- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.936
-
- Konu Sahibi Dimdikgucludurmak
36 saat nöbet tutulan, 4 yıl uzmanlık olan istifa edilen prestijli meslek:) ama tıp diil acaba nedir nedirYok sonradan da önceki söylediklerini inkar ederek kendisi doktor olmadığını söyledi , hatta doktorsan niye şöyle niye böyle diye sorgulayanlari da ben size doktorum demedim, iftira atmayın diye payladi. Öyle akademik tükenmişlik bı durum yok yani.
Gündemdeki Almanya meselesi de olaya dahil edilmiş. Mis gibi fake kokusuArkadaşlar konu bambaşka yerlere gidiyor yorumlarınızı dikkatli ve özenli bir şekilde okuyorum .5 sayfa dalga geçmek üzerine kurulu .3-4 arkadaş çok güzel tavsiyeler vermiş teşekkür ediyorum .Sürekli dalga geçip konuyu başka yere götüren insanları tenzih ediyorum .Açıklamam gereken birtakım bilgiler 10 Kasım 1993 doğumluyum ve yaşımı beş on yaş küçük söylemedim 3 yaş sadece bu yüzden 3 yaş küçük söylemem anlasilmadi.Kimse durumu anlamadım 5 yaş küçüğüm felan deseydim anlarlardi belki.Yaş meselesi eşimle tanışmadan önce olan bir konu üniversite zamanında şuan neden çalışmadığımi soracak olursanız çoğu arkadaşım mesleklerini bırakıp Almanya 'ya gitti .Ayrıca 36 saat çalışma saatleri olduğu için artık dayanamadım .Şuan sınavlara girmem gerek ama istemiyorum girersem anca 4 yıl sonra uzman olacağım mesleğimde işi bırakma derken ben ev hanımı değilim ona açıklık getirelim.Burun konusunda haklısınız itiraf etmem gerekirdi esim fotoğraftan anlamadan önce esimin boşanmak istemesi burun estetiği olduğum için değil .Dış görüşüne takıntılı olduğumu ,sürekli yalan söylediğimi artık bana şüpheyle yaklaştığını söyledi ve 1 yıldır çalışmam .Yaş konusu lütfen bu kadar abartmayın 3 yaş sadece 10 yaş yalan söylemedim lütfen
Bu akrabamla sizleri tanıştırmak isterdim, yemin ediyorum BDV'de fenomen olurdu, söylediği yaptığı her şeye çok inanıyor, doktordan daha doktor, mühendisten daha mühendis kendisi, İrlanda genleri ve yeşil gözleriyle de kıskanılası birisi.15 kilo gaz şişkinliği mi yok artık ahshsh
İrlanda geni ahshsh
Ay çok güldüm
Daha anlatsana noolur
Daha önce de yazmıştım, benim arkadaşım bebeğinin gözlerini filtreyle renklendirirdi . Çocuk postlarda yeşil (babası gibi) ama storilerde çekilen günlük hayat videolarında bildiğin koyu kahverengi (annesi gibi)Biz umursamıyor kendisiyle makara yapıyoruz lakin çocuğu var, çocuğu da aslında pembe beyazmış ama fotolarda esmer çıkıyormuş, çocuk apaçık esmer yazık ki kendi takıntılarını çocuğunun üzerinden de devam ettiriyor, yavrucak ileride umarım aklı başında biri olur da İrlanda genleri taşıdığını düşünüp kızılım demez annesi gibi
Sizin çevrede de vardır bir şeyler de insanlar itinayla gizliyordur.Çevremde bu çeşit birilerini görmedim ama tv programlarında çok gördüm Mune. :)
Daha önce de yazmıştım, benim arkadaşım bebeğinin gözlerini filtreyle renklendirirdi . Çocuk postlarda yeşil (babası gibi) ama storilerde çekilen günlük hayat videolarında bildiğin koyu kahverengi (annesi gibi)
Sizin çevrede de vardır bir şeyler de insanlar itinayla gizliyordur.
Bana 'sevgili günlük' muamelesi yaparlar genelde, en gizlenen şeyler hep paylaşılır. Kendi yakın cevremde de kim hapse girmiş, kim evli insanla ilişkiye girmiş,kimin nişanlısı gay çıkmış falan, en yakınları bile bilmezken çoğu şeyden benim bilgim vardır
Son olarak, çok fazla estetik vs dedik, adama hak vermek için şöyle bir şey paylaşmak istiyorum
İkinci adamla () evlendiğinizi düşünüp birinci gibi çocuklarınızin olduğunu bi dusunsenize ...çok tehlikeli bir şey şu estetik operasyonlar...
yenGEnC çok üzücü bir şey aslında, saç ten rengi bir yana da, Eğitimi mesleği vb konularda bilmeyenler inanıyor.Daha önce de yazmıştım, benim arkadaşım bebeğinin gözlerini filtreyle renklendirdi . Çocuk postlarda yeşil (babası gibi) ama storilerde çekilen günlük hayat videolarında bildiğin koyu kahverengi (annesi gibi)
Sizin çevrede de vardır bir şeyler de insanlar itinayla gizliyordur.
Bana 'sevgili günlük' muamelesi yaparlar genelde, en gizlenen şeyler hep paylaşılır. Kendi yakın cevremde de kim hapse girmiş, kim evli insanla ilişkiye girmiş,kimin nişanlısı gay çıkmış falan, en yakınları bile bilmezken çoğu şeyden benim bilgim vardır
Son olarak, çok fazla estetik vs dedik, adama hak vermek için şöyle bir şey paylaşmak istiyorum
İkinci adamla () evlendiğinizi düşünüp birinci gibi çocuklarınızin olduğunu bi dusunsenize ...çok tehlikeli bir şey şu estetik operasyonlar...
yenGEnC çok üzücü bir şey aslında, saç ten rengi bir yana da, Eğitimi mesleği vb konularda bilmeyenler inanıyor.
Bazı yalanlarını eşi de yakaladı ve ben artık onu kendi haline bıraktım ne hali varsa görsün dedi, ne kadar acı.
Biz eşi için eliz yabancıyız, adam bize eşi için ne hali varsa görsün, onu benim arkadaşlarıma da yalan söylemesin diye hesabımdan yasakladım dedi, adam eşinin sosyal medyada attığı yalanlarını arkadaşları görsün anlasın istemiyor zira adamın çevresi belli kesimlerden kişiler.
Bizimkinde yalan söyleme çocukluktan beri var, komplekslerini yenemedi özgüveni de yok kendini de sevmiyor bana kalırsa, o yüzden siz ona biraz felsefeden bahsedin felsefe okudum der, sosyoloji deyin sosyoloğum diyor, 2 yıl önce de eğitim fakültesini bitirip formasyon almıştı:)) diplomalar yok ama.
Beslenme uzmanı ve gıda mühendisliğinin yanısıra yaşam koçu.
Biz gülüp eğleniyoruz ama yaşlı başlı akrabalarımıza yalan söylüyor, insanları aklından şüpheye düşürüyor, saçını kızıla boyamış bir yaşlı akrabamız da aaa x saçını mı boyadın demiş, yooooo ben doğuştan kızılım ya demiş, kadın bize sordu x kızıl mıydı diye.
Böyle insanları görmek istiyorsan güven vereceksin, bilecekler ki sana anlatırlarsa sen kimselere demezsin.Yok valla çevremde bu tarz birileri ki olsun isterdim, eğlence çıkardı bana da. :)
Yaptırdıkları estetikleri, çeşitli bakımları inkar edenler var sadece. :)))
Kaşlarını yaptırmış mesela bir akrabam, "Benim orijinal kaşlarım zaten böyleydi hatırlarsın, sadece daha belirginleştirttim" diyen, "Yok benim küçükken burnum kırılmış, onu düzelttirdim sadece, kendi burnum sayılır" diyenler var. :) Bu derece bir yalan halinde olan işte ten, gen, kilo, boy, göz rengi vb konuda göz göre göre kendini inkar eden birileri olmadı hiç arkadaşlardan da akrabalardan da.
Tehlikeli tabii ki, hadi biz onu tanıyoruz yalan söylediğini biliyoruz ama bu kişi sosyal medya kullanıyor.Ya bu meslekler hakkındaki yalanlar ekstra tehlikeli, öyle boy kilo gibi değil.
Huyunu suyunu bilmeyen, az da konu üzerine bilgisiz biri olur, inanır. Yanlış bir bilgi verir yönlendirir filan daha beter eder.
Mesleki yalan deyince aklıma social vakası geldi. Tv programlarına kadar psikolog, çocuk gelişimi uzmanı, pedagog filan diye çıktı ve insanlara akıllar dağıttı, online danışmanlık verdi, kim bilir kaç anne bu kadına inandı ve çocuğunu onun tavsiyeleri ile muamele etti. Sonrasında birkaç tane daha böyle psikoloğum diye bio yapan daha olunca sosyal medyada, psikologlar ayaklandı "unvanımızı önüne gelen, iki sertifika alan-almayan herkes kullanıyor bir şeyler yapın" diye. Bu tek örnek de değil, o kadar çok ki.
Kadının transkriptleri, okuduğu okuldaki kaydı, bölüm bilgisi vs ortalıklara dökülmesine rağmen hiçbir şey olmamış gibi devam etti ya. Ve daha da kötüsü, bu olaylar haberlere kadar düştü ve kadına hiçbir şey olmadı. :) Takipçileri artmıştır herhalde en fazla. Unutuldu gitti. Hala bi şeylerin koçu, bi şeylerin danışmanı filandır Allah bilir.
Böyle insanları görmek istiyorsan güven vereceksin, bilecekler ki sana anlatırlarsa sen kimselere demezsin.
Senin boşanmaktan daha büyük bir sorunun var. Kendini sevmiyor,değer vermiyorsun ve özgüvenin yok . Bunun için lütfen tedavi ol.. gerisi hallolur bacımMerhaba ,Kk kadınları daha şimdi üye oldum ve ilk konum sizi okurken yormamak için kısa tutacağım.Yazım yanlışları yaparsam şimdiden teşekkür ederim
Eşimle 3 yıldır evliyiz .Evliliğimiz güzel ,mutlu,huzurlu geçiyordu.Yaşlar 26-34 konum şu eşime yaşım konusunda yalan söyledim 3 yaş küçüğüm dedim 1996 biliyor aslında 1993 bu yalanı söyleme nedenim üniversite döneminde kendimi dislanmamak için söylemiştim üniye geç başladım .Minyon ve küçük duruyorum aslında eşime söylemeden önce yaş küçültmek istedim ama mahkeme öyle kolay olmuyor kemik testi istiyor 1.sınıfa kaç yaşında okuduğunu bakıyormuş .Tabi bende kemik yaşım tam çıkınca dava açılmadan kapandı .Eşime çok söylemek istedim aslında 7 yaş var sanıyordu aramızda aslında 4 eşime yalan söylemeye devam ettim geç yazıldım felan dedim da ki eşim besim küçük kuzenimle fotoğrafımı görene kadar 1996 yılında o bebek ben 3 yaşındayım esim öyle anladı çok sert tepki verdi .Hakliydi aslında bu yalanı sürdürmek mantıksızdi esime herşeyi anlattım yumusadi
Bu evliliğin ilk yılı gerçekleşen olan bu mevzuyu kapattık gayet güzel giden birlikteliğimiz yine kendi elimle bozdum .Esim burnumu kendi doğal burnum sanıyor aslında kendi burnum sadece hafifçe burun torpulendi ,minnacık ta burun kaldırıldı .Esim lise fotoğraflarımı görmüş arkadaşımın storysinde .
1 haftadir benimle konuşmuyor .Bana inancı ve güveni kalmamış .Benim çalışmadığımi ,esimin ailesine karşı suratsız olduğumu ,sürekli şikayet ettiğimi ,yaşım ve estetik konusunda yalan söylediğim için artık bitirmek istiyor .Günlerce ağladım göz yaşı döktüm bana mısın demiyor çok ozguvensizmisim sürekli bakkala bile makyajsız cikmiyormusum halbuki aslı öyle değil yüzüm soluk gözüktüğü için hasta gözükmemek için hafif allik ,maskara kullanıyorum .Esim çocuk olmadan bosanalim ne istiyorsun al ,nafaka eğer sana verilse al yeter ki bosanalim diyor ben fevri davrandığını düşünüyorum .Ayrılmak istemiyorum sizde ne yapmayalım çok uzun olduysa özür dilerim derdimi net ve anlaşılır yazmak istedim
Ay bide ona buna satasirdi. Ben hatırladım shfjdjsjsjsBikaç sene önce. Nişanlısı vardı bi de sinan
Doktorum çok güzelim şahaneyim diye gezerdi ortalıkta.
Evet banlanmışBayadır takipleyemedim; konu sahibi gittimi
şu cümel bence kritik olan özgüvenin yok bakkala bile makyajlı gidiyosun , eşinin gözünde saygınlığın bitmiş insan saygısını yitirdimi sevgide kalmıyor karşısında kendine güvenen dik durabilen sağlam eşler istiyorMerhaba ,Kk kadınları daha şimdi üye oldum ve ilk konum sizi okurken yormamak için kısa tutacağım.Yazım yanlışları yaparsam şimdiden teşekkür ederim
Eşimle 3 yıldır evliyiz .Evliliğimiz güzel ,mutlu,huzurlu geçiyordu.Yaşlar 26-34 konum şu eşime yaşım konusunda yalan söyledim 3 yaş küçüğüm dedim 1996 biliyor aslında 1993 bu yalanı söyleme nedenim üniversite döneminde kendimi dislanmamak için söylemiştim üniye geç başladım .Minyon ve küçük duruyorum aslında eşime söylemeden önce yaş küçültmek istedim ama mahkeme öyle kolay olmuyor kemik testi istiyor 1.sınıfa kaç yaşında okuduğunu bakıyormuş .Tabi bende kemik yaşım tam çıkınca dava açılmadan kapandı .Eşime çok söylemek istedim aslında 7 yaş var sanıyordu aramızda aslında 4 eşime yalan söylemeye devam ettim geç yazıldım felan dedim da ki eşim besim küçük kuzenimle fotoğrafımı görene kadar 1996 yılında o bebek ben 3 yaşındayım esim öyle anladı çok sert tepki verdi .Hakliydi aslında bu yalanı sürdürmek mantıksızdi esime herşeyi anlattım yumusadi
Bu evliliğin ilk yılı gerçekleşen olan bu mevzuyu kapattık gayet güzel giden birlikteliğimiz yine kendi elimle bozdum .Esim burnumu kendi doğal burnum sanıyor aslında kendi burnum sadece hafifçe burun torpulendi ,minnacık ta burun kaldırıldı .Esim lise fotoğraflarımı görmüş arkadaşımın storysinde .
1 haftadir benimle konuşmuyor .Bana inancı ve güveni kalmamış .Benim çalışmadığımi ,esimin ailesine karşı suratsız olduğumu ,sürekli şikayet ettiğimi ,yaşım ve estetik konusunda yalan söylediğim için artık bitirmek istiyor .Günlerce ağladım göz yaşı döktüm bana mısın demiyor çok ozguvensizmisim sürekli bakkala bile makyajsız cikmiyormusum halbuki aslı öyle değil yüzüm soluk gözüktüğü için hasta gözükmemek için hafif allik ,maskara kullanıyorum .Esim çocuk olmadan bosanalim ne istiyorsun al ,nafaka eğer sana verilse al yeter ki bosanalim diyor ben fevri davrandığını düşünüyorum .Ayrılmak istemiyorum sizde ne yapmayalım çok uzun olduysa özür dilerim derdimi net ve anlaşılır yazmak istedim
Ablacım yalan agzına yuva yapmıs,bu ne yahu?Merhaba ,Kk kadınları daha şimdi üye oldum ve ilk konum sizi okurken yormamak için kısa tutacağım.Yazım yanlışları yaparsam şimdiden teşekkür ederim