Eşim bana inanmıyor..

Eşi yine kahvahaneye gitmiştir diyeceğim ama adam sürekli eşini takip ediyor anladım kadarıyla.......
Eee eş şüpheli hala mesaj içeriklerini bile takip etmek istiyor, bu arkadaş bu takip sırasında nasıl buraya konu açabiliyor.
Hadi açtı dertleşmek istiyor takip eden eş bu konuyu nasıl farkedemiyor. Fark etse hemen hemen hepimiz adamdan yanayız buradan gaza gelmeli dimi ama.
Demek ki ya eş düşündüğümüz kadar süpheli yaklaşmıyor olaya yada konu sahibi kadının eşi.:26:
artık benim de kafam karıştı..........

Bir kadin kendini kotuleyerek nasil eglenebilir ki? ( eger kadin ise )

İnsanin vakti boyle gereksiz ve sacma insanlari eglendirmekle geciyor, gercekden cok uzucu.

o kişiye hiç cevap vermeyecektiniz. böyleleri yapma etmeden anlamaz ki? eşinize hata yaptığınızı ama bir kadın gibi düşünüp böyle böyle diyince düzelir, aklını başına alır diye böyle dedim. bundan sonra akıllandım kesinlikle böyle bir hata yapmam. deyin. ve bir daha böyle bir hata yapmayın :)) erkekleri kadın arkadaşınız gibi görmeyin. "onların erkek olduğunu" hiçbir zaman unutmayın.

annem herzaman derki ''erkekten arkadas olmaz'' tabı ne kadar dogru tartısılır... yada şöyle diyim fazla samımıyet adamı bozar o yuzden erkek mılletıyle fazla yuzgöz olmuyacaksın.

hepinize teşekkür ederim işi bıraktım ayrıca baktım ama evde misafirlerim vardı sabah yazdım
sadece yazılanları okumak için başka bi olay yok ayrıca kendimim öle fake falan demeyin değil
sadece bazı şeyleri bana kafama soka soka anlattınız anlamamı sağladınız
şimdi eşim ve oğlum gerisi boş
ama artık kendimi affettirmek için çalışacağım ve facem asla yok olmadı olmazda
eşimin facesini kullanabilirim asla ama asla internette dolaşmam dolaşmadımda
artık dank etti bazı şeyleri kaybetmektense değilmi
hepinizi seviyorum hanımlar tekrar tekrar teşekkürler
belki arada gelir yine okurum
emin olun bunları eşime bile okutmayı düşünüyorum

bakalım hakkımızda hayırlısı

herkeze selam............

bi dahakine kadar diyorsun hayırlısı olsun bakalım

bi dahakine kadar diyorsun hayırlısı olsun bakalım

bu sekil yazmanin anlami nedir bende bunu anlamiyorum
namus abidesi olacagim diye kadina ne muamelelerde bulunuyorsunuz
yaptiginin zaten hata oldugunu biliyor
ve bize yalan borcu yok
hatalarinin cezasini cekiyor ve duzeltme pesinde
kadin bile olsak bazi yanlis duygulari hareketleri anlamayabiliriz
ama en azindan bir seyleri duzeltme derdinde olan bir insani
bazi ithamlarda bulunmaya devam ederek bir sey kazanmayiz

Bu zamanda kimseyi kendin gibi gormeyeceksin bu en nemli kural hele bir erkekle icli disli olmak bu benim fikrimce yanlis cunku yanlis anlasilabilir veya iki taraftan biri yanlis mesaj alabilir.Hatalisiniz belli ki bunu kabul ediyorsunuz esinizde sizi seviyor kiskaniyor bu sitede tum kadinlara anket yapin ayni olayi esiniz yapsa tepkiniz ne olurdu diye sorun tum uyeler esinin yaptigi sekilde davranir cileden cikardi.Sizinki biraz flort olmus hosunuza gitmis uzadikca isin tadi kacmis en basta evliyseniz isiniz gerektirmiyorsa is arkadasliginizi eve tasimayin ama is icinse telefon veya mail kullanilabilir onun disinda aksam zaman ayirip is arkasasiyla boyle bir konusma kesinlikle masum olamaz.Bundan sonraki davranislariniza dikkat edin zamanla umarim esinizin kirginligi gecer olay kapanir.

bu ne şimdi sizin işiniz yorumlara yorum yazmak mı konuya yorum yazmak mı istediğim konuda istediğimi düşünür ve yazarım birilerinde izin almama gerek olduğunu bilmiyordum forum kurallarını biliyorum yeter heralde

namus abidesi olduğumu da kim söyledi aklınıza bile gelmeyecek namussuzluklar yapmış olabilirim kimseyi ilgilendirmez başkasının namussuzluğu da bizi ilgilendirmez ama yakalana kadar yapacağını yapıp sonra da burda destek arayıp bizi gerizekalı yerine koyup aa tabi canım cicim herkes hata yapar geçmiş gitmiş kocan da akıllı olsun unutsun sen de bi daha yapma dememizi bekleyemez

farkındaysınız arkadaşın hatasını anlayıp işi kesip attığı yok kocası farketmese hala ELEMANI eşine yuvasına dönmesi için ikna etmeye çalışıp duracaktı insan elbet hata yapar ama ders alır daha hala insanlar işten çık demese bunu düşünmeyecek kadar kendini haklı gören biri var karşımızda

kesinlikle kocasını aldattığına inanmıyorum ama kandı o adama adamın ilgisi hoşuna gitti bu da bir aldatmadır bence o mesajı yazarken arada uğrarım demesine karşılık yazmıştım ben bi dahaki uğrayışına kadar diye ama şimdi siz hatırlatınca düşündüm de neden olmasın belki de birdahaki konuya ya da ELEMANA kadardır mı deseydim

Sen haklısın demeyeceğim tabiki de
Eşin sonuna kadar haklı
Canayakınmış ne canayakınlığı ya bunun adı o değil
Evli bi bayansan dikkat edeceksin arkadaşım davranışlarına
Senin canayakınlık diye nitlenedirdiğin şeyi erkekler yanlış anlar
Eleman ilanı aşk ettiyse daha ne diye telefonda konuşuyorsun
İknaymış kusura bakma da çok tıhaf
Madem sen canayakın olduğu için konuştun ok de ilk konunda neden eşim ilgisiz olduğu için ilgiye ihtiyacım var diye belirttin?
Eleman sana ilgi mi gösterdi ?
Yazdıkların çok çelişkili..üzügünüm ama beklediğin mesaj benden sana gelmeyecek

Sizin niyetiniz kötü olmasa bile dikkatli davranmadığınızda karşı cins farklı algılayabiliyor. Özellikle iş hayatında biz bayanların daha özenli olması lazım. Çünkü bazı erkekler her hareketinizden anlam çıkarabiliyor.

o işten ayrılıp yeni bir iş bulun ayrıca telefon numaranızı da değiştirin hata bir süre tel ve netten uzak durun derim ben hatta eşinizle bu doğrultuda konuşun bak işi bırakayım telimi değiştireyim istersen hiçç kullanmayayım ama ne olur bana inan diye

eşinizin size güveni geri geldikten sonra eskisi gibi tel de net de kullanmaya devam edersiniz suçunuz olmasa da eşiniz madem hassaslaştı bir süre ona göre davranın bence

ben faceten böyle konuşsam canımı çıkarırdı benim günlerce bunu konuşurduk heralde
böyle şeylerde çok alıngandır benim sevgilim, arkadaşlarmla konuşmama bişey demez ama böyle 2 anlama da gelebilecek bişey varsa kötüsünü düşünür önce
şaka maka gerçekten esaslıca konuşur, ona göre karar alırız biz böyle durumlarda
mesela böyle adam garip bişey yaptı hemen sevgilime çıtlatırım bak oldu ama ben halledicem halledemezsem sana söylicem merak etme diye.
o da adamın ağzını burnunu kırmak istese de sabreder ben gerçekten def ederim adamı 2 kelimem bir ters bakışımla biraz zor uğrar yanıma bir daha
hee diyelim yüzsüz çıktı o zaman da önce patrona şikayet eder kovdurturum hala daha uslanmazsa karısına bi çıtlatırım o da olmazsa sevgilim bi temiz döver o zaman anlar heralde artık.
ama diyenlere katılıyorum ben bana ilgisi olduğundan şüphelendiğim bir erkekle gece vakti asla konuşmam gün içinde de öyle geyik muhabbetine giriyorsa da tersler kapatırdım, bana onun muhabbetinden hoşlanmışsınız gibi geldiniz, yoksa kendinizi anlatmak için paralardınız, suçlu gibi hemen hatalıyım diye kabul etmezdiniz eşinize de.
eşinizin kısıtlamalarına katlanmak zorundasınız seviyorsanız bundan sonra hata yapmayın güvenini geri kazanın.

ohoooo, bu ne ya maşallah eşine dua et aynıları benim başıma gelse eşim tezkeremle babamın evine postalardı dinlemezdi bile bu ne ya pembe dizi mi çeviriyoz evlibarklı kadının ne işi var facebookta böle sohbetlerde git çocuğuna yemek yap onu tiyatroya götür vs. e sen elin cahil adamlarıyla yazışırsan tabi adam ne anlar, eşin gelincede obna selam veriyomuş adamın eşin umrunda değilki adamın niyeti belli hoşlanma felan değil bedava sex valla acı oldu ama çok sinirlendirdin beni ben olsam sana güvenmeyi bir daha yüzüne bakmazdım bence sen iyisimi çık oradaki işten sıcakkanlılığını ailene ve dostlarına ve mümkünse hemcinslerine sakla çünkü erkekler eskisi gibi gururlu onurlu başkasıının hanımına yan gözle bakmayacak adamalar değil, kendine dikkat et bak millet bir evlat sahibi olabilmek için neler çekiyor, iyi bir kocası olsun diye debeleneiyor hayatınıun kıymetini bil kardeşim kendine gel

Adama kırıtmışsın burda mı günah çıkarıyorsun.9 yaşında da boyun kadar oğlun var.Yine iyi kocan varmış.Ne bekliyordun ki

Buraya konu açıp pembe bulut içinde içini döküp de sonra bunu kocasına okutan kadınlara da hayranım.Bu da kendine inandırma yöntemlerinden biri herhalde.Ozaman otur kocana mektup yaz kardeşim.Sana yorum yapan 50 kadının da kocası var.Benim mahremiyetime, benim kocama saygısızlık senin bunları kocana okutman.Bu KK' yı takip eden, kadın muhabbetinden hoşlanan gizli homo erkeklere de hayret ediyorum.Geçenlerde de biri o konuyu kocam açmış falan diyodu.Adam baya baya oturup kadın kimlğiyle konu açmış

Hangi konuymuş ki o.
Şaşırdım.
Milletin işi gücü yok...

canım o kadar mahrem bilgilerini paylaşma madem. yani konuyu okumadım senin yazdığın ilgimi çekti, burası herkese açık site. googlda bişey ararken çoğu zaman ilk sayfada çıkıyor, yani burayı erkeklerin okumasını engellemek imkansız. hem ben burayı okuyup yazarken eşim gelip bakıyor napıyım gizli bişeyler çeviriyo gibi saklıyım mı yani. eminim çoğunun eşide öyledir. hem ufak bir tartışmamızda dalga geçer kadınlar kulübüne sor kime hak verecekler diye.. sırf kadın muhabbeti ya erkek milletini çekiyo , herbir konuda hakimiyetimiz var..bazen derim bir erkekler kulübü olsa pislikten geçilmez diye.

ha benim kocam konu açsa onu da bilsem lafımdan yerin dibine girer neyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…