• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana yalan söylemiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biri yalan söylemiş biri mesleğe göre adam seciyor.Al birini vur ötekine.
Tabii ki mesleğe göre de yapacak seçimini, evlilik bu, kendi eğitim ve statüsüne denk birini istemesinin nesi abes? Sırf mesleği için evlenmemiştir zaten ama baştan bilseydi o kadar ilerletmezdi belki muhabbeti.
Boş duyarlar kasmayın ya.

Son düzenleme:
Çok korkunç bence. Asla güvenmem. Evlilik iptali falan oluyorsa yapın derim.

Size yalan söylemiş, ailesini bu yalanın bir parçası yapmış ve şimdi de ailenizden saklamanızı isteyerek sizi de bir parçası yapmak istiyor. Yalan söylemeyi fazlasıyla normalleştirmiş. Evliliğiniz devam ederse hayatımızın geri kalanında siz de sık sık eşiniz için başkalarına yalanlar söyleyecek, buna eşiniz tarafından mecbur bırakılacaksınız.

Sürekli başka “normalleştirdiği yalan”ı var mı şüphesiyle yaşamak sizin adınıza çok zor.

Heralde sizi çok seviyor ve bu sınıfsal farklılıkları da sorun ettiğinizi anladığından bu yalana başvurmuş olmalı.

Sizin de mesleksel kıstasınız her şeyden ağır basıyor ve varsa sevginiz gerçekten şuan sıfırlandığını düşünüyorum. Yani eşinizle devam etme ihtimaliniz yüzde sıfır gibi bir şey.

Merhaba arkadaşlar,
1 yıllık evliyim ve eşimin mesleği konusunda bana yalan söylediğini öğrendim bana mühendisim demişti ama teknikermiş.Bu konuda 4-5 kez sormuslugum oldu her seferinde aynı cevabı aldım, geçen bir iş başvuru sırasında belgelerini gördüm sormama rağmen yine reddetti.Baya bir tartistım. Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum çünkü böyle bir şeyi baştan soyleyseydi belki onunla evlilik aşamasına gelmeyedebilirdik.Ustelik aileside bu yalana ortak olmuş bizi kandirmislar.Bu olaydan sonra güvensizlik yaşamaya başladım, ne yapmalıyım bilmiyorum çünkü eşimin verdiği sözlerden başka elle tutulur bir sonuç yok.
Belgeleri gordugunuz halde surdurmesi ilginc geldi bana?

Belki cidden kendini muhendis saniyordur, psikolojik bir sorunu vardir, hic dusundunuz mu bunu?

Adamın yaptığı yanlışı savunmayacağım ama "baştan söyleseydi belki onunla evlilik aşamasına gelmeyebilirdik" kısmına takıldım. Adamın sırf "mühendis" ünvanı olduğunu düşündüğünüz için mi evlendiniz?
Kendi dengiyle evlenmek istemiştir normaldir yani bu kadının hakkı ama adam ezik gibi yalan söylemiş tam bir soğuma sebebi.seni normalde istemeyecek insana yalan söyleyip evleniyorsun😂

Aslında sorun şu her şeyi sordum ama ortak bir arkadaşımız yoktu eski işyeri için de unvanını farklı söyledi gerçekten
anlayamamıştım o konuda kendimi daha kötü hissediyorum kandırılmış hissi var.
Yanlış anlamayın ama konu bana çok inandıcı gelmedi,mühendis demek matematik bilen ve analitik düşünme becerisi yüksek olan demektir.Hiç mi araştırıp, soruşturmadınız?Mutlaka bir yerden açık verir yani.

Son günlerde, olmadığı halde o mesleğin mezunuymuş gibi erkekler türedi. Hatta biri hem doktor hem veteriner sanıyor kendini.

Size hak veriyorum, yalan söylememliydi. Mesleğine göre mi vs diyenler var ama evlilik öncesi her şey konuşuluyor değil mi? Mühendisse mühendisle evlenmeyi tercih edebilir. İnsan hayatını, geleceğini teslim ediyor bir bakıma. Üstelik üye şimdi kendisi de yalan söyleyecek herkese. Tüm ailesi bilip söylememiş hatta gizlemişler kadından. Kim ister organize şekilde kandırılmayı?

Bu seni kaybetmek istemedim ondan söylemedim cümlesi çok tehlikeli.

Yanlış anlamayın ama konu bana çok inandıcı gelmedi,mühendis demek matematik bilen ve analitik düşünme becerisi yüksek olan demektir.Hiç mi araştırıp, soruşturmadınız?Mutlaka bir yerden açık verir yani.
Vermemiş olabilir, sonuçta aynı bölümü iki yıl okumuş. Kendini geliştirmiştir belki.

Vermemiş olabilir, sonuçta aynı bölümü iki yıl okumuş. Kendini geliştirmiştir belki.
Yani usta bir yalancı olabilir belki ama hiç mi işyerine gitmedi?Hiç mi ortak bir arkadaşı olmadı vs. , teknik bilgisi iyidir, çokta fark yok aslında ama mutlaka açık verir ya.

DAHA NELER DUYUCAZ
bayağı büyük bir yalan
affı olmaz.
bunu yapan ilerde neler yapar neler
bir de üstüne inkar da var.
vay babam vay. :KK14:

Yani usta bir yalancı olabilir belki ama hiç mi işyerine gitmedi?Hiç mi ortak bir arkadaşı olmadı vs. , teknik bilgisi iyidir, çokta fark yok aslında ama mutlaka açık verir ya.
İşyerine gitmemiş belli ki. Ya da gitse bile eşim burada mühendis olarak mı çalışıyor diye sormamıştır, belki odası yoktur kapısında ismi unvani yazan. Bazı mühendisler masabaşı yerine sahada çalışıyor çoğunlukla. Ne mühendisi olduğunu bilmiyorum ama. Kimse de senin eşin burada tekniker olarak çalışıyor dememiştir. Ortak arkadaş da yok sanırım.
Yani bence saklaması zor olmamıştır.
Ailece kurmuşlar oyunu. Arkadaşlarını da dahil etmiş olması imkansız değil.

Hadi yalanı söyledin bari dgsye falan gir de dört yıla tamamla eşin farketmeden. 😂 Biraz daha akıllıca davranmasını beklerdim adamın.

Merhaba arkadaşlar,
1 yıllık evliyim ve eşimin mesleği konusunda bana yalan söylediğini öğrendim bana mühendisim demişti ama teknikermiş.Bu konuda 4-5 kez sormuslugum oldu her seferinde aynı cevabı aldım, geçen bir iş başvuru sırasında belgelerini gördüm sormama rağmen yine reddetti.Baya bir tartistım. Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum çünkü böyle bir şeyi baştan soyleyseydi belki onunla evlilik aşamasına gelmeyedebilirdik.Ustelik aileside bu yalana ortak olmuş bizi kandirmislar.Bu olaydan sonra güvensizlik yaşamaya başladım, ne yapmalıyım bilmiyorum çünkü eşimin verdiği sözlerden başka elle tutulur bir sonuç yok.
-Oğlumuz ne iş yapıyor
+ Tekniker
- bizim mühendisten aşağı verecek kızımız yok

Biri yalan söylemiş biri mesleğe göre adam seciyor.Al birini vur ötekine.
Meslek sadece karnını doyurmaya yarayan bir şey değil Nuroş. Bir yaşam biçimine de delalet eder. İnsanların kendi dengi birini hayatına almak istemeleri çok normal. Erkekler genç güzel kadın seçmeyi biliyor, hatta artık maaşına mesleğine göre de seçiyor. Kadın yapınca suç değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back