Aslında siz de biraz gereksiz inat yapmışsınız. Keske atleti giyse idiniz. Aslında eşiniz icin mesele atlet degil sizin esinizin istegini red etmeniz gururuna dokunmuş. Yani esiniz benim düşüncelerimin sizin tarafınızdan hic önemi yokmuş algısına bürünmüş burada kavganın buyumesi de bundan. Yani size alinmiş bence düzeltilebilir. Eşinizle sakince konuşun baska onemlu sebeplér yoksa cok büyütülecek seyker degil. Yani esiniz çalışıp çabalıyor evinin sorumluluklarını yerine getiriyorsa ne bileyim ailesine karsi sizi ezmiyorsa size deger verdigini sevdigini size hissettiriyor sa cocuguyla ilgileniyor sa evde size yardimci oluyor sa bu tür küçük meseleleri buyutmemek lazım. Yani esiniz için siz de gereksiz olsa bile atlet giyebilirdiniz. Tabi diğer konulari bilmiyorum. Evlilik öncesi olanlari başınıza kalkmasi his olmamis tabiki de ama zannediyorum kendisi bile ne dediğini bilmiyor dur. Bu konuyu sürekli dile getiriyor mu. Eminim özür dileyecektir sinirden insan bazen cok kirici konuşabiliyor. Siz esinize yaklaşın o da hatasini anlayacaktır