Eşim bebeğimi aldirmak istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayın ama eşinizde annenizde çok bencil insanlar
Ne güzel hayat ya istemem deyip işin içinden çıkıveriyolar
İşiniz çok zor allah yardımcınız olsun
Ben olsam bebeği istemeyen adama büyük çocugumuda göstermemenin yollarını arar boşanırdım

Kizlar cok büyük bir derdim var ve lütfen kırıcı yorum yapmayın başımıza gelmez demeyin inanın cok zor ve kötü durumdayim sadece düşünce ve fikirlerinize ihtiyacim var🙏🙏
Arkadaşlar benim 4 yaşında bir oğlum var ve 2. Çocuğu eşim ile şuan icin istemiyorduk maddi olarak toparlanip o şekilde istiyorduk fakat korunduğumuz hâlde kazayla hamile olduğumu öğrendik 5. Hafta da öğrendik ve 1 hafta zaten kese vs yoktu ancak kanamam vardi doktor büyük ihtimal düşük olacak dedi hatta o gün 2. Bir doktora daha gittik ve o da ayni seyi söyledi düşük olacak hazirlikli ol. şuan 6. Hafta bitmek üzere dün tekrar doktora gittim doktor kese olusmus bebegin küçücük yeni olusmus dedi kalp atışları var dedi hatta bana dinletti oğlum aşırı derecede kardeş istiyordu kendimce diyorum ki Rabbim onun istegini yerine getirdi bilmiyorum ama asil mesele şu eşim bebeği istemiyor bana maddi seyleri sayıyor oğlumuza ikinci cocuk olursa iyi bir gelecek sunamayiz diyor ve günah boyutunda da 10. Haftaya kadar günah degil diyor (dini bilgisi cok cok fazla) fakat ben inanmiyorum benim bildigim annenin hayati tehlikesi varsa kürtaj olur fakat keyfi asla diyorum. Ben kesinlikle bebegimi istiyorum asla aldirmam yapamam evlat katili olamam dünden bu yana inanin cok kötüyüm bana şunu söyledi ben bu sorumluluğu alamam bu yolda teksin!! Kizlar benim hazmedemedigim zamaninda esim annesine fazlaca para verdi hatta evlendik cocuk olana kadar verdi 200.000 tl kadar fakat ben hamile kaldim esim görümcem kaynanam tartisti o oldu birdaha görüşülmedi oglum 2 yasindayken ogrendik ki kaynanam mülklerini satti esime dedim ki bak git kendi hakkini al kardesin bitirecek enazindan verdigin parayi al dedim gurur yapti almam zaten benim hakkım bana kalacak ben kazanirim istemem dedi bu konu içinçok tartistim ikna edemedim ve gecen yil ogrendikki kaynanam herseyi hileli satisla gorumceme vermis avukata gittik yasal olarak esim kaynanam hayattaykende vefat etsede birsey yapamiyor. Simdi bende bana cocugu isyemiyorum deyince sinirlendim neden çünkü annesine verdi gelecegimizi yakti git al dedim dinlemedi. Benim tek carem çocuğumu dogurmak için boşanmak gibi. Annem daha önceden hep ablamla bana sakin bosanip gelmeyin diyorfu gelsenizde eşlerinizin cocuklarini getirmeyin bakmam diye arasam geliyorum desem bana gel cocugunu birak diyecek hele hamile oldugumu duysa o da aldir istemiyorum bakmam diyecek benim babamdan bana kalan bir miktar pay var suana kadar ciddi olarak ailemden istemedim onun disinda da yüklü param evim yok birde aracim var. Kizlar bana yol gösterin eşini ikna et demeyin asla ve asla istemiyor cok konuştum bana surekli diyor ne zaman hast. Gidelim operasyona. Yine kanamam olacak diye cok korkuyorum sancin var ve lütfen sizden ricam bana kırıcı yorum yapmayın çünkü ben bebegimi asla aldirmayacagim ama çare bulmam lazim. Cok uzun oldu hakkinizi helal edin lütfen🙏🙏
Eşiniz sizi manipüle efiyor.Ikınızın bebegı 2 tarafında ortaklaşa kararı olması gerekıyor.

Esiniz şerefsizin önde gideni kusura bakmayin. Başkalarına para kaptırmadan önce düşünecekti bunları. Aile kurmaya karar veriyorsan ilk o aileni düşüneceksin. Bende çocuğu aldirmam. Onu evden atarım ama. Neden hep kadın gitsin. Sizi bir süre idare edecek paranız var mi?
O evden asla gitmez bana da aldirmazsam hayati zehir eder zaten kesin düşük yaparim evet az biraz birikmis param var ama cok degil

Kusura bakmayın ama eşinizde annenizde çok bencil insanlar
Ne güzel hayat ya istemem deyip işin içinden çıkıveriyolar
İşiniz çok zor allah yardımcınız olsun
Ben olsam bebeği istemeyen adama büyük çocugumuda göstermemenin yollarını arar boşanırdım
Şuan bende ayrilmak istiyorum ama nereye gideceğim annem çocugumu istemez hele hamile oldugumu duysa o da aldir der yani yağmurdan kaçarken doluya tutulurum cok çaresizim

Anneniz de kül kedisi masalındaki üvey anne herhalde, ne biçim sözler yahu bunlar!

Benim nacizane fikrim, evli kadınların herhangi bir sağlık sıkıntısı dışında kürtaj olmaması gerektiği.
Eşiniz istemiyorsa önlemini 3 yöntemle alacaktı, olan olmuş yani.
Öyle seviş seviş, sonra git aldır.
Ne kolay dünya değil mi?

Siz sonucu ne olursa olsun kararınızdan dönmeyin derim, gerekirse boşanın, ailenize de gitmeyin.
Evelallah bakarsını, zaten nafaka vermek zorunda, büyük çocuğunuz da okula gidecek derken kendi yağınızda kavrulursunuz.

anne istedikten sonra kimseye laf düşmez bence.gerekirse eşinizi hayatınızdan çıkarın.

Eşiniz kadar dini bilgim yok ama kürtajın günah olduğunu biliyorum,bir ayette de rızkın Allahtan olduğu yazıyor mesela dini yönü kuvvetliyse bunları sözünü dinleyecegi birinden dinlenmesini sağlayın, pişman olacağı şeylere kalkışmasın
Boşanıp doğurabilirim demişsiniz neden olmasın ?Ailenizin yanına gitmek zorunda değilsiniz kapıyı gösterin eşinize hem size hem de çocuklarına bakmak zorunda

Bence eşin seni korkutuyor sakin ama sakın bebeğini aldirma.kendi cinayetine senide ortak etmesin..bebeğinizin kalbi atıyor hanımefendi.annenizde esinizde sadece blöf yapiyor.karsisina geç ve ben çocuğumu asla aldırmam de.ne münasebet bosarim.boşarsa daha yol.sanki başkasındanmis gibi muamele etmesin karaktersiz insan.

Kizlar cok büyük bir derdim var ve lütfen kırıcı yorum yapmayın başımıza gelmez demeyin inanın cok zor ve kötü durumdayim sadece düşünce ve fikirlerinize ihtiyacim var🙏🙏
Arkadaşlar benim 4 yaşında bir oğlum var ve 2. Çocuğu eşim ile şuan icin istemiyorduk maddi olarak toparlanip o şekilde istiyorduk fakat korunduğumuz hâlde kazayla hamile olduğumu öğrendik 5. Hafta da öğrendik ve 1 hafta zaten kese vs yoktu ancak kanamam vardi doktor büyük ihtimal düşük olacak dedi hatta o gün 2. Bir doktora daha gittik ve o da ayni seyi söyledi düşük olacak hazirlikli ol. şuan 6. Hafta bitmek üzere dün tekrar doktora gittim doktor kese olusmus bebegin küçücük yeni olusmus dedi kalp atışları var dedi hatta bana dinletti oğlum aşırı derecede kardeş istiyordu kendimce diyorum ki Rabbim onun istegini yerine getirdi bilmiyorum ama asil mesele şu eşim bebeği istemiyor bana maddi seyleri sayıyor oğlumuza ikinci cocuk olursa iyi bir gelecek sunamayiz diyor ve günah boyutunda da 10. Haftaya kadar günah degil diyor (dini bilgisi cok cok fazla) fakat ben inanmiyorum benim bildigim annenin hayati tehlikesi varsa kürtaj olur fakat keyfi asla diyorum. Ben kesinlikle bebegimi istiyorum asla aldirmam yapamam evlat katili olamam dünden bu yana inanin cok kötüyüm bana şunu söyledi ben bu sorumluluğu alamam bu yolda teksin!! Kizlar benim hazmedemedigim zamaninda esim annesine fazlaca para verdi hatta evlendik cocuk olana kadar verdi 200.000 tl kadar fakat ben hamile kaldim esim görümcem kaynanam tartisti o oldu birdaha görüşülmedi oglum 2 yasindayken ogrendik ki kaynanam mülklerini satti esime dedim ki bak git kendi hakkini al kardesin bitirecek enazindan verdigin parayi al dedim gurur yapti almam zaten benim hakkım bana kalacak ben kazanirim istemem dedi bu konu içinçok tartistim ikna edemedim ve gecen yil ogrendikki kaynanam herseyi hileli satisla gorumceme vermis avukata gittik yasal olarak esim kaynanam hayattaykende vefat etsede birsey yapamiyor. Simdi bende bana cocugu isyemiyorum deyince sinirlendim neden çünkü annesine verdi gelecegimizi yakti git al dedim dinlemedi. Benim tek carem çocuğumu dogurmak için boşanmak gibi. Annem daha önceden hep ablamla bana sakin bosanip gelmeyin diyorfu gelsenizde eşlerinizin cocuklarini getirmeyin bakmam diye arasam geliyorum desem bana gel cocugunu birak diyecek hele hamile oldugumu duysa o da aldir istemiyorum bakmam diyecek benim babamdan bana kalan bir miktar pay var suana kadar ciddi olarak ailemden istemedim onun disinda da yüklü param evim yok birde aracim var. Kizlar bana yol gösterin eşini ikna et demeyin asla ve asla istemiyor cok konuştum bana surekli diyor ne zaman hast. Gidelim operasyona. Yine kanamam olacak diye cok korkuyorum sancin var ve lütfen sizden ricam bana kırıcı yorum yapmayın çünkü ben bebegimi asla aldirmayacagim ama çare bulmam lazim. Cok uzun oldu hakkinizi helal edin lütfen🙏🙏
Bi mesleğin varsa geleceği olan çalışıp boşan çocuklarına kendin bak.. boşanma durumunda esin belki pes eder aldırma konusunda ama istemediği çocuğa babalık yapabileceğini pek sanmıyorum.. korunmuşsunuz olmuş tamam maddi imkan yokken yapmayın zaten olmasibgereken budur ama kazara olmuş bir kere

O evden asla gitmez bana da aldirmazsam hayati zehir eder zaten kesin düşük yaparim evet az biraz birikmis param var ama cok degil

Aile büyükleri yok mu? Kayınvalideniz felan. Normalde aileleri karıştırma taraftari değilim. Ama onlar size yardim etmez mi? Hic olmadi kadın sığınma evine gidin. Olmadı esra erola çıkın yardım isteyin. Boyun eğmeyin bu seref yoksunu kocaniza

Bu sadece eşinizin verebileceği bir karar değil. Eşinizin dini bilgisi çoksa Bunu da bilmeli hamile kadını zorla kürtaj ettirmek ancak allah korkusu olmayan birinin yapacağı birseydir.. bence eşinize rest çekin gerekirse boşanalım deyin bakalım ne yapacak bunu göze alabilir mi ?

bana kalırsa bu kararları sadece anne verebılır
esım ıstemıyor dıye bebegımı aldıracagıma kocamı anasına gerı ıade ederdım sanırım bılemıyorum yasamayan anlayamaz bunu , bu konuda kımse sıze aldır veya aldırma dıyemez ama hepımız tek bır agızdan sunu cok net soyleyebılırız esınız hıc bır haltdan anlamıyor hıc bılgısı yok

Yoksulluk korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyin. Onları ve sizi sadece Biz rızıklandırırız. Onların öldürülmesi büyük bir suçtur. (Isra/31) cok dini bilgisi olan esine okut bu ayeti.Ayrica kalbi atan bir ceninin ruhu uflenmistir 10. hafta da bebek insan seklini almak uzeredir nasil olurda alinmasi caiz olur.kendi cikarlari icin dini emirleri degistirmeye kalkmasin.

Sakın aldırma allh o çocuğun rızkını verir sen doğumunu yap kocanda bebeği görünce öyle bi yumuşarki iyi ki beni dinlememişsin der..

Oh ne guzel ya afedersin seni hamile birakirken sana mi sordu yahut kendi kendine mi hamile kaldin yap sonra istemiyorum ... bu kadar basit mi ileride o cocgn yuzune nasl bakacak ha isteneyen hmileligi kabullenmesi zordur travmadir anlarim ama aldirmak yani oldurmek ... gozlerim doluyor cok uzuldm Allah vicdan merhamet versn insallah cnm dua et bolca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X