size inanamıyorumm...neler yaşadınız ve bunun sonucunda boşandınız tekrar bu adamla evlenmeyi aklınızın ucundan bile olsa geçirebiliyorsunuz...ben olsam ömür boyu sürünürüm de dönmem....siz bir şeylerin değişeceğini mi sanıyorsunuz ...daha beter olacaksınız ki babanla görüşmem diyen adama dönmeyi planlayabiliyorsunuz ve konuşmasın zaten diyorsunuz...ağzım açık okudum onca yaşanmışlıklara rağmen yalnız da olmuyor diyip kılıf da bulmuşsunuz...bence bu sefer evlenirseniz sinirliliğinin yanında dayaklarını da yersiniz zira ilişkiniz geri dönüşümsüz yıpranmış ve siz ikinci defa yıpranmış bir ilişkinin üzerine evleneceksiniz..Bir kac ay once bosandim..esim cok sinirli,sinirli oldugu zaman cok kotu laflar kaldiralamayacak laflar ediyor.ben sinirlenince gozum biseyi gormuyor diyor.ben hatalarimi gordum,sende gorduysen barisalim diyor.iki cihan biraraya gelse barisman diyorum ama kafam karisti.cok yuz goz olundu.ailesine ve cevresine beni kotulemis.yani esimle paylastigim seyleri gidip onlara anlatmis sinirlenince.Hatta benim onemsiz hafif kusurlarimi abartarak anlatmis.annesini sevnedigimi kardeslerine hep laf ettigimi falan.halbuki gercekten boyle birsey yok.sinir aninda soylenen seyleri gitmis anlatmis falan herneyse unutalim yeni sayfa acalum diyor.ama baban la gorusmem daha diyor.zaten gorusmesinde.ama bende onlardan kimseyi gormek istemiyorum,sevmedigimden degil,aceba neler anlatti ve ailesi hakkimda kotu dusunuyolar diye gorusmek istemem.yeni sayfa acalim tamam ama bizim turk kulturunde aileler akrabalar onemli.ilerde illaki insanin zoruna gider ve aorunlar cikar degilmi?Esim cok sinirli,bi kavga edince mutlaka ilerde gecmisi acacagiz ve yine bu ayrilik bosanma surecini ve birlestigim icin pismanlik yasacagimi dusunuyorum.ama bi yandanda yabkiz olmuyor ve yeni birini tanimaya korkuyorum.bekar biriyle evlenmek istemem ama bosanmis biride sonucta bi kadindan gelmis olacak.yani sorunlu ;iyi olsa zaten bosanmazdi dalan diye dusunucem.sansim olursa mutlu olurum ama oda kotu giderse oyuncak degilki surekli bosanayim.nolur yardim edin.gunlerdir agliyorum,eskileri unutamiyorum,ckk takintiliyim.esim eskileri acmassa bile ven acarim ve yine kavga ederiz.aileler yuzunden mutlaka bisey cikar demi?bizim bisanmada herkes kendini hakli goruyor...bazi konularda hatalarimizi kabul ediyoz ama bazilarinda haksizliga ugradigimi gorursem ölmek istiyorum o anda.bende oda cok sinirli ce inatciyiz.bursuru konu okudum,2-3 ay sonra yine ayni olunuyormus,ama yeni birindende korkuyorum.bosanma sebebimiz ise ,inatci olup burbirimize ilgi gostermeyi cekince iki yabanci gibi olmustuk.ama sinirime giden senin yuzunden biyle yaptim senin yuzunden soyle oldu deyip duruyor..fittiriyorum..kavga etmek istemiyorum onunla,simdiki konusmayi bile iyi bitireyim diyorum ama icim icimi yiyor.kendimi ispat etmek istiyorum aciklama yapinca inanmasini bekliyorum,olmayinca kafayi yiyorum. Bosver daginik kalsin diyorum ,bu sefer icimde kaldigi icin kafayi yiyorum.aslinda birlesmek istiyorum ama guvenmiyorum ce bu yuz goz olunma canimi sıkıyor.istemiyorum bi yandan buseferde belki iyi olursa diyorum.nolue yardim edin
bir kadından gelmiş olmak kısmına takıldım ben
sonuçta her insanın geçmişinde birileri var
o mantıkla bakarsan sen de bir adamdan gitmiş olacaksın birine
boşanmış birinin boşanmış insanlar hakkında böyle önyargılı olmaması gerek
Bir kac ay once bosandim..esim cok sinirli,sinirli oldugu zaman cok kotu laflar kaldiralamayacak laflar ediyor.ben sinirlenince gozum biseyi gormuyor diyor.ben hatalarimi gordum,sende gorduysen barisalim diyor.iki cihan biraraya gelse barisman diyorum ama kafam karisti.cok yuz goz olundu.ailesine ve cevresine beni kotulemis.yani esimle paylastigim seyleri gidip onlara anlatmis sinirlenince.Hatta benim onemsiz hafif kusurlarimi abartarak anlatmis.annesini sevnedigimi kardeslerine hep laf ettigimi falan.halbuki gercekten boyle birsey yok.sinir aninda soylenen seyleri gitmis anlatmis falan herneyse unutalim yeni sayfa acalum diyor.ama baban la gorusmem daha diyor.zaten gorusmesinde.ama bende onlardan kimseyi gormek istemiyorum,sevmedigimden degil,aceba neler anlatti ve ailesi hakkimda kotu dusunuyolar diye gorusmek istemem.yeni sayfa acalim tamam ama bizim turk kulturunde aileler akrabalar onemli.ilerde illaki insanin zoruna gider ve aorunlar cikar degilmi?Esim cok sinirli,bi kavga edince mutlaka ilerde gecmisi acacagiz ve yine bu ayrilik bosanma surecini ve birlestigim icin pismanlik yasacagimi dusunuyorum.ama bi yandanda yabkiz olmuyor ve yeni birini tanimaya korkuyorum.bekar biriyle evlenmek istemem ama bosanmis biride sonucta bi kadindan gelmis olacak.yani sorunlu ;iyi olsa zaten bosanmazdi dalan diye dusunucem.sansim olursa mutlu olurum ama oda kotu giderse oyuncak degilki surekli bosanayim.nolur yardim edin.gunlerdir agliyorum,eskileri unutamiyorum,ckk takintiliyim.esim eskileri acmassa bile ven acarim ve yine kavga ederiz.aileler yuzunden mutlaka bisey cikar demi?bizim bisanmada herkes kendini hakli goruyor...bazi konularda hatalarimizi kabul ediyoz ama bazilarinda haksizliga ugradigimi gorursem ölmek istiyorum o anda.bende oda cok sinirli ce inatciyiz.bursuru konu okudum,2-3 ay sonra yine ayni olunuyormus,ama yeni birindende korkuyorum.bosanma sebebimiz ise ,inatci olup burbirimize ilgi gostermeyi cekince iki yabanci gibi olmustuk.ama sinirime giden senin yuzunden biyle yaptim senin yuzunden soyle oldu deyip duruyor..fittiriyorum..kavga etmek istemiyorum onunla,simdiki konusmayi bile iyi bitireyim diyorum ama icim icimi yiyor.kendimi ispat etmek istiyorum aciklama yapinca inanmasini bekliyorum,olmayinca kafayi yiyorum. Bosver daginik kalsin diyorum ,bu sefer icimde kaldigi icin kafayi yiyorum.aslinda birlesmek istiyorum ama guvenmiyorum ce bu yuz goz olunma canimi sıkıyor.istemiyorum bi yandan buseferde belki iyi olursa diyorum.nolue yardim edin
Bir kac ay once bosandim..esim cok sinirli,sinirli oldugu zaman cok kotu laflar kaldiralamayacak laflar ediyor.ben sinirlenince gozum biseyi gormuyor diyor.ben hatalarimi gordum,sende gorduysen barisalim diyor.iki cihan biraraya gelse barisman diyorum ama kafam karisti.cok yuz goz olundu.ailesine ve cevresine beni kotulemis.yani esimle paylastigim seyleri gidip onlara anlatmis sinirlenince.Hatta benim onemsiz hafif kusurlarimi abartarak anlatmis.annesini sevnedigimi kardeslerine hep laf ettigimi falan.halbuki gercekten boyle birsey yok.sinir aninda soylenen seyleri gitmis anlatmis falan herneyse unutalim yeni sayfa acalum diyor.ama baban la gorusmem daha diyor.zaten gorusmesinde.ama bende onlardan kimseyi gormek istemiyorum,sevmedigimden degil,aceba neler anlatti ve ailesi hakkimda kotu dusunuyolar diye gorusmek istemem.yeni sayfa acalim tamam ama bizim turk kulturunde aileler akrabalar onemli.ilerde illaki insanin zoruna gider ve aorunlar cikar degilmi?Esim cok sinirli,bi kavga edince mutlaka ilerde gecmisi acacagiz ve yine bu ayrilik bosanma surecini ve birlestigim icin pismanlik yasacagimi dusunuyorum.ama bi yandanda yabkiz olmuyor ve yeni birini tanimaya korkuyorum.bekar biriyle evlenmek istemem ama bosanmis biride sonucta bi kadindan gelmis olacak.yani sorunlu ;iyi olsa zaten bosanmazdi dalan diye dusunucem.sansim olursa mutlu olurum ama oda kotu giderse oyuncak degilki surekli bosanayim.nolur yardim edin.gunlerdir agliyorum,eskileri unutamiyorum,ckk takintiliyim.esim eskileri acmassa bile ven acarim ve yine kavga ederiz.aileler yuzunden mutlaka bisey cikar demi?bizim bisanmada herkes kendini hakli goruyor...bazi konularda hatalarimizi kabul ediyoz ama bazilarinda haksizliga ugradigimi gorursem ölmek istiyorum o anda.bende oda cok sinirli ce inatciyiz.bursuru konu okudum,2-3 ay sonra yine ayni olunuyormus,ama yeni birindende korkuyorum.bosanma sebebimiz ise ,inatci olup burbirimize ilgi gostermeyi cekince iki yabanci gibi olmustuk.ama sinirime giden senin yuzunden biyle yaptim senin yuzunden soyle oldu deyip duruyor..fittiriyorum..kavga etmek istemiyorum onunla,simdiki konusmayi bile iyi bitireyim diyorum ama icim icimi yiyor.kendimi ispat etmek istiyorum aciklama yapinca inanmasini bekliyorum,olmayinca kafayi yiyorum. Bosver daginik kalsin diyorum ,bu sefer icimde kaldigi icin kafayi yiyorum.aslinda birlesmek istiyorum ama guvenmiyorum ce bu yuz goz olunma canimi sıkıyor.istemiyorum bi yandan buseferde belki iyi olursa diyorum.nolue yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?