Küfürü olağan karşıladığınıza göre zaten konuşacak pek bişi yok.Şiddete hayır küfüre evet,çok hoş....Ben evliliklerdeki tartışmalarda fiziksel temas bir kere başladı mı devamının hep geldiğini düşünüyorum.Bu yüzden bu konu bu kadar hassas benim için.Ben şahsen kendimi düşünüyorum da o durumda, eşim bana tokat atsa terlik attığında hissedeceğimden çok kötü şeyler hissederdim.Ne biliyim o daha bi açıklanabilir bişey bence, ama surata pat diye tokat çok ağır.
Kendinizle çelişmeyin. Biri terlik atar hakaret eder, diğeri tokat atar. İkiside şiddettir.
Ben evliliklerdeki tartışmalarda fiziksel temas bir kere başladı mı devamının hep geldiğini düşünüyorum.Bu yüzden bu konu bu kadar hassas benim için.Ben şahsen kendimi düşünüyorum da o durumda, eşim bana tokat atsa terlik attığında hissedeceğimden çok kötü şeyler hissederdim.Ne biliyim o daha bi açıklanabilir bişey bence, ama surata pat diye tokat çok ağır.
Bana kalsa bi erkeğin yapması gereken evden çekip gitmek, beni bu konuda napardın diye seçim yapmaya zorlayan sizsiniz.Ben olaya bi kadın olarak cevap verdim, erkek olarak değil.
E siz zaten kadının eşini rencide ettiği muhtemeln pek çok sorunu olan laçka bi ilişkiden bahsediyosunuz o kadar yüz göz olunmuşa dediğim gibi zaten boşanmalılar küfür de tokat da aynı şekilde boş.ama illa bi kar zarar hesabı yapılacaksa evet bi tartışmada küfür etmek dayak atmaktan iyidir.Küfürü olağan karşıladığınıza göre zaten konuşacak pek bişi yok.Şiddete hayır küfüre evet,çok hoş....
Bana kalsa bi erkeğin yapması gereken evden çekip gitmek, beni bu konuda napardın diye seçim yapmaya zorlayan sizsiniz.Ben olaya bi kadın olarak cevap verdim, erkek olarak değil.
E siz zaten kadının eşini rencide ettiği muhtemeln pek çok sorunu olan laçka bi ilişkiden bahsediyosunuz o kadar yüz göz olunmuşa dediğim gibi zaten boşanmalılar küfür de tokat da aynı şekilde boş.ama illa bi kar zarar hesabı yapılacaksa evet bi tartışmada küfür etmek dayak atmaktan iyidir.
Tokat küçümsenecek bir olay tabiki değil Allah yaşatmasın kimseye ne büyük travma ama konu sahibinin yaptıklarıda küçümsenecek şeyler değil.Bir aylık evlilikte adamı kaynanasının yanında niye rezil etmeli madem ettin adam susmuş geçmiş yatmış,niye üstüne gitmeli.Hatta evde misafir varken niye başka odada kalıp mahremiyeti bozmalı.Katılıyorum kadını en çok yaralayandır tokat , kafaya vurmak..
Koluna vursa bu kadar yaralanmaz insan. Halbuki ikiside şiddet ancak küfür, hakaret , başkasının yanında hakaret , küçük düşürülmek bana daha ağır gelir.
Tokattan beter etkilenirim.
Acaba diyorum bir konu sahibi taksiyle gitti diğer konu sahibi otobüsle dönüp kafaya mı alıyorlar bizi :)
Ben yapamaz demiyorum ki :) yapmamalı diyorum.sizde de var bir şiddete meyillilik. yani insan sinirli anında her şeyi yapabilir bir kabul edin şunu artık
Ben yapamaz demiyorum ki :) yapmamalı diyorum.
Evet çok sinir bozucu bişey ama bi kadına en çok da o koyar ve bence en etkili ve sağlam cezadır karşıdakine.Bana görede evden çekip gitmek sinir bozucu birşeydir.
Adam zaten susup odasına çekilmiş.. Başka odaya da gitmemiş. Yatak ayırmamış. Susup uyumuş.
Hangi konu otobüsle dönen? Bu saatte ne otobusu :)Acaba diyorum bir konu sahibi taksiyle gitti diğer konu sahibi otobüsle dönüp kafaya mı alıyorlar bizi :)
Hangi konu otobüsle dönen? Bu saatte ne otobusu :)
E siz zaten kadının eşini rencide ettiği muhtemeln pek çok sorunu olan laçka bi ilişkiden bahsediyosunuz o kadar yüz göz olunmuşa dediğim gibi zaten boşanmalılar küfür de tokat da aynı şekilde boş.ama illa bi kar zarar hesabı yapılacaksa evet bi tartışmada küfür etmek dayak atmaktan iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?