Esim bana toplumda bagiriyor

iyi bir terapist bulursanız açık sözlü olmasa dahi o bir şekilde konuşturup sorunu bulacaktır.
Evliliğini kurtarmak istiyorsa çift terapisini şart koşun madem sizi seviyor bunu yapacaktır.
Evet burada da çok pahalı ama imkanınız varsa mutlaka gidin çok faydası olacaktır.

Anneniz eşiniz ,babanız siz olmuşsunuz muhtemel bu yuvada doğan çocuk sizinle aynı kaderi paylaşacak,bu kaderi yıkmak istiyorsanız,kendiniz ve ilerde doğacak çocuklarınız için net olacaksınız ya adam kendini düzeltecek ya da def olup gidecek sizde bu kader zincirini kırıp ,yeni nesile bu kötü travmaları aktarmayacak güzel bir hayat ve eş bulacaksınız.(Herşey sizin elinizde)

Ailenize ihtiyacınız yok yurt dışında çalışan birisiniz. Niye çekiyorsunuz bu kabalıkları? Çok onur kırıcı hareket yaptıkları.

Narsist bir anne ile büyüdüyseniz muhtemelen epeyce sindirildiniz. Sizin kendinizin bir terapiste gidip çocukluktan kalma bastırılmışlıklarınızı onarmanız lazım. Ondan sonra da eşinize sınır çizmeyi öğrenmeniz lazım. Eşiniz sizin çocukluk yaralarınızdan belki istemeyerek faydalanıyor. Ben baban değilim susmam demesi bile çok çirkin. Yumuşak karnınızı bulmuş eşiniz örseleyip duruyor. Lütfen izin vermeyin.

Sagolun. Sende bagir diyen arkadaslara söyle diyeyim ki, bende tabi bagirdim ama durum gittikce daha beterine gitti. Yanimizdakiler daha da rahatsiz oldu hatta görüsmeyen bir cift bile var… tabi bahaneleri baska ama bende onlarin yerinde rahatsiz olurdum tabi huzursuzluk cikinca. Ama bunu esime anlatamiyorum, tek suclu beni görüyor ‚sende surat yapma‘ diye… davar, kiro, vb yazdiginizi görünce bile üzülüyorum cünkü ben ona kiyamiyorum ama o bana nasil kiyiyo anlamis degilim. Bugün gitmis tüm sevdigim tatlilari falan almis, ama saygi olmayinca bu gördügüm sevginin degeri de düsüyor. Neden cekiyorsun diyenlere de cevabim: biz böyle degildik… bi sürec sandim ve hala öyle umuyorum

He bu ortama bide çocuk lazımdı ama sanmıyorumki ayrılasın bide çocuk yaparsın sen yorma bizi

Annen ve babanı detaylı olarak anlatmakla baştan hatayı yapmışsın. Eşin annene benzeme diye kendiside babana benzemesin diye kendince önlemini almaya çalışıyor gibi geldi. "bana terslik yapma ben baban degilim susmam" bu lafından bunu anladım. "sen delisin, sen manyaksin, seni herkes birakti ve birakacak" lafından ailen ile ilişkiler ile bütün problemini ayrıntılı bir şekilde eşine anlattığını anlıyorum sen hatayı baştan yapmışsın.

Evlenirken kadınların yaptığı en büyük yanlışlardan biri bence ailesinden ya da yakınlarından gördükleri kötülükleri ya da aşagılamaları eşlerine anlatmalarıdır. Ya da kendi ailemize dair en ufak şeyleri bile eşe anlatıyoruz.bunu ben de çok yaşadım ve seni anlayabiliyorum.Evlenirken bence kadınlar çıktıkları baba evini çok iyi anlatsınlar eşlerine.o zaman erkek derki eşim rahat yaşamış ben de onu rahat ettireyim aksi halde sen baba evinde böylemiydin gibi tepkilerle karşılaşabiliyoruz.bir de anne baba özellikle kız evlatlarının hep yanında dursunlar onları olabildiğince iyi bir şekilde uğurladı lar koca evine.ama her şeyden önemlisi kadının tek başına güçlü olmasıdır bazen ana baba da yetmiyor.

Dügünde bir resim icin sandalyeye oturmustum ve bunun icin bana "saygisiz" diye kizdi milletin icinde.
Burdan zaten belliymiş nasıl biri olduğu. Kusura bakmasın kimse paşa torunu değil milletin içinde bağırıp çağıracak. Böyle bir evliliğe de çocuk düşünmek saçmalık

Siz aslında durumun ve ne yapmanız gerektiğinizin farkındasınız. Bence kendi aileniz konusunda pek şanslı ve mutlu olmadığınız için bu beyefendiyi sığınacak dal olarak görmüşsünüz. Muhtemelen evlenmeden önce de ufak tefek şeyler yaşıyordunuz ve sineye çekiyordunuz. Adamda büyük bir sevgi ve aşk göremedim. İnsan sevdiğini rencide etmez, korur kollar. Ama tabi ki boşanmayın. Önce bir çift terapisine gitmeye ikna edin eşinizi. Fakat hala bir düzelme ve çaba yoksa ayrılın tabi ki. Ömür mü geçer böyle adamla. Her şeyden önce saygı gelir.

Sizi ailenizle vurması gerçekten çok acı. Ne demek "ben baban değilim"? Böyle bir cümle üzerine siz ne dediniz?
Bence de eşinize aile durumlarınızı anlatmakla hata etmişsiniz, tabi ki insan en yakınıyla yaralarını paylaşmak istiyor ama bazı insanlar bunları size karşı silah olarak kullanıyor, bu çok acı.
Bence sizin ailenizin hayatınızda büyük rol oynamadıkları için ve arkanızda olmadıkları için sizi sahipsiz bellemiş ve daha da üstünüze geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…