• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim arkadaşlarıyla eğlence mekanına gitti

aa benimkide balık burcu canım karakter yönünden çok sağlamdır benim eşim fikirlerini kimse kolay kolay değiştiremez istediği ortama girsin doğruları kendinin doğrularıdır. kimseden etkilenmez yani o yönden çok güveniyorum eşime balık burcu erkeği böyle seninki de böyle mi ?

aynen öyle karaktere sahip sonsuz güveniyorum ama birilerinin benim arkamdan gördünmü ilksahın kocasını ilksahı evde bırakmış eğlenmeye gelmiş falan filan demelerini istemiyorum sinir oluyorum

valla bu konularda benim tavrım gayet nettir
adamı sıkmam ama öyle hadi kocum sen de çık erkek erkeğe takıl da demem :51:
ben üzüleceğime, içim içimi yiyeceğine varsın o arkadaşlarına mahcup olsun, o üzülsün bana ne!
eğlenmeyi de eğlendirmeyi de iyi bilenlerdenim
çok sıkıldıysa beraber çıkar gecelerin altını üstüne getiririz
neymiş o evlendikten sonra erkek erkeğe alemler
bana ters! :82:
takılacaği arkadaşlarınin elbet kız arkadaşları yada eşleri vardir
onları da organize edip güzel bi gece gecirebilirdiniz pekala
ha izin vermişseniz gelecek telefonlara mesajlara maillere de aldiriş etmeyeceksiniz
ben istedim çıkmasını, kocama güveniyorum imajı yaratacaksınız
bunu beceremiyorsanıız ders olsun bi daha sizsiz eğlenmesine musade etmeyin :4:
ben gelemem öyle erkek erkeğe eğlenceye falan

Son düzenleme:
istanbulun göbeğinde yaşayıpta böyle yapmayınca ve buraya geldiğimizde bazen sabah kadar arkadaşlarıyla takılmasına deli oluyorum ben kötü birşey yapsam istanbulda çok rahat yaparım en iyi mekanlarına girerim ruhun bile duymaz orda yapmayıp burad küçücük yerdemi yapıcam diyorda işte birazda burdakilere güvenmiyorum

bence en iyisini yapmışsın bırak arada sırada arkadaşlarıyla da vakit geçirsin çok sıkmak asla iyi değildir tabi çok serbet bırakmak da. arayanları ise hiç sallama sonuçta o senin eşin ve sen onun nerede kiminle olduğunu biliyorsun senden izin alarak gidiyor bu bile çok ince bi davranış. bunu yapmayan o kadar çok erkek var ki. için rahat olsun arada sırada izin ver ama çok nadir olsun tabi:)

Kimseye Hesap Vermek Zorunda Değilsiniz..

Ararlarsa da, ''Bugün Özgür' Bıraktım'' de Kapat..
Niye Bu Kadar Taktın ki ?

yanlarında bayan olmucaksa neden takılıyosunki ..eşin senden rica etmiş üstelik bence doğru olanı yapmışsın
arkadaşınıda salla..eşim iş nedeniyle ülke dışına gidince banada bu tür şeyler diyenler oluyo fadimeyle gitti diyorum bi gözlerini pörtletiyolar okim kumam diyorum
hahhayyyy diyorummm :27:yani takılmıyorum relaksss şekerim el nederci insanlar bu ülkede çok üzülüyorlar sen onlardan olma geç bnm tarafıma:1:

zaten çoğu insanın sorunu da bu elalem ne der elalem ne der bi şu soruyu çekip atsak aklımızdan hayatı tadında yaşıcaz ama bndede var o elalem ne der takıntısı yavaş yavaş ynmeye başladım ama kim ne derse desin ben bu dünyaya 1 kere geldim ben dünyadan gttkten sonrada kim ne derse desin cnm valla sen eşine güveniyorsun eşin seni sevio kırmamaya çalışıyorki izin de istemiş bazen olur böyle durumlar 1 kaç kereden bişe çıkmaz bırak canını sıkma eşinin bu akşam tadını çıkarsın geldiğindede nasıl geçti eğlendin mi de hoşuna gider ilgilenmen kafası dağılsın.

ayrıca adam çapkınlığa gitmiyorya herkezin tanıdık olduğu yerde iki kelam edip bişiler içicekler.......

istanbulun göbeğinde yaşayıpta böyle yapmayınca ve buraya geldiğimizde bazen sabah kadar arkadaşlarıyla takılmasına deli oluyorum ben kötü birşey yapsam istanbulda çok rahat yaparım en iyi mekanlarına girerim ruhun bile duymaz orda yapmayıp burad küçücük yerdemi yapıcam diyorda işte birazda burdakilere güvenmiyorum

Ordakilere Neden Güvenmiyorsun Farkında mısın ??
Eşini Görünce Seni Arayan Kızlar Yüzünden..
Çünkü Ordaki Herkesi Onlar Gibi Sanıyorsun..:27:

Sen Doğru Olanı Yaptın..
Senin Kocan İstediğin Yere Yollar, İstemezsen Yollamazsın..
Kimseyi İlgilendirmez..
Başkalarına Bağlı Yaşayıp, Beyninizi Yormayın...
Rahat Ol..
Sen Kocanı Nasıl Olsa Çok İyi Tanıyorsun Canım Benim...:70:

ya ben aşırı kıskancım ama o da kıskanç ben onsuz sokağa bile çıkmıyorum o çıktığındada kavga ediyoruz gecikince birazda sizin fikirleriniz yorumlarınızla aşırı kıskançlığımı yenmeye çalışmak için açtım konuyu sonuçta bir erkeği çok sıkarsan bunalır ama sıkmadanda yapamıyorum çok kuruntuluyorum kendi kendime yazıyorum çiziyorum

ya ben aşırı kıskancım ama o da kıskanç ben onsuz sokağa bile çıkmıyorum o çıktığındada kavga ediyoruz gecikince birazda sizin fikirleriniz yorumlarınızla aşırı kıskançlığımı yenmeye çalışmak için açtım konuyu sonuçta bir erkeği çok sıkarsan bunalır ama sıkmadanda yapamıyorum çok kuruntuluyorum kendi kendime yazıyorum çiziyorum

aynen bendeeeeee:(

esiniz simdiye kadar bu karariniza saygili davranmis
bi kere gitse ne olacak ki?
baskalarinin agzina laf vermemek icin niye kendi ozel hayatinizdan,sevdiginiz hoslandiginiz seylerden odun veresiniz ki?
hayatinizi baskalari ne dusunecek diyerek yonlendirmeyin
yasadiginiz anin tadini cikarmaya bakin
esiniz arkadaslariyla
birakin o da arkadaslariyla olmanin keyfine baksin
siz de bi guzel dinlenin keyif alacaginiz seylerle ugrasin.

Sizinle doğru düzgün görüşmeyen insanları ve dahası sizi sinir etmek için bile bile yaptığını bildiğiniz insanları bu kadar önemsemeyin.Herhangi bir laf sokmak durumunda değilsiniz.Evet,biliyorum.Arada eşler birbirinden ayrı eğlenebilirler dersiniz olur biter.Çünkü gerçek ve olması gereken budur.
Ayrıca herkesin arada arkadaşlarıyla,kuzenleriyle vs.ayrı görüşmeye hakkı vardır.​

Aşırı Kıskançlık, Hiç Ama Hiç İyi Bir Şey Değil..
Şiddetle Kınıyorum :27::27::27::27::27::27:

Ne Kıskanıyorsun Daha..:27:
Bak Adam Senin Artık Evlendin..:27:
Böyle Düşün..
Seni İstedi Seninle Evlendi..
Gerisi Boş..:27:
:70::70::70:

asırı kıskanclık zamanla ılıskıyı yıpratmaktan baska bı ıse yaramıyo ama azda olsa dozunu ayarlamak lazm kıskanılmakta guzel:)

Ben koyduğunuz kuralıda saçma buldum kusura bakmayın ama!!
İnsanlar evli olabilirler ama bazen arkadaşlaarıyla eşleri dostlarıyla görüşmek ister vakit geçirmek isterler siz bu özgürlüğü kısıtlıyarak bu evliliği ilerki dönemler için çekilmez bile hale getirebilirsiniz...Sonuçta gittiği yeri kimlerle gittiğini biliyorsunuz sizi arasalar bile ne olucak niye sinirleniyorsun ki siz başkalarını düşünmeden yaşamayı çalışın ozaman inanın böyle sorunlarınız olmıcak bile...

Anladığım kadarıyla eşiniz böyle bunu sık sık yapmıyor. Bence bukadar sıkmayın kendinizi.
Eğer arayan olursa " Ne var bunda erkek erkeğe eğleniyorlar, bi ara biz de böyle kız kıza gece yapalım" de ve geç.
Seni arayacak kadar fesat insanlara fırsat verme fırsatı değerlendir.
Eşine güven bence. Eğer bunu alışkanlık haline getirirse tavrını koy. :34:

zannediyosam o çevreden arkadaslarına kural koymus cevreye guvenmedıgınden olabılır her ınsan aynı zamanda aynı tepkılerı veremıyo bazen hersey saygı cercevesinde olmalı :77:

Back