• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim arkadaşlarıyla eğlence mekanına gitti

tatlım o kdar çok konu okudumki 3 aydır evliyim eşim hergece arkadaşlarıyla misafr gelio ben tek başıma uğraşıorum falan yazıolar bunları evlenmeden önce konuşmadınızmı diorum konuşmadık dior ee tabi sonra adam sana yapmayacağının sözünü vermediği şeyleri yapınca zor gelecektir bu şekilde tek tek madde madde değil tabi ki ben örnek olsun die yazdım :) ama çok şükür iyiki evlenmeden herşeyi konuşmusuz şu olmayacak bu olmayacak dmi gbi o yüzden de şikayetimz hiç yok birbirimzden ikimizde verdiğimiz sözleri tutuyoruz

anladım canım.evet önceden konuşmakta fayda var

inşallah tadında tuzunda bırakır git dedm die sabaha kadar takılmaz o gelene kadar kkda takılmaya çalışıcam yoksa triplere girerim yine kim var yanında masada kim var yan masada kim var bilmem ne deyip kavga etmeye başlarız

bu ne ya şaka gibi benim eşim birkaç kere kahvehaneye gitti sorun çıkardım artık gitmiyo bide bara gidecek bide 4 5 gibi gelcek bu ne evlilikmi biter evlendikten sonra çok sosyalmiş se gezmiş doymuştur işte ben evde kendi kendimi yerken o niye eğlencekmişki ben bu evlilikten hiiiççç bişe anlamadım beni aşıyo galiba ha sende ara sıra bara kız arkadaşlarınla takılıyosan sorun çıkarmıyosa tamam yaşam tarzınız bu derim :47::47::47::47::47:ama ben gitmiycem eşim gitcek parçalarım ben o adamı

bu ne ya şaka gibi benim eşim birkaç kere kahvehaneye gitti sorun çıkardım artık gitmiyo bide bara gidecek bide 4 5 gibi gelcek bu ne evlilikmi biter evlendikten sonra çok sosyalmiş se gezmiş doymuştur işte ben evde kendi kendimi yerken o niye eğlencekmişki ben bu evlilikten hiiiççç bişe anlamadım beni aşıyo galiba ha sende ara sıra bara kız arkadaşlarınla takılıyosan sorun çıkarmıyosa tamam yaşam tarzınız bu derim :47::47::47::47::47:ama ben gitmiycem eşim gitcek parçalarım ben o adamı

Canım anlamamışsın sen zaten ilk defa olduğu için konu açtım nişanlandığımızdan beri hiç yapmadı şimdi arkadaşlarına mahçup olmasın die git sorun yok dedm ama içim içimi yedi yine de birdaha mı aslllaaaa bütün gece o gelene kadar gözüme uyku girmedi yazdım çizdim kafamda habire

Son düzenleme:
Canım anlamamışsın sen zaten ilk defa olduğu için konu açtım nişanlandığımızdan beri hiç yapmadı şimdi arkadaşlarına mahçup olmasın die git sorun yok dedm ama içim içimi yedi yine de birdaha mı aslllaaaa bütün gece o gelene kadar gözüme uyku girmedi yazdım çizdim kafamda habire

sonuç ne oldu cnm varmı bi sorun?

sonuç ne oldu cnm varmı bi sorun?

sonuç bütün gece 15 dakikada bir msjlaştık aradım konuştuk :) gelene kadar gözüme uyku girmedi geldiğindede aşkım bidaha yapma çok huzursuz oldum dedm ya aşkım noldu bişey olmadı ki falan filan dedi de birdaha kesinlikle kabul etmem yedim bitirdim kendimi :)

Son düzenleme:
burda birsürü konu var eşleri hergece çok geç saatlere kadar gelmiyorlarmış işten çıkıp arkadaşlarıyla buluşuyorlarmış kadın artık dayanamayıp uyuyormuş falan bu türde konular var Allah o arkadaşlara kolaylık versin benmki bir kez çıktı die gece neyapacağımı şaşırdım sürekli böyle olsa kabullenemezdim o evliliği kesinlikle bu tür konular evlenmeden önce konuşulmalu ortak karara varılmalı

Ben evlenmeden önce bazı konularda bu tür bir mutabakata varmanızı beğendim doğrusu. İlk mesajdaki kural lafı biraz garibime gitmişti ama anlaşılan o ki, bu karşılıklı konuşarak üzerinde anlaşılan bir konu imiş.

Karşılıklı anlaşarak da arada bu konuda bazı esnemeler de yapılabilir tabi ki. Eşinin gece kaçta geldiği, kimin görüp sana anlatacağı hiç önemli olmamalı bence. Siz bildikten sonra bu hiç kimseyi ilgilendirmez. Bahsedip seni sinirlendirmeye çalışanlara, biliyorum, ne var ki bunda, dersin olur biter. Eşin birşey yapmayı kafasına koysa bunu, napar yapar yine gerçekleştir, şehir, mekan, saat hiç fark etmez. Hiç canını sıkma bence. Bundan sonra da arada bu tür talepleri olabilir eşinin, şu andan kafanda birşey belirleme bence, o zaman geldiğinde, o günkü duruma göre değerlendirirsin.

Neyse kötü bitmediğine sevindim benim eşim de gece hiç çıkmadı evlendikten sonra zaten düzenli iş hayatı olduktan sonra belli bir düzene giriyorlar.

babamın bir lafı var: erkek evlendiyse bekar arkadaşlarıyla arayı soğutmalı. bekar + evli. yan yana uyuşmayan iki kavram.
zaten tüm huzursuzluklar, bekar arkadaşların gönlünü kırmamak ve hayır diyememekten kaynaklı.

Back