- 18 Şubat 2018
- 12.364
- 2
- 55.651
- 598
- 44
Yani ben de onu dedim zaten, bu kadar yalan söyleceksin madem, iki yıl daha oku ol bir mühendis ama ben hanımefendiye şaşırdım, madem çok önemli bu konu onun için, neden daha fazla araştırmadan evlenmiş.Neyse,eğer konu gerçekse boşanması lazım zaten,belli ki adam usta bir yalancıİşyerine gitmemiş belli ki. Ya da gitse bile eşim burada mühendis olarak mı çalışıyor diye sormamıştır, belki odası yoktur kapısında ismi unvani yazan. Bazı mühendisler masabaşı yerine sahada çalışıyor çoğunlukla. Ne mühendisi olduğunu bilmiyorum ama. Kimse de senin eşin burada tekniker olarak çalışıyor dememiştir. Ortak arkadaş da yok sanırım.
Yani bence saklaması zor olmamıştır.
Ailece kurmuşlar oyunu. Arkadaşlarını da dahil etmiş olması imkansız değil.
Hadi yalanı söyledin bari dgsye falan gir de dört yıla tamamla eşin farketmeden.Biraz daha akıllıca davranmasını beklerdim adamın.
Demek ki meslek ve para için evlenmiş konu sahibi. Aklıma şu geldiOraya varmadan dönerdi top tanışma aşamasında.
Valla bence adam para için evlenmiş gibi duruyor.Demek ki meslek vepara için evlenmiş konu sahibi. Aklıma şu geldi
Ay kim o?Son günlerde, olmadığı halde o mesleğin mezunuymuş gibi erkekler türedi. Hatta biri hem doktor hem veteriner sanıyor kendini.
Evet genelde biriyle tanışırken mesleğe de önem verilir. Ona göre ilerler ilişki. Kendi dengiyle tanışıp evlenmek istemek kadar doğal bir şey yok. Kandırılmış, denk sanmış, ilişkiye devam etmiş. Ama arada pek bir aşk göremedim ben de. Seçim yapmasını doğal karşılıyorum. Denklik ve para önemli.Demek ki meslek vepara için evlenmiş konu sahibi. Aklıma şu geldi
Geçen konu vardı ya, doktorculuk oynayan koca. Onu diyor sanırım. İnsanlara ilaç alıp içirmeye çalışan, kedilere ilaç verip zehirleyen.Ay kim o?
Aynen öyle seçim yapmasından doğal bir şey yok. Ama adamın bir yıl saklayabilmesi çok fena. Ya kadın çok saf ya da adam çok çakalEvet genelde biriyle tanışırken mesleğe de önem verilir. Ona göre ilerler ilişki. Kendi dengiyle tanışıp evlenmek istemek kadar doğal bir şey yok. Kandırılmış, denk sanmış, ilişkiye devam etmiş. Ama arada pek bir aşk göremedim ben de. Seçim yapmasını doğal karşılıyorum. Denklik ve para önemli.Aşk olmadan yürümez yine de.
Aaa okumadım onu manyak herif. O da boşansın. Çoluk çocuk varsa hiç güvende değil.Geçen konu vardı ya, doktorculuk oynayan koca. Onu diyor sanırım. İnsanlara ilaç alıp içirmeye çalışan, kedilere ilaç verip zehirleyen.
Var çocuk. Kendi çocuklarına da veriyor mu bilmiyorum ama bir misafirlikte hasta olan bir çocuk için cebinden ilaç çıkarıp bunu verin diye diretmiş. Karısı zorla engel olmuş. Tedaviye başlayacaktı en son. Boşanmayacaklardı tedavi görürse.Aaa okumadım onu manyak herif. O da boşansın. Çoluk çocuk varsa hiç güvende değil.
Ben de mühendisim, bir insan mühendis mi değil mi anlarım. Nasıl anlamadınız? Yani mümkün değil ya...Ben muhendisimkendisi de mühendis olduğunu söylemişti
İyi de bu adam tekniker olduğunuzu duyunca evlenmeyeceğinizi düşünüyor da evlendikten sonra gerçeği ögrendiginizde boşanmak isteyeceginizi akil edemiyor muMerhaba arkadaşlar,
1 yıllık evliyim ve eşimin mesleği konusunda bana yalan söylediğini öğrendim bana mühendisim demişti ama teknikermiş.Bu konuda 4-5 kez sormuslugum oldu her seferinde aynı cevabı aldım, geçen bir iş başvuru sırasında belgelerini gördüm sormama rağmen yine reddetti.Baya bir tartistım. Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum çünkü böyle bir şeyi baştan soyleyseydi belki onunla evlilik aşamasına gelmeyedebilirdik.Ustelik aileside bu yalana ortak olmuş bizi kandirmislar.Bu olaydan sonra güvensizlik yaşamaya başladım, ne yapmalıyım bilmiyorum çünkü eşimin verdiği sözlerden başka elle tutulur bir sonuç yok.
Bir de mesleğe göre mi diyorlar , hepimizin kriteri yok mu şu hayatta . Bu şekilde iki kişiyi tanıdım . Arkadaş avukatim diyordu oysa ki adalet bitirip avukat yanında çalışıyordu . Diğeri de farklı bı bölüm mezunuydu ama farklı söylüyordu, sonrasında da ikisinin sürekli yalanlar söylediğini fark etmiştik grupta . Ufak tefek şeyler değil bunlar baya alt yapısını hazırlıyorlar. Adam normalde mühendis kız bulamayacak belki ama bu sayede kapağı atmış olduBazı yorumların güzelliğine bak, yine ponçiklikten, romantik komediden, yeşilçamdan ölecez. Hanımlar kendinize gelin hayat Brezilya dizisi değil. Evlendiği kadından maailesiyle mesleğini saklayan, fark edilince kadını susturan, aman kimse duymasın kapat bu konuyu diye bastıran adam bildiğin tehlikelidir, aynı yatağa girmeye devam etmek iyi cesaret. İyi niyetten öleceksiniz. Gerçek anlamda.
OkumalısınAaa okumadım onu manyak herif. O da boşansın. Çoluk çocuk varsa hiç güvende değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?