- 24 Ağustos 2022
- 4.050
- 11.735
Program çok el ve isim değiştirdi. Sanmıyorum olduğunu Nihal yazınca tek bir deli çıkıyor bilirsiniz ki Nihal Candan :)Eee video falan yok mu programın? Google’da aratınca çıkması gerekmiyor mu mesela?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Program çok el ve isim değiştirdi. Sanmıyorum olduğunu Nihal yazınca tek bir deli çıkıyor bilirsiniz ki Nihal Candan :)Eee video falan yok mu programın? Google’da aratınca çıkması gerekmiyor mu mesela?
Yok tanımıyor galiba genelde Ankara'daki ünlüleri tanıyorduKendisi şahsen tanıyor muymuş nafi güral’ı?
Ben inanmıyorum. Bu hikaye bana geçmedi ya nedenseYok tanımıyor galiba genelde Ankara'daki ünlüleri tanıyordu
NEEEEE HAHAHAHAHAHAHAAyy birde meral akşenerin ev sahibiydi
Sosyal medyada da takipleşiyorlar falanYirmi sayfa yazışılmış. Ben forumdan kimseyi tanımam etmem de üç beş üyelikle girilebilen bir siteyi bu kadar dikkate almayın derim. Yassy olayında nasıl mort olduğunuzu hatırlatırım
Bir çok ünlüyü tanıdığını soyluyor ben Gökhan özen i tanıdığını söylediği için tek aklımda o kalmış. Galiba ayni okuldan mezun olmuşlarKendisi şahsen tanıyor muymuş nafi güral’ı?
Tanıyor olabilir bilememBen inanmıyorum. Bu hikaye bana geçmedi ya nedense
KimmmAyy birde meral akşenerin ev sahibiydi
Tövbeler olsun koskoca Meral Akşenerin evi mi yok püğğValla bakın
Ha onu bilemiyorum. Yassy ile telefonda konuşanlar vardı ona bakarsan. Zaten Nihal bir üyeye myo mezunuyum demiş ama burada öyle yazmamıştı. Hatta karakol konusunda ctesi sağlık ocağına gittik yazmıştı. (Kapalı olur biliyorsunuz) velhasılkelam gördüklerinizin yarısına, duyduklarınızın hiçbirine inanmayın. Ben okurum, yazarım ama içselleştirmem ve tanışmam insanlarla.Sosyal medyada da takipleşiyorlar falan
Meral mommy e bak bir ev alamamış mı püüüValla bakın
Aa en altta da ben yorum yapmışım o mesajı nasıl görmemişim benValla bakın
Otel adı vermiş yukarıda anaaaaaYirmi sayfa yazışılmış. Ben forumdan kimseyi tanımam etmem de üç beş üyelikle girilebilen bir siteyi bu kadar dikkate almayın derim. Yassy olayında nasıl mort olduğunuzu hatırlatırım
Ben çok safım inanırım ben ne yaziyorsam doğruyu yazıyorum inanabilirsinizHa onu bilemiyorum. Yassy ile telefonda konuşanlar vardı ona bakarsan. Zaten Nihal bir üyeye myo mezunuyum demiş ama burada öyle yazmamıştı. Hatta karakol konusunda ctesi sağlık ocağına gittik yazmıştı. (Kapalı olur biliyorsunuz) velhasılkelam gördüklerinizin yarısına, duyduklarınızın hiçbirine inanmayın. Ben okurum, yazarım ama içselleştirmem ve tanışmam insanlarla.
Al benden de o kadar. Ama bazen de inanmıyorum yani. Mesela ilk defa gördüğüm bir nick gelip bana sataşıyor burada, azıcık şerefin varsa bildiğim isminle yazarsın dememek için zor tutuyorum kendimi. Tabii bu durum güvensizlik yaratıyorBen çok safım inanırım ben ne yaziyorsam doğruyu yazıyorum inanabilirsiniz
bugün ne giysem diye aratinca cikiyo olabilir bence naylon çorap falan da biseylerProgram çok el ve isim değiştirdi. Sanmıyorum olduğunu Nihal yazınca tek bir deli çıkıyor bilirsiniz ki Nihal Candan :)