esim barismak istiyor

mendekse

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
17
3
18
Ankara
Bir kac ay once bosandim..esim cok sinirli,sinirli oldugu zaman cok kotu laflar kaldiralamayacak laflar ediyor.ben sinirlenince gozum biseyi gormuyor diyor.ben hatalarimi gordum,sende gorduysen barisalim diyor.iki cihan biraraya gelse barisman diyorum ama kafam karisti.cok yuz goz olundu.ailesine ve cevresine beni kotulemis.yani esimle paylastigim seyleri gidip onlara anlatmis sinirlenince.Hatta benim onemsiz hafif kusurlarimi abartarak anlatmis.annesini sevnedigimi kardeslerine hep laf ettigimi falan.halbuki gercekten boyle birsey yok.sinir aninda soylenen seyleri gitmis anlatmis falan herneyse unutalim yeni sayfa acalum diyor.ama baban la gorusmem daha diyor.zaten gorusmesinde.ama bende onlardan kimseyi gormek istemiyorum,sevmedigimden degil,aceba neler anlatti ve ailesi hakkimda kotu dusunuyolar diye gorusmek istemem.yeni sayfa acalim tamam ama bizim turk kulturunde aileler akrabalar onemli.ilerde illaki insanin zoruna gider ve aorunlar cikar degilmi?Esim cok sinirli,bi kavga edince mutlaka ilerde gecmisi acacagiz ve yine bu ayrilik bosanma surecini ve birlestigim icin pismanlik yasacagimi dusunuyorum.ama bi yandanda yabkiz olmuyor ve yeni birini tanimaya korkuyorum.bekar biriyle evlenmek istemem ama bosanmis biride sonucta bi kadindan gelmis olacak.yani sorunlu ;iyi olsa zaten bosanmazdi dalan diye dusunucem.sansim olursa mutlu olurum ama oda kotu giderse oyuncak degilki surekli bosanayim.nolur yardim edin.gunlerdir agliyorum,eskileri unutamiyorum,ckk takintiliyim.esim eskileri acmassa bile ven acarim ve yine kavga ederiz.aileler yuzunden mutlaka bisey cikar demi?bizim bisanmada herkes kendini hakli goruyor...bazi konularda hatalarimizi kabul ediyoz ama bazilarinda haksizliga ugradigimi gorursem ölmek istiyorum o anda.bende oda cok sinirli ce inatciyiz.bursuru konu okudum,2-3 ay sonra yine ayni olunuyormus,ama yeni birindende korkuyorum.bosanma sebebimiz ise ,inatci olup burbirimize ilgi gostermeyi cekince iki yabanci gibi olmustuk.ama sinirime giden senin yuzunden biyle yaptim senin yuzunden soyle oldu deyip duruyor..fittiriyorum..kavga etmek istemiyorum onunla,simdiki konusmayi bile iyi bitireyim diyorum ama icim icimi yiyor.kendimi ispat etmek istiyorum aciklama yapinca inanmasini bekliyorum,olmayinca kafayi yiyorum. Bosver daginik kalsin diyorum ,bu sefer icimde kaldigi icin kafayi yiyorum.aslinda birlesmek istiyorum ama guvenmiyorum ce bu yuz goz olunma canimi sıkıyor.istemiyorum bi yandan buseferde belki iyi olursa diyorum.nolue yardim edin

Ben olsam barışmazdım...
Nitekim barışmadım da...
Hele ki doğacak sıkıntıları bile bile ne diye kendimi ateşe atayım ki?

Adamın sinirli biri olduğunu biliyorsun, o sinirle biranda herşeyi yıkabileceğini gördün, haksız olduğunu kabul etmediğini söylüyorsun ve üstüne bu şartlarda bile " babanla görüşmem" gibi bir şart sunabiliyor.
Sence mantıklı mı barışmak?
Evlenirsen birsüre sonra daha kötü olur bu adam. Çünkü 2. Kez boşanman dahada zor olacak ve bunu biliyor .
Sende tüm bunların farkındasın aslında , sırf tekrar evlenmem zor diye hayatını karartma.

Insanların değişebileceği ihtimali bile imkansız geliyor bana. Istisnalar belki olabilir ama. Tamamen o huylarını bırakamaz kesinlikle. Kaldı ki yine aynı şeyleri yaşarsanız durum daha zor bir hal alacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım aileler yüzünden sen şunu dedin ben bunu dedim yüzünden boşanmak iyi bişey değil yazık günah kiminle evlensen aynı sorunları yaşayabilirsin. Ama boşandığın biriyle tekrar evlenmek daha da kötü sorunlar kat be kat artar. ayrıca dinimeze göre boşandığın biriryle yeniden evlenemezsin evlenebilmen için kadının(yani senin) başka biriyle evlenip boşanmış olması gerekir ki bu da imkan dahilinde değil. zaten rabbimde boşanma çocuk oyuncağı olmasın diye bu kanunu koymuş

yani çok düşük ihtimal kabul etmesi bence ama ona pikolojik tedavi görup sinirini bıraktıgına emin olursanız evet diyecegınızı söyleyin bunu da yapacagını sanmam değişmiş olacagına da hiç inanmıyorum insan o kadarcık kısa sürede değişmez. ve ailesi de gene hep sorun olur bence bulaşma derim. unutup ilerde baskasıyla bi hayat kurarsın ne diye olmamısın üstüne gidiyosun. bi de bosanmıssınız zaten ohooo

Tekrar evlenmeden aile terapistine gitmeyi önerin. Hem içinızde kalmaz olmazsa da oyuncak gibi bosan barış bosan olmamıs olur.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bence yeniden başlamayın, çünkü henüz sorunlar aşılmamış yani eğer bir araya gelinecekse, herşey geride bırakılmalı ve o sorunlar bir daha konuşulmamalı. Ben bunu ikinizin de yapamayacağı izlenimine vardım yazdıklarınızdan.
Zaten adam babanız ile görüşmeyeceğini şart olarak sunabildiğine göre henüz sorunları tam olarak çözümlemediği belli. Bana göre saygı bittiyse bir daha denenmesi işi iyice laçkalaştırır. "Sen şöylesin böylesin" gibi suçlamalar, ikiniz arasında kalması gereken şeylerin üçüncü şahıslara anlatılması ve başkalarına sizi kötülemesi zaten size yeterince saygı duymadığını gösteriyor.
Bir de yeniden evlenememe kaygısı yaşamak için erken değil mi? Birkaç ay olmuş boşanalı, önce siz toparlanın sonrasını zaten zaman gösterir. Evlenip ayrılan biri ile bir ilişkiye başlamanın kötü sonuçlar doğuracağı fikri de bence sizin ön yargınız. Aşk hiç ummadığınız bir anda kapınızı çalabilir ve evli-bekar-dul-çocuklu, zengin-fakir-statülü gibi kıstaslara bakmaz.
Eğer ki sorunları ve takıntılarınızı aşmakta zorlanıyorsanız, uzman desteği alabilirsiniz.

Son düzenleme:
bir kadından gelmiş olmak kısmına takıldım ben
sonuçta her insanın geçmişinde birileri var
o mantıkla bakarsan sen de bir adamdan gitmiş olacaksın birine
boşanmış birinin boşanmış insanlar hakkında böyle önyargılı olmaması gerek

Barışmak isterken bile babanla görüşmen demiş bence sorunlar devam edecek iyi düşünün derim. Hayat kimi çıkarır karşınıza bilinmez böyle karamsar düşünmeyin. Boşanmış sorunlu ne demek siz de boşandınız ona bakarsanız. İnsanların ne olacağı belli olmaz boşanmak da evlenmek kadar doğal bir olaydır çevrenizi kafanıza takmayın siz kendinisi dinleyin lütfne.

boşanmış biri olduğun halde boşanan insanlara karşı neden böyle olumsuzsun anlamış değilim

bu kadar olumsuz özelliğini saymanıza rağmen halen barışmayı düşünüyorsanız birşey diyemem biten kitap bir daha okunursa aynı tadı vermez unutmayın

ben de konu sahibinin barışması taraftarı değilim şimdi çocuk yoksa ve sonradan bi de çocuk olursa daha zor olur herşey ama yanlış bilgilenme olmasın diye düzeltmek isterim üçüncü boşanmadan sonra tekrar evlenmeleri için kadının başka biriyle evlenmesi gerekiyo birinci boşanmadan sonra bi sakınca yok

ama bi yandanda yabkiz olmuyor ve yeni birini tanimaya korkuyorum.bekar biriyle evlenmek istemem ama bosanmis biride sonucta bi kadindan gelmis olacak.yani sorunlu ;iyi olsa zaten bosanmazdi dalan diye dusunucem.sansim olursa mutlu olurum ama oda kotu giderse oyuncak degilki surekli bosanayim.

Yani bu yazdiklariniza gore sizde iyi biri değilsiniz ve sorunlusunuz.
Boşanan biri olarak boyle yazmaniza sasirdim.

8 yıl önce boşandığım zaman aynı başlık altında bir konu açmıştım.
Sağ olsun arkadaşlar değerli yorumlarıyla destek vermişlerdi.
Neticede gözlem ve görüşleri boşandığım adamla yeniden evlenmemem yönündeydi.
Kesin kararımı verebilmemde buradaki yorumların büyük katkısı oldu elbette.
Yeri gelmişken hepsine tekrar teşekkür ederim.
Yaşamakta olduğun kararsızlık sürecini tecrübe etmiş biri olarak diyeceğim o ki!
Eski eşinle tekrar evlenmeye sıcak bakarsan acele etme sakın.
Henüz atlatamamış olduğun travmalar nedeniyle sağlıklı karar verebilecek dönemde değilsin.
Boşandığın adam için de durum aynı elbette. Alışkanlıkların etkisinden kurtulabilmek zaman ister.
Yeni düzenine adapte olduktan sonra bak bakalım bu insanı yeniden hayatına almak istiyor musun?
Kendinize yeterli zamanı tanıdıktan sonra alacağınız karar geleceğiniz için daha isabetli olacaktır.
Allah yardımcınız olsun. Dilerim en doğru kararı verirsiniz.

Sırf yanlız kalmamak yanlızlıktan korktuğunuz için barışmak istiyosunuz gibi geldi bana kendinize biraz zaman verin belki seversiniz yanlızlığı bu şekilde bu kadar sorunla barışmayın helede çocuk yoksa

bu 3 talakla bosananlar icin gecerli. 1'den 9'a boşamalarda yani.

konuya gelince.. degismez. bir sure degismis gibi yapar.

Bana degisen bisi de yok gibi geldi. Ben hatami anladim sen de anladiysan babanla gorusmem. Yeni sayfa nerde??? O da unutsa bunu solemez. Yeni birini tanimaktan korkabilirsin ama sirf yalnizlik zor diye barisirsan ayni hatayi 2. Kez yapmis olcaksin ki bu artik hata degil tercihtir..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…