- 28 Mayıs 2024
- 47
- 18
- 3
- 28
- Konu Sahibi ikibebisannesi
Dırdır falan yaptığım yok hanımefendiSenin kafan çok karışık, tek anladığım bu, bir de şunu sormak istiyorum, genel olarak çok mu dırdır yapıyorsun acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dırdır falan yaptığım yok hanımefendiSenin kafan çok karışık, tek anladığım bu, bir de şunu sormak istiyorum, genel olarak çok mu dırdır yapıyorsun acaba?
Hayır geri adım atmayacağım. Kişisel avukatım yok ki sanmıyorum hem kreş parası karşılaşacak kadar nafaka vereceğini. En azı için elinden geldiği kadar çirkefleşecwktirBoşan diyorduk sana zaten. Sakın barışmak için adım atma, yanında ağlayıp dram falan yapma. Çocukların nafakasını ver, sonra sen yoluna ben yoluma de. Avukatına da söyle; benim çalışmam için çocukların kreşe gitmesi lazım, benim kazanacağım hem yeni bir hayat kurmaya hem de kreş ücreti ödemeye yetmez, ona göre bir meblağ isteyelim de.
Tüm sorunlarla ben boğulurken kendisi gün içinde bir çok hata yapmışken boşanalım diyenin de kendisi olması ? Bana kendimi suçlu hissettirecek aklınca.İdrak yollarım tıkalı sanırım. Manipüle edildiğiniz noktayı yakalayamadım.
Ben onu sofraya çocuğu tutması için çağırdım görmemiş olması imkansız.şimdi sen onun telefona baktığını farketmediysen o da çocugu fark etmemiş olabilir telefona dalmıştır burda ben sizi hatalı buldum keşke başta beraber sofrayı hazırlama teklifinde bulunsaydınız.
eski konunuzu bilmiyorum ama işe baklamak istediğinizide keşke yüzyüzeyken konuşsaydınız.
Kinaye ile sormadım, yazım tarzından öyle anlamış olabilirimDırdır falan yaptığım yok hanımefendi
Ücretsiz Avukat tutabilirsiniz işte. Adliyeye gidip bilgi alabilirsinizHayır geri adım atmayacağım. Kişisel avukatım yok ki sanmıyorum hem kreş parası karşılaşacak kadar nafaka vereceğini. En azı için elinden geldiği kadar çirkefleşecwktir
Evet onu biliyorum. Gidicem bugünÜcretsiz Avukat tutabilirsiniz işte. Adliyeye gidip bilgi alabilirsiniz
sizin boğulduğunuz sorunlar neymiş pardon?Tüm sorunlarla ben boğulurken kendisi gün içinde bir çok hata yapmışken boşanalım diyenin de kendisi olması ? Bana kendimi suçlu hissettirecek aklınca.
Parasız ve cocukluGece geliyor çünkü o yüzden beklemedim şu saat oldu hala yok. Nasıl elde tutuyor suan
Hayır geri adım atmayacağım. Kişisel avukatım yok ki sanmıyorum hem kreş parası karşılaşacak kadar nafaka vereceğini. En azı için elinden geldiği kadar çirkefleşecwktir
Ailemin gönlünü alacağım bir durum yok kötü değiliz zaten. Evlendiğim için de kötü olmadım bunu nereden çıkardınız anlamadım. Çocuklarım olduğu için pişmanda değilim. Çocuklarım perişanda değil. Ailem zaten destek olur bana ben sana yük olmak istemiyorum dedim tam okumadınız herhalde. Bir şeyler talep etmek istemiyorum çocuklarım için dedim. Kimseyi kırıp döktüğüm de yok kendi kendinize bir çıkarım yapmışsınızAileni sırf bu evlilik için çiğnedin işte. Neden bilmiyorum ama 'kalbi temiz' bir babanın gönül rızası her şeyden önemli gibi geliyor bana. Ne zaman babamın rızasının olmadığı bir iş yaptıysam elimde patladı. Belki batıl inançtır belki değildir ama aklın varsa aileni yanına çekmeye çalış. Kapı önüne konursan bir tek onlar var. Şu zamana kadar yaptıkların onları kırıp dökmeye yetmiş zaten. Bir kişi gitmişsin 3 kişi dönüyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Sen sevişcen keyif alcan diye ortaya döktüğün yavruların da hakkına girdin zaten. Ailenin gönlünü yap bu kocayı da döndürmeye bak.
Hanımefendi kendiniz üç ayrı konudur anlatıyorsunuz ya? Aileme nişan attıktan sonra izin vermesinler diye sahte altın mevzusunu anlattım dediniz onun ailesi de istemedi dediniz? Sorunlarla tek başıma savaşıyorum ailemin yanına sığamıyorum destek görmüyorum vs vs Üzgünüm ama ne müneccimim ne de şizofrenim. Bence acil kendinize gelin hayatımda gördüğüm ve beni derinden rahatsız eden çocuk eviliklerde ilk 5 tesiniz şu an.Ailemin gönlünü alacağım bir durum yok kötü değiliz zaten. Evlendiğim için de kötü olmadım bunu nereden çıkardınız anlamadım. Çocuklarım olduğu için pişmanda değilim. Çocuklarım perişanda değil. Ailem zaten destek olur bana ben sana yük olmak istemiyorum dedim tam okumadınız herhalde. Bir şeyler talep etmek istemiyorum çocuklarım için dedim. Kimseyi kırıp döktüğüm de yok kendi kendinize bir çıkarım yapmışsınız
Allahını seven özet geçsin bu nedir yahuBunu okuyup da geldim. Bayağı akıcıydı ki pes etmeyip bitirdim![]()
Telefona dalmışsa olabilir. Elimde telefon varken birileri komut veriyor. Cevap da veriyorum. Sonra ne dendiğini hatırlamıyorum. O yüzden görmemiş olabilir.Ben onu sofraya çocuğu tutması için çağırdım görmemiş olması imkansız.
Vardı özet ilk sayfada. Sırası kaymış olabilir;Allahını seven özet geçsin bu nedir yahu![]()
Bu kadar şeye rağmen yine de evlenmiş yangından mal kaçırır gibi iki de çocukla taçlandırmış bravoVardı özet ilk sayfada. Sırası kaymış olabilir;
Kv konu sahibini görüp beğenmiş. Eşiyle aynı yerde çalışıyormuş.
Süreç hızlı ilerlemiş.
Nişanda açık kıyafet istemiş gelin, kayın aile kapalı olsun diye uğraşmış.
...
Kayın aile maddi durumları iyi olmadığı için sahte altın takmış, ailesine söyleyememiş.
Kavga edilmiş. Kv (?) nişanı bozdurmuş.
Gelin ve damat adayları yine barışmış. Evlenmişler.
Eşya pek alamamışlar. Para yok. Eş de bir ara işten atılmış.
2. ayda hamile kalmış.
İşe girmiş eş.
Bir ara ikinci çocuk da olmuş. Sanki o gece bir kadın mesaj atmış da kavga edilmişti.
Bir gün kavga etmişler. Ayrı yerlerde yatarlarken deprem olmuş. Evleri yıkılmamış. Şu anda konteyner içindeler.
...
Bu kadar kalmış aklımda. Başka konuyla karıştırmış olabilirim.