Siz nasıl mühendissiniz şaşkınım , adamla muhabbet ederken hiç mi anlamadınız, hangi okulda okuduğunu hiç mi sormadınız, ünv arkadaşlarıyla tanışmamış olmaktan şüphelenmediniz mi, eski işyerindeki ünvanını nasıl bilmezsiniz?Ben de mühendisim, biri bana bu konuda yalan atsa anlarım yahhuuu
Hayır yani tabi ki kriteriniz bu olabilir ama mesela merak ettiğim bu adama aşık olmuş olsaydınız ve evlenmeden size ben teknikerim deseydi ne olacaktı?Bir insanla tanışma aşamasında duygusal bir şey olmadığı için önce mesleğine yaşına görünüşüne dikkat ederim olay ünvan değil başka bir meslek de olabilirdi ama ben meslek olarak benle ayni olmasını isterdim bu benim tercihim
Baştan söyleseydi evlilik aşamasına gelmeye bilirdik mi ?Merhaba arkadaşlar,
1 yıllık evliyim ve eşimin mesleği konusunda bana yalan söylediğini öğrendim bana mühendisim demişti ama teknikermiş.Bu konuda 4-5 kez sormuslugum oldu her seferinde aynı cevabı aldım, geçen bir iş başvuru sırasında belgelerini gördüm sormama rağmen yine reddetti.Baya bir tartistım. Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum çünkü böyle bir şeyi baştan soyleyseydi belki onunla evlilik aşamasına gelmeyedebilirdik.Ustelik aileside bu yalana ortak olmuş bizi kandirmislar.Bu olaydan sonra güvensizlik yaşamaya başladım, ne yapmalıyım bilmiyorum çünkü eşimin verdiği sözlerden başka elle tutulur bir sonuç yok.
Sizde ona yalan söylemiş gibi oldunuz mühendis olmasaydı evlenmiyecektiniz demek oluyorki mesleği için evlenmişsin sende bu durumda yalancı oluyorsun onun yalan söylemesi saçma seninde mesliği için evlenmen saçmaMerhaba arkadaşlar,
1 yıllık evliyim ve eşimin mesleği konusunda bana yalan söylediğini öğrendim bana mühendisim demişti ama teknikermiş.Bu konuda 4-5 kez sormuslugum oldu her seferinde aynı cevabı aldım, geçen bir iş başvuru sırasında belgelerini gördüm sormama rağmen yine reddetti.Baya bir tartistım. Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum çünkü böyle bir şeyi baştan soyleyseydi belki onunla evlilik aşamasına gelmeyedebilirdik.Ustelik aileside bu yalana ortak olmuş bizi kandirmislar.Bu olaydan sonra güvensizlik yaşamaya başladım, ne yapmalıyım bilmiyorum çünkü eşimin verdiği sözlerden başka elle tutulur bir sonuç yok.
Ben olsam cocugum yoksa ciddi anlamda bosanirdim. Ucretli ogretmenlik yaparken özelde calisiyorum dedim bi kere yanlsilikla eve geldim tam uyuyacağım yok uyku tutmuyor sabaha kadar uyuyamadım kız arkadaşıma söyledim. Hele evlilik abartmıyorum ama bosanirim. Verdiği sözleri de tutmamış. Konu mühendis olup olmaması değil bu yalanı sürdürmesi.Sonuçta daha evliliğe gitmeden olan bir olay ben kendim muhendisim başta bilseydim belki duygusal olaylara hiç gitmezdi, ayrıca mühendis olmamasından çok yalan söylemesi soruncada benle evlenmemenden korktum demesi benim kaldıramadigim.
Kendisini muhtemelen kabul etmiyceginizi düşündüğü için böyle bir yalana başvurduBen muhendisimkendisi de mühendis olduğunu söylemişti
Hiç abartmıyorsunuz . Son derece haklısınız.Kendi statünüzde evlenmek istemeniz çok doğal.Bu durum resmen dolandırıcılık, ne demek mesleği konusunda yalan söylemek . Evlilik bu yahu ,eşiniz böyle bir durumun ortaya çıkmayacağını nasıl düşünebilmiş.Ayrıca ailesinden hiç mi aklı başında kimse yokmuş. Oğlum yanlış yapıyorsun diyen... Gerçekten çok ilginçEşimle konustuktan sonra biraz düşündüm benim bir suçum yoktu ama eşim bu olayı unutmami bir daha böyle bir şeyle karşıma gelirse bir şey söylemeyeceğim söyledi ama günlerdir bu olayı sindiremiyorum üstelik kendi ailesi de bu yalanı sürdürmüş sadece bana değil benim aileme de yalan söylenmiş güvenmek istiyorum ama sürekli bu konu kafamı kurcalıyor ben mi abartiyorum diye düşünüp burda paylaşmak istedim henüz ailelere bu olayı söylemedim eşim ailene anlatma olaylari buyutmeyelim kafasında
Neden yalan söylemiş ki dedim daha sonra sizin mühendis olmadığını bilseydim evlenmezdim demenize denk geldimMerhaba arkadaşlar,
Biri yalan söylemiş biri mesleğe göre adam seciyor.Al birini vur ötekine.Merhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?