Eşim bana karşı sevgisini kaybetmemeye çalışıyormuş

Aynen haklisin coktan almaliydi isticiyi.Ben anlayamiyorum ki.

Ne sacma ya. Kıs bitsin ne olacak sanki? Bir sonraki sene yine kış gelecek sonucta. Yine yakmak zorunda kalacaksiniz isiticiyi. Almak size ne gibi bir zarar verecekti ki? Adam alismis mi nedir bekar gibi yasamaya? Saglam bir konusma yapman lazim bence. Annede kalmak kv falan bahane bence. Adam resmen alismis.

Bence eşini çok yanlız bırakmışsın ne demek ev soğuk evinde oturup bi ısıtıcı aldıracaktın gerekirse klima taktiracaktin şimdi herşey taksitle halledilebiliyor iki kişi çalışıyorsunuz benim eşim tek çalışıyor ikiz bebeklerim var kiradayız çok şükür bir memur maaşı yettiriyoruz allah şükür seninde sucun cok var anacim esine biraz sorumluluk yukle erkekler zaten çocuk doğduktan sonra çok değişir sen bide onu evde yanlız bırakmışsın.biz bebekler doğduktan sonra bir sürü masrafı onu bunu yaptık nedemek bi ısıtıcı bi şey bulamamak bu kadar ayrılık iyideil anacim hemen ilk iş evine dönmek olsun ısıtıcı alınmasa bile çocuğa kat kat giydir sarsarmala usutmesin yavrucak çocuk emekliyor mu??

Valla bende öyle düşünüyorum ama şuan benimle konuşmuyor napmaya çalıştığını cozmeye çalışıyorum

Isıtıcı al diye en basndan söyledim inat etti almadı. Cocukla kaldm ben yataktan kalktgmda tir tir titreyecegm kadar soğuktu. Sonra anneme gec çünkü hastalandı. Mecburiyetten oldu hep bunlar. Evlendgmzden beri sorumluluk yuklemeye çalışıyorum güzel bi dinle anlattm anlamadi tartstm anlamadi. Duygusal konustum anlamadı. Sorun taksit o şu degil ki sorun almaması bana da aldırmaması. Evde yalniz birakmadm mecbur kaldm her fırsatta donmeye calistm ama cabalarim bosuna oldu

Haftanın 3 gunu anne de kalmak abartı değil mi ya?
Sizi gectim,adam evladını göremiyor
Onu da mı özlemiyor?
Bi ısıtıcı bulmk bu kadar mı zor yani?

Haftanın 3 gunu anne de kalmak abartı değil mi ya?
Sizi gectim,adam evladını göremiyor
Onu da mı özlemiyor?
Bi ısıtıcı bulmk bu kadar mı zor yani?
Annem gelemiyor benm evime kardesimi bırakamıyor. Ben de çalışmak zorundayım maddi durum nedeniyle. Bu mecburi kısım. Isıtıcı bulmak zor degil ama durum farklı

Bacım direk bugün veya yarın evine dön bi bak adamın tavrı hali değişmiş mi anacim benim bildiğim çalışan bayanlar kendine güvenir neden ona soruyorsun ki direk al ısıtıcıni evine git de burası benim evim evimde kalmak istiyorum sonuçta seneye de lazım olucak maaş zamanin herhalde yakındır evin soğuk olsa bile çocuk küçük yani emeklemiyorsa yatağında bile bıraka bilirsin yaninina bir iki küçük oyuncak bırakarak ama evine dön fazla arayı açma dediğim gibi ayriliktansa bir ısıtıcı almak daha kolay istediği kadar kızsın söylensin takma...acil evine donnnn☺☺

İnşallah benmde amacim o zaten durum ne gösterecek bakicam

Benim anlamadığım şey şu: kayınvaliden sana neden oglumu mutlu et gibilerinden cinsellik üzerine tavsiyede bulundu? Senin, oglunu mutlu edemedigin gibi bir kanıya nerden varabildi? Kocanla arandaki cinsel iliski ya da munasebet ne durumda bilmiyorum ama acaba kocan annesine bu konu hakkinda serzenişlerde bulunmuş olabilir mi? Eger boyle bir durum varsa, bu hic hos bir sey degil. Oncelikle onu soylemek isterim.

Kocanın senin hakkinda ne dusundugunden once sana gelelim. Sen kocan hakkinda ne dusunuyorsun, onu seviyor musun, ondan sogudun mu, onsuz hayatin daha mi iyi yoksa daha mi kotu olur? Bence once bu sorularin yanitini aramalisin. Eger ben seviyorum, bosanmak istemiyorum diyosan al karsina konusma teklif et. Illa eve gelmek ya da eve cagirmak zorunda degilsin. Disarida cay icmeye davet et ve sakin bir uslupla konus. Korkularindan, hislerinden bahset. Birbirinize açık olmayı davet et. Ikinizde eteginizdeki tüm taşları acik yureklilikle ortaya dokun. Ama muhabbete anasini karistirmadan. Belliki bu anakuzusu. Sen de illa kocam da kocam kocami kaybet istemiyorum diyosan. Gelin kaynana problemini kapat. Ben yanlis anlamisim, gerekirse annenden de ozur dilerim yap gec. Gulu seviyorsan dikenine katlanacaksin diye bir laf var.

Herkeste bi takmış ıstıtıcı da ısıtıcı. Konu burda ısıtıcı değil. Konu ısıtıcı olsa adam en baştan alırdı zaten. Cocugunu dusunen esini dusunen evini mutlulugunu dusunen adam alirdi. Kadin da param yok diyor, borc mu dilensin napsin yani anlamadim ki ben. Belli ki cocuk olduktan sonra adamla yeteri kadar ilgilenmemissin ya da daha dogrusu ilgilenememissin normal olarak. Araya sogukluk girmis. Durum bu. Karsina alip konuscaksin. Esini seviyorsan, durumu birlikte duzelteceksiniz. Bakalim bir haftaya kadar zaten havalar isiniyor, durumunuz ne olacak merak ediyorum. Umarim tek sorun isiticidir da, havalarin isinmasiyla tum probleminiz cozulur.

senin adına üzüldüm. bana bu şekilde ters cevaplar verecek erkek ile gerçekten pişman olup gönlümü alana kadar asla konuşmazdım. kendini bu kadar ezdirme lütfen.

Sadece başlığa istinaden soruyorum Allah razı olsun ya iyi ki seviyorsun sevmezsen nece ola halim dedin mi ?
Sanki anneniz ve kayinvalidenizle izdivaç yapmış gibisiniz.
Eşiniz de tam bir oğluşmuş. Gönder anasının şefkatli kollarına Allah birbirlerine mübarek eylesin.
Böyle adamlar evlenmemeli ya. Benim eşim de dahil !

Problem çözüldü arkadaslar hatasını anladı umarim tekrar etmez simdilik izlemedeyim. Teşekkür ederim herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…