Ya gaz vermek istemiyorum hamile bi anneyi uzmek hic istemiyorum ama resmen aldir diye seni o hastane odasina dahi kadsr goturup kapida beklemeye basladi hee inanamiyorum . Okurken bi yerde o da dayanamadi vazgectik evimize donduk filan okuyacagm diye bekLedim... yaziklar olsn yaaO an aldırsaydın gidecekti bebeğin. Bu yaralayıcı anıdan sonra nasıl mutlu olup güvenebileceksin kocana?
O senin evladinda karnimdaki ne de düşünsün dursunArkadaşlar merhaba daha önceki actigim konudan bana yorum yazan arkadaşlar hatirlayacaktir. Kisaca anlatayim 4 yasinda oglum var ve kazayla hamile oldugumu öğrendik eşim maddiyattan ötürü aldiralim diyor oglumuzu koleje ve iyi egitim icin 2. Cocuk olursa ikisine böyle bir gelecek saglayamayiz diyor bende hamileligimden önce ayni fikirdeydim durumlari düzeltirsek ilerde 2. Cocugu düşünürüz diyorduk lakin kazara oldu ve ben asla aldirmak istemiyorum esim bu yoldateksin dedi bende dun rest cektim teksem bosanalim dedim velhasil azonce tekrar konustuk yarin ne yapacagiz dedi özel hastane önerileri sundu bana bana hâlâ dedigi 10 haftaya kadar alınabilinir günah degil ben bu cümleye asla inanmıyorum şuan tam 7 haftalik ve kalp atışlarını duydum kiyamam yapamam esim bugun diyor gec kalmayalim iste karninda suan oglumuzun gelecegini olumsuz yönde gelistirecek bir durum var ya bir insan nasil bunu söyler kizlar ben nasil böyle biriyle evlendim zamaninda gitti çalıştığını ailesine verdi ailesi de onu ortada birakti şimdi çilesini benim karnimdaki çeksin istiyor bu adalet degil kızlar yarin hastaneye gidiyoruz diyor bende boşanalım diyorum kabul etmiyor oglum babasiz mi büyüyecek oglum ne olcak diyor ailene git demeyin annem daha önce bosanirsaniz sen gel ancak çocuğunu birak cocuguna bakmam demişti cok caresizim bi fikirin verin lütfen
Aynen öyle. Bunun kadın versiyonunu düşünelim: Kadın çocuğunu aldırmak istiyor,eşi istemiyor onu eve kapatıyor ve boşanmakla tehdit ediyor. Bu ne kadar istismar dolu bir tavırsa erkeğe yapılan da istismar dolu bir tavırdır.Evet size katılıyorum.
Burada bencil ol; git doğur, tek senin kararın diyenlere asla hak vermiyorum. Bu sadece kadının vereceği bir karar değil. Çocuğa tek başına sahip olamadı isen tek başına da karar veremezsin. Bu bireysel diğer kararlara benzemez.
Ister erkek ister kadın olsun tek bir ebeveynin isteği ile çocuk sahibi olunmamalı. Bu insanin hayat boyu sorumluluk alacağı bir karar. Iki taraf da istemeli.
Zorla anne ve baba olan kişileri her gün çeşitli yerlerde görüyoruz. Topluma da zararları oluyor. Mutsuz ve sorunlu bir insan yetiştiriyorlar.
Ben konu sahibine de yazdım. Bencillikle alınacak bir konu değil bu. Eşinin de istemesi lazım. Çünkü o çocuk bir baba da isteyecek. Bencillikle karar verilemez . Çocuğun ilerideki ruhsal gelişimi de düşünülmeli.
Gerçekten çok sevindim senin adına Rabbim sana sağlıklı hayırlı bir gebelik süreci nasip etsin sağsalim bebeğini kucağına alırsın inşallah oğlun varmış birde hayırlı bir kızın olurArkadaşlar merhaba, öncelikle hepinize cok ama cok teşekkür ederimbir kısım arkadaşlar tek tarafli olmaz eşinin de karari önemli demiş evet inanin çok haklisiniz lâkin eşim hem çalıştığı parasini hem mirasini annesi ve kızkardeşine yedirirkende ben eşime hakkini koru dedin ama beni dinlemedi cocugumuzun rıskı dedim şu durumda olmamızın sebebi kendisiydi bana cocugumuzu aldir dediginde de sorumlusu kendisiydi kendi hakkini onlara yedirdi bana da çocuğunu aldir denildi ben bunu yapamazdim bu adil değildi sorumluluğunu bilsin gidip hakkini alsın!!
Şimdi konuya gelmek istiyorum..
9. Haftamda eşimin israrlari artti aldirmam konusunda baski ustune baski velhasil gitti hast. Randevu aldi bana da dedi aldir sonra bosanalim tamam dedim hastaneye gitmek icin yola ciktik yol boyu hickira hickira agladim girisim yapildi yatis işlemim yapildi odaya ciktik ebe odaya geldi esimi disari cikarttilar ilac vereceğiz dediler esim cikti ben o ilac ne dedim rahimden konuluyormus ve rahim açılıp kanama basliyormus ben aglamaya basladim ebe aldirmak istemiyor musun dedi ve ben montumu giyinip kapiya yöneldim esim geldi ne oldu dedi / iceri gir o ilaci senin bir tarafına koysunlar dedim seninde ailenin de Allah belasını versin dedim bir yandan da agliyorum ben cocugumu aldırmiyorum ama senin gibi adi birini hayatimdan cikartiyorum dedim boşanıyorum dedim. Afalladi bir yerlere gidelim konuşalım dedi istemiyorum bitti dedim hastaneden ciktim pesimden geldi sarıldı agladi yine ayni seyleri söyledi maddiyat sorumluluk iyi bir gelecek vs vs sonra tamam dedi sen nasil istersen öyle olsun hemen olumlu plânlar yapmaya başladı bak dedim isteyince aldırmamak icin nasil fikirler uretiyorsun. Sonra eve geçtik asla aldiralim lafini bile etmedi.
Simdi diyeceksiniz ki neden hasyaneye gittin cocugu aldiracak miydin. Asla aldirmak için gitmedim eşime bak beni buralarada getirsen ben bunu yapamam bunu gözleriyle görsün diye gittim senden bosanirim ama yinede bebegime kiymam bunu görsün diye gittim.
Arkadaşlar sonuc olarak eşim cok değişti özel hastanede iyi bir doktora gidiyoruz en iyi sekilde ilaclarimi beslenmemi sagliyor bulantilarim var destek oluyor insallah zamanla daha iyi olacagi kanaatindeyim rabbime cok dua ettim. Sizlerden cok dua aldim Allah hepinizden razı olsun hicbirinizi darda birakmasinşuan tam 10. Haftanin içindeyiz önümüzdeki hafta kontrolümüz var ve oglumuza haberi verecegiz o zaten inanilmaz istiyordu kardesi olsun eminim cok sevinecek. Maddi olarak da şükür düzene girdik iş üstüne iş aliyor buaralar ve bende diyorum bebegim riskiyla geliyor diye. Allah hicbir anneye evladinin katili olmayi nasip etmesin cok zor bir durum inanin beni anne olanlar cok iyi anliyor. Cinsiyetini ve gelişmeleri paylaşacağım hepinize sevgiler arkadaşlar...
sen bunlari nasil atlatacaksin bu nasil bir travma nasil bir serfsz tabiki affedemezsin onu icindeGerçekten çok sevindim senin adına Rabbim sana sağlıklı hayırlı bir gebelik süreci nasip etsin sağsalim bebeğini kucağına alırsın inşallah oğlun varmış birde hayırlı bir kızın olur☺ Eşinin belliki kafası çok karışık . Ona hep iyi telkinlerde bulun . İş imkanları önüne çıktıkça ‘bak Rabbim bebeğimizin rızkını veriyor de ‘ mesela . bebeğinin kalp atışlarını onada dinlet mesela:) gerçekten bu gün duyduğum en güzel haber çok mutlu oldum
İnş rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza aldırsın da bu günlerin anısını dahi unutun.Arkadaşlar merhaba, öncelikle hepinize cok ama cok teşekkür ederimbir kısım arkadaşlar tek tarafli olmaz eşinin de karari önemli demiş evet inanin çok haklisiniz lâkin eşim hem çalıştığı parasini hem mirasini annesi ve kızkardeşine yedirirkende ben eşime hakkini koru dedin ama beni dinlemedi cocugumuzun rıskı dedim şu durumda olmamızın sebebi kendisiydi bana cocugumuzu aldir dediginde de sorumlusu kendisiydi kendi hakkini onlara yedirdi bana da çocuğunu aldir denildi ben bunu yapamazdim bu adil değildi sorumluluğunu bilsin gidip hakkini alsın!!
9. Haftamda eşimin israrlari artti aldirmam konusunda baski ustune baski velhasil gitti hast. Randevu aldi bana da dedi aldir sonra bosanalim tamam dedim hastaneye gitmek icin yola ciktik yol boyu hickira hickira agladim girisim yapildi yatis işlemim yapildi odaya ciktik ebe odaya geldi esimi disari cikarttilar ilac vereceğiz dediler esim cikti ben o ilac ne dedim rahimden konuluyormus ve rahim açılıp kanama basliyormus ben aglamaya basladim ebe aldirmak istemiyor musun dedi ve ben montumu giyinip kapiya yöneldim esim geldi ne oldu dedi / iceri gir o ilaci senin bir tarafına koysunlar dedim seninde ailenin de Allah belasını versin dedim bir yandan da agliyorum ben cocugumu aldırmiyorum ama senin gibi adi birini hayatimdan cikartiyorum dedim boşanıyorum dedim. Afalladi bir yerlere gidelim konuşalım dedi istemiyorum bitti dedim hastaneden ciktim pesimden geldi sarıldı agladi yine ayni seyleri söyledi maddiyat sorumluluk iyi bir gelecek vs vs sonra tamam dedi sen nasil istersen öyle olsun hemen olumlu plânlar yapmaya başladı bak dedim isteyince aldırmamak icin nasil fikirler uretiyorsun. Sonra eve geçtik asla aldiralim lafini bile etmedi.
Simdi diyeceksiniz ki neden hasyaneye gittin cocugu aldiracak miydin. Asla aldirmak için gitmedim eşime bak beni buralarada getirsen ben bunu yapamam bunu gözleriyle görsün diye gittim senden bosanirim ama yinede bebegime kiymam bunu görsün diye gittim.
Arkadaşlar sonuc olarak eşim cok değişti özel hastanede iyi bir doktora gidiyoruz en iyi sekilde ilaclarimi beslenmemi sagliyor bulantilarim var destek oluyor insallah zamanla daha iyi olacagi kanaatindeyim rabbime cok dua ettim. Sizlerden cok dua aldim Allah hepinizden razı olsun hicbirinizi darda birakmasinşuan tam 10. Haftanin içindeyiz önümüzdeki hafta kontrolümüz var ve oglumuza haberi verecegiz o zaten inanilmaz istiyordu kardesi olsun eminim cok sevinecek. Maddi olarak da şükür düzene girdik iş üstüne iş aliyor buaralar ve bende diyorum bebegim riskiyla geliyor diye. Allah hicbir anneye evladinin katili olmayi nasip etmesin cok zor bir durum inanin beni anne olanlar cok iyi anliyor. Cinsiyetini ve gelişmeleri paylaşacağım hepinize sevgiler arkadaşlar...
Onun için biz erkek anneleri iyi erkekler yetiştirmek için gayret edeceğiz...Bebeğim benimle şükür benim de bir miktar kendime ait mülküm var ailem destekcim degil esimde yanimda olmazsa tek basima da ayakta durabilirim benim icin suan onemli olan saglikli bir hamilelik geçirip bebegime kavusmak ayrica bu hayatta iyi erkeklerin nadir olduğu kanaatindeyim
Benim annem kardeşime hamile iken babamda böyle bişey sunmuş. Annem doktora gittim ama almadı demiş.. Her doğru her yerde konuşulmuyor ne yazik ki.. Bence doktora gidin ama doktorla siz konuşun. Kalp atışları duyalan bir bebek alınmaz zaten ki. Düşük riskin olur alınır.. Zina bebek olur alınır. Ama bu öyle değil. Yazık günah. O size tutunmak isteyen minicik bir kese. O sizin için mücadele ediyor. Sizde onun için edinArkadaşlar merhaba daha önceki actigim konudan bana yorum yazan arkadaşlar hatirlayacaktir. Kisaca anlatayim 4 yasinda oglum var ve kazayla hamile oldugumu öğrendik eşim maddiyattan ötürü aldiralim diyor oglumuzu koleje ve iyi egitim icin 2. Cocuk olursa ikisine böyle bir gelecek saglayamayiz diyor bende hamileligimden önce ayni fikirdeydim durumlari düzeltirsek ilerde 2. Cocugu düşünürüz diyorduk lakin kazara oldu ve ben asla aldirmak istemiyorum esim bu yoldateksin dedi bende dun rest cektim teksem bosanalim dedim velhasil azonce tekrar konustuk yarin ne yapacagiz dedi özel hastane önerileri sundu bana bana hâlâ dedigi 10 haftaya kadar alınabilinir günah degil ben bu cümleye asla inanmıyorum şuan tam 7 haftalik ve kalp atışlarını duydum kiyamam yapamam esim bugun diyor gec kalmayalim iste karninda suan oglumuzun gelecegini olumsuz yönde gelistirecek bir durum var ya bir insan nasil bunu söyler kizlar ben nasil böyle biriyle evlendim zamaninda gitti çalıştığını ailesine verdi ailesi de onu ortada birakti şimdi çilesini benim karnimdaki çeksin istiyor bu adalet degil kızlar yarin hastaneye gidiyoruz diyor bende boşanalım diyorum kabul etmiyor oglum babasiz mi büyüyecek oglum ne olcak diyor ailene git demeyin annem daha önce bosanirsaniz sen gel ancak çocuğunu birak cocuguna bakmam demişti cok caresizim bi fikirin verin lütfen
çok çok sevindim bebeğinizi aldırmadığınızaArkadaşlar merhaba, öncelikle hepinize cok ama cok teşekkür ederimbir kısım arkadaşlar tek tarafli olmaz eşinin de karari önemli demiş evet inanin çok haklisiniz lâkin eşim hem çalıştığı parasini hem mirasini annesi ve kızkardeşine yedirirkende ben eşime hakkini koru dedin ama beni dinlemedi cocugumuzun rıskı dedim şu durumda olmamızın sebebi kendisiydi bana cocugumuzu aldir dediginde de sorumlusu kendisiydi kendi hakkini onlara yedirdi bana da çocuğunu aldir denildi ben bunu yapamazdim bu adil değildi sorumluluğunu bilsin gidip hakkini alsın!!
Sakın derim sakın kıymayın yaa. Ömür boyu o vicdan azabına mahkum etmeyin kendinizi.Arkadaşlar merhaba daha önceki actigim konudan bana yorum yazan arkadaşlar hatirlayacaktir. Kisaca anlatayim 4 yasinda oglum var ve kazayla hamile oldugumu öğrendik eşim maddiyattan ötürü aldiralim diyor oglumuzu koleje ve iyi egitim icin 2. Cocuk olursa ikisine böyle bir gelecek saglayamayiz diyor bende hamileligimden önce ayni fikirdeydim durumlari düzeltirsek ilerde 2. Cocugu düşünürüz diyorduk lakin kazara oldu ve ben asla aldirmak istemiyorum esim bu yoldateksin dedi bende dun rest cektim teksem bosanalim dedim velhasil azonce tekrar konustuk yarin ne yapacagiz dedi özel hastane önerileri sundu bana bana hâlâ dedigi 10 haftaya kadar alınabilinir günah degil ben bu cümleye asla inanmıyorum şuan tam 7 haftalik ve kalp atışlarını duydum kiyamam yapamam esim bugun diyor gec kalmayalim iste karninda suan oglumuzun gelecegini olumsuz yönde gelistirecek bir durum var ya bir insan nasil bunu söyler kizlar ben nasil böyle biriyle evlendim zamaninda gitti çalıştığını ailesine verdi ailesi de onu ortada birakti şimdi çilesini benim karnimdaki çeksin istiyor bu adalet degil kızlar yarin hastaneye gidiyoruz diyor bende boşanalım diyorum kabul etmiyor oglum babasiz mi büyüyecek oglum ne olcak diyor ailene git demeyin annem daha önce bosanirsaniz sen gel ancak çocuğunu birak cocuguna bakmam demişti cok caresizim bi fikirin verin lütfen
Sakin aldirma inan aldirmak cok kotu pismanlik hele ki kalp atislarini duymussunArkadaşlar merhaba daha önceki actigim konudan bana yorum yazan arkadaşlar hatirlayacaktir. Kisaca anlatayim 4 yasinda oglum var ve kazayla hamile oldugumu öğrendik eşim maddiyattan ötürü aldiralim diyor oglumuzu koleje ve iyi egitim icin 2. Cocuk olursa ikisine böyle bir gelecek saglayamayiz diyor bende hamileligimden önce ayni fikirdeydim durumlari düzeltirsek ilerde 2. Cocugu düşünürüz diyorduk lakin kazara oldu ve ben asla aldirmak istemiyorum esim bu yoldateksin dedi bende dun rest cektim teksem bosanalim dedim velhasil azonce tekrar konustuk yarin ne yapacagiz dedi özel hastane önerileri sundu bana bana hâlâ dedigi 10 haftaya kadar alınabilinir günah degil ben bu cümleye asla inanmıyorum şuan tam 7 haftalik ve kalp atışlarını duydum kiyamam yapamam esim bugun diyor gec kalmayalim iste karninda suan oglumuzun gelecegini olumsuz yönde gelistirecek bir durum var ya bir insan nasil bunu söyler kizlar ben nasil böyle biriyle evlendim zamaninda gitti çalıştığını ailesine verdi ailesi de onu ortada birakti şimdi çilesini benim karnimdaki çeksin istiyor bu adalet degil kızlar yarin hastaneye gidiyoruz diyor bende boşanalım diyorum kabul etmiyor oglum babasiz mi büyüyecek oglum ne olcak diyor ailene git demeyin annem daha önce bosanirsaniz sen gel ancak çocuğunu birak cocuguna bakmam demişti cok caresizim bi fikirin verin lütfen
Aldırmamış eski sayfalarda yazmışNaptiniz aceba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?