- 24 Ağustos 2022
- 4.050
- 11.735
Bakalım arşiv vardır belkim ama baya pixel pixel youtubedabugün ne giysem diye aratinca cikiyo olabilir bence naylon çorap falan da biseyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım arşiv vardır belkim ama baya pixel pixel youtubedabugün ne giysem diye aratinca cikiyo olabilir bence naylon çorap falan da biseyler
Ayy birde meral akşenerin ev sahibiydi
dailymotion deneyin bi de bence :|Bakalım arşiv vardır belkim ama baya pixel pixel youtubeda
Restoranın sahibi mi NihallermişBen anlamıyorum cidden..biz tanıştığımızda Bahçeşehir 1.kısım kiptaş vaditepe de 80 m2 lik evde oturuyordu..O zamanlar Bahçeşehir deydim- bahçeşehir 2.kısımdaydım ve eski eşimle yaşadığım yer eski bir bakan ve iki milletvekilinin olduğu (ve evlerine istediğim zaman girip çıkabildiğim ultra güvenlikli Bahçeşehir'in en lüks sitesiydi hala daha öyledir - kiptaş evleri nasıl bilmezsin gibi üst perden konuşmuştu anlam verememiştim önemsememiştim evliliğimden dolayı buhranlar içerisindeydim..Bahsettiğiniz gibi olmasına imkan yok kiptaş evleri nasıl desem..toki konutlarından hallice hücre gibi ha şu da var ben kimseyi oturduğu semt ile aşağılamıyorum..bir mevzu daha var ki bahçeşehir gölet civarında bir italyan restoran vardır meşhur orada nikahım kıyılmıştı yemekli cemiyet idi..oranın sahipleriyle annem babam ahbap oldu zaman içerisinde bizi bırakmadılar..orasının sahibi olduğunu hem bu sitede yazmıştı hem de bana söylemişti ama restoran sahipleri ne kendisini ne de ailesini tanımıyor..
Ben bu sitede onun gibi sürekli zenginliğini konuşan şu ünlüyü şu siyasetçiyi tanıyorum diyen görmedim.Ben anlamıyorum cidden..biz tanıştığımızda Bahçeşehir 1.kısım kiptaş vaditepe de 80 m2 lik evde oturuyordu..O zamanlar Bahçeşehir deydim- bahçeşehir 2.kısımdaydım ve eski eşimle yaşadığım yer eski bir bakan ve iki milletvekilinin olduğu Bahçeşehir'in en lüks sitesiydi hala daha öyledir - kiptaş evleri nasıl bilmezsin gibi üst perden konuşmuştu anlam verememiştim önemsememiştim evliliğimden dolayı buhranlar içerisindeydim..Bahsettiğiniz gibi olmasına imkan yok kiptaş evleri nasıl desem..toki konutlarından hallice hücre gibi ha şu da var ben kimseyi oturduğu semt ile aşağılamıyorum..bir mevzu daha var ki bahçeşehir gölet civarında bir italyan restoran vardır meşhur orada nikahım kıyılmıştı yemekli cemiyet idi..oranın sahipleriyle annem babam ahbap oldu zaman içerisinde bizi bırakmadılar..orasının sahibi olduğunu hem bu sitede yazmıştı hem de bana söylemişti ama restoran sahipleri ne kendisini ne de ailesini tanımıyor..
Ne yazıp aratmak lazım?Bakalım arşiv vardır belkim ama baya pixel pixel youtubeda
Bugün ne giysem 2011 ama çıkmıyor belli kişiler varNe yazıp aratmak lazım?
O ara siteye giriş yapmıyordum. Uzun süre de o üyeyi forumda görmüyorum, birkaç yerde bu benzeri yorum gördüm ama anlayamadım, onun olayı neydiYirmi sayfa yazışılmış. Ben forumdan kimseyi tanımam etmem de üç beş üyelikle girilebilen bir siteyi bu kadar dikkate almayın derim. Yassy olayında nasıl mort olduğunuzu hatırlatırım
O ara siteye giriş yapmıyordum. Uzun süre de o üyeyi forumda görmüyorum, birkaç yerde bu benzeri yorum gördüm ama anlayamadım, onun olayı neydi
Aa konusu mu var yaa bilen biri linki atsa ya da anlatsa merak ettim.O meselenin açıklandığı 1 konu vardı linki elinde olan hayrına versin
Sen link atmazsan kimse atamazO meselenin açıklandığı 1 konu vardı linki elinde olan hayrına versin
O ara siteye giriş yapmıyordum. Uzun süre de o üyeyi forumda görmüyorum, birkaç yerde bu benzeri yorum gördüm ama anlayamadım, onun olayı neydi
Restoranın sahibi mi Nihallermiş
Aa konusu mu var yaa bilen biri linki atsa ya da anlatsa merak ettim.
Üyeyi hatırlıyorum ama nicki hatırlayamadigim için konusuna da bakamıyorum.Bende bunu yazacaktım. Geçen gün biri daha bahsetmişti o olay ne acaba