından bak keyfine. Ne bu böyle ağlak ağlak. Sen ANNESİN ANNEEEE.

baba evine bu düşmanlığının bir sebebi var mı...konunun başından beri baba evide baba evi diyip duruyorsun..baba evi gibi rahat edebildin mi koca evinde 11 sene ?

baba evine bu düşmanlığının bir sebebi var mı...konunun başından beri baba evide baba evi diyip duruyorsun..baba evi gibi rahat edebildin mi koca evinde 11 sene ?
edemez çünkü bazıları baba gık dese alınırlar ama kocanın her eziyetine ama seviyorum diye katlanırlar

edemez çünkü bazıları baba gık dese alınırlar ama kocanın her eziyetine ama seviyorum diye katlanırlar
tabi bunun sinyalini tee lise zamanlarında sevgililerin eziyetlerine boyun eğip anne babaya ergenlik yaparken veriyorlar değil mi?
konu sahibi üzerine alınma bu tarafımdan genel bir çıkarım.

Onca özlemden sonra olan bir bebek.. Üstelik sağlık sorunları varken..
Hala annesinin kırılması, zorla el öptürme, çocuğu senden ayırıp oraya götürme ve kim bilir niceleri..
Yeni doğmuş bebeğinle bir başkasının evinde geceyi geçirmen ne kadar üzücü..
Bu hayatı bu adamla yaşamaktan başka çaren yok mu?

Tebrik ederim
Yeterince sinyal varken sanki kendileri mükemmelmiş gibi alttan alarak boşanmayı ertelemediğiniz için
Onlara bu fırsatı vermeyip kendiniz dava açtığınız için ,
Çocuk yapmamanızda iyi olmuş
Yeni hayatınızda başarılar
Teşekkür ederim insallah cıktıgım bu yol benim için hayırlı olur.. İyi günler Allaha emanet olun ☺️

Baba evine dönme sen de calisiyorum diyosun. Al cocuk icin nafakani, bölünsün esyalar. O kaynanan olacak cadinin senin hirpalamasinin uzerinden 6 ay gecmediyse ac davayi polislerin önünde olmus zaten. Burunlarindan getir.

Merhaba Kızlar daha önce defalarca evliliğimle ilgili problemlerimi yazdım.11 yıllık evliyim öle böle devam ettirdim.10 yılın sonunda bebeğimiz oldu kayınvalidem hiç istememe rağmen çalıştığım için eşimin de ısrarı ile bebeğe bakmaya geldi.ben bakıcı tutma taraftarıydım 3/4 ay baksın sonra gider dedi eşim bende kabul ettim.
Bu dönem içerisinde ev de eşimle bir paylaşımımız kalmadı doğum sonrası lohusalık kayınvalidem herşeye karışır oldu .sustum konuşmamayı tercih ettim eşimi bana karşı doldurdu benimle konuşmuyor dedi.eşim çocugu sana göstermeyiz annemle iyi geçin bile dedi.:KK43:sonra bi akşam işten geldim sen benle neden konuşmuyorsun dedi kv dem dedim konışmak istemiyorum baktım çantasını hazırlamış giyinmiş.ama dışarısı kar kış kıyamet kayınvalidem de o saatde gidiş otobüsü olmadığını biliyor.neyse içeri gitmemle bi baktım çık mış evden eşimde yok.peşinden pijamayla terlikle kalbi delik çocugumu evde bırakıp gittim.Amacı olay çıkarmak .gitmiş polislerin olduğu nizamiyeye yol soruyor.anne dedim hadi eve gidelim bebek evde .torunun evde ya bişey olsa dememe kalmadı polislerin içinde saçlarımı yoldu.ben eve çekmeye çalışıyorum hala aramızda itiş kakış yaşandı.eşiminn arkadaşları abla bırak gitsin gideceği yom zaten bak dolmuşta geldi gitmiyor bebeğine yazık dedi beni eve götürdüler ben o akşamı bi başka arkadaşımın evinde bebeğimle geçirdim kabus gibiydi.sonra görümcem kayınvalidemi memlekete çağırdı gitti.o gün bugündür eşimle aramız soğuk .bu arada kadın evden gitmeden eşim elini öptürdü zorla.gönlü kırık gitmesin diye ben evladım için sustum gittim elini öptüm.velhasıl ramazan bayramında eşim sen izin alamıyorsun ben arabayı ve bebeği memlekete götürücem diye tutturdu.ben yok dedikçe kayınpederim bile getirsin dedi bebğim 9 aylık tı ozaman eşim nasıl götürsün yolda kalbi delik çocuk öldürcekler torun görme sevdasına aradım buyrun siz gelin ben size bilet alayım çocuk gelemez bende ızın alamıyorum dedım.yuzume kapattı kayınpederım.esım tek gıttı benı bebegı bırakıp arabayıda aldı.ben araç kıralamak zorunda kaldım.
bakıcıya cocugu bıraktıgım ıcın.sormadı bıle neyle hangı parayla kıralarsın dıye esım.gıttı geldı ıyıce dolmus aramız ıkı aydır kotuydu eve gelmıyodu desem yerı .kurban bayramında aılem bana bılet aldı memleketıme gıttım bebekle pazar gunu bır dondum eşim benim annem e sen kötü davrandın bakıcıya ıyı davranıyorsun sen aılenın yanına bebekle gıttın ben gıdemedım ben bundan sonra annemın yanında yasıcam annem 67 yasında benım annem sana bıcak saplasa da susacaktın ben bosanıcam bıttı dedı.
dedim ki evladımız var benim hatam var sa bile annen gelip bizi boşatmaya kadar götürdü nasıl görmezsin dedim ben doğu görevim biter bitmez ailemin yanına gideceğim maddi olarak onlar yardımcı olacaklar artık sıkıntı çekmek istemiyorum sende başının çaresine bak hemen yarın dilekçe verelim dedi.
evladım var napıcam bilemedim .sabah da bana hala whats uptan ıkımız ıcınde en dogrusu bu bır an once ızın al dılekce verelım ıstemıyorum demıs napmalıyım
boşan canım kesinlikle.. burnu sürtsün görsün anasını kadın ugrasacak şey aramış.. köpek gibi pişman olcak ama iş işten gececek aptal herifin boşan cocugunu da al

Çalışıyorsun, bebeğini al ailenin yanına dön. Ya da düzeninde kal.
O da anasına gitsin.. Kifayetsiz adamlar ya, 30-40 yaşında embesil gibi annesi öl dese ölüyorlar. Ana sözü dinlemek, rızasını almak elbet önemli ama hayati kararları veremeyecek adam zaten çocuğunuzu büyütmesin.. Allah yardım etsin..

Bende bebeğime kv baktırıp baktırmamakta kararsızdım anlaşamadığımız halde..iyiki baktırmamışım.aynı evde yaşarsa bu tarz olayların yaşanması olağan.düşününce ne çirkin genç çiftlerin evinde yaşamak.kendi evleri gibi görüyorlar birde yok şuraya perde tak yok buraya şunu al. zorla soğutuyorlar kendilerinden.hepsini kastetmiyorum.anlayışlılarda vardır illaki.siz o istenmeyen noktaya gelmişsiniz.maalesef erkekler önce annelerini tercih ediyorlar. Bu yüzden uzak durmakta fayda var.iyi sıyırmışım birde benimkinin süreside belli değildi git desem oğlu küser amann

siz beni anlmazsanız saygı duyulmalı demek istedim ha duymazsa sonu böyle olur...
Büyükler sevgi gösterdikçe küçükler aynı sevgi ve saygıyla yaklaşır... Birini sevmek zorunda değiliz ama saygılı olmak zorundayız. Eğer karşımızdaki kişi bize saygı göstermiyorsa, o kişiye saygılı davranmak bizim sorumluluğumuz değildir. Kv kabullenseydi oğlunun bir yuvası olduğunu, saygı gösterseydi gelin de böyle yapmazdı demek istiyorum.
Farklı düşünüyor olabilirsiniz, saygı duyarım.

Öncesini bilmem ama bu konuda konu sahibinin tek hatası konuşmaması, evindeki insanla konuşulur, sorunun varsa o konuşulur kadın kadına, küstüm oynamıyorum olmaz, madem konuşmuyosun o zaman gidicem diyince de peşinden gitmiceksin bu bir çelişki

Ayrıca saygı anne demekle olmaz,bence tabi, eltim anne der ben demem, 5 aya bir onunla küser, s.çar sıvarlar bayram gelir barışırlar lackalik diz boyu anne dese ne demese ne

aklı yok mu gelmesin dolduruşa o anne onu doğuruyor saygı duymalı köpek gibi davranırsan sonucu böyle olur kendine istemediğin birşeyi başkasına yapmayacaksın

Köpek gibi davranmak ne demek? Bir bayan için üslubunuz çok kaba kusura bakmayın ama cevap bile vermek istemiyorum artık size..

benım anlayamadıgım siz kayınvalıdeniz evdeyken neden konuşmadınız onla benımle neden konusmak ıstemıyorsun demiş.sizde canım ıstemıyor demişsiniz.Bir eve misafir geldiyse onla konuşulması gerekmıyor mu?
nefret bıle etsenız bir ıyı akşamlar nasılsınız demek zor mu?Yaşlılar daha alıngan olur.Bence sız de hatalısınız

GELİŞMELERİ YAZMAK İSTEDİM eşim iki gece önce geldi çorba yaptım göleğin ütülü asılı dedim geçtim içeri yattım oda içerde kapısını kapadı yattı.dün gece dörtte geldi bebeğimiz uyuyodu ona baktı içeri gitti .uyuyor sandı beni.sonra görevi ıktı gitti tekrar .sabah mesaj attım maaşımdan bir miktar bıraktım kirayı ödersin dedim.saçmalama yazmış kredini öde o parayla ben ev kirası olarak veriyorum gidene kadar öderim yazdım.başka bir yazışma yok aramızda henüz boşanalım gidelim gibi bir konuşma yapmadı ama yogun calısıyor fırsatı olmadı gibime geliyor.aramıyorum aramıyorda .böle sürümcemede devam ediyor.muhtemelen ilk müsait zamanında da boşan diyecektir

zaten denk gelemiyoruz ben çıkıyorum o geliyor ben gelmeden o gidiyor.iş aradaşlarından ailece görüştüğümüz bir arkadaşı artık görüşmek istemiyorum dedi .yaptıgı cok ayıp dedi.

GELİŞMELERİ YAZMAK İSTEDİM eşim iki gece önce geldi çorba yaptım göleğin ütülü asılı dedim geçtim içeri yattım oda içerde kapısını kapadı yattı.dün gece dörtte geldi bebeğimiz uyuyodu ona baktı içeri gitti .uyuyor sandı beni.sonra görevi ıktı gitti tekrar .sabah mesaj attım maaşımdan bir miktar bıraktım kirayı ödersin dedim.saçmalama yazmış kredini öde o parayla ben ev kirası olarak veriyorum gidene kadar öderim yazdım.başka bir yazışma yok aramızda henüz boşanalım gidelim gibi bir konuşma yapmadı ama yogun calısıyor fırsatı olmadı gibime geliyor.aramıyorum aramıyorda .böle sürümcemede devam ediyor.muhtemelen ilk müsait zamanında da boşan diyecektir
canım hiç kendini zorlama olmuyorsa olmuyor anladıgım kadarıyla sizin ilişkiniz cok yıpranmış

Back
X