Esim bana toplumda bagiriyor

Bana da konu sahibi bundan korktuğu için sessiz gibi geldi. Böyle sakin olmasaydı kaç kere şiddet görmüştü kimbilir?

Evet aile terapisti iyi olur. Bana biraz sizde de sorun var gibi geldi sanki karsilikli bir durum. Daha yeni evlisiniz belki tam oturmadi rayina. Bunun icin cabalayin. Onu tanimaya ve ona gore davranmaya calisin tabi o da ayni sekilde. Uyum yakalamaya calisin. Cok alingan olmayin. Cok ciddi ters olmayin. O size nasil sirinlikler yapiyor siz de yapin. Bazi seyleri sakaya vurun her seyi ciddiye almayin. O sakaci ve fazla acik sozlu bir insan sanirim. Siz de saka kaldiramayan bir tipsiniz. Bu tarz bir uyumsuzluk var saniyorum. Size bagirmalari ise bunu da bahsettigim uyum icine girince zaten sirinliklerle tatliliklarla halledeceginize eminim. Size bagirmasina izin vermeyin.

Etiketlesene yorumu çicek almıyor diye boşan yazılan yorumu hadi . Hodri meydan

Sizin hayatınız okadar belliki evlilik ne olursa olsun bir koca

esiniz de narsist birine benziyor.
iliski terapisi + kendisinin de destek almasi lazim.
Ben 6 senedir evliyim , bir gune bir gun boyle seyler yasanmadi.
Insan gergin olabilir, ogun modu olmaz, sinirli olabilirsin ama asagilamak ve baskasinin yaninda rencide etmek bambaska birsey.
Kime neyi ispatlamaya calisiyor sizi ailevi sorunlarinizdan vurarak ?

Benimde cevremde sizin gibi gittigi her ortam da bir sekilde kavga eden ( bir taraf baslatirdi kavgayi) bir cift vardi. bizimde moralimiz bozuluyordu onlarla gorustukce. gorusmeyi kestik. zaten bir sure sonrada ayrildilar. Kadin sizin gibi cok asikti sevgilisine ama adam kizi zaten evlenilenecek duzgun aile kizi olarak goruyordu. ask sevgi hak getire.
Bu kizdan ayrildi, bir kac ay sonra baskasiyla evlendi.

Boşan diye yorum yazanların medeni haline bakmalı kesin çoğu boşanmış kadınlar asıl sevgisizligi siz yaşamışsın yoksa bu kadar kötü söylemlerin başka bir açıklaması olamaz
Ohhhh kocasını da bir güzel aklamis ajfbbsbss
Bal gibi biliyorsunuz aslında eş/eslerinizden bir halt olmayacağını da suratiniza biri ya da birileri deyince kiymetleniyorlar.
Alın efendim koca sizin nikah sizin tepe tepe kullanın :)
Yani inan tek amacımız seni bosatmak felan değil açıkçası da umurumuzda da değil.

İnsan problemlerini yaşadığı sıkıntıyı eşine anlatamayacakta kime anlatacak koz olarak kullanmamalı yada cidden anlatmamak mi gerekli bilmiyorum

Tamam çek o zaman o andavalı, bize niye ağlıyorsun?
Bağıran adam melek burdaki yorumlar şeytan. Evet sende haklısın alışmışsın insan içinde kendini aşağılatmaya.

Dört dörtlük erkek varsa adres gösterin bari millet onlarla evlensin.kadınlar yapı gereği duygusal ve hassas .Ben kısastan yanayım.benim koca benim parayı yedi şimdi de ben onunkisini yiyeceğim
Karşılıklı saygı için kimsenin dört dörtlük olmasına gerek yok dört üçlük hatta dört ikilik biri bile yeterli. Canım ülkemde hep dış görünüş veya maaş dolgunluğu olarak koca seçip karakter es geçildiği için evlilikler mutsuz. Düzgün karakter normal tip/maaş ile yürümeyecek evlilik yok.

Üsluplar ne kadar saygısızca ya. Herkes fikrini söylesin çirkinleşmeye ne gerek var. Hakikaten merak ediyorum yorumlari ama cekismeleri okuyunca oturdugum yerden ben negatif doluyorum

Sana katılıyorum aleyhine kullanmak şerefsiliktir ancak bazen birkaç senelik evli olsa da bazı insanlar karşısındaki insanı tanıyamıyor maalesef. Evlilikte bazı şeyleri oturtmadan ailen hakkında kötü detaylı şeyler anlatmaman gerekiyor diye düşünüyorum. Önce evliliği oturt karşındakini tanı sonra anlat hala serefsizlik yapıyorsa zaten bırak gitsin adam onunla ömür geçmez.

Tam olarak böyle bir babayla büyüdüm, anneme bu şekilde davranırdı, aynısı. Sonra bana da yıllarca ciddi derecede psikolojik şiddet uyguladı ve ben anneme hep sordum neden evli kaldın, madem doğdum, neden hemen alıp gitmedin diye. Ben de ciddi psikolojik rahatsızlıklarla boğuşmak zorunda kaldım böyle bir eğitim sonrası. Eşinizin bu yaptığı size ciddi saygısızlık. Kesinlikle terapiste gitmelisiniz, eşiniz öfke kontrolünü sağlamayı ve size saygı göstermeyi öğrenmeli. Aksi halde yarın öbür gün çocuğunuz olduğunda o da kötü bir eğitime maruz kalacak ve aileyi iyice toparlayamayacaksınız, sizi temin ederim.

Eşin,seni yalnızlaştırmaya çalışıp kendine muhtaç bağımlı hale getirmeye çalışan narsist kişilik bozukluğuna sahip birisi. Bu insana sakın çocuk yapma, düşünme. Var olan problemli bir evliliği çocuk düzeltmez. O yavruya da yazık olur. Hiç kimse değişmez bunu unutma. Eşin önce kendisi kendi mevcut durumunu kabullenip destek alsın, sonra çift terapisine gidersiniz. Kendi aşağılık kompleksini seni dibe çekerek gidermeye çalışıyor. Ruh hastası. Bırak gitsin annesine sende kafanı dinle. Bu insanlarla iletişim yöntemini değiştireceksin. Ne demek toplum içinde sürekli seni aşağılayan davranışlar. Bir daha ki sefere böyle durumlarda kavganızda filan sesi kaydet, git boşan.Bu durumda eşin kusurlu tazminat öder. Başka biriyle mis gibi hayat kur. Bir de şu var sen ailenden zaten rahatsızsın gidip aynı dinamikleri olan biriyle evlenmişsin. Önce sen kendini değiştirip dik dur ki tekrar hayatına alacağın kişi aynı dinamikte olmasın. Yoksa bumerang gibi hep aynı tip insanlar arasında dönersin farkında olmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…