Eşim bebeğimi aldirmak istiyor

O an aldırsaydın gidecekti bebeğin. Bu yaralayıcı anıdan sonra nasıl mutlu olup güvenebileceksin kocana?
Ya gaz vermek istemiyorum hamile bi anneyi uzmek hic istemiyorum ama resmen aldir diye seni o hastane odasina dahi kadsr goturup kapida beklemeye basladi hee inanamiyorum . Okurken bi yerde o da dayanamadi vazgectik evimize donduk filan okuyacagm diye bekLedim... yaziklar olsn yaa

O senin evladinda karnimdaki ne de düşünsün dursun

Aynen öyle. Bunun kadın versiyonunu düşünelim: Kadın çocuğunu aldırmak istiyor,eşi istemiyor onu eve kapatıyor ve boşanmakla tehdit ediyor. Bu ne kadar istismar dolu bir tavırsa erkeğe yapılan da istismar dolu bir tavırdır.
Müge anlı'da çok kez evden kaçan çocukları izliyoruz. Nedeni ise onları bir şekilde istismar eden ebeveyni. Yani insanın başına herşey gelebilir,ebeveynlerden birisine birşey olabilir. Diğer ebeveynin de onu sevip kabullenmesi gerekir ki,çocuk kötü bir durum yaşamasın.

Gerçekten çok sevindim senin adına Rabbim sana sağlıklı hayırlı bir gebelik süreci nasip etsin sağsalim bebeğini kucağına alırsın inşallah oğlun varmış birde hayırlı bir kızın olur Eşinin belliki kafası çok karışık . Ona hep iyi telkinlerde bulun . İş imkanları önüne çıktıkça ‘bak Rabbim bebeğimizin rızkını veriyor de ‘ mesela . bebeğinin kalp atışlarını onada dinlet mesela:) gerçekten bu gün duyduğum en güzel haber çok mutlu oldum

s
sen bunlari nasil atlatacaksin bu nasil bir travma nasil bir serfsz tabiki affedemezsin onu icinde

Böyle adamlar baba falan olmasın ya. Bir evladı diğerinden ayırmak bu resmen! Hemde hayatı pahasına! Bence siz kocanızı aldırın.

Siz annesiniz ve yavrunuza kıymayın.

İnş rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza aldırsın da bu günlerin anısını dahi unutun.

Onun için biz erkek anneleri iyi erkekler yetiştirmek için gayret edeceğiz...

Benim annem kardeşime hamile iken babamda böyle bişey sunmuş. Annem doktora gittim ama almadı demiş.. Her doğru her yerde konuşulmuyor ne yazik ki.. Bence doktora gidin ama doktorla siz konuşun. Kalp atışları duyalan bir bebek alınmaz zaten ki. Düşük riskin olur alınır.. Zina bebek olur alınır. Ama bu öyle değil. Yazık günah. O size tutunmak isteyen minicik bir kese. O sizin için mücadele ediyor. Sizde onun için edin

çok çok sevindim bebeğinizi aldırmadığınıza
Rabbim sağ salim kucağınız almayı nasip etsin
belli oldu mu cinsiyeti ? oğlunuza söylediniz mi?

Sakın derim sakın kıymayın yaa. Ömür boyu o vicdan azabına mahkum etmeyin kendinizi.

Sakin aldirma inan aldirmak cok kotu pismanlik hele ki kalp atislarini duymussun

Valla annesi çocuğa bakmayacagi için kürtaj yaptiran duydu bu kulaklar, o yüzden bence kimseye böyle bir konuda tavsiye vermemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…