• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim az önce bana tokat attı ne yapmalıyım?

Eğer gerçekse bu konu , biz burada tartışırken şuan bir yuva yıkılıyor..
Hayırlısı olsun haklarında.

Evlilik çocuk oyuncağı değil.. Evlilik oldukça zor bir kurum. Belin yamulabiliyor sorumluluklardan . İnce hesaplar yapılmalı.
Yapamıyorsanız bir çok şeyi evlenmeyin.

( Evlenipte evliliği hüsranla sonuçlananları tabiki hariç kılıyorum. Bu bile bile evliliğiyle oynayanlara gitsin )

Bir evliliği bitirmek bu kadar mı kolay arkadaşım. Siz daha ilk aydan birbirinize saygınızı yitirmişsiniz bunda tek taraflı bir hata yok bence. Evet eşin vurmamalıydı ama bir kadın da kocasına sert çıkışmamalı durduk yere. Erkek ve kadın her ne kadar eşit haklara sahip olsa bile erkeğin üstünlüğü mutlaka olmalı %51 dahi olsa erkek üstün olmalı ki kadın acziyetini kadınlığını bilsin. Devir gerçekten değişti her taraf erkekleşmiş kadın dolu nereye gidiyoruz biz böyle ya. Gidişatımız hangi yöne doğru. Forumun başını okuyunca yok darp raporu yok polis bilmem ne. Evlilik bitirilmek için kurulmamalı...

buradaki insanlar kadına şiddete daha kötü tepki verileceğini düşünmüş fakat bence öyle değil.Toplumda kadının karnından sıpayı sırtından sopayı eksin etmeyeceksin,kocadır hem sever hem döver,kocanın vurduğu yerde gül biter gibi söyleyişler var.Bu da toplumun erkek şiddetine nasıl baktığını gösteriyor.

Eşine hakaret etmesine gelirsek bunun yanlışlığı apaçık ortada fakat bunun karşılığı tokat değil olay anında verilecek uygun bir cevap olmalıydı.Terlik fırlatmada ise insan elbette sinirlenir ama açıkçası ben tokat atmak yerine terliği ayağına geri fırlatırdım

Bir evliliği bitirmek bu kadar mı kolay arkadaşım. Siz daha ilk aydan birbirinize saygınızı yitirmişsiniz bunda tek taraflı bir hata yok bence. Evet eşin vurmamalıydı ama bir kadın da kocasına sert çıkışmamalı durduk yere. Erkek ve kadın her ne kadar eşit haklara sahip olsa bile erkeğin üstünlüğü mutlaka olmalı %51 dahi olsa erkek üstün olmalı ki kadın acziyetini kadınlığını bilsin. Devir gerçekten değişti her taraf erkekleşmiş kadın dolu nereye gidiyoruz biz böyle ya. Gidişatımız hangi yöne doğru. Forumun başını okuyunca yok darp raporu yok polis bilmem ne. Evlilik bitirilmek için kurulmamalı...
Kadın aciziyetini bilsin mi?
O ne demek bizler aciz miyiz,öyle birşey yok sizde kendinize bunu yakıştırmayın.
51 yok yarı yarıya..

not:Evlilik dayak tokat yemek içinde kurulmaz.

buradaki insanlar kadına şiddete daha kötü tepki verileceğini düşünmüş fakat bence öyle değil.Toplumda kadının karnından sıpayı sırtından sopayı eksin etmeyeceksin,kocadır hem sever hem döver,kocanın vurduğu yerde gül biter gibi söyleyişler var.Bu da toplumun erkek şiddetine nasıl baktığını gösteriyor.

Eşine hakaret etmesine gelirsek bunun yanlışlığı apaçık ortada fakat bunun karşılığı tokat değil olay anında verilecek uygun bir cevap olmalıydı.Terlik fırlatmada ise insan elbette sinirlenir ama açıkçası ben tokat atmak yerine terliği ayağına geri fırlatırdım

Yorumları tek tek okudum ben neden erkekleri yüceltecek yorumlar görmedim. Kimse adamı haklı bulmuyor ama kadını haksız da bulmuyor. Ya yorumları yanlış okuyorsunuz ya da anlamak istediğiniz gibi okuyorsunuz.

adamın konu sahibi tarafından tekmeyle yere düşürülmesi neden göz ardı ediliyor:KK14:

Tokat atıldıktan sonra kadın hırçınlaşabilir normaldir.
Banada tokat atılsa tekme tokat girişmeye çalışırım.

Kadın aciziyetini bilsin mi?
O ne demek bizler aciz miyiz,öyle birşey yok sizde kendinize bunu yakıştırmayın.
51 yok yarı yarıya..
Acizlikten anlatmak istediğim kadın erkeğe göre daha yumuşak başlıdır daha uysaldır. Kadın herşeyi içine atar sineye çeker ama erkek o kadarını yapamaz. Kadın gider arkadaşıyla yatağına kadR herşeyi paylaşır ama erkek karısının tek bir mahremiyetini anlatmaya çekinir. Kadın içini bi şekilde rahatlatır ama erkek yapamaz. Evet kadın değerlidir kadın incidir ama erkekte farklı değildir. Erkek toplumda her zmaan bir adım önde olmalı. Bana göre..

Ve bu dememden anlaşılmasın ki erkek kadını her fırsatta şiddete maruz bıraksın. Bende evliyim benmde eşimle aramda tartışma oluyor olmuyor değil insanız sonuçta ama eşim barut gibiyken bende ateş olursam olmaz benm onu sakinleştirmem lazm ben sinşrliyken onun aynı işlemi yapması lazm ki evlilik yürüsğn.. Ateşle barut yanyana olur mu ?

Ve bu dememden anlaşılmasın ki erkek kadını her fırsatta şiddete maruz bıraksın. Bende evliyim benmde eşimle aramda tartışma oluyor olmuyor değil insanız sonuçta ama eşim barut gibiyken bende ateş olursam olmaz benm onu sakinleştirmem lazm ben sinşrliyken onun aynı işlemi yapması lazm ki evlilik yürüsğn.. Ateşle barut yanyana olur mu ?

Kadın zaten ilk annesinin yanında saldırmış, adam oda alev almasın diye odasına gitmiş. Kadın yine saldırmış. Adam ısrarla sakileştiricek değil başlarım senin sinirine demiştir :D

Eğer gerçekse bu konu , biz burada tartışırken şuan bir yuva yıkılıyor..
Hayırlısı olsun haklarında.

Evlilik çocuk oyuncağı değil.. Evlilik oldukça zor bir kurum. Belin yamulabiliyor sorumluluklardan . İnce hesaplar yapılmalı.
Yapamıyorsanız bir çok şeyi evlenmeyin.

( Evlenipte evliliği hüsranla sonuçlananları tabiki hariç kılıyorum. Bu bile bile evliliğiyle oynayanlara gitsin )

O yuva hiç kurulmamis ki... Evet acımasız bi cümle olabilr ama ta ilk evlilik kararı alındığından beri normal olmayan bi sürü şey. Ya yine bi cok kisi kızacak ama evet bazı konularda kadın kadinligini bilecek. Bu cümleyi kadını hor gördüğümden demiyorum. Aksine kadın olduğunun farkında olursa ancak yucelir. Erklere verilmeyen naiflik bize verilmiş. Sabır, iç güdü, düşünme, muhakeme, ileri görüş... Say say bitmez. Sen bunu neden kullanmayasin ki dimi.. Ben yeni evlenenlere ilk tavsiye olarak ayrı yatmayın diyorum. Çoğuna göre yanlış. Tartıştıktan sonra hangi mideyle yanında uyuyacaksin diyolar. Zaten mevzu da bu. Konu sahibi pijamayi alıp salona gitmek yerine odasında kalıp, az önce biraz abarttım kusura bakma sende şöyle şöyle yaptın dese konu sadece konuşmakla kalacak eminim. Çünkü adam aldatıldığını öğrendiği halde bile çekip gidememis hanımefendiden. Gerçi o zaman da öyle bi tokat davası olmuş ama hakkettim diyor o kısmına. Velhasıl kelam kadın olarak çok şanslıyız. Bak bi satır yazı yazdı hepimiz saatlerdir söylenip duruyoruz. Hangi erkek 3 cümleyle o kadar insanı sabaha kadar meşgul edebilir :)

Yorumları tek tek okudum ben neden erkekleri yüceltecek yorumlar görmedim. Kimse adamı haklı bulmuyor ama kadını haksız da bulmuyor. Ya yorumları yanlış okuyorsunuz ya da anlamak istediğiniz gibi okuyorsunuz.

bu yorumda yüceltilmiş

Kadın zaten ilk annesinin yanında saldırmış, adam oda alev almasın diye odasına gitmiş. Kadın yine saldırmış. Adam ısrarla sakileştiricek değil başlarım senin sinirine demiştir :KK70:
Ben bu konuda kadını haklı bulmuyorum. Evet bende üniv mezunuyum bende okudum mesleğimi elime aldım çok şükür ki kendi ayaklarım üzerinde durabilen bir insanım ama eşim bana canm şunu yapmanı istemiyorum vs ikilemde kaldığım birşeyde eşim karşı çıksa tamam derim uzatmam ne gerek var ya. Ne gerek var huzursuzluk çıkarmaya sen yumuşak başlı ol ki önünde eğilmeyen utansın. Sen ne kadar anlayışlı olursan eşin sana o kadar anlayışlı olur. Herşey kadında bitiyor. Çok şükür Allahıma ki daha bir gün bir tartışma da eşim bana ne hakaret ne şiddet ne başka bişey. Bizde tartışırız ama ya o güler konuyu dağıtır yada ben bi şaklabanlık yaparm. Ve daha ilk fırsatta doktor polis gezeceksen canm ikisine yakın bir yerden ev tut gidip gelmekle zaman kaybetme..

Back