• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bana sormadan anne babasını istediği her dakika çağırabilirmiş

Çok sorunlu bir eş gerçekten hayatınızı ablukaya almış. Şartlarınızı konuşun bence;

Çocuğunuz için en doğrsunu istediğinizi kreşe verceğinizi
Eve gelecek kişinin misafirin kafasına göre çağrılmayacağını
Paranızı kafasına göre harcamayacağını bu şartları kabul etmek ZORUNDA olduğun söyleyin. Eşiniz resmen annesine bağımlı kalmış saçma bir şekilde siz ezildikçe daha fazlasını istemiş. Çok pişman olacağı bir yolda sizi sömürmesine izin vermeyin.

Eşiniz ne itici, takıntılı hasta ruhlu gibi.
Annesine yaptığı iyilikleri bile size inat yaparcasına yapıyor.
Dolayısıyla bu onun "manyakça" olduğunu gösterir.
Ay ağzımı çok bozdum ama inanın enteresan. Tanımlayacak kibar kelimeler bulamıyorum.
Bu kadarı çok fazla.
Babası bile varken insanların düzeniyle oynayıp anneyi size yatılı alacak falan.
Pırlantada çizik varmış adamda yokmuş, p ff ailecek hastalıklılar.
Masaya yumruk vurma vakti gelmiş geçiyor. İster boşasın ister düzelsin bu böyle zor gider.

Hahah ben böyle bir şey demedim. 😄 boşanalım diyen ve isteyen konu sahibi siz yanlış okudunuz galiba.

Ben bir onceki konu diye yazdigi kismi okumadim ama ilk paragraflara bakarsaniz adamin hemen bu gun dava acalim dedigini gorursunuz.
Konu sahibi bosanalim diyor, adam davayi hemen bu gun acalim deyince ben mi yanlis dusunuyorum diye kendini sorguluyor. Yani blofu elinde patliyor.

Bu tarz adamların kuyruğunu kıstırması bir delirmeye bakar.
Annesiyle hiç bir probleminiz yokken abartı davranışları ile resmen aranızda problem oluşturuyor.
"Madem öyle ben söylerim annenin bizimle yaşamasını istemediğimi" deyin.
Kayınvalidenize de olayın onunla alakası olmadığını, kendisiyle gayet iyi anlaştığınızı ve sevdiğinizi, çocuğunuzun eğitimi için kreşe gitmesini istediğinizden dolayı problemin bu hale geldiğini anlatın. Hatta ondan eşinizi ikna etmek için yardım isteyin.
İkna olmazsa işi bırakacağınızı ve her ay giderleriniz için gerekli olan kadar para isteyin.
Gerçekten zor bir eşiniz var bugün kreş problem olur yarın çocuğun alması gereken özel ders yada dershane.
Hep bir savaş halinde yaşamak zorundasınız :KK43:(

Son düzenleme:
Ya siz neyin peşindesiniz anlayamadım? Boşanmaya zaten ben istiyorum, muhakeme yapıyorum haklı olduğumu düşündüğüm konu da bende yanılabilirim fikir alışverişi yapıyorum görüyorum ki yanlışta düşünmüyorum. Anormal biri olsam kendi dediğim doğru derim eşimin yaptığı gibi.
Nalaka ya eğer kendi dediğim doğru demek anormallikse kk nin yüzde 90ı anormal. Biz ona anormal değil dişli kadın diyoruz istediğini yaptıran ve dik kadın

şa kayinvalide ya da anneanne bakamaz . Kreş lazim . Geriler cocuk. Annesini çağirabilir ama tatile cağırmak ayrı gel kışı gecor demek apayrı. Boşanın bence de ya da o yonde adim atın bu ne rezalet. Ayakları üzerinde duran kadınsınız. Çocuk da var. Siz evde kalın o annesine gitsin. Bir süre boyle deneyeyelim deyin. Çocuğu krese cerin. Kreşe yok derse boşanin zaten. y

Üç yasa kadar kıyamadım kreşe sonra da evde bırakmaya kıyamadım okadar faydalı ki oğlum bile anne kardeşim de gitsin çok güzel okul diyo evde babannesi ile ne öğrenecek ki

Boşan,çocuğuda al kreşe ver ,sinirden ölsün pis adam.anası eğitse onu eğitirdi.çocuğun ziyan olmasın ellerinde

Annen bu eve yatili gelmiyor bitti boşanacaksan aha adliye orda veya bir gün ansızın çocuğu kreşe götür yazdır bitti gitti yani bu sebeple bosanacaksa boşalsın

Nalaka ya eğer kendi dediğim doğru demek anormallikse kk nin yüzde 90ı anormal. Biz ona anormal değil dişli kadın diyoruz istediğini yaptıran ve dik kadın
O zaman sorun yok eşimin dediği de doğru, çünkü dediğim doğru diyor. Konuyu saptırmayın kk falan karıştırıp.

O zaman sorun yok eşimin dediği de doğru, çünkü dediğim doğru diyor. Konuyu saptırmayın kk falan karıştırıp.
Bak güzelim evet eşin kendince haklı görmüş direniyor dişli ki istediğini de yaptırıyor sende icraat nerde diyoruz nerde ? Evimde görümce kalacaktı burada okuyor çünkü hatta emrivaki yaptı geliyorum odami hazırlayın diye benim eşim de senin gibi tepkiler verdi başta sonra dedim ya sen arar reddedersin ya da ben kendim yaparım dedim. Kres meselesini mesela benim eşim de istemiyordu gittim kaydettim parayı da verdim bitti gitti yani. Bize diş gösterme biraz kocana göster bunu izah etmeye çalışıyoruz. Ama mesela tüm bunlar için ben boşanacagim demedim isteyen bosanabilir yani

merhaba, önceki konumuna tekrar paylaşacağım.
bilenler hatırlar eşimin saçma sapan hareketlerinden bıktım benim sözümün hükmü yok hep kendi dediği oluyor. eve bir eşya almaya kalksam onun rızasıyla olur çocuk kreşe gidemez çünkü uygun görmüyor vs vs.
en son annesine çocuk için gel bizde kal kışın çocukta dışarıya çıkmaz dedi bu arada kızım 4 yaşında ve kv lerin evi 15 dk lık mesafede.
artık herşey üst üste gelmeye başladı. eşime bana sormadan anneni çağırıyorsun dedim düzen değiştiriyorsun. vay efendim sana mı sorucam davetle mi çağırıcam istediğim her dakika çağırırım diyor. ve ben boşanmak istediğimi söyledim. o da bu konuya çok sinirlendiğini ve hemen bugün dava açalım diyor. hanımlar ben mi yanlış düşünüyorum çalışan bir kadınım zaten eşim istediği için çocuğa annesi bakıyor bana kalsa hemen kreşe vericem. üstüne bir de düzen değiştirmeye çalışıyor. benmi yanlış düşünüyorum eşimmi saçmalıyor artık sağlıklı düşünemiyorum ve boşanmak istiyorum.
edit: sorun gelip kalma değil aslında eşimin bana sormadan konuşması.

bir önceki konu
merhaba, 4 yaşında bir kızım var. 3 yaşına kadar kendim büyüttüm ve kreşe verir işe başlarım diye düşünmüştüm.
ama her seferinde eşim kreş için önüme set koydu, ben hem sosyalleşsin aktif olsun istedim hemde kimseye minnet etmemiş olurum diye düşündüm. ama eşim annesine baktırmakta ısrar etti ve hala da öyle. asıl konu son zamanlarda eşimin hem kendi isteği ile annesine baktırması hemde bir konu olurken arkadaşlarından örnek vermesi. ''x arkadaşımın annesi aynı apartmanda ama çocuğuna bakmıyor, benimki bakıyor Allah razı olsun annemden.'' Evet Allah razı olsun bakıyor bakmam demiyor ama ben çocuğuma kötülük yapıyorum istiyorum ki gelişsin sosyal olsun yeni şeyler keşfetsin. Sürekli annesine gittiğimizde bana bırakmıyor sormama benden önce davraniyor, '' anne ne istiyosun ne alayım sana söyle söyle birşeyler söyle alacam hadi diyor. Bende alırım ne isterse bu arada sorun yapmam. Banyosunun musluğu bozuktu hatta ben dedim eşime tamirci çağırdı. Ama sürekli bu şekilde annesiyle telefonda konusuyor ne istersen ne sorun olursa beni ara hemen yaptırırım fizana git bul de getireyim. Ayrıca kayınvalidemlerin durumu da iyi. Ama eşimn bunları yaparken bana inat yapar gibi yapıyor. Dün pazara gittik yine annesine zorla birşey istetti kadında istedi. Pazarda istediği şey yoktu, manav manav trafiğin içinde gezdik bende bozuldum doğrusu çünkü istenen şey çok acil birşey değildi. Bunu söylediğimde de yok annem yanlış anlar bilerek almadığımızı düşünür dedi. Sonra bulduk istenen şeyi aldık eşim, arabada bana bakarak ''annem benden bişey istedi bulmasam olmaz, fizanda da olsa gider alırım o benim annem dedi. Annem asker gibi sabah kalkıyor, ne desem yapıyor diyor. Bende al tamam ama bana niye böyle davranarak alıyosun dedim çünkü sen almamı istemiyosun bozuluyosun olayına getiriyor. Bende indim arabadan sinirlendim eve geldim. Hep böyle yapıyor annesine birley alırken benim inadıma alır gibi yapıyor, ben su al desem unutur gelir yarın alırız der oflar. Ama annesine gelince aynı seyi yapmıyor sanki çocuga ben zorla baktırıyormusum gibi davranıp annesine kul köle olmamı bekliyor. Artık bu son zamanlarda alışkanlık haline geldi. kayınvalidem salça alıcam der tamam ben alırım diyor. Mecburmuyum anlamadım, alınır da evine de ben bakmak zorundamıyım. Ayrıca kış için annesine bana sormadan gel bizde kal diyor çocukta dışarıya çıkmamış olur soğukta diyor. Annesi de baban var yemek nasıl hazırlasın diyor, eşimde gelsin bizde yesin hafta içi diyor. Bana sormadan düzen değiştirmeye çalışıyor.
Artık eşimin bu hareketlerinden dolayı ailesinden de soğumaya başladım daha az görüşmek istiyorum aradaki diyaloglar canımı çok sıkmaya başladı. Bu durum sanki kayınvalidemin hoşuna gidiyor gibi...Oğluna asla laf etirrmez, pırlanta da dahi çizik varmış oğlunda yokmuş. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum artık.
Çok haklısınız. Ama bu adamı hiç tanımadan mı evlendiniz? Sizi yok sayan, fikirlerinize önem vermeyen bir öküz olduğu evlenmeden önce hiç belli değil miydi?

Tabii ki ikinizin oturup konuşarak ortak kararları almanız lazım. Sizin yerinizde kim olsa kendi hayatı hakkında söz sahibi olmadığı için boşanmak ister.

Çok haklısınız. Ama bu adamı hiç tanımadan mı evlendiniz? Sizi yok sayan, fikirlerinize önem vermeyen bir öküz olduğu evlenmeden önce hiç belli değil miydi?

Tabii ki ikinizin oturup konuşarak ortak kararları almanız lazım. Sizin yerinizde kim olsa kendi hayatı hakkında söz sahibi olmadığı için boşanmak ister.
Tanıdım ama bu yönünü göremedim görmedim belli etmedi.

Ben adamda bi’ suc bulamadım ya? Ben mi anormalim anlayamadım. Adamın yapısı, huyu suyu bu, resmen ben buyum isine gelmiyorsa yallah diyor. Konu sahibi ne yapıyor? Bosanamıyor. Adam davayı açalım resmen diyor. Konu sahibi hala hık mık bilmem ne.
Bosanalım bir an önce islemleri başlat demek zor mu? Pasif, kacıngan veyahutta bağımlı bir kisiliğiniz mi var anlayamadım şu an ben sizi?

Eğer gercekten bosanmayacaksanız hic agzınızı acmayın ve konusmayın gülünc duruma düsersiniz. Hicbir degeriniz kıymetiniz kalmaz.

Canım bak sana tavsiyem tartışmaktan asla korkma belliki herşeyi alttan alan birisin,bir iki tartismada sen geri cekiliyorsun.oda sırf bu yüzden baskı yapıyor sana dahada bastırmaya çalışıyor.

Tamam ikinizin çocuğu ama onu sen karnında taşıdin çocuk konusunda babanın anneden bi tık daha geride durmasını isterim ben. Anneler bu işi daha iyi bilir çocuğu büyüten anne zaten

Gerekirse cinnet gecir gondericem kreşe çocuğumu seni zerre alakadar etmez çok canımı sıkarsan acarim davayı haftada iki gün kızını görürsün ve hiçbir söz hakkın olmaz kendim büyürum çocuğu de.

Bı çocuğun akranlarıyla olması gerekiyor anneanne babaanne ile değil.

Yaşıda tutuyor anaokuluna da gönderebilirsin.sonra babaanne gider alır.bunuda teklif edebilirsin

Maddi gücün yetiyorsa zaten tam zamanlı özel kreşe yollarsin

Son düzenleme:
Adam garip kabul ama adam bir gece yatip sabah bu hale gelmemistir. Bunca zaman bu gariplikleri gormeyip adam bosanalim deyince bundan sikayetci olan kadin cok mu normal?
Israrla konuyu anlamiyorsunuz sanki. Bosanalim diyen kadin. 🤦‍♀️

Önceki konunuzda da yazdık. Siz bu evlilikte yoksunuz. Ne çocuğunuz üzerinde ne eviniz üzerinde konuştuklarınızın zerre önemi yok eşiniz üzerinde.

Eşiniz zaten hem dik kafalı hem gerikafalı. 4 yaşında çocuğu babanneyle eve yıkıp sonra da Ay anam canım anam çocuğa bakan anam ne derse yaparsın anam..

Boşanalım dediğinizde size aç davayı diyen adamın eşyalarını toplayıp yallah anana dava sonuçlanana kadar gelme demiyorsanız kusura bakmayın daha çok yok olursunuz bu evlilikte.

bilenler hatırlar eşimin saçma sapan hareketlerinden bıktım benim sözümün hükmü yok hep kendi dediği oluyor. eve bir eşya almaya kalksam onun rızasıyla olur çocuk kreşe gidemez çünkü uygun görmüyor vs vs.
en son annesine çocuk için gel bizde kal kışın çocukta dışarıya çıkmaz dedi bu arada kızım 4 yaşında ve kv lerin evi 15 dk lık mesafede.
artık herşey üst üste gelmeye başladı. eşime bana sormadan anneni çağırıyorsun dedim düzen değiştiriyorsun. vay efendim sana mı sorucam davetle mi çağırıcam istediğim her dakika çağırırım diyor. ve ben boşanmak istediğimi söyledim. o da bu konuya çok sinirlendiğini ve hemen bugün dava açalım diyor. hanımlar ben mi yanlış düşünüyorum çalışan bir kadınım zaten eşim istediği için çocuğa annesi bakıyor bana kalsa hemen kreşe vericem. üstüne bir de düzen değiştirmeye çalışıyor. benmi yanlış düşünüyorum eşimmi saçmalıyor artık sağlıklı düşünemiyorum ve boşanmak istiyorum.

bir önceki konu
merhaba, 4 yaşında bir kızım var. 3 yaşına kadar kendim büyüttüm ve kreşe verir işe başlarım diye düşünmüştüm.
ama her seferinde eşim kreş için önüme set koydu, ben hem sosyalleşsin aktif olsun istedim hemde kimseye minnet etmemiş olurum diye düşündüm. ama eşim annesine baktırmakta ısrar etti ve hala da öyle. asıl konu son zamanlarda eşimin hem kendi isteği ile annesine baktırması hemde bir konu olurken arkadaşlarından örnek vermesi. ''x arkadaşımın annesi aynı apartmanda ama çocuğuna bakmıyor, benimki bakıyor Allah razı olsun annemden.'' Evet Allah razı olsun bakıyor bakmam demiyor ama ben çocuğuma kötülük yapıyorum istiyorum ki gelişsin sosyal olsun yeni şeyler keşfetsin. Sürekli annesine gittiğimizde bana bırakmıyor sormama benden önce davraniyor, '' anne ne istiyosun ne alayım sana söyle söyle birşeyler söyle alacam hadi diyor. Bende alırım ne isterse bu arada sorun yapmam. Banyosunun musluğu bozuktu hatta ben dedim eşime tamirci çağırdı. Ama sürekli bu şekilde annesiyle telefonda konusuyor ne istersen ne sorun olursa beni ara hemen yaptırırım fizana git bul de getireyim. Ayrıca kayınvalidemlerin durumu da iyi. Ama eşimn bunları yaparken bana inat yapar gibi yapıyor. Dün pazara gittik yine annesine zorla birşey istetti kadında istedi. Pazarda istediği şey yoktu, manav manav trafiğin içinde gezdik bende bozuldum doğrusu çünkü istenen şey çok acil birşey değildi. Bunu söylediğimde de yok annem yanlış anlar bilerek almadığımızı düşünür dedi. Sonra bulduk istenen şeyi aldık eşim, arabada bana bakarak ''annem benden bişey istedi bulmasam olmaz, fizanda da olsa gider alırım o benim annem dedi. Annem asker gibi sabah kalkıyor, ne desem yapıyor diyor. Bende al tamam ama bana niye böyle davranarak alıyosun dedim çünkü sen almamı istemiyosun bozuluyosun olayına getiriyor. Bende indim arabadan sinirlendim eve geldim. Hep böyle yapıyor annesine birley alırken benim inadıma alır gibi yapıyor, ben su al desem unutur gelir yarın alırız der oflar. Ama annesine gelince aynı seyi yapmıyor sanki çocuga ben zorla baktırıyormusum gibi davranıp annesine kul köle olmamı bekliyor. Artık bu son zamanlarda alışkanlık haline geldi. kayınvalidem salça alıcam der tamam ben alırım diyor. Mecburmuyum anlamadım, alınır da evine de ben bakmak zorundamıyım. Ayrıca kış için annesine bana sormadan gel bizde kal diyor çocukta dışarıya çıkmamış olur soğukta diyor. Annesi de baban var yemek nasıl hazırlasın diyor, eşimde gelsin bizde yesin hafta içi diyor. Bana sormadan düzen değiştirmeye çalışıyor.
Artık eşimin bu hareketlerinden dolayı ailesinden de soğumaya başladım daha az görüşmek istiyorum aradaki diyaloglar canımı çok sıkmaya başladı. Bu durum sanki kayınvalidemin hoşuna gidiyor gibi...Oğluna asla laf etirrmez, pırlanta da dahi çizik varmış oğlunda yokmuş. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum artık.
Eşiniz saçmalamış bir çok konuda ama sizin bu saçmalıklara bu kadar boyun eğmenizi de anlayamadım bu kadar zamandır :KK12: Yani dediklerinizi yaptırmak için illaki konuyu sürekli boşanmaya getirmek zorunda değilsiniz. Mesela çocuğunuzu kreşe göndermek istiyorsanız tartışırsınız "bu çocuk kreşe gidecek, yarın götürüp yazdırıyorum". Bu kadar. "Benim evime fikrim sorulmadan 1 günlüğüne bile yatılı misafir çağıramazsın, kim olduğu farketmez". Bu kadar. "Anneni çok seviyorum-sayıyorum ama bu saçmasapan nispetimsi hareketlerin yüzünden annenle aramızı açmak üzeresin bilgin olsun". .. Gibi gibi.. Yani biraz net olun allahaşkına yaa iki tartıştınız diye hemen boşanalım falan demek de neyin nesidir. Açıkçası eşim bana işine gelmeyen herhangi bir konuda sıkıştığı yerde boşanalım dese "buyur kapı orda durduğun hata" derim. Siz bence kendinizi ifade edemiyorsunuz yeterince doğru olarak. Ve istekleriniz net değil,çizgileriniz sınırlarınız net değil. O da bunu görüyor ve size her istediğini yaptırabiliyor. Benim çocuğuma babası bile olsa kimse istemediğim birine baktıramaz. Bu konuda bile net olamamışsınız çok garip gerçekten. Boşanmak sorun değil boşanırsınız, işiniz de varmış yaşar gidersiniz, ancak genel olarak insanlara karşı bu tutumunuzu değiştirmezseniz hayatta üzülen hep siz olursunuz bilginiz olsun.

Önceki konunuzda da yazıldı, siz böyle saygısız ve hadsiz bi adamın ayağına paspas olmuşsunuz, bosanicam diyosunuz kibrinden onun bile sebebini sormamıs mevzuyu kim daha önce bosanicak yarışına cevirebilicek potansiyele bi adam bu. Bu kadar evli kaldığınız hata.

bir önceki konu
Yahu tamam annesiyle ilgilenmesi çok güzel hayirli evlat tamam da seyini de cikatmaya gerek yok. Annesi elden ayaktan dusmemis sonucta kendi ailesini kurmus küçük çocuk gibi anneye yapisik yasamakta berbat yani. Sacmalamis gercekten birde neden göze sokar gibi yapiyor.

Back