Ben de baktım imdi. 21.36 da forumdaymış. Evin içinde ne dert var. O hâlâ o saatte bilgisayar açabiliyor. Cesaret. Dokunamaz insan o bilgisayara.
Ben de konunun gerçek olmadığını düşünüyorum artık.
Bunca sıkıntının arasında nasıl bakma ister insan konusuna.
Üstelik herkes bu kadar suçlarken
Tek bir neden geliyor aklıma eğlenmek için
bi dahakine kadar diyorsun hayırlısı olsun bakalım
bu sekil yazmanin anlami nedir bende bunu anlamiyorum
namus abidesi olacagim diye kadina ne muamelelerde bulunuyorsunuz
yaptiginin zaten hata oldugunu biliyor
ve bize yalan borcu yok
hatalarinin cezasini cekiyor ve duzeltme pesinde
kadin bile olsak bazi yanlis duygulari hareketleri anlamayabiliriz
ama en azindan bir seyleri duzeltme derdinde olan bir insani
bazi ithamlarda bulunmaya devam ederek bir sey kazanmayiz
eşimin facesini kullanabilirim
Buraya konu açıp pembe bulut içinde içini döküp de sonra bunu kocasına okutan kadınlara da hayranım.Bu da kendine inandırma yöntemlerinden biri herhalde.Ozaman otur kocana mektup yaz kardeşim.Sana yorum yapan 50 kadının da kocası var.Benim mahremiyetime, benim kocama saygısızlık senin bunları kocana okutman.Bu KK' yı takip eden, kadın muhabbetinden hoşlanan gizli homo erkeklere de hayret ediyorum.Geçenlerde de biri o konuyu kocam açmış falan diyodu.Adam baya baya oturup kadın kimlğiyle konu açmış
Buraya konu açıp pembe bulut içinde içini döküp de sonra bunu kocasına okutan kadınlara da hayranım.Bu da kendine inandırma yöntemlerinden biri herhalde.Ozaman otur kocana mektup yaz kardeşim.Sana yorum yapan 50 kadının da kocası var.Benim mahremiyetime, benim kocama saygısızlık senin bunları kocana okutman.Bu KK' yı takip eden, kadın muhabbetinden hoşlanan gizli homo erkeklere de hayret ediyorum.Geçenlerde de biri o konuyu kocam açmış falan diyodu.Adam baya baya oturup kadın kimlğiyle konu açmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?