• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bebeğimi aldirmak istiyor

Meltem29m

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
72
194
8
36
Arkadaşlar merhaba daha önceki actigim konudan bana yorum yazan arkadaşlar hatirlayacaktir. Kisaca anlatayim 4 yasinda oglum var ve kazayla hamile oldugumu öğrendik eşim maddiyattan ötürü aldiralim diyor oglumuzu koleje ve iyi egitim icin 2. Cocuk olursa ikisine böyle bir gelecek saglayamayiz diyor bende hamileligimden önce ayni fikirdeydim durumlari düzeltirsek ilerde 2. Cocugu düşünürüz diyorduk lakin kazara oldu ve ben asla aldirmak istemiyorum esim bu yoldateksin dedi bende dun rest cektim teksem bosanalim dedim velhasil azonce tekrar konustuk yarin ne yapacagiz dedi özel hastane önerileri sundu bana bana hâlâ dedigi 10 haftaya kadar alınabilinir günah degil ben bu cümleye asla inanmıyorum şuan tam 7 haftalik ve kalp atışlarını duydum kiyamam yapamam esim bugun diyor gec kalmayalim iste karninda suan oglumuzun gelecegini olumsuz yönde gelistirecek bir durum var ya bir insan nasil bunu söyler kizlar ben nasil böyle biriyle evlendim zamaninda gitti çalıştığını ailesine verdi ailesi de onu ortada birakti şimdi çilesini benim karnimdaki çeksin istiyor bu adalet degil kızlar yarin hastaneye gidiyoruz diyor bende boşanalım diyorum kabul etmiyor oglum babasiz mi büyüyecek oglum ne olcak diyor ailene git demeyin annem daha önce bosanirsaniz sen gel ancak çocuğunu birak cocuguna bakmam demişti cok caresizim bi fikirin verin lütfen 🙏🙏

Tavrını kat ve
Arkadaşlar merhaba daha önceki actigim konudan bana yorum yazan arkadaşlar hatirlayacaktir. Kisaca anlatayim 4 yasinda oglum var ve kazayla hamile oldugumu öğrendik eşim maddiyattan ötürü aldiralim diyor oglumuzu koleje ve iyi egitim icin 2. Cocuk olursa ikisine böyle bir gelecek saglayamayiz diyor bende hamileligimden önce ayni fikirdeydim durumlari düzeltirsek ilerde 2. Cocugu düşünürüz diyorduk lakin kazara oldu ve ben asla aldirmak istemiyorum esim bu yoldateksin dedi bende dun rest cektim teksem bosanalim dedim velhasil azonce tekrar konustuk yarin ne yapacagiz dedi özel hastane önerileri sundu bana bana hâlâ dedigi 10 haftaya kadar alınabilinir günah degil ben bu cümleye asla inanmıyorum şuan tam 7 haftalik ve kalp atışlarını duydum kiyamam yapamam esim bugun diyor gec kalmayalim iste karninda suan oglumuzun gelecegini olumsuz yönde gelistirecek bir durum var ya bir insan nasil bunu söyler kizlar ben nasil böyle biriyle evlendim zamaninda gitti çalıştığını ailesine verdi ailesi de onu ortada birakti şimdi çilesini benim karnimdaki çeksin istiyor bu adalet degil kızlar yarin hastaneye gidiyoruz diyor bende boşanalım diyorum kabul etmiyor oglum babasiz mi büyüyecek oglum ne olcak diyor ailene git demeyin annem daha önce bosanirsaniz sen gel ancak çocuğunu birak cocuguna bakmam demişti cok caresizim bi fikirin verin lütfen 🙏🙏
Tavrını kat ve bebeğini sakın aldırma.. bence şimdi otur eşinle bidaha konus seçenek sun. Ya benle bebegim de. Yada hiçbirimiz de suan kararını ver felan de ama bebeği aldırma 1 haftalık bile olsa bebeği aldırmak günahtır her bebek rıskıyla gelir yani

cok beyinsiz sebebler sunmus. o karnindaki belki ilerde abisinin hayatini kurtarcak! insan cocuguna illaki herseyin en iyisini ister ama önemli olan insanligi ögretmek ilerde cocuklar zaten kendi yollarini cizerler! okadar korunmanin icinde olduysa Allahin hediyesi olarak yaklasirdim olaya acikcasi!

Geçen açtığınız konuda da herkes yazdı boşanın o zaman diye hala aynı konuda fikir istiyorsunuz, o zamanda aldırmak istemiyordunuz ailenize de gidemiyorsunuz boşanın madem ne diyelim ki başka?
Eşiniz anlamıyor işte sizde boşanmayacaksanız neden boşanalım diyorsunuz eşinize?
2 seçenek var ya boşanmayıp aldıracaksınız yada boşanıp kendinize yeni bir hayat kuracaksınız

Her şey beyefendinin istediği gibi olamaz. Madem bu kadar istemiyordu, sevişmeyip, hiç riske girmeseydi. Açıkçası kürtaja karşı bir insan değilim. Kürtajın doğurmaktan çok daha mantıklı olduğu durumlar var. Ama ilk çocuğu koleje göndermek için sağlıklı başlayan bir hamileliği sonlandırmak bunlardan biri olamaz. Eşiniz kendi isteğini size baskıyla kabullendirmeye çalışıyor, üstelik bunu dini alet ederek yapmaya çalışıyor, bu çok utanç verici. Siz ruhsuz bir kuluçka makinası değilsiniz. Soruyor mu bu çocuğu ne kadar istiyorsun, aldırma düşüncesi sana neler hissettiriyor diye? Lego parçası sanki, tık diye çıkarıverip, atsınlar içinizden. Bu kadar duygusuz, anlayışsız bir adamla evli kalmayın bence.

Yuhh cocuk kolejde okuyamıcak diye bebekmi aldırılırmış pesss.devlette okuyuversin bu nasıl bir bahanedir gercekten tek sebep bu mu eminmisiniz

O koleji alsın kocaman binası ile birlikte münasip bir yerine yerleştirsin tövbe tövbe. Annenize de burdan selam söyleyin. Onda insanlıktan nasibini almamış varlık. Bence hicbirsey yapmayın ama yediğinize ve içtiğinize dikkat edin. Esiniz içine birşey katmasin. Simdi belki paronyak zannedeceksiniz ama bir kaç sene önce Almanyada bir adam bu şekilde bebek düşürdüğü icin hapis cezasına carptirildi. Esiniz ya kendine ceki düzen verir, yada şimdiden nafaka ödemeye hazırlansin. Hani hamile olmasanız eşin de rızası önemli derim. Ama olan olmuş. Kalp atışı var. Hödük resmen. :(

Eşiniz, sanırım bir akıl tutulması yaşıyor.Yoksulluk korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyin. Onlarında, sizinde rızkınızı biz veririz. Diye açık bir ayet varken ortada, daha günah değil diye saçmalamasının bir anlamı yok.
Kürtaj falan olmuyorum ben, istemiyorsan, bırak git nereye gidiyorsan deyip, restinizi çekin.

Geçen açtığınız konuda da herkes yazdı boşanın o zaman diye hala aynı konuda fikir istiyorsunuz, o zamanda aldırmak istemiyordunuz ailenize de gidemiyorsunuz boşanın madem ne diyelim ki başka?
Eşiniz anlamıyor işte sizde boşanmayacaksanız neden boşanalım diyorsunuz eşinize?
2 seçenek var ya boşanmayıp aldıracaksınız yada boşanıp kendinize yeni bir hayat kuracaksınız
Merhaba farkindayim fakat bazi arakadaşlar esinle konusunca buraya yaz demisti bende konustuk gelismeleri yazdim

Eşiniz, sanırım bir akıl tutulması yaşıyor.Yoksulluk korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyin. Onlarında, sizinde rızkınızı biz veririz. Diye açık bir ayet varken ortada, daha günah değil diye saçmalamasının bir anlamı yok.
Kürtaj falan olmuyorum ben, istemiyorsan, bırak git nereye gidiyorsan deyip, restinizi çekin.
Yarin resti ben cekecegim ona ailemede cekecegim aslinda ikiside ayni duygusuz bir tarafta adam evladini istemiyor diger tarafta benim annem bana sen gel ama cigerini sök gel bagrina taş bas diyor Rabbime cok dua ettim cok agladim bugün biliyorum benimde sinavim bu

cocugun rıskını da omrunu de allah ayarlıyo kafasını yordugu seye bak dıgerı koleje gıdecek dıye bu da kendınden olan cocuk nasıl bı cehaletse parcalatıp oldurtcek.. tam kocan ınsan dısı varlıkmıs dıye kızıp sayarken annem cocugumu ıstemedı yazmıssın.. bu ne arkadas ya. cınayet o cınayet. senın aılenın de olaya tuy dıkmesı abes.... bosan gec o mu dert. asıl ac kalcaz yok bakamıcaz bıle degıl sorun canımı sıkan kısmı guzeel rahat hayat veeremıycegı? ıkı gune kaza gecırıp kolu bacagı koparsa kocanın cok calısıp para getırır mılyonları olur emın ol.. sonra rahatlık desın dursun.. allah ıslah etsınç su an o kadar uzuldum ve kızdım kı... allahımm yardımcın olsun

cocugun rıskını da omrunu de allah ayarlıyo kafasını yordugu seye bak dıgerı koleje gıdecek dıye bu da kendınden olan cocuk nasıl bı cehaletse parcalatıp oldurtcek.. tam kocan ınsan dısı varlıkmıs dıye kızıp sayarken annem cocugumu ıstemedı yazmıssın.. bu ne arkadas ya. cınayet o cınayet. senın aılenın de olaya tuy dıkmesı abes.... bosan gec o mu dert. asıl ac kalcaz yok bakamıcaz bıle degıl sorun canımı sıkan kısmı guzeel rahat hayat veeremıycegı? ıkı gune kaza gecırıp kolu bacagı koparsa kocanın cok calısıp para getırır mılyonları olur emın ol.. sonra rahatlık desın dursun.. allah ıslah etsınç su an o kadar uzuldum ve kızdım kı... allahımm yardımcın olsun
Amin cok sağolun 🙏 bugün rabbime cok dua ettim cok yalvardim 🙏🙏 annemde babamdan kalan hakkim var o da abime yediriyor suana kadar net sekilde istemedim sozu gecince ben hayattayken kimseye birsey yok diyordu ama onu isteyecegim ve cocuklarima ben bakacagim

Amin cok sağolun 🙏 bugün rabbime cok dua ettim cok yalvardim 🙏🙏 annemde babamdan kalan hakkim var o da abime yediriyor suana kadar net sekilde istemedim sozu gecince ben hayattayken kimseye birsey yok diyordu ama onu isteyecegim ve cocuklarima ben bakacagim
allaha guven gerısını salla . bosan dırek. nafakası bılmem nesı bı sure kurtarır bu arada ıs bakarsın ınsallah da bulursun.. yok anam vercek babam alcak dıe bakma.. kımseden hayır bekleme. sahıp cık cocuguna .. ben bı tanesı dogsun dıye omrumden verırdım omrumden !!!! anlıyo musun:!!!

Kusura bakma ama çok iğrenç bir adamla evlisin.
O zaman ilişki yaşamasaydı kendini tutsaydı.
Senin bedenin senin kararın.
Eğer işin Gücün varsa ayrıl bu odundan çocuklarınla mis gibi yasa.
Ailesine para vereceğine Evliliği için birikim yapsaymış.

allaha guven gerısını salla . bosan dırek. nafakası bılmem nesı bı sure kurtarır bu arada ıs bakarsın ınsallah da bulursun.. yok anam vercek babam alcak dıe bakma.. kımseden hayır bekleme. sahıp cık cocuguna .. ben bı tanesı dogsun dıye omrumden verırdım omrumden !!!! anlıyo musun:!!!
Rabbim size nasip etsin inşallah inanin dua edecegim size suan oglum icin nasilsam karnimdaki icinde oyle olacagim esime yarin sunu soracagim oglumuza kardesin olacak ama ben onu istemiyorum onu annenin karnindan alacaklar dese ne der acaba eminim oglum kiyameti koparir ama cocuk işte oglum kardes isterken rabbim bize korundugumuz halde nasip etti oglum aşırı derecede kardeş istiyor ve hâlâ haberi yok yavrumun

Kusura bakma ama çok iğrenç bir adamla evlisin.
O zaman ilişki yaşamasaydı kendini tutsaydı.
Senin bedenin senin kararın.
Eğer işin Gücün varsa ayrıl bu odundan çocuklarınla mis gibi yasa.
Ailesine para vereceğine Evliliği için birikim yapsaymış.
Ben ailene verdim deyince annemdi nasil vermeseydim beni yari yolda birakacaklarini nasil bileyim pismanim ne yapabilirim diyor ben okadar dedim annesi bütün mülkleri satti esime dedim git hakkini al bak bitircekler gurur yapti gitmedi onlarda afiyetle yedi

Ben ailene verdim deyince annemdi nasil vermeseydim beni yari yolda birakacaklarini nasil bileyim pismanim ne yapabilirim diyor ben okadar dedim annesi bütün mülkleri satti esime dedim git hakkini al bak bitircekler gurur yapti gitmedi onlarda afiyetle yedi
Onların gururu Yüzünden sen neden bebeğinin katili olacaksın ki
Hersey legal ortada yanlış ters bir durumda yok.
Istiyorsun Bebeğini.
Çok istemiyorsa çıkar gider hayatından.
Net ol.

Back