Eşim bana artik inanmıyor

E zaten adam sizden çok büyük. Neden yaşınıza ilgili yalan söylediniz ki?

Estetiklilerin inatla inkar etmesi de ayrı hikaye.
Benim bir kız arkadaşım ısrarla asla kasını almadigini ve doğal saçı oldugunu iddia ederdi. Yaz okuluna kalıp yurdu kapanınca iki ay beraber yaşadık, elinde cımbız devamlı kasını şekillendiriyordu, saçını da bir kere beraber boyadık😂 ama buna ragmen yine de benim yanımda bile 'ay yok,güneşte açılıyor benim saçım' demeye devam ederdi (zaten küçükken sarışın olan kumrallardandi ama boyuyordu neticede)
Ben adama hak verdim

Hahahahahah 🤣 çok iyi

Yengenc'in anlattığı olayla çok benzer (Kayıp sahte kimliği için polise başvurmuş bu kadın da :KK70: ) ve daha derin bir olayı paylaştım o kadar.
Konu sahibi ile kıyaslayabileceğim bir şey yok çünkü konu, üyelik bence fake zaten.
İşte herkese yalan söyleyince sonra insan o yalana inanıyor, icsellestiriyor. Zaten tehlikeli kısmı da burası,konu sahibi mesela o kadar inanmış ki burada bile yaşını farklı söylüyor. Çünkü ona göre 96li. İçten inanmış yalanına...

İşte herkese yalan söyleyince sonra insan o yalana inanıyor, icsellestiriyor. Zaten tehlikeli kısmı da burası,konu sahibi mesela o kadar inanmış ki burada bile yaşını farklı söylüyor. Çünkü ona göre 96li. İçten inanmış yalanına...

Konu eğlencesine açılmış gibi geldiği için irdelemedim bile açıkçası ama böyle insanlar yok mu, var :) İlla var kendi yalanına da inanan ves doğrusu öylediğinde ısrarla inkar ederek akıl sağlıklarını sorgulatan. En basit örneklerinden biri Banu Alkan. :)) Kadın asla yaşı hakkındaki söylenenleri kabul etmiyor. Oya Aydoğan ile meşhur bir çekişmeleri vardı güzellik yarışması üzerine bilirsin. Herkesin gözü önündeki güzellik yarışmasında bile olanları, işte ilk üçe girememesini bile inkar ederek yaşa bağlıyordu. İddia ettiği yaştakileri zaten yarışmaya almıyorlar, taş çatlasın hadi bir iki yaş büyütsün kendini de zorla girsin yarışmaya ama iddiası kabul görebilecek cinsten olmamasına karşın hala aynı türküyü söylüyordu.

Bi de Bülent Ersoylu bi programları olmuştu, Safiye Soyman filan üçü geziyorlardı. Oralardaki tartışmaları filan açıp bir izle ya, çok fena bi hayal aleminde yaşama durumu var. :KK70: Yani çok uzaklarda aramaya gerek yok, ekranlardaki magazinel ünlülerin çoğunda var bu.

Gluten ve şekeri keserek burnunu kaldıranına kadar :)))

Çoğumuzun hayatında böyle insanlar var sanırım, bir akrabam var, ki daha önce hangi konuda mevzu nasıl yalan söylemeye gelmiş de anlatmıştım hatırlamıyorum ama maalesef yalan söylemek artık hayatının bir parçası olmuş.
Mesela ben üniversiteyi bıraktığını mezun olmadığını çok net bir şekilde biliyorum ama ona sorarsanız gıda mühendisi, okumayı bıraktığı üniversite zaten 2 yıllıktı, 1 yıl zar zor gitti sonra bıraktı 2 yıllıktan mühendis de çıkmayacağına göre hangi ara kendini gıda mühendisi ilan etti bilmiyorum, gitti mezuniyet fotosu bile çektirdi eşi onu mezun sanıyor, diploman nerede diyorum okulun prosedürü yavaş işliyormuş, kıza 20 yıldır bir diplomasını veremediler :)
Ayrıca yaşam koçu oluyor kendisi, kardeşinden küçük ama onu nüfusa büyük yazdırmışlar:)
Teni kızıl ama sonradan esmerleşti, gözleri de aslında yeşil ama gölgede bakınca siyah oluyor, saçları doğuştan sarı lakin kış aylarında siyaha dönüyor.

Bunun tıptaki yeri nedir bilmiyorum ama özgüven sorunu, belki de kendini sevmemek utanmak yatıyordur altında.

İnsan çevresindeki herkesi yalanlarına inandırabilir, söylediği yalanlara inandıracak zemin hazırlayabilir lakin en büyük yalanı kendisine söyler bence.

Kendiniz söylediğinde sıkıntı olmayacak konuların gizli kapaklı kalmasını sağlamanız hoş olmamış, güven sarsıcı hareketler.
Hadi estetiği geçtim ama doğum tarihinizi nasıl gizlediniz evlilik işlemlerinde bile vekaletlik durumlar yoksa birlikte olunuyor eşiniz nasıl farketmedi?
Bu sebepler için boşanılır mı bilemiyorum ama bence devamı gelebileceği ve sizin bunları eşinizden yine saklayabileceğiniz düşüncesi eşinizi boşanma fikrine yaklaştırıyor olabilir.

Ahhh ahh aklıma aysenaz doktorcugum geldi.
Kendine ait olmayan fotoları kendisi gibi gösterip sevgilisi Sinan'a da cips paketi açtıran güzide insan.
Herkeslerin onu kiskandirdigina inandırmisti kendini, profilime baktın mı derdi hep hahdhabdba
Sonra yalanlarini ortaya çıkardık yine inkar etti :)
Acaba yoksa bu omu ahdhsgd

Çoğumuzun hayatında böyle insanlar var sanırım, bir akrabam var, ki daha önce hangi konuda mevzu nasıl yalan söylemeye gelmiş de anlatmıştım hatırlamıyorum ama maalesef yalan söylemek artık hayatının bir parçası olmuş.
Mesela ben üniversiteyi bıraktığını mezun olmadığını çok net bir şekilde biliyorum ama ona sorarsanız gıda mühendisi, okumayı bıraktığı üniversite zaten 2 yıllıktı, 1 yıl zar zor gitti sonra bıraktı 2 yıllıktan mühendis de çıkmayacağına göre hangi ara kendini gıda mühendisi ilan etti bilmiyorum, gitti mezuniyet fotosu bile çektirdi eşi onu mezun sanıyor, diploman nerede diyorum okulun prosedürü yavaş işliyormuş, kıza 20 yıldır bir diplomasını veremediler :)
Ayrıca yaşam koçu oluyor kendisi, kardeşinden küçük ama onu nüfusa büyük yazdırmışlar:)
Teni kızıl ama sonradan esmerleşti, gözleri de aslında yeşil ama gölgede bakınca siyah oluyor, saçları doğuştan sarı lakin kış aylarında siyaha dönüyor.

Bunun tıptaki yeri nedir bilmiyorum ama özgüven sorunu, belki de kendini sevmemek utanmak yatıyordur altında.

İnsan çevresindeki herkesi yalanlarına inandırabilir, söylediği yalanlara inandıracak zemin hazırlayabilir lakin en büyük yalanı kendisine söyler bence.

Çevremde bu çeşit birilerini görmedim ama tv programlarında çok gördüm Mune. :)
Ben de şeye bayılıyorum, manasız iddialar barındıran ve realty show tadındaki moda yarışması programlarına. Eskiden şey vardı hani "Bu tarz benim, işte benim stilim" filan; hala daha canım çok sıkılsa arada en ikonik kavgalarını açar izler gülerim. :))

Tabii kurgu kavgaları ve kurgu karakterleri bir kenara bırakırsak, boyu konusunda, saç rengi, variyeti konusunda ne yalanlar söyleyip yalanları ortaya çıktığı halde "Evet ya yalan söyledim" diyemeyen insanlar o kadar fazlaydı ki. Çok basit bi olay anlatayım, kızın biri boyu hakkında yalan söyledi ama çok bariz, 10 cm farkla da yalan söylenmez artık hani :KK70: Kızı ölçtüler artık "Yavrum yok sende o boy yok!" diye. Gerçek boyu ortaya çıktı. "Ama ben öyle ölçülmüştüm, bunda bir yanlışlık var" diye tutturdu sonra. Yanına boyu 170 olan kızı diktiler, uzun kendisinden bariz, kız topuklardan kendini hafif yukarı kaldırmaya çalışıyor. Uyarıyorlar "Tam bas ayaklarını yere, kaldırma topuklarını" diye, kız "Tam basıyorum yaa, yok demek ki onun boyu 178 filan onunki de yanlış ölçülmüş" diyor :KK70: :KK70:
Komediler cidden.

İşte benim stilim'in en ikonik yalancısını paylaşayım hatta, canı sıkılanlar Çağla serisini izleyebilir. :))
Bu kız hem top modelmiş, hem restoran sahibiymiş, hem iş kadınıymış, hem hemşireymiş filan. Kurgu için bile insan kendini şu hale düşüremez :))

Zenginlik kompleksi var bu kızda da.

Çevremde bu çeşit birilerini görmedim ama tv programlarında çok gördüm Mune. :)
Ay bizde var birkaç akraba, evlerden ırak😱
Hadi verdiğiniz örnekler tv aracılığıyla ucunda rezil olmak bile olsa reklamın iyisi kötüsü olmaz, ünlü olayım da nasıl olursa olsun diye sallayanlar ama sosyal yaşamınızda doğduğu günü bile bildiğiniz birinin yalanları insanı bayıyor.
Gözümün içine bakaaa bakaaa kilosunu bile yalan söylüyor bizim anlattığım akraba, ben 1,5 metre bir kadınım, bu yaşıma kadar da gebelik hariç 60 kiloyu görmedim, kilo rutinim 42-49 arasında seyreder, bu akrabam benimle aynı kiloda olduğunu iddia etti bir gün, neyse tartıyı çıkardık ben tartıldım 47, o tartıldı 62, aynı değiliz dedim tartı bozuk dedi, yahu tartı bozuk olsa benim kilomun da farklı çıkması lazım, evi turladı tartıyla orada yanlış çıktı, burada hata verdi🤣 Sonra dedi ki benim ki gaz şişkinliği🤣 Bir gaz insanı kaç kilo şişirir bilmiyorum, he ben hiç sevmem de böyle iddialaşmaları lakin kendisinin herkese bir takıntısı var, o yüzden kimimizle kilo kimimizle eğitim yarışı olur.
Biz baba tarafından esmer tenli insanlarız, bizden pamuk ten olmaz, kara kaş kara göz, esmer ten, ya millete ben İrlanda genleri taşıyorum, aslında kızıl tenliyim çillerim de vardı ama zamanla kayboldu bile dedi, la havle🤣

Biz umursamıyor kendisiyle makara yapıyoruz lakin çocuğu var, çocuğu da aslında pembe beyazmış ama fotolarda esmer çıkıyormuş, çocuk apaçık esmer yazık ki kendi takıntılarını çocuğunun üzerinden de devam ettiriyor, yavrucak ileride umarım aklı başında biri olur da İrlanda genleri taşıdığını düşünüp kızılım demez annesi gibi😬

Ay bizde var birkaç akraba, evlerden ırak😱
Hadi verdiğiniz örnekler tv aracılığıyla ucunda rezil olmak bile olsa reklamın iyisi kötüsü olmaz, ünlü olayım da nasıl olursa olsun diye sallayanlar ama sosyal yaşamınızda doğduğu günü bile bildiğiniz birinin yalanları insanı bayıyor.
Gözümün içine bakaaa bakaaa kilosunu bile yalan söylüyor bizim anlattığım akraba, ben 1,5 metre bir kadınım, bu yaşıma kadar da gebelik hariç 60 kiloyu görmedim, kilo rutinim 42-49 arasında seyreder, bu akrabam benimle aynı kiloda olduğunu iddia etti bir gün, neyse tartıyı çıkardık ben tartıldım 47, o tartıldı 62, aynı değiliz dedim tartı bozuk dedi, yahu tartı bozuk olsa benim kilomun da farklı çıkması lazım, evi turladı tartıyla orada yanlış çıktı, burada hata verdi🤣 Sonra dedi ki benim ki gaz şişkinliği🤣 Bir gaz insanı kaç kilo şişirir bilmiyorum, he ben hiç sevmem de böyle iddialaşmaları lakin kendisinin herkese bir takıntısı var, o yüzden kimimizle kilo kimimizle eğitim yarışı olur.
Biz baba tarafından esmer tenli insanlarız, bizden pamuk ten olmaz, kara kaş kara göz, esmer ten, ya millete ben İrlanda genleri taşıyorum, aslında kızıl tenliyim çillerim de vardı ama zamanla kayboldu bile dedi, la havle🤣

Biz umursamıyor kendisiyle makara yapıyoruz lakin çocuğu var, çocuğu da aslında pembe beyazmış ama fotolarda esmer çıkıyormuş, çocuk apaçık esmer yazık ki kendi takıntılarını çocuğunun üzerinden de devam ettiriyor, yavrucak ileride umarım aklı başında biri olur da İrlanda genleri taşıdığını düşünüp kızılım demez annesi gibi😬

15 kilo gaz şişkinliği mi yok artık ahshsh :KK70:
İrlanda geni ahshsh
Ay çok güldüm :KK70:
Daha anlatsana noolur :KK70: :KK70:

çocuk apaçık esmer yazık ki kendi takıntılarını çocuğunun üzerinden de devam ettiriyor, yavrucak ileride umarım aklı başında biri olur da İrlanda genleri taşıdığını düşünüp kızılım demez annesi gibi😬

Çocuk annesi gibi olmaz belki de, inşallah o, çocuk ağarsın diye çocuğu çamaşır suyuna falan yatırmaz :KK57:

Ahhh ahh aklıma aysenaz doktorcugum geldi.
Kendine ait olmayan fotoları kendisi gibi gösterip sevgilisi Sinan'a da cips paketi açtıran güzide insan.
Herkeslerin onu kiskandirdigina inandırmisti kendini, profilime baktın mı derdi hep hahdhabdba
Sonra yalanlarini ortaya çıkardık yine inkar etti :)
Acaba yoksa bu omu ahdhsgd
Ya ortaya çıktı mi ben kaçırmışım , bı dönem uğraşmıştım buraya

İrlanda geni ahshsh
Umarım ifşa olmam, bir gün bize geldi yine anlatıyor şöyle spor yapıyorum şöyle besleniyorum vs vs baaaak dedi kalçalarım bile toparlandı sıkı ve kaslı oldu, iyi aferin sana dedim, aradan 1 hafta falan geçti galiba bu sefer o beni çağırdı oturuyoruz, söylediği yalanı unuttu galiba beni yatak odasına çağırdı mune bak bu efsane bir buluş deyip takma popo gösterdi.
Meğer sıkı ve hoş dursun diye o takma popoyu kullanıyormuş🤣

İrlanda geni ahshsh
Bende de neredeyse melez denilebilecek teniyle beyaz tenli olduğunu iddia eden bir arkadaş var. Ama yalan söylemiyor bence, ciddi ciddi buna inanıyor.

Bir kızı var kara böcek gibi çok da sevimli bir çocuk. Onun da beyaz olduğunu iddia ediyor. Kız kardeşinin de aynı yaşta bir kızı var, çocuk şeffaf denecek derecede beyaz tenli kıvırcık sarı saçlı falan. Kızıyla onu kıyaslayıp aylinle direnin ten renkleri aynı diyor mesela 😂 ama çocuklardan biri britney spears diğeri rihanna 😂😂

Bence zaten birakmak istiyormus.Kafasinda kurguluyormus ama neden bulamiyormus.
Bunlar da bahanesi olmus.
Ayrica yasini buyutmende baska bir yalan olacakti bilemiyorum farkindamisin.
Yani soylemis oldugun yalan ve yapmis oldugun hatayi baska bir yalanla mesru kilamazsin.
3 yas kucuk olmak ve burun estetigi evliligi hic bir sey yokken temelden sarsmaz.
Dedigim gibi firsat kolluyormus bunlarda ona bahane olmus.
Hee bahane olmuş. Kadın ne yapsa erkek bırakmamalı, yoksa sevgisi sahtedir. Kadın saçma sapan yalanlar söyleyebilir, kompleksli bir tip olabilir ama fark etmez neticede kadın. Erkek ayrılıyorsa başka biri olduğu içindir farklı sebepleri olamaz. Valla hiç öyle değil. Erkeklerin sınırları kadınlara göre daha keskin oluyor, ve çok da doğru yapıyorlar. Böyle insan çocuğuna da hatalı şeyler öğretir, psikolojisini bozar. Yaş yalan, burun yalan, dış görüşünüşe aşırı takıntılı. İnsan kıllanır valla.

Az önce 36 saat nöbet tutuyorum, yani tıp doktoruyum demiştiniz. Şimdi doktorum ama çalışmıyorum diyorsunuz. Ondan önce de genetik okudum yazmışsınız. Tıp diplomasıyla evde oturan kimseyi tanımıyorum kusura bakmayın😐 Feyk değilseniz hayallerde yaşıyorsunuz acilen bir doktora görünmelisiniz. Mune Mune
Bizim bölümde bir hoca kafa dinlemek için ara vermişti. İnsan devletteki akademik kadroyu bırakır mı? Bırakıyormuş demek. İnanırım o yüzden buna.

Ayrıca pratisyenlerin bir kısmının evde oturduğunu düşünüyorum. Aile hekimliği ve iş yeri hekimliği dışında nerede çalışabilirler ki? Belki acil servis. Tam bilmiyorum açıkçası.

Adami kkda melek yaptilar, adam zaten bi tek guven meselesi demiyor ki , yok Konu sahibi calismiyormus, yok kocasinin ailesine Surat yapiyorum, yok surekli dir dir yapiyormus …. Oralari millet okumamis burda kadina yukleniyorlar
Ee tamam kocasının ailesine surat yapması, sürekli söylenmesi falan olumlu özellikler mi? Yalanlarının üzerine çilek diye dikmiş bu harika özelliklerini de.

Bizim bölümde bir hoca kafa dinlemek için ara vermişti. İnsan devletteki akademik kadroyu bırakır mı? Bırakıyormuş demek. İnanırım o yüzden buna.
Yok sonradan da önceki söylediklerini inkar ederek kendisi doktor olmadığını söyledi , hatta doktorsan niye şöyle niye böyle diye sorgulayanlari da ben size doktorum demedim, iftira atmayın diye payladi. Öyle akademik tükenmişlik bı durum yok yani.

Son düzenleme:
X