• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana vurdu

Tamam bagrinip soylenmesi bir yere kadar da resmen siddet var be kardesim :KK43:
Bu kadar saf olmak da iyi değil. İnsanların iyi yanlarını asla görmezden gelemiyorum ve birine lmtp biri diyemiyorum annem de böyle hemen unutur kin beslemez kötüyse de Allah'tan bulur boşver der. Ona benzemişim galiba.

Ay bu adam bi öyle bi böyle bi gece öldürü verir vala allah korusun
Bebek doğumca ne olacak onun sesine falan katlana bilecekmi
E haliyle evde dağınık olur.. allah yardımcınız olsun
Ayrılma şansınız varsa ayrılın böyle olmaz yada tedavi olsun
Zaten bunları düşünüp korkuyorum ondan. Ama bazen de melek gibi sabah namazına kaldırır dua eder. Göbeğimi öper. En iyisi tedavi olması.

Çok kötüyüm. Eşim temizlik konusunda aşırı takıntılı. Evde bir tane dağınık birşey görmeye tahammülü yok. Eskiden okb hastasıymış. Dışarda banklara bile oturamıyormuş pis diye. Seneler önce geçtiğini söylüyor ama bence hala devam ediyor. Halıya yeşil çay dökülmüştü. Bulaşık deterjanı ile sildim. Üstüne havlu koydum. Kurusun diye. O gün biraz sinirlendi ama pek birşey demedi. Diğer gün yemek yerken kaldırdı havluyu çıkmamış tam dilerken birwz azalmış gibiydi kuruyunca neredeyse yine aynı şeye dönmüş. Arap dsnunuyls silelim falan dedim. Getirdim kovada Arap sabunu su siliyorum. Aldı elimden silmeye başladı bir yandan da bağırıyor ev işini de ben yapayım sen bu evde ne işe yarıyorsun anca para ver diye söyleniyor. Ben de ağlıyorum. Olmazsa halı yıkamaya veririz dedim git annenin parasıyla ver çocuk doğunca lazım o paralar dedi. Halı kesme halı yolluk gibi makinede yıkanabilir ama makine 6 kgluk bizim o yüzden sığmıyor. Yenisinş alsak 50 lira 70 lira bişey en fazla. Sonra ben 50 lirayla mı zengin olcaz falan diyince çantayla koluma vurdu. 5 aylık hamileyim tetanoz aşısı olmuştum kolumun ağrıdığını biliyordu ve bilerek üç dört kere çantayla vurdu. Gece işe gitti. Aradı özür diledi beni sevdiğini söyle falan dedi. Ben sabaha kadar ağlaıdm. Sofrayı toparladım. Birkaç birşey kaldı tezgahta meyve kabuklu bir plastik kap bulaşık makinesinden tam yıkanmamış çıkan bir tencere bir de zeytin çekirdekli tabak .ona çorba yaptım hazır çorba sabah içiyor diye. Halıyı bu sefer internetten araştırıp bulaşık makinesi parlatıcısıyla sildim. Ama yine tam çıkmadı. Sabah çorbayı içiyor yine laf söylüyor. Yok bu tozlu gibi ezogelin çorbası tanelerini söylüyor. İçine yağ mı lkattın kaç dk kaynattın sonra gel yanıma otur masaj yap omzuma dedi video çekiyor sevimli olmaya çalışıyor. Sonra bir yanda yine birşeylwre parlamaya başladı. Ben eksikleri görmeyince sen kendini kadın mı sanıyor hiçbir şey yapmıyorsun bu evde dedi. O tezgahta şeyleri saydı tek tek. Sonra çamaşır yıkayıp odaya asmıştım onu gösterdi dün kuruyanları yerleştirmemişsin gece 8de topladım ve kavga ettiğimiz için akşam anca karnımı doyurup diğer şeyleri yapıp uyudum yok astığını çamaşırda bir çorap başka yerde bir çorap başka yerdeymiş bağırdı beni enayi yerine koyuyosun milletin karısı ne kadar hünerli dedi benim suçum ne böyle yaşamak zorunda mıyım dedi sonra ben yapıyorum sen yaptığım hiçbir şeyi görmüyorsun dedim kendimi savundum bana sandalye kaldırdı. Korktum vurma dedim halıya çöktüm sonra koltuğa otur dedi. Oram ağrıyor buram ağrıyo yatıyorsun evde dedi. Süpürge yapıyorum haftada üç kere falan yerleri haftada bir siliyorym çamaşırları yıkıyorum yemek yapmaya çalışıyorum bazen tam olmuyor ama yenmixek gibi de olmuyor geçen çikolatalı sütlü irmik tatlısı yaptım beğenmedi halbuki gerçekten güzel olmuştu. Bir de dalga geçti komşulara ver de ne yaşadığımı görsünler diye. Sonra ben bundan sonraki eşin inşallah dhaa hamarat olur ben yapamıyorum bu kadar oluyor dedim. Bana üç dört kere tokat attı. Yüzümü kapatınca aç yüzünü dedi. Ben korkuyorum annemin evine gidicem dedim gidersen pişman olursun benim gibi seven adamı zor bulursun diyo r. Eşyalarımı almaya gittim sarıl bana ben korkulcak biri değilim dedi. İyi olduğu zaman çok iyi. Geçen günler ayağıma ayakkabı vurdu kanadı yara bandı yapıştırıp öptü ayağımı geçsin diye. Ama psikolojik sorunları var bence . Böyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum yaptığım hiçbir şey görülmüyor. Bebeğimin doğmasına da üç buçuk ay var. Boşansam süreç nasıl ilerler?
Psikolojisi bozuk bence.aynı eski eşim gibi benimde psikolojimi bozucaktı zor kurtuldum çekilecek gibi bi dert değildi.nası dayanmışım diyorum üzülüyorum.allah yardımcın olsun çocuk olmasaydı bir süre bekleseydiniz keşke :sopa:

Psikolojisi bozuk bence.aynı eski eşim gibi benimde psikolojimi bozucaktı zor kurtuldum çekilecek gibi bi dert değildi.nası dayanmışım diyorum üzülüyorum.allah yardımcın olsun çocuk olmasaydı bir süre bekleseydiniz keşke :sopa:
Öyle nasip oldu diyelim. Şu an eşim melek gibi oldu ama tabi hep bir şüphe var içimde geceleri özellikle başımı yastığa koyunca aklıma geliyor o an çok kötü oluyorum. Umarım evliliğin ne olduğunu kavrar. Aile naısl olunuyor anlar. Biraz olgunlaşır. Sizden dua bekliyorum. En çok da bebeğim için.

Allah yardımcın olsun.:dua:sağlıkla kucağına alırsın inşllh.eşin düzelr diycem ama yedisi neyse yetmişi o insanın.herzaman kızacak tartışack bişy bulur bu tipler.hayat senin tabiki.

Çok kötüyüm. Eşim temizlik konusunda aşırı takıntılı. Evde bir tane dağınık birşey görmeye tahammülü yok. Eskiden okb hastasıymış. Dışarda banklara bile oturamıyormuş pis diye. Seneler önce geçtiğini söylüyor ama bence hala devam ediyor. Halıya yeşil çay dökülmüştü. Bulaşık deterjanı ile sildim. Üstüne havlu koydum. Kurusun diye. O gün biraz sinirlendi ama pek birşey demedi. Diğer gün yemek yerken kaldırdı havluyu çıkmamış tam dilerken birwz azalmış gibiydi kuruyunca neredeyse yine aynı şeye dönmüş. Arap dsnunuyls silelim falan dedim. Getirdim kovada Arap sabunu su siliyorum. Aldı elimden silmeye başladı bir yandan da bağırıyor ev işini de ben yapayım sen bu evde ne işe yarıyorsun anca para ver diye söyleniyor. Ben de ağlıyorum. Olmazsa halı yıkamaya veririz dedim git annenin parasıyla ver çocuk doğunca lazım o paralar dedi. Halı kesme halı yolluk gibi makinede yıkanabilir ama makine 6 kgluk bizim o yüzden sığmıyor. Yenisinş alsak 50 lira 70 lira bişey en fazla. Sonra ben 50 lirayla mı zengin olcaz falan diyince çantayla koluma vurdu. 5 aylık hamileyim tetanoz aşısı olmuştum kolumun ağrıdığını biliyordu ve bilerek üç dört kere çantayla vurdu. Gece işe gitti. Aradı özür diledi beni sevdiğini söyle falan dedi. Ben sabaha kadar ağlaıdm. Sofrayı toparladım. Birkaç birşey kaldı tezgahta meyve kabuklu bir plastik kap bulaşık makinesinden tam yıkanmamış çıkan bir tencere bir de zeytin çekirdekli tabak .ona çorba yaptım hazır çorba sabah içiyor diye. Halıyı bu sefer internetten araştırıp bulaşık makinesi parlatıcısıyla sildim. Ama yine tam çıkmadı. Sabah çorbayı içiyor yine laf söylüyor. Yok bu tozlu gibi ezogelin çorbası tanelerini söylüyor. İçine yağ mı lkattın kaç dk kaynattın sonra gel yanıma otur masaj yap omzuma dedi video çekiyor sevimli olmaya çalışıyor. Sonra bir yanda yine birşeylwre parlamaya başladı. Ben eksikleri görmeyince sen kendini kadın mı sanıyor hiçbir şey yapmıyorsun bu evde dedi. O tezgahta şeyleri saydı tek tek. Sonra çamaşır yıkayıp odaya asmıştım onu gösterdi dün kuruyanları yerleştirmemişsin gece 8de topladım ve kavga ettiğimiz için akşam anca karnımı doyurup diğer şeyleri yapıp uyudum yok astığını çamaşırda bir çorap başka yerde bir çorap başka yerdeymiş bağırdı beni enayi yerine koyuyosun milletin karısı ne kadar hünerli dedi benim suçum ne böyle yaşamak zorunda mıyım dedi sonra ben yapıyorum sen yaptığım hiçbir şeyi görmüyorsun dedim kendimi savundum bana sandalye kaldırdı. Korktum vurma dedim halıya çöktüm sonra koltuğa otur dedi. Oram ağrıyor buram ağrıyo yatıyorsun evde dedi. Süpürge yapıyorum haftada üç kere falan yerleri haftada bir siliyorym çamaşırları yıkıyorum yemek yapmaya çalışıyorum bazen tam olmuyor ama yenmixek gibi de olmuyor geçen çikolatalı sütlü irmik tatlısı yaptım beğenmedi halbuki gerçekten güzel olmuştu. Bir de dalga geçti komşulara ver de ne yaşadığımı görsünler diye. Sonra ben bundan sonraki eşin inşallah dhaa hamarat olur ben yapamıyorum bu kadar oluyor dedim. Bana üç dört kere tokat attı. Yüzümü kapatınca aç yüzünü dedi. Ben korkuyorum annemin evine gidicem dedim gidersen pişman olursun benim gibi seven adamı zor bulursun diyo r. Eşyalarımı almaya gittim sarıl bana ben korkulcak biri değilim dedi. İyi olduğu zaman çok iyi. Geçen günler ayağıma ayakkabı vurdu kanadı yara bandı yapıştırıp öptü ayağımı geçsin diye. Ama psikolojik sorunları var bence . Böyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum yaptığım hiçbir şey görülmüyor. Bebeğimin doğmasına da üç buçuk ay var. Boşansam süreç nasıl ilerler?
Denk geldiniz gezinirken okurken çok üzüldüm size bir abla tavsiyesi eşiniz asla değişmeyecek size evli kaldığınız sürece vurmaya hakaret etmeye devam edecek ve çok belli ki sorunları var ve sizin üzerinizden bir şekilde öfkesini çıkartıyor. Kendinize böyle davranılmasını asla kabul etmeyin tecrübeyle sabit. Sonra çok üzülürsünüz.

İnşallah bir noktada ne yaşadığınızı farkeder siniz ve o masum bebeği bu adamın olduğu bir eve doğurmazsınız. Bugün çay döküldü diye sizi döven insan yarın çocuk duvarları falan boyada o çocuğa neler yapar.
Kendinize bunu yapmayın. Hamileyken bile şiddet gösteren bir pislik eşiniz olacak mahlukat. O kadar üzüldüm ki size şu an. Ve ne yaşadığınızı farkında olmamanız daha da üzücü. İnşallah gözünüzdeki perde kalkar da o yavrucak kurtulur.

Siz delirdiniz mi? İyi misiniz? Bu adam ruh hastası. Arada bir iyi olması da çok korkunç bence. Siz hala bu adamın yanında duruyorsanız valla size müstehak dicem. Öyle kolay kolay boşan demem ama bu adam asla düzelmez. Korkunç. Bir analık hissetmeye başladıysanız eğer evladınızı acilen bu adamdan uzak tutun. Ya bi evladınızı koruyun ya. Kendiniz olsa iyi alan razı veren razı çekin diyeceğim. Çünkü konu açılıp akıl verilecek konu olmayı geçmiş bu konu. Hala farkında değil misiniz uzaklaşmanız gerektiğinin. Gerçi bu adamın huyunu bile bile hamile kalmışsınız! Ne diye bu adamın yanında duruyorsunuz hala? O bebeğe yazık değil mi? Çocuğunuzu bu adamın yanında büyütecekseniz yazık. Çok yazık o sabiye.

Neredeyse 2 yıl önceki konu hortladigina göre. Konu sahibi buralardaysan son durum ne iyisindir sende bebeğinde inşallah. Kurtuldunmu bu ruh hastası pislikten?

O çocuk doğali çok olmuş konu çok eski ama inşallah o adamın yanında doğmamıştır katılıyorum

İnşallah bir noktada ne yaşadığınızı farkeder siniz ve o masum bebeği bu adamın olduğu bir eve doğurmazsınız. Bugün çay döküldü diye sizi döven insan yarın çocuk duvarları falan boyada o çocuğa neler yapar.
Kendinize bunu yapmayın. Hamileyken bile şiddet gösteren bir pislik eşiniz olacak mahlukat. O kadar üzüldüm ki size şu an. Ve ne yaşadığınızı farkında olmamanız daha da üzücü. İnşallah gözünüzdeki perde kalkar da o yavrucak kurtulur.

O çocuk doğali çok olmuş konu çok eski ama inşallah o adamın yanında doğmamıştır. Katılıyorum

kadınlara vurulmamalı heleki hamile bir kadına insan vurmaz, erkek demiyorum dikkat ederseniz insan diyorum.

Yani gerçekten üzüldüm yaşadığın hayata. Bu sitede ilk defa birinin mesajını okuyup bu kadar üzüldüm inan. Allah yardımcın olsun. Senin eşin hasta kesinlikle. Ve lütfen rica ediyorum, sende bazı şeyleri normalleştirme. iyiyken çok iyi falan gibi şeyler söyleme.. Korkularını anlıyorum, maalesef bence Türkiye'de çoğu kadın dört duvar arasında benzer şeyler yaşıyor. Psikolojik yada fiziksel şiddet olarak. Kimisi maddi gücü olmadığından, ailesi arkasında olmadığından, çocuklarından yada korkusundan devam ediyor bu hayata yaşamaya, kimisi de her ne olursa olsun o cesareti bulup, resti çekip kendine yeni bir hayat kuruyor.
Eşin sana sevgisini gösterirken bile sana direktif veriyor, bana sarıl, bana masaj yap falan. Ya bide şiddetin her türlüsüne tabi ki karşıyım ama ya karnında bebek taşıyan bir insana, hamile bir kadına nasıl zulüm edebiliyorlar anlayamıyorum bana büyük vicdansızlık ve merhamet yoksunlugu olarak geliyo bu. Hamile insana toplu taşımada yer verirsin, yardım edersin ne bileyim iki canlı sonucta. sen ki, senin evladını taşıyan kadına boktan püsürden şeylerle el kaldırıyosun. bide benim bu hayatta ennn en uyuz oldugum sey kıyaslamaktır. yok başkaları ne kadar hünerli sen niye böylesin. sen kendin nesin acaba diye sorarlar adama..
valla sana ben git boşan et diyemiyorum cunku yapmayacaksın, yapamayacaksın biliyorum. bi şekilde bu hayatı yasamaya devam ediceksin o aşikar. keşke eşin kendisinin hasta olduğunu ve tedavi olması gerektigini kabul edebilse ama sürekli seni suçlayan bir adamın bunu da yapabileceğine pek ihtimal veremedim.
Allah yardımcın olsun ne diyeyim baska bilmiyorum.

Malesef boşanmak zorundasın.cok zor böyle biriyle devam etmek.ama sanki yapmayacak gibisin.eger yapmayacaksan düzelmesi için uğraş.tedavi görmeli .işe yarar mı bilmem ama.bir de konuyla alakasız olarak,halıya ne dökülürse dökülsün tek çare,beyaz cif kremler var ya onlarla silmek.bembeyaz halıdan neler çıkardım ben.kahve,sonra oğlum çikolatalı pastayı resmen sıvamış o.oyle bir çıkıyor ki eser kalmiyor

Back