Tabii ki mesleğe göre de yapacak seçimini, evlilik bu, kendi eğitim ve statüsüne denk birini istemesinin nesi abes? Sırf mesleği için evlenmemiştir zaten ama baştan bilseydi o kadar ilerletmezdi belki muhabbeti.Biri yalan söylemiş biri mesleğe göre adam seciyor.Al birini vur ötekine.
Hiç mi bunca zamandır mühendislik konuları ile ilgili sohbetiniz olmadı? İllaki bir yerde pot kırardı.Ben muhendisimkendisi de mühendis olduğunu söylemişti
Belgeleri gordugunuz halde surdurmesi ilginc geldi bana?Merhaba arkadaşlar,
1 yıllık evliyim ve eşimin mesleği konusunda bana yalan söylediğini öğrendim bana mühendisim demişti ama teknikermiş.Bu konuda 4-5 kez sormuslugum oldu her seferinde aynı cevabı aldım, geçen bir iş başvuru sırasında belgelerini gördüm sormama rağmen yine reddetti.Baya bir tartistım. Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum çünkü böyle bir şeyi baştan soyleyseydi belki onunla evlilik aşamasına gelmeyedebilirdik.Ustelik aileside bu yalana ortak olmuş bizi kandirmislar.Bu olaydan sonra güvensizlik yaşamaya başladım, ne yapmalıyım bilmiyorum çünkü eşimin verdiği sözlerden başka elle tutulur bir sonuç yok.
Kendi dengiyle evlenmek istemiştir normaldir yani bu kadının hakkı ama adam ezik gibi yalan söylemiş tam bir soğuma sebebi.seni normalde istemeyecek insana yalan söyleyip evleniyorsunAdamın yaptığı yanlışı savunmayacağım ama "baştan söyleseydi belki onunla evlilik aşamasına gelmeyebilirdik" kısmına takıldım. Adamın sırf "mühendis" ünvanı olduğunu düşündüğünüz için mi evlendiniz?
Yanlış anlamayın ama konu bana çok inandıcı gelmedi,mühendis demek matematik bilen ve analitik düşünme becerisi yüksek olan demektir.Hiç mi araştırıp, soruşturmadınız?Mutlaka bir yerden açık verir yani.Aslında sorun şu her şeyi sordum ama ortak bir arkadaşımız yoktu eski işyeri için de unvanını farklı söyledi gerçekten
anlayamamıştım o konuda kendimi daha kötü hissediyorum kandırılmış hissi var.
Vermemiş olabilir, sonuçta aynı bölümü iki yıl okumuş. Kendini geliştirmiştir belki.Yanlış anlamayın ama konu bana çok inandıcı gelmedi,mühendis demek matematik bilen ve analitik düşünme becerisi yüksek olan demektir.Hiç mi araştırıp, soruşturmadınız?Mutlaka bir yerden açık verir yani.
Yani usta bir yalancı olabilir belki ama hiç mi işyerine gitmedi?Hiç mi ortak bir arkadaşı olmadı vs. , teknik bilgisi iyidir, çokta fark yok aslında ama mutlaka açık verir ya.Vermemiş olabilir, sonuçta aynı bölümü iki yıl okumuş. Kendini geliştirmiştir belki.
İşyerine gitmemiş belli ki. Ya da gitse bile eşim burada mühendis olarak mı çalışıyor diye sormamıştır, belki odası yoktur kapısında ismi unvani yazan. Bazı mühendisler masabaşı yerine sahada çalışıyor çoğunlukla. Ne mühendisi olduğunu bilmiyorum ama. Kimse de senin eşin burada tekniker olarak çalışıyor dememiştir. Ortak arkadaş da yok sanırım.Yani usta bir yalancı olabilir belki ama hiç mi işyerine gitmedi?Hiç mi ortak bir arkadaşı olmadı vs. , teknik bilgisi iyidir, çokta fark yok aslında ama mutlaka açık verir ya.
Ona göre seçeceğiniz tabi. Kriterlerden biri. Koca olsunda neyden olursa olsun mu diyeceğiz ? Kendinize saygınız olsun biraz.Biri yalan söylemiş biri mesleğe göre adam seciyor.Al birini vur ötekine.
-Oğlumuz ne iş yapıyorMerhaba arkadaşlar,
1 yıllık evliyim ve eşimin mesleği konusunda bana yalan söylediğini öğrendim bana mühendisim demişti ama teknikermiş.Bu konuda 4-5 kez sormuslugum oldu her seferinde aynı cevabı aldım, geçen bir iş başvuru sırasında belgelerini gördüm sormama rağmen yine reddetti.Baya bir tartistım. Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum çünkü böyle bir şeyi baştan soyleyseydi belki onunla evlilik aşamasına gelmeyedebilirdik.Ustelik aileside bu yalana ortak olmuş bizi kandirmislar.Bu olaydan sonra güvensizlik yaşamaya başladım, ne yapmalıyım bilmiyorum çünkü eşimin verdiği sözlerden başka elle tutulur bir sonuç yok.
Engelli kayının maaşı ile ev geçindirmeyi düşünen biri için fazla cesur yorumBiri yalan söylemiş biri mesleğe göre adam seciyor.Al birini vur ötekine.
Oraya varmadan dönerdi top tanışma aşamasında.-Oğlumuz ne iş yapıyor
+ Tekniker
- bizim mühendisten aşağı verecek kızımız yok
Meslek sadece karnını doyurmaya yarayan bir şey değil Nuroş. Bir yaşam biçimine de delalet eder. İnsanların kendi dengi birini hayatına almak istemeleri çok normal. Erkekler genç güzel kadın seçmeyi biliyor, hatta artık maaşına mesleğine göre de seçiyor. Kadın yapınca suç değil.Biri yalan söylemiş biri mesleğe göre adam seciyor.Al birini vur ötekine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?