Eşim bana inanmıyor..

çalışmada ısrarcı değilim olay kapandı hatalar anlaşıldı ama eşime olayı unutturamıyorum belkide haklı
eleman artık dükkana bile gelemiyor eşim saat başı dükkana geliyor onun korkusuna işi varsa bile giremiyor ama olurda tekrar bi hareket yanlış bi şey olursa her şeyi göze aldım ilk eşime söleyeceğim sevgiden susuyor ama sanırım bu sefer olaylar büyür elemanda bunun farkında bu yuvayı yıktırmam işide bırakırım o elemanıda yakarım

bekarken 1 adım atıyorsan evlıyken 2 kere düşünüp öyle adım atman gerekıyor canım..sen evlısın elamın senı bu kadar araması saçma sapan üstelık oda evlı sende ki 2 ay grşmek ne demek senın o iş yerıne gıdıp oratalıgı ayaga kaldırman lazımdı o işi başına geçirmen lazımdı en başta bunu yapmalıydın.. ne konuşcan elin adamıyla yaa...kocan haklı hemde çoook haklı yine iyi adammışkı oratlıgı karıştırıp senı ortada bırakmamışş..

Size neyi soracaktım. Anlamadım. Hiç hatan yok diyen sizdiniz.
çok kez de aldattım iyi de oldu köpeğe diyen sizsiniz.
Ha diyelim karşıdaki haketmedi, Sadakat ve güven devredşı, Nasıl bir mantıktır bu sizinki.
Hakedene sadık kalınır, etmeyen ihanete katlanır.
Yok ben gerçekten anlamıyorum. Anlamak da istemiyorum

Eşinizin unutması çok zaman alacak. Eşinizi düşününce içim sızladı.

mahrum'a katılıyorum.
Aynı işyerinde çalışmaya devam ediyorsun.
İşe erken gitsen aklına takılır,işten keyifli gelsen yine canı sıkılır.Süslensen,kime süsleniyor iyecek.
Kurt düşmüş bir kere...

Benim düşüncem,sen bu adamın arkadaşlığından mı diyeyim bilemedim,yakınlığından hoşlanmışsın.
Adı koyulmadığı sürece,samimi olmakta sakınca görmemişsin.
Adam yüz bulup bir adım ileri gidince tepki göstermişsin.
Adam dile döküp açılmasaydı,sen yine konuşmaya devam ederdin sanırım.
Ondan sonra 2 ay konuşup mesajlaştık diyorsun.
Gereksiz uzamış.
Herhalde,arkadaş kalalım,eskisi gibi olalım gibi şeyler konuştunuz.
Ama geri dönüşü yok tabii.Bundan sonrası ya hep ya hiçtir ve siz hiçe dönmüşsünüz.
Öyle olunca,adam kendince kızıp,eşine ters konuşmuş.Kendi karına sahip çık demiş.

Velhasıl sakıncalı ve uygunsuz bir durum oluşmuş.
Maalesef krizi doğru yönetememişsin.
Eşine biraz anlayış göstermeni tavsiye ederim.

eşimi dünyalar kadar seviyorum o benim her şeyim ama o artık farklı biri bunuda anlıyorum

ya ona nasıl sölerdim bak bana bu asılıyor böle böle yazıyor arıyor bana çok utanç verici geldi kızmasından korktum kendim halledebilirm sandım

Sen bile abdestinden şüphelisin arkadaşım..

Ebru 72 çok geri kafalısın sende ne varmış aldatmada hangi çağda yaşıyorsun senin gibileri asmak lazım..

yanlış anlaşılma var sanırım öle konuşma yok
eşim ya böle derse bana ne yaparım dedi

Siz en başında face de size yazdığında tavrınızı koyacaktınız. Eşin gelince kapatırsın dediğinde. Sizin algılama sıkıntınız mı var. Bence yok. Size utanç verici gelmedi. Belki evliliğinizde sorunlarınız vardı. Belki duygusal boyluklarınız. Bu sizin hoşunuza gitti. Öyleyse bile son derece yanlış.
Bir ilişki yaşamak istediğinizi söylemiyorum. Ama bunu anlamadım. Utanç verici gibi cümleler kurmayın lütfen. İnandırıcı değil. Kızmasından korktuğunuz için mi bu iş bu kadar zaman sürdü. Bu kadar uzun görüşmeler yapıldı.
Bence siz kendinizi savunmak yerine hatanızı kabul edin. Eğer eşinizi de gerçekten seviyor ve bu evliliği devam ettirmek istiyorsanız kendinize çeki düzen verip yaptıklarınızı telafi edin

eşinizi çok sevseydiniz kızacağı bişeyi bu kadar uzatmazdınız

Son düzenleme:
valla ben eşinin yerinde olsam senin ağzını burnunu kırardım o kadar diim

Her insan hata yapabilir. Çok takmayın. Siz taktıkça gerildikçe eşiniz gerçekten suçlu olduğunuzu düşünebilir.
Birincisi 2 ay konusmanız bana çok ters geldi. Eğer bekar olsaydınız anlardım ama değilsiniz
İkincisi oğlunuzun heabına arkadaşlarınızı eklemeyin.
Üçüncüsü o işten çıkmazsanız herşey kontrolünüzden çıkabilir.
Hala ne duruyorsunuz onu da anlamadım ya neyse :26:
Ben sizden yaşta küçüğüm alınmayın, belkide insanın başına gelmeyince bilemez.
Bir an önce çıkın işten kocanız acabalarla yaşayamaz, daha fazla yapamaz.
Bu da benim şahsi düşüncem.
.

size yemin ederimki aklımdan öle bi düşünce geçmedi sadece bi arkadaş gözüyle hareket ettim işin bu kadar uzaması ise bi hata oldu anladım ama bu hatayı ben yaptıysam ben düzeltirim dedim ama olmadı oldu ama iş açığa çıktı
dedğiniz gibi eşim çok iyi biri anlayışlı ama bu olay hafızadan nasıl silinir silinirmi unuturmu onuda bilmem

sırf ben üzülmeyeyim diye olyı bana sorgu sual edemiyor etmiyor ama her 2 kelimeden birinde iğneleyici bi laf oluyor bi hata oldu ne yapabilirim ömrümün sonuna kadar böçlemi olacak

canım bize neden yemin ediyorsun ki, bize bişey açıklamak zorunda değilsin ama sana karşı meyli olan biriyle bu kadar uzun konuşman... kabul et ki hoşuna gitmiş, yoksa neden devam edesin, dönülmez bi hata değil elbete
eşinin davranışı normal bence, sende olsan iki lafta bir iğnelerdin
bence biraz zamana bırakın, çok düşünmeyin bu olayı ama sizin zaten bu olaydan öncede sorunlarınız varmış, bi adamın her akşamını geceye kadar kahvede geçirmesi normal değil, bence diğer sorunlarınızı aştıkça bu sorunda aşılır

medeniyeti istediği herşeyi yapabilmeyi zanneden arkadaş. Zamanla toplumdaki itibarını kaybettiğinde anlayacak medeniyetin ne olduğunu.
her sey medenıyetlede bıtmez canım bu ısın dını boyutuda var

Son düzenleme:

Katılıyorum.
Bu arada EBRU72 sana da katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…