- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.822
- 598
- Konu Sahibi anonimqueen
-
Adam müneccim olmadığına göre evlendiğin adamı alıp karşında açık açık konuşabilmelisin. İnsanlar konuşa konuşa anlaşırKızlar merhaba ben henüz 9 aylık evliyim bu eşimle evli geçireceğimiz ilk yıl başımız ben yalnız olmayı beraber güzel bir gün geçirmeyi hayal ederken o ailesi ile plan yapmış üstelik bana sormadan beraber onlara gideceğiz onlarda kalacağız onları seviyorum ama bu ilk yıl başımız özel olmasını isterdim ve bana sormadan plan yapmasına da çok üzüldüm bunu eşime diyemedim onu kırmak istemiyorum ne yapmalıyım.
Kocanıza premses muamelesi yapmayın. Kavga etmeyin ama tepkinizi gösterin.Kızlar merhaba ben henüz 9 aylık evliyim bu eşimle evli geçireceğimiz ilk yıl başımız ben yalnız olmayı beraber güzel bir gün geçirmeyi hayal ederken o ailesi ile plan yapmış üstelik bana sormadan beraber onlara gideceğiz onlarda kalacağız onları seviyorum ama bu ilk yıl başımız özel olmasını isterdim ve bana sormadan plan yapmasına da çok üzüldüm bunu eşime diyemedim onu kırmak istemiyorum ne yapmalıyım.
Arkadaşlar bu arada ben yeni yıla kayınvalidemgilde giriyorumYılbaşına nasıl girersen yıl boyu öyle geçer derler . Sen acaba bu yılı full kayınvalidede mi gecireceksin
Bu kadınların eşimi kırmak istemiyorum saflıkları ile kocalarının ve ailelerinin densizlik ve göz açıklığı kıyasıya yarışır, biraz uyanık olun ne demek kırmak istemiyorum, o seni düşünmezken, kırarken iyi mi , böyle giderse daha çok üzüleceksin ve kırılacaksın...Kızlar merhaba ben henüz 9 aylık evliyim bu eşimle evli geçireceğimiz ilk yıl başımız ben yalnız olmayı beraber güzel bir gün geçirmeyi hayal ederken o ailesi ile plan yapmış üstelik bana sormadan beraber onlara gideceğiz onlarda kalacağız onları seviyorum ama bu ilk yıl başımız özel olmasını isterdim ve bana sormadan plan yapmasına da çok üzüldüm bunu eşime diyemedim onu kırmak istemiyorum ne yapmalıyım.
Bende gorumce ileArkadaşlar bu arada ben yeni yıla kayınvalidemgilde giriyorum
Kumarbazı da kıramıyorlar acıyorlar, eve sabaha karşı gelip uyuyup tertemiz giyinip geri gidenleri de. Hesaplarına girip paralarını tırtıklayanları ve düğün altınlarını gizlice çalıp pardon alıp satan, o parayı başkalarıyla yiyenleri de kıramıyorlar. Evet var bir salgın ben de fark ettim.Bazı kocişler ne kadar hassas ya, hemen kırılıveriyorlar.
Kırılmasın üzülmesin diye diye başınıza çıkardığınız adamlar ailelerini ön plana alıp eşlerini çok güzel üzüyorlar gerçekten.Kızlar merhaba ben henüz 9 aylık evliyim bu eşimle evli geçireceğimiz ilk yıl başımız ben yalnız olmayı beraber güzel bir gün geçirmeyi hayal ederken o ailesi ile plan yapmış üstelik bana sormadan beraber onlara gideceğiz onlarda kalacağız onları seviyorum ama bu ilk yıl başımız özel olmasını isterdim ve bana sormadan plan yapmasına da çok üzüldüm bunu eşime diyemedim onu kırmak istemiyorum ne yapmalıyım.
Hem kayınvalide hem görümce hem elti ile giren benArkadaşlar bu arada ben yeni yıla kayınvalidemgilde giriyorum
İşin kötü tarafı bunu ben kendim seçtim ders çalışacağımBende gorumce ile
Hangisi daha fena
Saka bir yana,uzak yoldan misafir olarak geldi
Konu sahibi esin ile konusmalisin
Allah yardımcın olsun bacım güzel bir yıl bizleri mi bekliyorHem kayınvalide hem görümce hem elti ile giren ben
Bize söylediğim gibi eşine de söyleyeceksin bu kadar basit. İletişim kurmadan konular çözülmez.Kızlar merhaba ben henüz 9 aylık evliyim bu eşimle evli geçireceğimiz ilk yıl başımız ben yalnız olmayı beraber güzel bir gün geçirmeyi hayal ederken o ailesi ile plan yapmış üstelik bana sormadan beraber onlara gideceğiz onlarda kalacağız onları seviyorum ama bu ilk yıl başımız özel olmasını isterdim ve bana sormadan plan yapmasına da çok üzüldüm bunu eşime diyemedim onu kırmak istemiyorum ne yapmalıyım.
Yani bunun nesi komik herkes komik bulmusKeşke benim eşimde böyle planlar yapsa ama o kadar ısrar etmeme rağmen kabul etmedi illa evde tek başımıza geciricez yılbaşını, halbuki yılbaşında Kalabalık olsak ne güzel olurdu hep beraber edilen sohbetler, beraber yenilen yemekler, yeni yıla hep beraber ailecek girerdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?