• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim barismak istiyor

Sinirlerini aldırmadığına göre aynı sorunlar tekrarlanacaktır. Bu defa daha az tahammül daha fazla öfke ile,geçmişin birikimi olacak çünkü... Hiç ona bulaşma arkadaşım yeni bir sayfa aç hayatında

halen birbirinize karşı tahammülünüz yokken nasıl yeniden başlamayı düşünüyorsunuz.. ben olsam asla birleşmezdim...

Eşinizin yaşadıklarından ders aldığını düşünmüyorum
İyi niyetli, akıllanmış bir adam, babanla görüşmem şartı ile gelmez
Gerçi ben insanların değişebileceklerine de pek inanmıyorum, özü ne ise o
Barışman halinde bir daha boşanmak çok daha zor, o yüzden yerinde olsam barışmazdım

Bir kac ay once bosandim..esim cok sinirli,sinirli oldugu zaman cok kotu laflar kaldiralamayacak laflar ediyor.ben sinirlenince gozum biseyi gormuyor diyor.ben hatalarimi gordum,sende gorduysen barisalim diyor.iki cihan biraraya gelse barisman diyorum ama kafam karisti.cok yuz goz olundu.ailesine ve cevresine beni kotulemis.yani esimle paylastigim seyleri gidip onlara anlatmis sinirlenince.Hatta benim onemsiz hafif kusurlarimi abartarak anlatmis.annesini sevnedigimi kardeslerine hep laf ettigimi falan.halbuki gercekten boyle birsey yok.sinir aninda soylenen seyleri gitmis anlatmis falan herneyse unutalim yeni sayfa acalum diyor.ama baban la gorusmem daha diyor.zaten gorusmesinde.ama bende onlardan kimseyi gormek istemiyorum,sevmedigimden degil,aceba neler anlatti ve ailesi hakkimda kotu dusunuyolar diye gorusmek istemem.yeni sayfa acalim tamam ama bizim turk kulturunde aileler akrabalar onemli.ilerde illaki insanin zoruna gider ve aorunlar cikar degilmi?Esim cok sinirli,bi kavga edince mutlaka ilerde gecmisi acacagiz ve yine bu ayrilik bosanma surecini ve birlestigim icin pismanlik yasacagimi dusunuyorum.ama bi yandanda yabkiz olmuyor ve yeni birini tanimaya korkuyorum.bekar biriyle evlenmek istemem ama bosanmis biride sonucta bi kadindan gelmis olacak.yani sorunlu ;iyi olsa zaten bosanmazdi dalan diye dusunucem.sansim olursa mutlu olurum ama oda kotu giderse oyuncak degilki surekli bosanayim.nolur yardim edin.gunlerdir agliyorum,eskileri unutamiyorum,ckk takintiliyim.esim eskileri acmassa bile ven acarim ve yine kavga ederiz.aileler yuzunden mutlaka bisey cikar demi?bizim bisanmada herkes kendini hakli goruyor...bazi konularda hatalarimizi kabul ediyoz ama bazilarinda haksizliga ugradigimi gorursem ölmek istiyorum o anda.bende oda cok sinirli ce inatciyiz.bursuru konu okudum,2-3 ay sonra yine ayni olunuyormus,ama yeni birindende korkuyorum.bosanma sebebimiz ise ,inatci olup burbirimize ilgi gostermeyi cekince iki yabanci gibi olmustuk.ama sinirime giden senin yuzunden biyle yaptim senin yuzunden soyle oldu deyip duruyor..fittiriyorum..kavga etmek istemiyorum onunla,simdiki konusmayi bile iyi bitireyim diyorum ama icim icimi yiyor.kendimi ispat etmek istiyorum aciklama yapinca inanmasini bekliyorum,olmayinca kafayi yiyorum. Bosver daginik kalsin diyorum ,bu sefer icimde kaldigi icin kafayi yiyorum.aslinda birlesmek istiyorum ama guvenmiyorum ce bu yuz goz olunma canimi sıkıyor.istemiyorum bi yandan buseferde belki iyi olursa diyorum.nolue yardim edin

bir kitapı kaç sefer okursan oku
sonu değişmez
:50::50:
ayrıc severek okuduğun bir kitap ta değilmiş
:50::50::50:
kapağını kapatmış rafa kaldırmışsın
:45:
kensinlikle kararlı olduğunu hissettir
açık kapı bırakma
kendine kastın yoksa şayet
aynı hatalara birdaha düşme

Bosanmis biri olarak, daha once bi evlilik gecirip ayrilan insanlarin hakkinda sorunlu, iyi olsa zaten bosanmazdi diye dusunmeniz ne kadar aci. Siz de o iyi olmayan sorunlu gruba dahilsiniz bunu atlamissiniz. Ve esim esim diye bahsettiginiz sizin eski esiniz. Yani daha once "birinden gectiginiz" kişi. uzgunum ama "dul" diye yaftalanmayi hakediyorsunuz. Umarim karsiniza sizin gibi insanlar cikmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biraz abartmamismisin.Galiba yazdigim anlasilmadi.Demek istedigim,erkeklere guvenim yok,eger bosanmis biri gelirse oda allah bilir ne yaptiki bosanmis diye dusunurum demek istedim.Bizim kulturumuzde evlenmeden beraber yasamak diye bisey yok,ve malesef beraber yadamayincada neyin ne oldugunu bilmiyorsun.Belki 2. Adam piskopatin onde gideni,belki aldatti,belki kotu aliskanligi var,belki uyusturucu bagimlisi belki belki belki...hemende ne meraklisiniz assalamaya kavga etmeye..buraya yazanda kabahat..dul olmayi ben secmedim hanimefendi.Gelecekle ilgili korkularim var o kadar..kimseye danisamadigim iconde burdan bi fikir sahibi olmak istedim.Ben kimseye dul kotu gozuyle bakmiyorum.Sadece korkuyorum anladinmi!

Biraz abartmamismisin.Galiba yazdigim anlasilmadi.Demek istedigim,erkeklere guvenim yok,eger bosanmis biri gelirse oda allah bilir ne yaptiki bosanmis diye dusunurum demek istedim.Bizim kulturumuzde evlenmeden beraber yasamak diye bisey yok,ve malesef beraber yadamayincada neyin ne oldugunu bilmiyorsun.Belki 2. Adam piskopatin onde gideni,belki aldatti,belki kotu aliskanligi var,belki uyusturucu bagimlisi belki belki belki...hemende ne meraklisiniz assalamaya kavga etmeye..buraya yazanda kabahat..dul olmayi ben secmedim hanimefendi.Gelecekle ilgili korkularim var o kadar..kimseye danisamadigim iconde burdan bi fikir sahibi olmak istedim.Ben kimseye dul kotu gozuyle bakmiyorum.Sadece korkuyorum anladinmi!

dul olmayi ben secmedim'le dul olmak kotu bi sey demedim'i ayni paragrafta kullanmaniz da baya garip. yazdıklarınız gayet acik inkar etmenize gerek yok. ayrica da biraz sakin olursaniz sevinirim, bol unlemli cumlelerden hoşlanan biri degilim.

Bir kac ay once bosandim..esim cok sinirli,sinirli oldugu zaman cok kotu laflar kaldiralamayacak laflar ediyor.ben sinirlenince gozum biseyi gormuyor diyor.ben hatalarimi gordum,sende gorduysen barisalim diyor.iki cihan biraraya gelse barisman diyorum ama kafam karisti.cok yuz goz olundu.ailesine ve cevresine beni kotulemis.yani esimle paylastigim seyleri gidip onlara anlatmis sinirlenince.Hatta benim onemsiz hafif kusurlarimi abartarak anlatmis.annesini sevnedigimi kardeslerine hep laf ettigimi falan.halbuki gercekten boyle birsey yok.sinir aninda soylenen seyleri gitmis anlatmis falan herneyse unutalim yeni sayfa acalum diyor.ama baban la gorusmem daha diyor.zaten gorusmesinde.ama bende onlardan kimseyi gormek istemiyorum,sevmedigimden degil,aceba neler anlatti ve ailesi hakkimda kotu dusunuyolar diye gorusmek istemem.yeni sayfa acalim tamam ama bizim turk kulturunde aileler akrabalar onemli.ilerde illaki insanin zoruna gider ve aorunlar cikar degilmi?Esim cok sinirli,bi kavga edince mutlaka ilerde gecmisi acacagiz ve yine bu ayrilik bosanma surecini ve birlestigim icin pismanlik yasacagimi dusunuyorum.ama bi yandanda yabkiz olmuyor ve yeni birini tanimaya korkuyorum.bekar biriyle evlenmek istemem ama bosanmis biride sonucta bi kadindan gelmis olacak.yani sorunlu ;iyi olsa zaten bosanmazdi dalan diye dusunucem.sansim olursa mutlu olurum ama oda kotu giderse oyuncak degilki surekli bosanayim.nolur yardim edin.gunlerdir agliyorum,eskileri unutamiyorum,ckk takintiliyim.esim eskileri acmassa bile ven acarim ve yine kavga ederiz.aileler yuzunden mutlaka bisey cikar demi?bizim bisanmada herkes kendini hakli goruyor...bazi konularda hatalarimizi kabul ediyoz ama bazilarinda haksizliga ugradigimi gorursem ölmek istiyorum o anda.bende oda cok sinirli ce inatciyiz.bursuru konu okudum,2-3 ay sonra yine ayni olunuyormus,ama yeni birindende korkuyorum.bosanma sebebimiz ise ,inatci olup burbirimize ilgi gostermeyi cekince iki yabanci gibi olmustuk.ama sinirime giden senin yuzunden biyle yaptim senin yuzunden soyle oldu deyip duruyor..fittiriyorum..kavga etmek istemiyorum onunla,simdiki konusmayi bile iyi bitireyim diyorum ama icim icimi yiyor.kendimi ispat etmek istiyorum aciklama yapinca inanmasini bekliyorum,olmayinca kafayi yiyorum. Bosver daginik kalsin diyorum ,bu sefer icimde kaldigi icin kafayi yiyorum.aslinda birlesmek istiyorum ama guvenmiyorum ce bu yuz goz olunma canimi sıkıyor.istemiyorum bi yandan buseferde belki iyi olursa diyorum.nolue yardim edin
bir defa olmamış ikinci defa neden olsun? sevgili olsanız tamam barışın deneyin derdim belki ama boşanmışınız siz artık. boşanana kadar aklı nerdeymiş eski eşinizin? bir de babanla görüşmem ne demek. siz de diyemediniz mi sen kimsin de benim babamla görüşmek istemezsin diye? yazınızın yarısını sinirden okuyamadım bile . kendinizden ve ailenizden taviz vermeyin. ve bir şey söylemek istiyorum son olarak insan yedisinde neyse yetmişinde de odur. can çıkar huy çıkmaz.

Bitkisel hayattaki iliskinizin hayata donmesi imkansiz gorunuyor...bundan sonrası bas agrisi,can sıkıntısı...denemissiniz olmamis.agir hakaretler,kufurler havada ucusmus. Ne oro...nuz kalmis ne ahlaksizliginiz. Nasil unutacaksiniz? 2×2=4 sonuc 5 cikmaz...

Canım bence ayaklarının üzerinde durup kendini iyice toplayana kadar evlilik düşünme belki yıllar sonra aradığın insan karşına çıkar dua et sadece insan neyse odur ben değişeceğini zannetmiyorum çocuk varsa oyalıyorda olabilir büyütene kadar çocuk yoksada bak rahatına on kere yaşamıyorsun bu hayatı

herseyın ıyısını senn daha ıyı bılırsın bence bır ınsan yedısınde neyse yetmısındede odur deısmıycek kesınlıkle bunu sende göruceksın... cunku aynı seyı bende yasıyorr yemınlerr sozllerr ama gene en ufak bıseyde eskkı halllerıne donuyolar

Ben ikinci kez deneyenlerin hic mutlu oldugunu gormedim. Genelde tekrar bosaniyorlar. Ikinci kez ayni yikimi kaldirabilecek misiniz peki. Cunku insanin karakteri degismiyor maalesef. Yine de siz bilirsiniz ama bosanmis biri olarak soyleyim ben buna cesaret edemezdim. Hayata yeni bir sayfayla baslamak daha mantikli. Ayni sorunlari tekrar yasadiginizda aileniz tekrar sizin arkanizda olmayacaktir bunu da dusunun. Muhtemelen de ayni problemler bir sure sonra tekrar patlak verecektir. Yine de siz bilirsiniz.

Back