• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaş sorunsalı..

Hic anlamamisimdir boyle kocalarinin arkadaslarini secenleri. Koca koca adamlari boyle sacma sapan sebeplerden dolayi kisitliyorsunuz. Yok onla gorusme bunla gorusme.. elinden telefonunu da alsaydin bari. Aşırı takintili birisiniz belli
Halbuki senin gibi kısıtlamayanlarda var ama onlarada koca yok

Yazılan gayet net..İftira olur ama yinede bu aklı vereyim..komik.

Başkasıda size bunu yapar umarım..o zaman iftiraya uğramak neymiş anlarsınız.
Pardon yaranız mı var? Bayaa bi gocundunuz da. Konu sahibi sorduğu için söyledim diyorum algıda sorun mu var?
Kaldı ki ben yazdım diye uygulayacak mı, bilinci yerinde kendi bilir ne yapacağını. Bana iftira konusundan eleştiri yapıyorsunuz ama kendiniz beddua ediyorsunuz ne çelişki ama. :işsiz:

Alkolik bi kocam olacagina hic olmasin daha iyi :KK66: aman dikkat et kocişin kacmasin elinden :KK70:
Ben sadece latife yaptım yahu... benim eşim elimde değil yüreğimde, yüreğim de kafes değil kaçmak kaçırmamak bağlamak vb bana göre değil.

az önce mune bir uyarı yaptı ben yeniyim bdv de sen eski (daha dertli) bir üye olarak aydinlatsana beni uyarıları dikkate almıyor muyuz
Yeni misin acaba? Bu da diger hesabin olmasin. Sahte bu hesabin bence. Yoksa bi baskasina yazdigim yorumu boyle uzerine alinmazdin. Ben baskasina yorum yaziyorum ne hikmetse cevap senden geliyor.

Adama pislik, rahat diyorsunda "bana arkadasini soyle, sana kim oldugunu soyleyeyim." Demisler. Biyerde benziyorlar, uyuşuyorlar demekki.
Kimse kimseye israrla zorla birsey yaptiramaz. Birlikte calisan herkes dibdibe olmak ve karsi tarafin her istedigini yapmak zorunda degil. Esim alkol almaz, mumkunse alkollu ortami da tercih etmez. Kim olursa olsun, isterse sabaha kadar israr edilsin bu değişmez. Kaç yasinda adam kendini bilmiyorsa da yapacak birsey yok. Cocuk gibi arkadasini tembihlemek olmaz.

Yeni misin acaba? Bu da diger hesabin olmasin. Sahte bu hesabin bence. Yoksa bi baskasina yazdigim yorumu boyle uzerine alinmazdin. Ben baskasina yorum yaziyorum ne hikmetse cevap senden geliyor.
Gerçekten artniyetlisin. Üyeliğim arastirilabilir ilk ve tek uyeligim. Ben bunu her türlü ispatlarim peki sen sonrasında bu saçma iddia için özür dileyecek misin

Gerçekten artniyetlisin. Üyeliğim arastirilabilir ilk ve tek uyeligim. Ben bunu her türlü ispatlarim peki sen sonrasında bu saçma iddia için özür dileyecek misin
Özur dilemem icin hata yapmis olmam lazim degil mi? Ama ilk basta laf sokan sensin.artniyetli oldugumu dusunuyorsan bana yazdigin ilk yoruma tekrar bakiver

Adama pislik, rahat diyorsunda "bana arkadasini soyle, sana kim oldugunu soyleyeyim." Demisler. Biyerde benziyorlar, uyuşuyorlar demekki.
Kimse kimseye israrla zorla birsey yaptiramaz. Birlikte calisan herkes dibdibe olmak ve karsi tarafin her istedigini yapmak zorunda degil. Esim alkol almaz, mumkunse alkollu ortami da tercih etmez. Kim olursa olsun, isterse sabaha kadar israr edilsin bu değişmez. Kaç yasinda adam kendini bilmiyorsa da yapacak birsey yok. Cocuk gibi arkadasini tembihlemek olmaz.

Pislik kelimesini nerde gördünüz acaba? Çok baktım konuma nerde pislik kelimesi geçirdim diye ama,bulamadım.. mutsuzluktan herhalde??

Hanımlar lütfen uyarıları dikkate alalım, rica ediyorum 2. üyelik vb şüphelerimizde de bildirelim.

Ayrıca müne seviyeli bir şekilde cvp verdiğim halde bile beni banlıyorsun ama hakaret edenlere de göz yummana anlam veremiyorum!

Ayrıca müne seviyeli bir şekilde cvp verdiğim halde bile beni banlıyorsun ama hakaret edenlere de göz yummana anlam veremiyorum!
Sitede yazılan her kurallara aykırı yorum kötü içerik yapılmalıdır, kötü içerik yapılmış ve kurallara aykırı yorumlar uyarı alır, göz yummak??? Biz kötü içeriklere bakarız, topikleri okumaya imkanımız olmaz, kötü içerik yaptıysanız uyarı verilmiştir, yapmadığınız kötü içeriklerin sorumlusu biz değiliz zira site kullanım sözleşmesindeki kuralda şöyle yazar:
  • Kurallara aykırı bir durum görüldüğünde, başka kullanıcıların konuya müdahil olması üzücü sonuçlar doğurduğundan, doğru davranışın RAPOR tuşu ile yöneticilere bildirilmesi olduğunu hatırlatırız.

Sitede yazılan her kurallara aykırı yorum kötü içerik yapılmalıdır, kötü içerik yapılmış ve kurallara aykırı yorumlar uyarı alır, göz yummak??? Biz kötü içeriklere bakarız, topikleri okumaya imkanımız olmaz, kötü içerik yaptıysanız uyarı verilmiştir, yapmadığınız kötü içeriklerin sorumlusu biz değiliz zira site kullanım sözleşmesindeki kuralda şöyle yazar:

• Kurallara aykırı bir durum görüldüğünde, başka kullanıcıların konuya müdahil olması üzücü sonuçlar doğurduğundan, doğru davranışın RAPOR tuşu ile yöneticilere bildirilmesi olduğunu hatırlatırız.
Kaldı ki bu konuyu hatırladım, kiblenen her yorum uyarı aldı, hala banlı olanlar dahi mevcut.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bunda kötü içerik yok mu? Benim cevap verdiklerimde hiç kötü bir söz hakaret yoktu. Polemik de yoktu sadece cvp vermiştim ama neyse cvp için teşekkür ederim.
Ban yediğim için kendisini şikayet edemedim ama laf sokuyor. Okursanız sevinirim.

Back