Eşim az önce bana tokat attı ne yapmalıyım?

Küfürü olağan karşıladığınıza göre zaten konuşacak pek bişi yok.Şiddete hayır küfüre evet,çok hoş....

Bana kalsa bi erkeğin yapması gereken evden çekip gitmek, beni bu konuda napardın diye seçim yapmaya zorlayan sizsiniz.Ben olaya bi kadın olarak cevap verdim, erkek olarak değil.
Kendinizle çelişmeyin. Biri terlik atar hakaret eder, diğeri tokat atar. İkiside şiddettir.

Terlik atan adam değil tatlım, ''konu sahibi'' adam durduk yere cinnet geçirmemiş yani. Ayrıca terliği alır kafasına geçiririm demişsiniz saatlerdir gömdüğünüz adamdan farksız değilsiniz.

Katılıyorum kadını en çok yaralayandır tokat , kafaya vurmak..

Koluna vursa bu kadar yaralanmaz insan. Halbuki ikiside şiddet ancak küfür, hakaret , başkasının yanında hakaret , küçük düşürülmek bana daha ağır gelir.
Tokattan beter etkilenirim.

Bana kalsa bi erkeğin yapması gereken evden çekip gitmek, beni bu konuda napardın diye seçim yapmaya zorlayan sizsiniz.Ben olaya bi kadın olarak cevap verdim, erkek olarak değil.

Cidden sadece adamı eleştirmek için yazıyorsunuz. Yahu adam zaten odaya gitmiş. Neden evden çıkıp gitsin hakaret yedi diye. Işığı açan da geri kapatır. Hem içeride annesinin yanında rezil olacaksın hemde odaya geçince aşkım sana zahmet olacak ama ışığı kapatır mısın mi diyeceksin.

Küfürü olağan karşıladığınıza göre zaten konuşacak pek bişi yok.Şiddete hayır küfüre evet,çok hoş....
E siz zaten kadının eşini rencide ettiği muhtemeln pek çok sorunu olan laçka bi ilişkiden bahsediyosunuz o kadar yüz göz olunmuşa dediğim gibi zaten boşanmalılar küfür de tokat da aynı şekilde boş.ama illa bi kar zarar hesabı yapılacaksa evet bi tartışmada küfür etmek dayak atmaktan iyidir.

Bana görede evden çekip gitmek sinir bozucu birşeydir.

Adam zaten susup odasına çekilmiş.. Başka odaya da gitmemiş. Yatak ayırmamış. Susup uyumuş.

sizde de var bir şiddete meyillilik. yani insan sinirli anında her şeyi yapabilir bir kabul edin şunu artık

adama annenin yanında hakaret et,terlik fırlat,yere düşür sonrada ühü ühü tokat yedim
konu sahibi neden evlendin sen bu adamla,

Tokat küçümsenecek bir olay tabiki değil Allah yaşatmasın kimseye ne büyük travma ama konu sahibinin yaptıklarıda küçümsenecek şeyler değil.Bir aylık evlilikte adamı kaynanasının yanında niye rezil etmeli madem ettin adam susmuş geçmiş yatmış,niye üstüne gitmeli.Hatta evde misafir varken niye başka odada kalıp mahremiyeti bozmalı.

Bana görede evden çekip gitmek sinir bozucu birşeydir.

Adam zaten susup odasına çekilmiş.. Başka odaya da gitmemiş. Yatak ayırmamış. Susup uyumuş.
Evet çok sinir bozucu bişey ama bi kadına en çok da o koyar ve bence en etkili ve sağlam cezadır karşıdakine.

Kimse boşanma demiyor ki :) hatta bi çok kişide şu tavır var; boşan adam kurtulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…