Esim bana toplumda bagiriyor

Ben de önceden böyle düşünüyordum ama insan çocukluğunda gördüğü kötülükleri vs eşine de anlatamayacaksa kime anlatacak. Bir gün yüzüme vurur endişesiyle saklamak da çok sağlıklı gelmiyor artık bana.

Hemen de boşanma tavsiyesi veren insanlardan bıktık.herkes boşanmayı kaldıramabilir.boşanma en son seçenek olmalıdır
Boşanmayı kaldıramıyorsunuz ama aynı yatağa girdiğiniz insanın hakaretini , aşağılamasını kaldırabiliyorsunuz. Siz bıkabilirsiniz tabi. Sizde de paranızın üzerine yatan bir herif var sonuçta. Ama koca gitmesin gerisi önemli mi sanki ?

Sizde bağırın bir kere nasıl oluyormuş deyin o zaman anlar

Suçunu kabul etmeyen kişiden fersah fersah kaçın. Ne birşey düzelir ne de siz mutlu olursunuz. Çocuk yapmayın boşanın ve daha çocuk olmadan kurtulduğunuz için şükredin.

Annem narsist demişsiniz babanız içinde suskun birşeye karışmayan babanız için üzüldüm gerçekten.

Ve şunu da düşünün ya eşiniz de anneniz gibi narsist ise babanız gibi suskunlaşmak mı istersiniz?

İlerde çocuğunuz olursa sizden babanızdan bahseder gibi arkadaşlarına bahsetmesini?

Dört dörtlük erkek varsa adres gösterin bari millet onlarla evlensin.kadınlar yapı gereği duygusal ve hassas .Ben kısastan yanayım.benim koca benim parayı yedi şimdi de ben onunkisini yiyeceğim

Dört dörtlük erkek varsa adres gösterin bari millet onlarla evlensin.kadınlar yapı gereği duygusal ve hassas .Ben kısastan yanayım.benim koca benim parayı yedi şimdi de ben onunkisini yiyeceğim
Arkadaşım dört dörtlük insan yok elbet. Ama katlanılabilecek , alttan alınabilecek şeyler var bir de bunların yapılamayacağı şeyler var. Bu konudaki adam ne kadar saygısız , sevgisiz farkındasınız değil mi ? Bağırıyor diyor muhtelemen kadın onu sesiyle bastırsa iş şiddete gider. Yaşadım hariçten gazel okumuyorum inanın. Kadınız duygusalız hassasız diye her şeyi sineye çekersek göreceğimiz eziyet iki kat artar. Afiyet olsun size. Umarım yaparsınız ve o heriften alırsınız hakkinizi.

Milletin eşine nasıl herif diyebiliyorsunuz hayret.konu ne olursa olsun ben asla o insana herif demezdim

Valla ben diyebiliyorum. Yorumlara baktım çok daha ağırlarını bile diyen olmuş. Ama hayret etmeniz problem değil. Sizin konunuzda da çok hayrete düşen olmuş mesela. Olur arada öyle.
Ağır hakaretler ve cümleleri sayfanın editörleri kontrol etmeli o zaman

Çocuk olunca bunu 4 ile çarpın.Cunku çocuk yüzünden sürekli tartışma çıkabilir ve çıkıyor da.Siz zaten anlasamiyorsunuz ileride daha da beter olacak ama çocuktan önce mesleğiniz varsa ayrılın.Ailenize de gitmeyin.Tek başınıza bir hayat kurun.Boyle insanlarla hayatınızı mahvetmeyin bir defa geliyorsunuz dünyaya.

Sanki bu erkekleri de silah zoruyla evlendiriyolar gibi,bütüüün genc ve güzel kadınlar kendilerine sıraya girmiş de tek sorun"evli" olmalarıymış gibi evlilikten şikayet etmeleri yok mu.. evlenme kardeşim o zaman, o mükemmel huylarınla tek takıl

Böyle bir evliliğe, size saygısı olmayan eşe rağmen nasıl çocuk düşünüyorsunuz?
Kendiniz de kötü şeyler yaşamışsınız.
Eşinizin size saygısı, sevgiisi yok, bu sonradan da olabilecek birşey değil.

Boşanmak neden en son seçenek hayatınız evlilikten ibaretmi
Tabiki hayatım evlilikten ibaret değil. Sosyal, çalışan, aktif bir insanım.evlilik kurumunun kutsallığına inananlardanim.şimdi insanlar en ufak şeye boşan diyorlar.kocam bana çiçek almıyor boşan.kocam beni tatile götürmüyor boşan. Kocam özel günü unuttu boşan .zaten buradaki yorumlarla hareket eden yoktur herhalde.

Çiçek almıyor, tatile götürmüyor, özel gün kutlamıyor diye kim o zaman eşinden bosan diyor?
Gayet aktifim burada, bu sebeplerle boşan diyenleri niye görmüyorum?
Bu konudaki gibi hareket, aşağılama varsa boşan deniyor mesela, ekonomik, fiziksel şiddet varsa boşan deniyor. Öyle tatile, çiçeğe boşan demiyor kimse.
İnsan onurunun hiçe sayıldığı evlilikte kutsallık aramakta kendini kandırmaktan başka birşey değil ayrıca.

Bunlari yapmiyorsa boşansın zaten beni mutlu etmek istemeyen adamla hayatımı sürdüremem ben çalışan aktif bir insan olmakla bitmiyor demek biraz kendisine insanin saygısı ve kendisini sevmesi lazım

Hanimlar cevaplariniz icin tesekkür ederim ama benim ilk sayfadaki soruya bakarsaniz eger, size bosanayim mi diye sormadim, sizce terapi yardim eder mi dedim… bosanmak benim icin de en son opsiyon cünkü yillarca beraber onca sey kuruyorsun, hayaller, rüyalar.. konu da zaten baya sapti cünkü fiziksel siddetten bile bahsediliyor, birisi bana yasadigini hak ettin falan diyor…
arada da gercekten mantikli tiyolar da var mesela ailemden dolayi böyle davranmasi yada kendini nedense ezik görebilmesi. Unutmayin severek evlendik diyorum ve cok keyifli günler de var, bundan dolayi herseyi cöpe atmak istemem. Ayrica ‚herif’ vs kelimeleri de gercekten seviyesiz olmus. ‚Magdur‘ benim ama siz muhtemelen kendi hayatinizda tanidiginiz kisileri benim esimle karsilastirip böyle agir ve küfürlü cümleler kurmaniz hic hos degil.

Konuya gelince, dedigim gibi evde olunca iyiyiz ve az önce uzunca konustuk ve cift terapisine acik baktigini ögrendim. Burda yazdiklarimi teker teker sakin bir sekilde kendisine de söyledim ve onun acisindan da dinledim… böyle davranmasinin yanlis oldugunu bilmem anlatabildim mi ama en azindan ikimizi de tanimayan, tarafsiz bir kisinin gecmisimizi analize etmesinde fayda vardir - bunu kabullendik. Yarindan itibaren bir kac cift terapistini arayip randevu almaya calisacagim

Kadın ne anlatırsa anlatsın bunu kişinin aleyhine kullanmak şerefsizliktir.o senin hayat arkadaşın derdini anlatırken bile hesap kitap mı yapacaksın?.hayat afkadaşı mı bu gardını alman gereken düşmanın mı? Sanki evli kalma zorunluluğu var.böyle olacaksa hiç olmasın. Bu arada PARDON kocayı savunmaya başlamışsın kusura bakma.mutluluklar dilerim.bir üyede daha aynı vakaya rastlamıştım.konuyu artik yorumlara kapat bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…