• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim baskasına aşık yardım

yalnizlik35

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
24
1
16
İzmir
Esim baskasina asik oldugunu soyledi 6 aylik oglumuz var ve o doğduğundan beri suruyomus bende 2 ay once ogrendim defarca kavga ettik hala gorusuyor ama beni de sevdigini hic bir zaman birakmayacagini soyluyor ona zaman vermemi zamanla kadindan ayrilacagini da ama eve gelmedigi gunler beraber olduklarini bilmek beni delirtiyor ve esim hic bir sekilde bana dokunmuyor

Çok zor bir durum bebeginiz çok küçük acaba esinizinki erkeklerin genelinde olan eşi hamileyken yapılan bir davranismi yoksa bu karakterindemi var

Cok zor bi durum canım benim o kadına senden önce mi senden sonra mı aşık olmuş??

Esim baskasina asik oldugunu soyledi 6 aylik oglumuz var ve o doğduğundan beri suruyomus bende 2 ay once ogrendim defarca kavga ettik hala gorusuyor ama beni de sevdigini hic bir zaman birakmayacagini soyluyor ona zaman vermemi zamanla kadindan ayrilacagini da ama eve gelmedigi gunler beraber olduklarini bilmek beni delirtiyor ve esim hic bir sekilde bana dokunmuyor

Çok zor bir durum bebeginiz çok küçük acaba esinizinki erkeklerin genelinde olan eşi hamileyken yapılan bir davranismi yoksa bu karakterindemi var[/QUOT hem karakter hrm hamilelik durumu hamilr iken beraber olamadik hatta o surede bir kac kisi ile oldugunu soyledi bu kadini ogrendikten sonra amabu farkli buna asik oldugunu soyluyor ki malesrf bende goruyorum tamamen onun etkisi altinda inkar ediyor etkisinde degilim diyor ama kadin ne derse yapiyor yanina gidincr oglunu oglunu sormayi bile unutuyor

Allah yardımcınız olsun.ben sizin yerinizde olsam ne yapardım bilmiyorum.allah hiçbir kardeşimin başına böyle bir dert vermesin.bebeginde küçük ama ne bileyim zor bir durum

amin oğlum için katlanıyorum ve eşimin ısrarla seni seviyorum deyip zaman istemesi yüznden ona defalarca ayrılabilceğimizi eğer mutlu değilse ona gidebileceğini söyledim ama o ısrarla bizi bırakmak istemediğini kurtulmak istediğini ama mantıklı olamadıgını söylüyor

Sizi seviyor ama aklı karışmış olabilir.
Çocuğum için katlncam diyorsanız eve bağlamaya çalışın,kendinizi hırpalamayın çok aşağılık bi kimyaları var bu erkeklerin.

Allah yardımcı olsun kötü bi durum
artık burda böyle şeyleri okuya okuya sanki aynısı bana olacakmış gibi üzülüyorum

dalga geçin diye değil mantıklı bişeyler yazın diye şurda biraz dertleşeyim diye yazdım ama hata yapmışım

Dalga gectigini zannetmiyorum.
Baskasina asik oldugunu piskinlikle soyleyen adam , yarin bir gun boyle bi teklifle de gelebilir karsiniza.
Bir kalbe iki kisi sigmaz hem.
Sizi gercekten sevseydi baskasini gormezdi.
Calisip calismadiginizi bilmiyorum ama ailenizin arkanizda duracagina inaniyorsaniz bosanin.
Ya gecen zaman icerisinde esiniz o kadini degilde sizi birakirsa tamamen?
O yuzden iyi dusunup oyle karar verin derim ben..

off :(
Dürüst adammış.
En azından kıvırmamış ama bu kabahatini assla örtbas etmez!
Allah yardımcın olsun canım benim..
Gönülden dilerim ki herşey gönlünce olsun..
Evladın ve senin için hayırlısı ne ise o olsun..

dalga geçin diye değil mantıklı bişeyler yazın diye şurda biraz dertleşeyim diye yazdım ama hata yapmışım
dalga gecmedim.olacagi soyledim.
onun yanindayken soyle hissediyorum
kocami soyle etkiliyor
birakacagim diyor birakamiyor vs.
sen olayi zaten kabullenmissin.
kocanin sevgilisinden bahsediyorsun
hadi affederim benim kararim dersin saygim sonsuz
ama kocan hatasindan donmemis ki affedesin.
bu surecte yapman gereken onu evine sokmamak
kopek yerine bile koymamakti.
evde karisi cocugu beklesin
beyefendi baska kadinin yanindan gelsin!
yok oyle memleket. sen bunu kabullenmissin, kumalik teklif eder dedigim icin bana niye kiziyorsun?

Allah yardimcin olsun. Okurken kalbim acidi yemin ederim. Allah yardim etsin. Bisey sorcam nasi bu derece sakin gozukuyosun? Yazimin sakin geldi bana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçen gün okuduğum bir araştırmada erkeklerin eşlerini aldatma sebebi olarak %65 duygusal tatminsizlik gösteriyordu. Ben konuya biraz farklı yaklaşmak istiyorum, bence eşiniz sizi aldatsa da ona normalden çok daha fazla ilgi gösterin-biliyorum bu çok zor-daha fazla sevgi cümlesi kurun, ona gerkten ihtiyacınız olduğunu hissettirin. Bu onda bir farkındalık yaratacaktır bence. Olduku tüm bu fedakarlıklarınıza ve emeklerinize rağmen durum değişmedi en azından siz elinizden geleni yapmanın huzurunu yaşarsınız. O ise kesinlikle bir gün sizin emeklerinizi görmezlikten gelmenin acı pişmanlığını Yaşar. Bence kendiniz, çocuğunuz, aileniz için pes etmeyin. En mutlu görünen evlilikler bile çok acı şekillerde sınanırlar. Ve yine diyorum pes etmeyin be eşinizi o kadına bırakmayın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dalga gecmedim.olacagi soyledim.
onun yanindayken soyle hissediyorum
kocami soyle etkiliyor
birakacagim diyor birakamiyor vs.
sen olayi zaten kabullenmissin.
kocanin sevgilisinden bahsediyorsun
hadi affederim benim kararim dersin saygim sonsuz
ama kocan hatasindan donmemis ki affedesin.
bu surecte yapman gereken onu evine sokmamak
kopek yerine bile koymamakti.
evde karisi cocugu beklesin
beyefendi baska kadinin yanindan gelsin!
yok oyle memleket. sen bunu kabullenmissin, kumalik teklif eder dedigim icin bana niye kiziyorsun?
Görmek istemeyen gözden daha körü var mı arkadaşım ?
Kendisi yaşamadan anlamayacaktır,ne diyeyim rabbim yardımcısı olsun .

Son düzenleme:
Arkadaşlar,

Hanfendi gerçek bir derdini açmış sizlere ve bebeği var...Bence oturduğumuz yerden şunu niye yapmadın, neden bu kadar large'sın gibi yorumlar yapmak o kadar yanlış ki..Kadın daha ne yapsın bebeği için yaşıyor anlamıyor musunuz ve seviyor kocasını hala tam emzirme döneminde kalmış öylece, zayıf bir dönem yani...Bu konu öyle dedikodu sohbetlerinde dalgaya alınacak konulardan değil. Bir insanın psikolojisiyle oynuyorsunuz şu anda...Çok kötü birşey oturduğunuz yerden sütten çıkmış ak kaşıkmışsınız gibi zaten ezilen, mecbur kalan, çocuğu için yaşayan bir kadına saymak...Kadıncağıza kadınlar kulübü adıyla destek kulübü adıyla destek olacağınıza niye öyle yaptın, niye böyle yapmadınlara girmiş bir de dalga geçmişsiniz..Ayıptır yaa günahtır o süt emen bebeğin sütünü keseceksiniz, kadıncağız ruh hallerinin birinden diğerine girip çıkacak siz daha da kötü yapıyorsunuz..Bir empati yapın yaaa....belki duygusal olarak seviyor kocasını ve inanamıyor hala şok içinde...

Hanımefendi birkaç kibarlıktan uzak yorum için ben yazmadığım halde utandım.Kadınların birbirine destek olması gerekirken erkeği değil gidip hiçbirşeyi kontrol edemeyen bebekli bir kadını suçluyorsunuz yaa inanılmaz birşey bu...Hanfendi siz bu yorumlara inat kuvvetli kalın bebeğiniz için öncelikle ve bir süre ailenizin yanına gidin tatil bahanesiyle...Pek de yüz vermeyin kocanıza...O sizi göremedikçe özleyecek emin olun...Ultimatom verin bir daha olursa asla dönmeyeceğim diye ailenizin evinden ailenize sezdirmeden konuşun...Kesinlikle bebeğini özleyecek önce sonra sizi....

Bir de evli bir erkekle beraber olan karşı taraftaki kadını kimse konuşmamış asıl tuhaf olan kadın modeli o...Daha önce de başkaları varmış, nasıl oluyor eşiniz çok iyi bir yalancı diyorum o zaman...Çapkınlığı bir erkeklik sembolü sayan erkeklerle zaten evlilik zor yürür ama şu aşamada siz gerçekten pişman olacak mıyı arıyorsunuz.Pişman etmek için de görüşmeyin ve ailenizin evine bebeği bahane ederek yerleşin anne babanıza asla söylemeyin bu durumları...

İnanın çok üzüldüm allah yavrunuza bağışlasın.Ben de çocuk sahibi olmaya çalışan bir bayanım inanın çok üzüldüm....:50: Lütfen uzak durun eşinizden o sizin güçlü durmanızı engelliyor, ona sevdiğiniz için zaafınız var ve ayrılamıyorsunuz evden bile...Hemen boşanmayın ama evden uzaklaşın ve ailenize eşinizin işleri çok uzuyor korkuyorum bebeğe zor bakıyorum bahanesiyle yerleşin...

bunun dürüstlükle alakası yok pişkinlikle alakası var bence:19: oh ne güzel siz bekleyin o gitsin gününü gün etsin gelsin sizlede ilişki yaşamasın sizden neden ayrılsın ki hizmetçisi gibi olmuşsunuz kabullenmişsiniz:19: bir eli yağda bir eli balda :ssz:

Back