Eşim bana yalan söylemiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani ben de onu dedim zaten, bu kadar yalan söyleceksin madem, iki yıl daha oku ol bir mühendis ama ben hanımefendiye şaşırdım, madem çok önemli bu konu onun için, neden daha fazla araştırmadan evlenmiş.Neyse,eğer konu gerçekse boşanması lazım zaten,belli ki adam usta bir yalancı.

Demek ki meslek vepara için evlenmiş konu sahibi. Aklıma şu geldi

Evet genelde biriyle tanışırken mesleğe de önem verilir. Ona göre ilerler ilişki. Kendi dengiyle tanışıp evlenmek istemek kadar doğal bir şey yok. Kandırılmış, denk sanmış, ilişkiye devam etmiş. Ama arada pek bir aşk göremedim ben de. Seçim yapmasını doğal karşılıyorum. Denklik ve para önemli. Aşk olmadan yürümez yine de.

Aynen öyle seçim yapmasından doğal bir şey yok. Ama adamın bir yıl saklayabilmesi çok fena. Ya kadın çok saf ya da adam çok çakal

Geçen konu vardı ya, doktorculuk oynayan koca. Onu diyor sanırım. İnsanlara ilaç alıp içirmeye çalışan, kedilere ilaç verip zehirleyen.
Aaa okumadım onu manyak herif. O da boşansın. Çoluk çocuk varsa hiç güvende değil.

Kriterlerinizin olmasında yanlış bir yön yok. Her kuş kendi türüyle uçmayı hak ediyor.

Hadi eşini kandırdın ortaya çıktığında onu sindirmeler falan. "Kimse duymasın konuyu burada kapat.."
Yalanıni örtme çabası durumun vehametini arttırıyor. Biraz yüzü kızarmalı insanın. Ve sizi yalanına ortak olmaya zorluyor. Hiç hoş değil. Evlilik temelinin sarsılmasına sebep bu durum.

Yani yalan söylemesine şaşırdım.
Belki bi sebebi mi var acaba?
tabi ki saklamamalıydı sadakat önemli

Aaa okumadım onu manyak herif. O da boşansın. Çoluk çocuk varsa hiç güvende değil.
Var çocuk. Kendi çocuklarına da veriyor mu bilmiyorum ama bir misafirlikte hasta olan bir çocuk için cebinden ilaç çıkarıp bunu verin diye diretmiş. Karısı zorla engel olmuş. Tedaviye başlayacaktı en son. Boşanmayacaklardı tedavi görürse.

İyi de bu adam tekniker olduğunuzu duyunca evlenmeyeceğinizi düşünüyor da evlendikten sonra gerçeği ögrendiginizde boşanmak isteyeceginizi akil edemiyor mu

İsteğiniz gayet normal. ama hiç mi sormadınız nerde okudunuz? yada meslekle ilğili bir şeyler .çok garip gerçekten.muhtemelen kısa bir ilişki olmuş ve hemen evlenmişsiniz.

Bazı yorumların güzelliğine bak, yine ponçiklikten, romantik komediden, yeşilçamdan ölecez. Hanımlar kendinize gelin hayat Brezilya dizisi değil. Evlendiği kadından maailesiyle mesleğini saklayan, fark edilince kadını susturan, aman kimse duymasın kapat bu konuyu diye bastıran adam bildiğin tehlikelidir, aynı yatağa girmeye devam etmek iyi cesaret. İyi niyetten öleceksiniz. Gerçek anlamda.

Nasıl bir yalan kendi başıma geldiğini düşünürsek nasıl böyle yalan atabilir

Bir de mesleğe göre mi diyorlar , hepimizin kriteri yok mu şu hayatta . Bu şekilde iki kişiyi tanıdım . Arkadaş avukatim diyordu oysa ki adalet bitirip avukat yanında çalışıyordu . Diğeri de farklı bı bölüm mezunuydu ama farklı söylüyordu, sonrasında da ikisinin sürekli yalanlar söylediğini fark etmiştik grupta . Ufak tefek şeyler değil bunlar baya alt yapısını hazırlıyorlar. Adam normalde mühendis kız bulamayacak belki ama bu sayede kapağı atmış oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…