Eşim babamla “tekrar” kavga yaptı çok üzgünüm boşanmak istiyorum?

Bende böyle düşünüyorum şiddet çözüm olmamalı birde babama demiş ki seni eşime bağışlıyorum yoksa senin derini yüzer tuz basardım. Bu söylenecek şey mi ben eşimin böylesine öfkeli biri olduğunu hiç bilmiyordum şok oldum onu çok seviyorum ama boşanacağım sadece çaresizim ve korkuyorum şuan şunları yazarken bile sadece içimi dökmeye çalışıyorum
Yuh içinden psikopat çıkmış resmen. Her insanın öfkeli, görünmeyen sinirli bir tarafı çıkar ama bu denli zarar verecek seviyede olması çok tehlikeli. Zaten diyelim ki konu kapandı görüşmüyorlar ve sizde affettiniz. En ufak, küçücük bir tartışma ve kulağa gelen dedikodu da eşinizin bu tehditlerinden sonra Allah korusun babanıza veya size bile zarar verebileceğini düşünüyorum ben. O yüzden risk almamak lazım. Zaten insan soğur aynı yatağı paylaşamaz. Hani babanızla yaşadığı ilk tartışmada küçük atışmalar olsa neyse dersen bu durum çok farklı.

Ben kocamın bunu yapmasına şaşırıyorum o asla öyle biri değildi. Ben hep arkasında durdum babamla görüşmemeyi ben teklif ettim. Böyle yaparak benide çok utandırmış oldu. Çok çaresiz hissediyorum kendisinden boşanmak istiyorum ama onu çok seviyorum. Sanırım boşanma fikri daha ağır basıyor.

Eeee ne bekliyordun konu sahibesi adamı aşağılayıp zorla çileden çıkartmış baban. Bu adam peygamber değil ki, her insanın çileden çıkacağı bir eşik oluyor. Baban da ayrıca rezil, ancak sapıkların aklına karşı tarafa bu şekilde hakaret etmek gelir. baban başına gelenleri hak etmiş.

Ben kocamın bunu yapmasına şaşırıyorum o asla öyle biri değildi. Ben hep arkasında durdum babamla görüşmemeyi ben teklif ettim. Böyle yaparak benide çok utandırmış oldu. Çok çaresiz hissediyorum kendisinden boşanmak istiyorum ama onu çok seviyorum. Sanırım boşanma fikri daha ağır basıyor.
Gerçekten o lafların nereye gittiği konusunda hiçbir fikriniz yok. Bi sorsanıza babanıza kendi sülalesine siz karınızı kızınızı satıyorsunuz deseler tabancayı alıp dalar mı dalmaz mı. Destek oluyorum diyorsunuz ama ağız ile yapılan destek destek olmuyor. Aileci birisiniz, aileniz olmadan bir hayat düşünemiyorsunuz, asıl sizden eşinizin boşanması lazım, ki duruşunuzu gördükten sonra o da düşünüyordur artık.

Kocayı manyak bulanlar siz iyi misiniz acaba söyleyene değil söyletene bakın bi ilk dediğinde çekip vurmadığına dua etsin konu sahibi adamdan boşanki adam huzura ersin ne pis bir aileniz var
Benim kocaya biri gelsin desin ki sen karını kızını satıyorsun, o kemçük ağzına kolunu sokmazsa daha onun yanında durmam.

Siz olanı biteni eksik mi anlatıyorsunuz? Eşiniz ilk kavgadan sonra sizle bile konuşmuyordu, morali bozuktı. Ne oldu da bir anda babanızın yanına gitti? Ve emin misiniz bu olanların gerçek olduğuna?
İyi bir durumda değilim mazur görün rica ediyorum. Önceki konuda yorumlarda olayın devamını destekçi arkadaşlarla paylaşıp fikir birliği yapmıştık. Eşimle sözlü kavga olayından sonra soğuk kaldık ama sonra konuşmayı başardım. Babanla bir daha görüşürsem onun kafasını kopartırım dedi açık bir şekilde bende babamla karı koca olarak görüşmeyeceğimizi dile getirdim. Eşimle böyle bir karar aldık. O karardan sonra eşim biraz daha yumuşamaya başlamıştı yani öyle görünüyordu. Bana kırgınlığı olmadığından emindim sadece söylenenleri hazmedemiyordu. Sizede tekrar desteğiniz ve ilginiz için çok teşekkür ederim önceki konuyla bağlantı kurmaya çalışmışsınız. İyiki varsınız

Kocan mı seni utandırmış babana bi bak istersen adam dayanamamış

Merhaba İpek Johanna🙋🏻‍♀️
Bende Patates. Türkiye'den katılıyorum.
Kocan babanın yüzünden delirmiş durumda.
Boşanma diyemem ama evli kal demeye de gönlüm razı değil.
İki ucu b.klu değnek🤷🏻‍♀️
Ben de Katip. Dua etsinler adam ortalığı yıkmakla yetinmiş diyorum, iyi günler.

Değerli kadınlar en son bir konu açmıştım babam ve eşimin kavga ettiğine yönelik. Eşim kavgada haklıydı çünkü babam çok büyük hakaretler yapmıştı.

İsmim İpek Johanna Almanya’dan katılıyorum yarı Alman yarı Türküm kendimi tekrar tanıtmak istedim sizlere. Türkçem bozuk olabilir kusura bakmayın.

Mesajlarınızdan büyük moral buldum sizlere çok teşekkür ederim. Ama şuan çok kötüyüm ve boşanmayı düşünüyorum…

Eşim Kafkas kökenli bir Türk babam onun göçmen dedelerine bile hakaret etmişti “siz göç etmek için kadınlarınızı sattınız” ve benzerinde şeyler söylemişti.

Kocam bana karşıda soğuktu ama son konuştuğumuzda babamla görüşmemeye karar vermiştik. Herşey düzelecek sanıyordum ama öyle olmadı.

Eşim dün babamın ofisini basmış iki kuzenimde oradaymış. İçeri girer girmez beni hemen burada öldürün yoksa mikrop gibi üstünüze yapışır daha gitmem demiş. Direkt babama saldırmaya yönlenmiş ama kuzenlerim araya girmiş. Öyle olunca kuzenlerime saldırmış onları atlattıktan sonra babama vurmaya denemiş hatta bir tane vurmuş ama babam kaçmış. Ofiste herşeyi kırıp dökmüş sonra kadınlarını satanlar bunu yapar mı sen kadınlarını satanların torunundan mı kaçıyorsun diye bas bas bağırmış.

Böyle birşeyi nasıl yapar aklım almıyor aşırı moralim bozuk ağlamaktan kendime gelemiyorum. Boşanmayı düşünüyorum tamam haklısın ama neden böyle bir işe kalkışıyorsun üstüne üstlük karın arkandayken. Lütfen bana yardım edin ne yapacağım hiç bilmiyorum bu arada eşim eve gelmedi. Babamlar polise gitmemiş ama nolur bilmiyorum. Affedilicek bir yanı yok kesinlikle boşanmak istiyorum aklıma başka birşey gelmiyor.
Bugün bu öfke ile babanizi gözden çıkartan yarın sizi çıkartır. O nedenle kararınız bence boşanmak babanız ile de aranıza mesafe koymak. İkisi de birbirinden iyi degil hatta eşiniz babasına şiddet uygulamaha çalıştığı için bence daha kötü bir durumda.
Bu süreçte size yazık oldu, üzüldüm sizin için. İnşallah en doğru kararı verir ve en az hasarla atlatirsiniz.

Değerli kadınlar en son bir konu açmıştım babam ve eşimin kavga ettiğine yönelik. Eşim kavgada haklıydı çünkü babam çok büyük hakaretler yapmıştı.

İsmim İpek Johanna Almanya’dan katılıyorum yarı Alman yarı Türküm kendimi tekrar tanıtmak istedim sizlere. Türkçem bozuk olabilir kusura bakmayın.

Mesajlarınızdan büyük moral buldum sizlere çok teşekkür ederim. Ama şuan çok kötüyüm ve boşanmayı düşünüyorum…

Eşim Kafkas kökenli bir Türk babam onun göçmen dedelerine bile hakaret etmişti “siz göç etmek için kadınlarınızı sattınız” ve benzerinde şeyler söylemişti.

Kocam bana karşıda soğuktu ama son konuştuğumuzda babamla görüşmemeye karar vermiştik. Herşey düzelecek sanıyordum ama öyle olmadı.

Eşim dün babamın ofisini basmış iki kuzenimde oradaymış. İçeri girer girmez beni hemen burada öldürün yoksa mikrop gibi üstünüze yapışır daha gitmem demiş. Direkt babama saldırmaya yönlenmiş ama kuzenlerim araya girmiş. Öyle olunca kuzenlerime saldırmış onları atlattıktan sonra babama vurmaya denemiş hatta bir tane vurmuş ama babam kaçmış. Ofiste herşeyi kırıp dökmüş sonra kadınlarını satanlar bunu yapar mı sen kadınlarını satanların torunundan mı kaçıyorsun diye bas bas bağırmış.

Böyle birşeyi nasıl yapar aklım almıyor aşırı moralim bozuk ağlamaktan kendime gelemiyorum. Boşanmayı düşünüyorum tamam haklısın ama neden böyle bir işe kalkışıyorsun üstüne üstlük karın arkandayken. Lütfen bana yardım edin ne yapacağım hiç bilmiyorum bu arada eşim eve gelmedi. Babamlar polise gitmemiş ama nolur bilmiyorum. Affedilicek bir yanı yok kesinlikle boşanmak istiyorum aklıma başka birşey gelmiyor.
Baban haketmiş
Ancak şu var ki eşinin sırtını sıvazlayarak hata yaptın bence. Evet haksız, çok ayıp etti ama o benim babam bu işi uzatma demeliydin. Görüşmeme kararın kocana cesaret vermiş, toplanmaz bu saatten sonra

Gerçekten o lafların nereye gittiği konusunda hiçbir fikriniz yok. Bi sorsanıza babanıza kendi sülalesine siz karınızı kızınızı satıyorsunuz deseler tabancayı alıp dalar mı dalmaz mı. Destek oluyorum diyorsunuz ama ağız ile yapılan destek destek olmuyor. Aileci birisiniz, aileniz olmadan bir hayat düşünemiyorsunuz, asıl sizden eşinizin boşanması lazım, ki duruşunuzu gördükten sonra o da düşünüyordur artık.
O kadar haklı bir yorum ki.
Eş kişisine karşı çok ağır bir tahrik var. Tamam, hiçkimse kendi adaletini kendi sağlamamalı ama mahkemeye gitse, hakim bile ağır tahrik indirimi verir fakat konu sahibi sadece kendini düşünüp, içten içe de babasını desteklediği için çözüm olarak boşanmayı seçmiş.
Halbuki bu durumda insanın aklına en son gelecek şey boşanma olmalıydı.
Dediğiniz gibi, destek oluyorum demekle destek olunmuyor.
Gemiyi önce fareler terk ediyor gördüğümüz üzere.

Siz bu babayla daha çok koca boşarsınız.
Babanız leş, seviyesiz, görgüsüz ve ahlaksız….
Damadına senin ırkın ve soyun pezevenk diyor.
Madem eşiniz pezevenk babanız evlenirken neden bende pezevenge verecek kız yok dememiş.

Ne demek siz kadınlarınızı göç etmek için sattınız.

Bu cümle için adam öldürülür.

Adam zaten sizinle evli kalmak istemiyor ki…
İstese bunu yapmazdı.
Ayrıca son derece haklı yaptığında…

Benden demesi inşallah boşanmanız bu olayı kapatır.

Eşiniz kapatmayacak.
Siz daha çok konu açarsınız.

Ay bide haklı gibi eşimi boşucam yazmışsınız, nasıl güldüm….
Özgüvene bak….

X