• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim az önce bana tokat attı ne yapmalıyım?

Şimdi konu sahibinin eski konusunu okudum. Herkese okumasını tavsiye ediyorum.

Baştan bitmiş sevgi ve saygı üzerine evlilik kurulmuş.

Üstüne hiç suçları yokken ailesinden nefret etmiş. ( Kendi aileside yardım etmemesine rağmen nedense sadece kv.sinden nefret etmiş )

Memur olmanın kibrini taşımış. Ne demekse memuriyet konu sahibinin kafasında ?

Zaten bitmiş işte bahane aramış. Vermiş odunu. Ateş sıçrayınca kazanmış.
ve de sevgililik döneminde aldatmış adamı.

Şimdi konu sahibinin eski konusunu okudum. Herkese okumasını tavsiye ediyorum.

Baştan bitmiş sevgi ve saygı üzerine evlilik kurulmuş.

Üstüne hiç suçları yokken ailesinden nefret etmiş. ( Kendi aileside yardım etmemesine rağmen nedense sadece kv.sinden nefret etmiş )

Memur olmanın kibrini taşımış. Ne demekse memuriyet konu sahibinin kafasında ?

Zaten bitmiş işte bahane aramış. Vermiş odunu. Ateş sıçrayınca kazanmış.
link istesem bulamadım

burcubahar0635 burcubahar0635
Tartışmak ya da konu sahibinin eşini savunduğumdan değil de size bir
şey sormak istiyorum merak ettim. Eşiniz kayınvalidenizin yanında size hakaret ediyor. Sonra siz susup odaya geçiyorsunuz belki de söyledğiniz sabırı korumak ve sakinleşmek için. Sonra kocanız geliyor size "ışığı kapat" dediniz diye terlik atıyor. Ne yapardınız? Yine sabırla bekler miydiniz?

Eşinin neden rencide ettiğini biliyo muyuz?hayır.adamın neden tokat attığını biliyo muyuz?evet.ayrıca da adamın cinnet geçirdiği falan yok uydurmayalım lütfen.
Daha 1 aylık evlilikte annesinin karşısında eşini rencide eden kadını sorgulamıyorsunuz da, cinnet geçiren adamı sorguluyorsunuz.

burcubahar0635 burcubahar0635
şey sormak istiyorum merak ettim. Eşiniz kayınvalidenizin yanında size hakaret ediyor. Sonra siz susup odaya geçiyorsunuz belki de söyledğiniz sabırı korumak ve sakinleşmek için. Sonra kocanız geliyor size "ışığı kapat" dediniz diye terlik atıyor. Ne yapardınız? Yine sabırla bekler miydiniz?
Yoo küfür ederdim sonra da o terliği alır kafasına atardım.Gidip tokat atmazdım yani.

Hayır beklemezdim ki konu sahibinin eşi de beklememiş. Neyi anlamaya çalışıyorsunuz? Zaten sakinleşmek için odaya geçmişim, sabrı göstermesi gereken kişi ben değilim beni rencide eden kişi ortayı bulmak zorunda.

ve de sevgililik döneminde aldatmış adamı.

Gözlerim açık kaldı :(

Eğer bu konular ardı ardına fake değilse diyecek sözüm kalmadı konu sahibine..

Sevmiyor , saygı duymuyor , işini beğenmiyor, ailesinden sebepsiz nefret ediyor , devamlı ailesi yüzünden kavga ediyorlar. Hakaretler ediyor. Taciz ediyor.
Asabi ,sinirli konu sahibi hep dengeleyen kocası ( kendi demiş) ve üstüne aldatmış.

Evet tokata hayır ! Kafına şiddete hayır ! Erkeğe herşey mübah..

Hayır beklemezdim ki konu sahibinin eşi de beklememiş. Neyi anlamaya çalışıyorsunuz? Zaten sakinleşmek için odaya geçmişim, sabrı göstermesi gereken kişi ben değilim beni rencide eden kişi ortayı bulmak zorunda.

Size özel mesajda belirttiğim gibi yanlış alıntılamışım, düzelttim şimdi. :110:Size katılıyorum.

Aynen bak bu olurdu
Çok enteresansınız..
Belirgin bir erkek düşmanlığınız var,arkadaşımın çocuguna ilk öğrettiğimiz şeylerden biri eşyaları oyuncakları insanlara fırlatmamasıydı.Ona bunun doğru bir hareket olmadığını karşıdaki insanın canının acıtabileceğini anlatmıştık.Çünkü bu bir şiddet.Neyse orta yolda bulusmamız mümkün değil iyi geceler.

E ama bu da şiddet tokattan hiç farkı yok bunun.
Ben evliliklerdeki tartışmalarda fiziksel temas bir kere başladı mı devamının hep geldiğini düşünüyorum.Bu yüzden bu konu bu kadar hassas benim için.Ben şahsen kendimi düşünüyorum da o durumda, eşim bana tokat atsa terlik attığında hissedeceğimden çok kötü şeyler hissederdim.Ne biliyim o daha bi açıklanabilir bişey bence, ama surata pat diye tokat çok ağır.

Ayrıca terlikleri atan adam
Eşinin neden rencide ettiğini biliyo muyuz?hayır.adamın neden tokat attığını biliyo muyuz?evet.ayrıca da adamın cinnet geçirdiği falan yok uydurmayalım lütfen.

Şiddetin her türlüsüne karşısında neden adamın her türlü rencide edilmesine karşı değilsin? Konu ne olursa olsun 30 yaşındaki adam yarım akıllı bir kadının annesi karşısında 5 yaşındaki çocuk gibi ezdirilemez. Adam saygısından susmuş gitmiş.

Gözlerim açık kaldı :KK43:

Eğer bu konular ardı ardına fake değilse diyecek sözüm kalmadı konu sahibine..

Sevmiyor , saygı duymuyor , işini beğenmiyor, ailesinden sebepsiz nefret ediyor , devamlı ailesi yüzünden kavga ediyorlar. Hakaretler ediyor. Taciz ediyor.
Asabi ,sinirli konu sahibi hep dengeleyen kocası ( kendi demiş) ve üstüne aldatmış.

Evet tokata hayır ! Kafına şiddete hayır ! Erkeğe herşey mübah..

Bu yorumlarımiz boşanma dosyasına girse zaten tek celsede iş biterdi. Konu sahibi gece gece darp raporuyla falan boşuna uğraşıyor :KK54:

Back