Eşim bana yalan söylemiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aslında sorun şu her şeyi sordum ama ortak bir arkadaşımız yoktu eski işyeri için de unvanını farklı söyledi gerçekten
anlayamamıştım o konuda kendimi daha kötü hissediyorum kandırılmış hissi var.

Hayır yani tabi ki kriteriniz bu olabilir ama mesela merak ettiğim bu adama aşık olmuş olsaydınız ve evlenmeden size ben teknikerim deseydi ne olacaktı?
Yargılamıyorum tabi ki mantık evliliği yapmış olabilirsiniz.

Baştan söyleseydi evlilik aşamasına gelmeye bilirdik mi ?
Yani mesleği için evlendiniz.
Bu kadar önem veriyorsanz neden evlenmeden emin olmadınız ?

Sizde ona yalan söylemiş gibi oldunuz mühendis olmasaydı evlenmiyecektiniz demek oluyorki mesleği için evlenmişsin sende bu durumda yalancı oluyorsun onun yalan söylemesi saçma seninde mesliği için evlenmen saçma

İkizler burcu mu diycem?
Çünkü benimki de ikizler ve çıkarları uğruna yalan söyleyebildiklerini düşünüyorum. Ve inanın bu onlar için çok basit bir şey. Bunun için kavga edilmesini bile anlamıyorlar.

Ben olsam cocugum yoksa ciddi anlamda bosanirdim. Ucretli ogretmenlik yaparken özelde calisiyorum dedim bi kere yanlsilikla eve geldim tam uyuyacağım yok uyku tutmuyor sabaha kadar uyuyamadım kız arkadaşıma söyledim. Hele evlilik abartmıyorum ama bosanirim. Verdiği sözleri de tutmamış. Konu mühendis olup olmaması değil bu yalanı sürdürmesi.

arkadaşıma da tanıştığı adam att olduğu halde doktorum demişti. nasıl anlamadınız anlamadım ama korkunç. mühendislik öyle yüksek puanlı da değil artık her yer özel üni dolu çok istiyorsa gidip okusaydı. yalan kabul edilebilir bir şey değil benim için

Hiç abartmıyorsunuz . Son derece haklısınız.Kendi statünüzde evlenmek istemeniz çok doğal.Bu durum resmen dolandırıcılık, ne demek mesleği konusunda yalan söylemek . Evlilik bu yahu ,eşiniz böyle bir durumun ortaya çıkmayacağını nasıl düşünebilmiş.Ayrıca ailesinden hiç mi aklı başında kimse yokmuş. Oğlum yanlış yapıyorsun diyen... Gerçekten çok ilginç Dava açsanız kazanırsınız.Bence iyi düşünün evliliğin devamı hakkında. Umarım bu süreci en sağlıklı şekilde atlatırsınız

Neden yalan söylemiş ki dedim daha sonra sizin mühendis olmadığını bilseydim evlenmezdim demenize denk geldim

Sizde bir bakıma yalan söylüyorsunuz ne demek mühendis değilsen evlenmem belki adam size aşık oldu sizin bu materyalist durumunuzdan yalan söylemek zorunda kaldı

Adamı da anlamadım ki mühendis istiyorsa otursun evinde beklesin ne yalan uyduruyor sanki ortaya çıkmayacak ay ne saçma şeyler

Anlayamamış olmanızı es geçiyorum. Neden evlenmezdik dediğinizi de anlıyorum. Baştan bilseydiniz evlilik noktasına gelecek bir ilişkiniz olmazdı. İnsanlar bunu aşağılamak olarak görmüş yazım tarzınızdan dolayı ama öyle değil. Kendinizi anlatamamışsınız. Lisans mezunu biri, lise mezunu biriyle tanışınca olayı evliliğe göturmeyebilir mesela öyle bir kriteri varsa.
Ama siz eşinizi sevmiyorsunuz da sanki. Evlilik iptali isteyebilirsiniz belki, bunu araştırın. Ailenize de anlatın olayı, boşanma/ayrılma düşünceniz varsa. Devam edecekseniz konuyu orada bırakın, dallanirsa sonuç yine boşanmaya giden huzursuzluklara döner.

Biri yalan söylemiş biri mesleğe göre adam seciyor.Al birini vur ötekine.

Ayrilmak sizin karariniz tabii ona bir sey diyemem de ben adamin yalani ortaya çıkınca özür dilemek yerine hala olayi kapatma derdinde olmasindan rahatsiz oldum.acikcasi
Kapat gitsin demek yerine sizin kafanizdaki soru işaretlerini gidermek için caba sarfedip kendini affettirmeye calismaliydi, onu da yapmamis ki konu açmışsınız.
Ne yapılabilire gelince, biraz kendinizle kalıp düşünün, bu adami seviyor muyum/evliliginizin gidisati sizi mutlu ediyor mu diye. Çünkü iyi giden bir iliskide mesleginin tekniker olmasi size koymazdı diye düşünüyorum.

Ne bileyim bu zamana kadar bu yalanı farketmemeniz entresan. Bana da buna benzer bir yalan söylenmişti ama 2 3 ay içerisinde çıkmıştı ortaya. Yalan söylemesi ayrı kötü sizin illa mühendis diye tutturmanız ayrı olay

Yalanı ailenize kadar yansıtması sorun. Belki kendi ailesine de mühendislik okuduğu yalanını söylemişti belki bu yüzden yalanı devam ettirelim diyor. Evlenene kadar nasıl anlamadınız ilginç doğrusu. 2 3 ayda mi evlendiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…