Eşim bana vurdu

valla bravo adam donecegini bildiginden pis camasirlarini biriktirmis. biraz daha gitmesen kirli camasir icinde bogulacakmis. Herhalde bunun icin surekli cagirmis durmus
Bence adam aç kaldı çamaşırları birikti ağız ucuyla gel dedi. Konu sahibi de uçarak gitti

Son konunu okurken diğer konularına da bakayım dedim de, baya baya ağlattın hamileyim diye heralde cok dokundu yazdıkların Allah ıslah etsin yumruk gibi oldu boğazım ayaklarının üzerinde dur mutlaka bunun boşanmaya çözülür yanı yok dimdik dur ayaklarinin üzerinde

Yaa çok iyisiniz benim yüzümden ağlamayın ama lütfen. Allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza versin inşallah :)

Yaa çok iyisiniz benim yüzümden ağlamayın ama lütfen. Allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza versin inşallah :)
Amin sende sapasağlam al kucağına yavrunla dünyanın en güzel hayatıni yaşayın inşallah cok güzel açtığın konulara sahit olmak istiyorum

Güzelim
Boşa bu adamı
Kendi ayrı ailesi ayrı bir dert
Sana yazık değil mi
Sen de insan evladısın
Ne pislik vicdansız merhamet yoksunu bi mahluk
Alma yatağına
Cehennemin dibinde yatsın
Adi herif
Çok kızdım gerçekten
Bas tekmeyi

Kocanız normal değil. Hamilelik ruh haliyle kaygı, korku, aşırı duygusallık, çocuğu babasız nasıl büyütücem, ekonomik kaygılar vs ayrılmayı istmiyor olabilirsiniz. Ancak kaçınılmaz son şimdiden net bir şekilde görünüyor. Hazır yolun başındayken ayrılın. Böyle hayat geçmez. Hergün gergin, azar işiticem yoksa küfür dayak geleblir mantığıyla evin hizmetçisi gibi evlilik sürmez. Polisi arayıp şikayetçi olun kocanızdan uzaklaştırma ve tedbir nafakası koydurun. Rabbim iyilerle karşılaştırın. Kabustu bu evlilik deyip yeni bir sayfa açın derim ben

Boşanmayı düşünüyorum zaten. Şu sn çok iyi davranıyor ama güvenim yok. Sadece bebeğin doğmasını bekliyorum. Bu gidişle de annemde doğum yapıcsm kv ve kp tepeme gelecek yoksa.

Kendisi polis. Zaten bir kavgada eve polis geldi tutanak tutuldu. Sadece sözlü tartışma olmuştur diye. Dava açılırsa işinden olur mujtemelen. Başıma da bela olma ihtimali var. Annesi ve babasıyla birlikte.

Kesinlikle tedavi olmalı kişilik bozukluğu var resmen hamilesiniz üstelik hem elle hem dille şiddet görüyorsunuz bulmayin zaten böyle seveni

işinden olmaz merak etme. Kocana da ailesine de resti çek derim. Böyle saçmalarsanız bir parmağın bile oynasa kavga anında boşanırım senden alırsın mahkemede karakolda soluğu. Ne işin ne amirin kurtaramaz seni. Bildiğim kadarıyla bu tip şikayetlerde mesleği gereği silah taşıyanların silahlarına el konuyor. Yani sen bilirsin ama bana bi şey yapar korkusuyla durursan daha kötü şeyler olabilir. Zaten vurmaya başlamış.

Doğum zamanı kafam rahat olsun istiyorum annemin yanına gidip doğumu orada yapıcam muhtemelen.

Ay bu adam bi öyle bi böyle bi gece öldürü verir vala allah korusun
Bebek doğumca ne olacak onun sesine falan katlana bilecekmi
E haliyle evde dağınık olur.. allah yardımcınız olsun
Ayrılma şansınız varsa ayrılın böyle olmaz yada tedavi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…