- 15 Ekim 2016
- 6.535
- 11.766
- 248
Kesinlikle herzaman bir ihtimal var ben 5 senedir hap kullaniyorum ne zaman geciksem hemen test yaparim 2 cocuk benim için ideal Allah olmayana isteyene versin ama olurda kalirsam cigerimin parcasidir dogururumKadınlar korunmayı çok hafife alıyor
Özellikle 50 li yaşlarda sanıyorlar ki hamile kalmayacaklar oysaki bal gibi kalınıyor yaş 55 olsa dahi çok şükür çocuk aldırmış değilim o günaha girmedim oda bilinçli olduğumdandır
Kasteddiginiz şey bir zorlama sonucu hamile kalınması ise o zaman iğne vuruyorlar engellemek icin
Aynen öyle,çocuk iki kişilik karar olmalı. Biri istemiyorsa olmaz,bu kadar basit. Ama insanımız dramatize etmeyi çok seviyorSana çok katılıyorum.
Buradaki çoğu fikirlerini beğendiğim üyeler bile istiyorsan doğuracaksın demiş.
Yahu bu çocuğu konu sahibi tek başına mı yaptı ? Tövbe tövbe..
Tabi ki iki ebeveyni var bu çocuğun. Ikisi de karar verecekler. Vermeliler. Ben olsam çocuğun hep istenmeyen çocuk olmasından endişeli olurdum. Ya baba çocuğu hiç benimseyemezse ne olacak? Ya evlat ayrımı yaparsa? O çocuğun vebali kimin boynuna olacak? Buradaki bizler bu sorunları çekmeyeceğiz. Konu sahibi çekecek.
Konu sahibi bebeği istiyorsanız eşinizi ikna yoluna gidin. Buradaki üyeler gibi asarım keserim istediğimi yaparım diye bir yola girerseniz 2. Çocuğunuz ileride zararlı çıkar. Yeterli baba sevgisi alamazsa ne olacak? Burada bencil olun diyenlere bakmayın. Adamı güzellikle ikna etmeye çalışın. Yoksa o çocuğun ileride kallavi travmaları olacak maalesef.
Bu da erkeğe yapılan bir taciz aslında. Her insanın sorumluluk almama hakkı vardır. Ama yok rızkıyla gelir bilmemne.Yorumları agzim açık okudum.
Dünyaya bir insan gelecek, bugün bir insan yetistirmek kolay mi? Supriz oldu ne yapalim diye akışına birakilacak bir şey mi? Adam baba olmak istemiyorsa ne yapsin... Butun hayatini degistirecek bir durumu, bir kazanin sonucuna mi biraksin?
Kazara hamile kalsam ve eşim aldirmama engel olsa bosanmak bir yana esimden nefret ederdim herhalde.
Ya şu kazara hamilelikler neden hiç çocuğu olmayanları bulmaz,bende bunu anlamıyorum..Arkadaşlar merhaba daha önceki actigim konudan bana yorum yazan arkadaşlar hatirlayacaktir. Kisaca anlatayim 4 yasinda oglum var ve kazayla hamile oldugumu öğrendik eşim maddiyattan ötürü aldiralim diyor oglumuzu koleje ve iyi egitim icin 2. Cocuk olursa ikisine böyle bir gelecek saglayamayiz diyor bende hamileligimden önce ayni fikirdeydim durumlari düzeltirsek ilerde 2. Cocugu düşünürüz diyorduk lakin kazara oldu ve ben asla aldirmak istemiyorum esim bu yoldateksin dedi bende dun rest cektim teksem bosanalim dedim velhasil azonce tekrar konustuk yarin ne yapacagiz dedi özel hastane önerileri sundu bana bana hâlâ dedigi 10 haftaya kadar alınabilinir günah degil ben bu cümleye asla inanmıyorum şuan tam 7 haftalik ve kalp atışlarını duydum kiyamam yapamam esim bugun diyor gec kalmayalim iste karninda suan oglumuzun gelecegini olumsuz yönde gelistirecek bir durum var ya bir insan nasil bunu söyler kizlar ben nasil böyle biriyle evlendim zamaninda gitti çalıştığını ailesine verdi ailesi de onu ortada birakti şimdi çilesini benim karnimdaki çeksin istiyor bu adalet degil kızlar yarin hastaneye gidiyoruz diyor bende boşanalım diyorum kabul etmiyor oglum babasiz mi büyüyecek oglum ne olcak diyor ailene git demeyin annem daha önce bosanirsaniz sen gel ancak çocuğunu birak cocuguna bakmam demişti cok caresizim bi fikirin verin lütfen
Niye üstüme alınmayayım, çocuk aldıran falan dersen bunu yaşamış biri olarak üstüme alınırım evet.Yooo biraz damarına basıldı mı anlaşılır o işler burdan az okumakla degililla öldürmekte insani öldürmek katil olmak anlamında degil ki o potansiyelde var Gerci ya neyse. Kendi canına acimayan başkasıni mi düşüncek allasen
Hem üstüne alındığına gore var sende bi potansiyel
Aldırmayın ne olur bizler kolejemi gittik?Arkadaşlar merhaba daha önceki actigim konudan bana yorum yazan arkadaşlar hatirlayacaktir. Kisaca anlatayim 4 yasinda oglum var ve kazayla hamile oldugumu öğrendik eşim maddiyattan ötürü aldiralim diyor oglumuzu koleje ve iyi egitim icin 2. Cocuk olursa ikisine böyle bir gelecek saglayamayiz diyor bende hamileligimden önce ayni fikirdeydim durumlari düzeltirsek ilerde 2. Cocugu düşünürüz diyorduk lakin kazara oldu ve ben asla aldirmak istemiyorum esim bu yoldateksin dedi bende dun rest cektim teksem bosanalim dedim velhasil azonce tekrar konustuk yarin ne yapacagiz dedi özel hastane önerileri sundu bana bana hâlâ dedigi 10 haftaya kadar alınabilinir günah degil ben bu cümleye asla inanmıyorum şuan tam 7 haftalik ve kalp atışlarını duydum kiyamam yapamam esim bugun diyor gec kalmayalim iste karninda suan oglumuzun gelecegini olumsuz yönde gelistirecek bir durum var ya bir insan nasil bunu söyler kizlar ben nasil böyle biriyle evlendim zamaninda gitti çalıştığını ailesine verdi ailesi de onu ortada birakti şimdi çilesini benim karnimdaki çeksin istiyor bu adalet degil kızlar yarin hastaneye gidiyoruz diyor bende boşanalım diyorum kabul etmiyor oglum babasiz mi büyüyecek oglum ne olcak diyor ailene git demeyin annem daha önce bosanirsaniz sen gel ancak çocuğunu birak cocuguna bakmam demişti cok caresizim bi fikirin verin lütfen
Evet size katılıyorum.Aynen öyle,çocuk iki kişilik karar olmalı. Biri istemiyorsa olmaz,bu kadar basit. Ama insanımız dramatize etmeyi çok seviyor
Bebeğim benimle şükür benim de bir miktar kendime ait mülküm var ailem destekcim degil esimde yanimda olmazsa tek basima da ayakta durabilirim benim icin suan onemli olan saglikli bir hamilelik geçirip bebegime kavusmak ayrica bu hayatta iyi erkeklerin nadir olduğu kanaatindeyimO an aldırsaydın gidecekti bebeğin. Bu yaralayıcı anıdan sonra nasıl mutlu olup güvenebileceksin kocana?
Aynı kanaatteyim bende, kim kime yüzde yüz güveniyor? Ağladım yazını okurken çok mutlu oldum bebeğine kıymadığın için, allah yardımcın olur merak etme eşinde doğunca sana destek verir diye düşünüyorum ama sen hep tedbirli ol maddi açıdan kendine birikim yap gizliceBebeğim benimle şükür benim de bir miktar kendime ait mülküm var ailem destekcim degil esimde yanimda olmazsa tek basima da ayakta durabilirim benim icin suan onemli olan saglikli bir hamilelik geçirip bebegime kavusmak ayrica bu hayatta iyi erkeklerin nadir olduğu kanaatindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?