• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim az önce boşanalım dedi

Size soylenecek bir sey yok. Ingilizcede yatagini kendin yaptin diye bir soz vardir. Siz de yapmissiniz yataginizi ustunde yatacaksiniz. Burda bos bos dertlerinizi anlatiyorsunuz.
Bosanmayacaksiniz bariz belli. Cocukca inatlasiyorsunuz esinizle. Ikiniz de birbirinizden toksiksiniz, birbiriniz icin yaratilmisiniz.
Cocuklarinizin yaninda daha dikkatli olun. Degistiremeyeceginiz konularla ilgili sikayet etmeyi birakin, bukemediginiz bilegi opun, belki bu sekilde daha huzurlu bir evlilik gecirirsiniz. Calisma ve kres isini adam akilli oturup konusun, telefonda restlesmek icin soylediginiz bir sey degil, ciddi bir sekilde konustugunuz bir konu olsun.
Ikiniz de cok dan dun konusuyorsunuz her seyi belli ki, iletisim yetenekleriniz kotu. Biraz sakin olmaya calisin. Bagirarak, cagirarak, restleserek hicbir seyin cozuldugunu gormedim ben su yasima kadar.

Bu kadar şeye rağmen yine de evlenmiş yangından mal kaçırır gibi iki de çocukla taçlandırmış bravo👍🙄
Bir haftada evlenme kararı almışlar sonra nişan atılmış bir ara. İki tarafta evlenmelerini istememiş özellikle kendi anne babasına sahte altın taktıklarını anlatmış konu sahibi ki nişan geri dönecek olursa engel olsunlar diye onlar da olmuş ama bu sefer konu sahibi dinlememiş. .Hatta yanlış anlamadıysam eğer gizlice evlenmişler( bu kısmı yanlış anlamış olabilirim) . Sonrasında aileler birer çeyrek takmışlar sadece düğünlerini yapmışlar. Başta düğünsüz evlenmişler hatta düğün içlerinde kalmasın diye öylesine bir şeyler yapılmış.
Düğünden sonra bir kez regl olmuş hamile kalmış sonra 14 aylık evli 12 aylık bir çocuğu varken sanırım ayları yanlış yazmış olabilirim, aldatıldığını öğrenmiş o kavgadan sonra da hamile kalmış. Aldırmaya vicdanım el vermez demiş onu da doğurmuş (ki keşke aldırsaymııış). Konteynerda kalıyorlar kira vermiyorlar yemek kartı desteği alıyorlar sanırım ve o da kesilebilirmiş. Ailesinin yanına gitmiş çocuklarla ama sığamamış sanırım o konuda da en az on cümle okudum ben paragraflar içinde yok kimse destek olmuyor vs vs diye çocuklarla ilgili anlatıyordu. Bu durumlar içinde üni okumadım boşansam çocuklarımla nasıl geçinicem diye soruyor.

Ailemin gönlünü alacağım bir durum yok kötü değiliz zaten. Evlendiğim için de kötü olmadım bunu nereden çıkardınız anlamadım. Çocuklarım olduğu için pişmanda değilim. Çocuklarım perişanda değil. Ailem zaten destek olur bana ben sana yük olmak istemiyorum dedim tam okumadınız herhalde. Bir şeyler talep etmek istemiyorum çocuklarım için dedim. Kimseyi kırıp döktüğüm de yok kendi kendinize bir çıkarım yapmışsınız
Burda üç konu boyunca sayfalarca yazdıklarınız ardına lafınızı yiyip böyle diyorsunuz ya ne diyim bilemedim. Ajitasyonla bizi mi kandırmaya çalıştınız yani? Ben anlayamadım sizi üzgünüm. Ayrıca ben zaten kanlı bıçaksınız demedim. 'Gönül rızası' dedim. Onlar istemediği halde evlendiğiniz için dedim. Şu an diyebileceğim tek şey ise artık ne hak ettiysen onu yaşıyorsun.

Bir haftada evlenme kararı almışlar sonra nişan atılmış bir ara. İki tarafta evlenmelerini istememiş özellikle kendi anne babasına sahte altın taktıklarını anlatmış konu sahibi ki nişan geri dönecek olursa engel olsunlar diye onlar da olmuş ama bu sefer konu sahibi dinlememiş. .Hatta yanlış anlamadıysam eğer gizlice evlenmişler( bu kısmı yanlış anlamış olabilirim) . Sonrasında aileler birer çeyrek takmışlar sadece düğünlerini yapmışlar. Başta düğünsüz evlenmişler hatta düğün içlerinde kalmasın diye öylesine bir şeyler yapılmış.
Düğünden sonra bir kez regl olmuş hamile kalmış sonra 14 aylık evli 12 aylık bir çocuğu varken sanırım ayları yanlış yazmış olabilirim, aldatıldığını öğrenmiş o kavgadan sonra da hamile kalmış. Aldırmaya vicdanım el vermez demiş onu da doğurmuş (ki keşke aldırsaymııış). Konteynerda kalıyorlar kira vermiyorlar yemek kartı desteği alıyorlar sanırım ve o da kesilebilirmiş. Ailesinin yanına gitmiş çocuklarla ama sığamamış sanırım o konuda da en az on cümle okudum ben paragraflar içinde yok kimse destek olmuyor vs vs diye çocuklarla ilgili anlatıyordu. Bu durumlar içinde üni okumadım boşansam çocuklarımla nasıl geçinicem diye soruyor.
Kendi akılsızlığının cezasini çekiyor ve en kötüsü çocuklarınada çektiriyor😏
Ve bir tek üni okuyanlar çalışmıyor bu dünya da herkesin üni okuma şansı olmuyor ama başka türlü türlu işler var çok rahat çalışıyorlar bu da bahane bana göre.Büyük marketlerde elbise dükkanlarında ve unutdugum başka yerlerde rahatlıkla çalışa bilir bunlar yine rahat işler.

Zaten bütün niyetinizi her halinizle belli ediyorsunuz, e bu adam niye çalıştırsın sizi saf değilse? Tabi ki elinden geldiğince taş koymaya bakacak. Dikkat edin, iyi korunun 3. bebe gelmesin. Adama göre hava hoş, iş kalmasa sırf evde ses çekmemek için iş üretir kendine, olan size olur yine. Akıllı davranın, o sesinizi az kesin, sinsi olun biraz. Her şeyi de görmeyiverin. Mevcut durumda başka şansınız yok. Boşamaz ama, lafı bile yetiyor derin derin düşünmenize. Daha fazla belli etmeyin bu yumuşak karnınızı. Hep oraya basar durur sonra.

bence buradaki en üzücü nokta , çocuk yapıp bir suçmuş gibi suçlamak ve böyle sebeplerden boşanma lafını etmek. ben burda birbirini sevmeyen iki insan görüyorum.

Doluyorsunuz.Olay bu.Telefonla iş mi yapiyor oyun oynayıp herşeye iş mi diyor onu bilemem.Ne varki iki dakka küçük çocuğu tutsa da sofraya omlet gelse.Ne absürt degilmi.Çünkü konu bu değilki konu adamın mühim işi var dünyayı kurtarıyor lütfen kadın napiyorki ahtapot gibi omleti de kafasında getiriversin canim.Ne olurki evli kadın olmak buna dahil erkekler en iyisine layık.Pırlanta reklamı gibi.Valla şimdi bakın destek hayatı paylaşmak çok önemli konular bunlar olmayınca omletden cataldan tuzdan olay çıkar büyür.Burda kim haklı değil ne yapılabilir.Calisma fikrinde ısrar edin derim ve bosanalim lafıni terbiye amaçlı kullanan koca da ne bileyim .Yani ben derimki bırakın domestik eşliği akıllı olun bosanin demiyorum fakat bir şekilde para kazanın.Benim param senin paran diyen erkek bı küçük çocuğu 5 sn ye ki çocuk kendinin tutmaktan erinmesin yani.Doluyorsunuz bu olmaz patlamak kaçınılmaz insanız bu yüzden serin sakin kararlı olun.Bosanıyorum seni boşuyorum idam fermanı tez kelle vurula çoğu kadın böyle görüyor ölüm sanki hadi oradan.Normalde nasıl bir evlilik bilmiyorum afedersiniz maymun terbiye eder gibi bunla terbiye edilenlerden olmayın diyorum

Back