esim barismak istiyor

Cnm kendi yoluna bak gene ayni seleri yapicak yada ailesine ne soylediyse ben sinirliydim hepsibi abarttim diycek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlım
AYNI SUDA İKİ KEZ YIKANILMAZ,
DENENMİŞ DENENMEZ,
BİR KİTAP İKİ KEZ OKUNULMAZ!
Örnekler çoğaltılabilir, aklını başına al,
arkana bakmadan kaç o adamdan!...

ya ben konudan cok su lafa takildim konu sahibesi demiski
bekar biriyle olamam bundan sonra bosanmis adamda baskasindan geleck iyi olsa bosanmazdi bu ne demek ya bosanmis insanlara kadin olsun erkek olsun neden bu gozle bakilirki iyi olsa zaten bosanmazdi o zaman sizin hakkinizdada boyle dusunulse hosunuza gidermiydi acaba yapmayin allah askina konuya donersek adamdan bosanmissiniz bitmis neden bu kadr sorun varken ortada hala donmek istiyorsunuz bu adama anlamadim nesi vazgecilmez kiliyo bu adami haydi ornek verin sunlar yuzunden deyin adamin elle tutulur bi yani yokki

boşanıp kurtulmuşsunuz,bence artık geçmşe değil,geleceğe bakın...

ha bide senin o dedigin kendini 1 bira icin satan kadinlar varya,beni onlarla bile kiyasliyordu.Onlar hic degilse orospulugunu saklamiyor,sizin gibiler saklayip namuslu ayagina yatiyorsunuz diyordu.21 yasimda tanistim.Ilk erkek arkadasim di.Benim ne gecmisim olabilirki??Ama inandiramadim,kadinlara hic guveni yok.Hadi o taraklarda bezi olan biri olsamda neyse.Kendi halimde ev kiziyim ya.Onlari koruyup beni assaliyordu.Bunu yazarken bile agliyorum.Hic haketmedim bukadarini.Allah büyük,allah görüyo ne deyim.O .. saklamayan birini alsin ne deyim.Zaten demistide ayrilirken.Beklentilerim artik degisti,kim gelirse Kabul ederim dedi.Beni kirletti hayatimi mahfetti.Begefendi beni deneme tahtasi olarak kullandi.Ben onun namusuyken benim namusuma laf atti.Hangi vicdana sigar??cok sanlisin o yuzden herseyin kiymetini bil. :)

Bak bu mesaj diğer konundan..
Hatırladım seni de baktım doğru mu hatırladım diye.

Namusuna kadar dil uzatan herifi yeniden hayatına, koynuna alma.
Zoru atlatmışsın, bitmiş. Çamura yeniden girmek niye?

size inanamıyorumm...neler yaşadınız ve bunun sonucunda boşandınız tekrar bu adamla evlenmeyi aklınızın ucundan bile olsa geçirebiliyorsunuz...ben olsam ömür boyu sürünürüm de dönmem....siz bir şeylerin değişeceğini mi sanıyorsunuz ...daha beter olacaksınız ki babanla görüşmem diyen adama dönmeyi planlayabiliyorsunuz ve konuşmasın zaten diyorsunuz...ağzım açık okudum onca yaşanmışlıklara rağmen yalnız da olmuyor diyip kılıf da bulmuşsunuz...bence bu sefer evlenirseniz sinirliliğinin yanında dayaklarını da yersiniz zira ilişkiniz geri dönüşümsüz yıpranmış ve siz ikinci defa yıpranmış bir ilişkinin üzerine evleneceksiniz..

sana barışmayı düşündüren nedir, başka birini bulamam, bulsam da kötü çıkarsa, bununla iyi kötü iadere ederim düşüncesi mi yoksa eski kocana gerçekten aşık mısın seviyor musun

Esinle terapiye gidip önce zemininizi yardim alarak oluşturun hem esinizn değişimini tavribi gözlemlemiş olursunuz hem de yardim alarak bir şeyleri yola koyasnz..

Ancak iki ay önce bosanip iki ay sonra nasil bir değişim bekliyorsunuz ki yine ayni olacak

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Ben bu lafı erkeklere genel anlamda bir güvensizlik olarak algıladım. Yani kadın kimbilir niye boşandı, görüsü ile. Yanılıyor da olabilirim tabi. Boşanmıs insana önyargı gibi şeyler Türkiye mentalitesinde var ve olacak sanırım. Saçma...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Denenmişi denemeyeceksin. Bende boşandım, bana daha mahkeme aşamasında barışalım dedi kabul etmedim, hayatıma devam ettim 2. Evliliğimi yaptım üç yaşında bir oğlum var çok da mutluyum. Bu arada eşimin ilk evliliği.

Ayrıca yeni ayrılmışsın, biraz kendine zaman ver kendini topla hayata karış, yeni birisi olur mu, güvenebiliri miyim diye düşünme.

Boşanma zor bir süreç insan bir sürü şeyi sorguluyor ama zamanla geçiyor.

Bu nedir Allah aşkına?

Siz iyi olmadığınız için mi boşandınız?

Ya da siz birinin elinden mi geçmiş oldunuz?

Toplumun bakış açısı böyle iken elbette korkarsınız.

Biraz değer verin kendinize.

Her kavganın sonunda sizi suçlamış bir adam.

Demek son noktaya gelmiş ki bitmiş bir ilişki.

Bu korkular yüzünden aynı acıları çekmek neden?

Çocuk yoksa gereksiz.

fazlaca eskitilmiş bir ilişki,
boşanma gerçekleşmiş ve hala kim haklı muhabbeti,
aileler incitilmiş
birbirinizi daha fazla yıpratmayın derim
sonu dejavu!!!
ve bu kez size inananlar da olmicak arkanızda
özellikle de çocuk yoksa maceraya gerek yok bnce

belkiler üzerine gelecek kurulmaz.evliliği yürütememişsiniz ki boşanmışsınız.barışmayın bence.

Arkadasim.... sinirlenince hadi hooooop bosanalim.... sinir gidince barisalim....
Cocuk oyuncagimi bu....
Kaldiki sen barismaya razi olsan bu ne kitaba ne dine uygun .... eger tekrar birlesmek istiyosaniz kendinin ve esinin baska birisiyle nikahlanip halvet olunup ayrilmasi gerekiyorki siz tekrar birleseseniz.......COCUK OYUNCAGIMI AYOL BU

ikinci denemeler genelde başarısızlıkla sonuçlanır..Zaten aile sorunları devam edecek..... zor

Siz yazdiginiz derdi dikkatlice okuyun. Tekrar edecek sorunlarin farkindasiniz neden ayni hatalara acaba dussem mi diye dusunuyorsunuz. Hic gerek yok.
Madde madde siralayin o kadar cok eksi var ki bu adamla barisirsan.
Yeni biri ile tanismak evlenmekten korkuyirsun ama bence korkma. Ayni adamin kahrini cekmek daha mantikli degil.

Bence tekrar bir araya gelseniz mutlu olamayacağınızın siz de farkındasınız.sorun şu ki bayan olarak bazılarımız yalnızlığa katlanamıyor.bu yüzden de hata üstüne hata yapılıyor.iyi kötü başımda bir adam olsun mantığıyla hareket ettikçe mutsuzluğa mahkum olacağınızı düşünüyorum.ben de boşandım,hem de 8 aylık bebeğimle.bir daha da hiç arkama bakmadım.allah utandırmasın.bencr denenmişi bir daha denemeyin.kırgınlıklar asla unutulmaz.en küçük bir olumsuzluk kavgaya dönüşür.şiddet bile görebilirsiniz.tek kişilik dev kadro olmayı öğrenin.biz kadınlar yalnız da her zorluğun üstesinden gelebiliriz evvel Allah.biraz sancılı bir süreç ama Allah yardımcınız olsun.

Bosanmis biri olarak, daha once bi evlilik gecirip ayrilan insanlarin hakkinda sorunlu, iyi olsa zaten bosanmazdi diye dusunmeniz ne kadar aci. Siz de o iyi olmayan sorunlu gruba dahilsiniz bunu atlamissiniz. Ve esim esim diye bahsettiginiz sizin eski esiniz. Yani daha once "birinden gectiginiz" kişi. uzgunum ama "dul" diye yaftalanmayi hakediyorsunuz. Umarim karsiniza sizin gibi insanlar cikmaz.

Cok gordum cevremde ikinci deneme hic bir zaman basarili olmadi.
Denenmis olmamis ee daha neyi deniyorsunuz ?

ben de gordum ikinci denemeleri. kuzenim sirf cocugu icin tam 13 ay daha fazladan durdu eski kocasiyla. olmadi, olmayacakti da zaten belliydi.sakin deneme. illaki evlenmek istiyorsan yeni birini dusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…