- 25 Aralık 2024
- 3
- -3
- 1
- 24
- Konu Sahibi anonimqueen
-
O sizi kırmayı düşünmeden plan yapmış... Eğer bugün "aman o kırılmasın" diye her şeye susarsanız yarın o arttırarak devam edecek.Kızlar merhaba ben henüz 9 aylık evliyim bu eşimle evli geçireceğimiz ilk yıl başımız ben yalnız olmayı beraber güzel bir gün geçirmeyi hayal ederken o ailesi ile plan yapmış üstelik bana sormadan beraber onlara gideceğiz onlarda kalacağız onları seviyorum ama bu ilk yıl başımız özel olmasını isterdim ve bana sormadan plan yapmasına da çok üzüldüm bunu eşime diyemedim onu kırmak istemiyorum ne yapmalıyım.
Birbirinizden hiç haberiniz yok mu? Yani çok yeni evlisiniz bir planımız var mı hayatim yılbaşını ailemle geçirelim mi vb. sorulur. Siz de aynı şekilde sormalisiniz. Birbirinizden bağımsız planlar olmuş.Kızlar merhaba ben henüz 9 aylık evliyim bu eşimle evli geçireceğimiz ilk yıl başımız ben yalnız olmayı beraber güzel bir gün geçirmeyi hayal ederken o ailesi ile plan yapmış üstelik bana sormadan beraber onlara gideceğiz onlarda kalacağız onları seviyorum ama bu ilk yıl başımız özel olmasını isterdim ve bana sormadan plan yapmasına da çok üzüldüm bunu eşime diyemedim onu kırmak istemiyorum ne yapmalıyım.
Birbirinizden hiç haberiniz yok mu? Yani çok yeni evlisiniz bir planımız var mı hayatim yılbaşını ailemle geçirelim mi vb. sorulur. Siz de aynı şekilde sormalisiniz. Birbirinizden bağımsız planlar olmuş.Kızlar merhaba ben henüz 9 aylık evliyim bu eşimle evli geçireceğimiz ilk yıl başımız ben yalnız olmayı beraber güzel bir gün geçirmeyi hayal ederken o ailesi ile plan yapmış üstelik bana sormadan beraber onlara gideceğiz onlarda kalacağız onları seviyorum ama bu ilk yıl başımız özel olmasını isterdim ve bana sormadan plan yapmasına da çok üzüldüm bunu eşime diyemedim onu kırmak istemiyorum ne yapmalıyım.
Bunu esinle konusmadan cozemezsin ki. Bugun ses etmezsen bu emrikavi durumlari devam eder. Rahatsiz oldugunu bilmeli. Azicikta kirmaktan korkmayin su kocalarinizi. Adamlar zaten dusuncesiz bir zahmet kirilsinlarKızlar merhaba ben henüz 9 aylık evliyim bu eşimle evli geçireceğimiz ilk yıl başımız ben yalnız olmayı beraber güzel bir gün geçirmeyi hayal ederken o ailesi ile plan yapmış üstelik bana sormadan beraber onlara gideceğiz onlarda kalacağız onları seviyorum ama bu ilk yıl başımız özel olmasını isterdim ve bana sormadan plan yapmasına da çok üzüldüm bunu eşime diyemedim onu kırmak istemiyorum ne yapmalıyım.
Elin olduğu için her seyı dıle getırebılmelısın benceKızlar merhaba ben henüz 9 aylık evliyim bu eşimle evli geçireceğimiz ilk yıl başımız ben yalnız olmayı beraber güzel bir gün geçirmeyi hayal ederken o ailesi ile plan yapmış üstelik bana sormadan beraber onlara gideceğiz onlarda kalacağız onları seviyorum ama bu ilk yıl başımız özel olmasını isterdim ve bana sormadan plan yapmasına da çok üzüldüm bunu eşime diyemedim onu kırmak istemiyorum ne yapmalıyım.
Söyleyemediğin açık açık konuşamadığın herşey kursağında oturur kalır. Hayat bana bunu çok güzel öğretti sana da öğretecek bi kaç saat onlarda bi kaç saate baş başa geçirmeyi teklif et eşine ve üzüldüğünü ve önce benimde keşke fikrimi sorsaydın diye belirtmelisin.Kızlar merhaba ben henüz 9 aylık evliyim bu eşimle evli geçireceğimiz ilk yıl başımız ben yalnız olmayı beraber güzel bir gün geçirmeyi hayal ederken o ailesi ile plan yapmış üstelik bana sormadan beraber onlara gideceğiz onlarda kalacağız onları seviyorum ama bu ilk yıl başımız özel olmasını isterdim ve bana sormadan plan yapmasına da çok üzüldüm bunu eşime diyemedim onu kırmak istemiyorum ne yapmalıyım.
Şimdi kırmazsan her yıl sen kırılacaksın. Sonra bu kırılmalar her özel güne dönecek, sonra da her gün...Kızlar merhaba ben henüz 9 aylık evliyim bu eşimle evli geçireceğimiz ilk yıl başımız ben yalnız olmayı beraber güzel bir gün geçirmeyi hayal ederken o ailesi ile plan yapmış üstelik bana sormadan beraber onlara gideceğiz onlarda kalacağız onları seviyorum ama bu ilk yıl başımız özel olmasını isterdim ve bana sormadan plan yapmasına da çok üzüldüm bunu eşime diyemedim onu kırmak istemiyorum ne yapmalıyım.
Niye o senin kırılıp kırılmanı önemsememiş sen niye önemsiyorsun ki illa ki bağır çağır demiyorum ama en azından yaptığının yanlış olduğunu söyle fikrini söyle zaten karşındakinin sen söylemeden akıl etmesi lazım bunları ama neyseKızlar merhaba ben henüz 9 aylık evliyim bu eşimle evli geçireceğimiz ilk yıl başımız ben yalnız olmayı beraber güzel bir gün geçirmeyi hayal ederken o ailesi ile plan yapmış üstelik bana sormadan beraber onlara gideceğiz onlarda kalacağız onları seviyorum ama bu ilk yıl başımız özel olmasını isterdim ve bana sormadan plan yapmasına da çok üzüldüm bunu eşime diyemedim onu kırmak istemiyorum ne yapmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?