• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim arkadaşlarıyla eğlence mekanına gitti

Ben koyduğunuz kuralıda saçma buldum kusura bakmayın ama!!
İnsanlar evli olabilirler ama bazen arkadaşlaarıyla eşleri dostlarıyla görüşmek ister vakit geçirmek isterler siz bu özgürlüğü kısıtlıyarak bu evliliği ilerki dönemler için çekilmez bile hale getirebilirsiniz...Sonuçta gittiği yeri kimlerle gittiğini biliyorsunuz sizi arasalar bile ne olucak niye sinirleniyorsun ki siz başkalarını düşünmeden yaşamayı çalışın ozaman inanın böyle sorunlarınız olmıcak bile...

yok canım arkadaşlarıyla sürekli vakit geçiriyor ama barlara falan gitmesine izin vermiyorum kural o yani normalde istanbuldada bildiğim arkadaşları ile hemen hemen her hafta çıkıp bir restaurantta oturuyorlar araba yarışlarına falan gidiyorlar sadece barlara eğlence mekanlarına izin vermiyorum

zannediyosam o çevreden arkadaslarına kural koymus cevreye guvenmedıgınden olabılır her ınsan aynı zamanda aynı tepkılerı veremıyo bazen hersey saygı cercevesinde olmalı :77:

evet cnm aynen böyle burdakiler kadınların duyguları olduğunu düşünmezler evliliği sadece yatmak olarak görürler eşlerine istedikleri giysileri alırlar istedkleri zaman kuaföre giderler hatta bir çoğu eşilerinin altına arabasınıda alır kadınlar keni aleminde takılır kocalar kendi aleminde tek birlkte faaliyetleri yatak oluo birçoğuda birbirini aldatıo o yüzden bu çevreye güvenmiyorum ve barlara falan gitmesine izin vermiyordum istanbuldaki herkes işinde gücünde sabahtan akşama kadar çalışıyorlar geçinme derdindeler burdakiler rahatlıktan sapıtma derdindeler

valla ister yazlıkta olsun ister kışlıkta olsun bi erkeğin arası sıra erkek arkadaşlarıyla dışarda takılması yemeğe falan gitmesi gayet normal, hatta olmalıda
bu konuda katı kurallar falan olmamalı
sadece abartılmamasına dikkat edilmeli diye düşünüyorum
sonuçta 5 yaşında çocuk değiller, oraya gidebilirsin buraya gidemezsin falan..

habire aramamak içn zor tutuyorum kendimi burdaki erkeklerede güvenmiyorum yani yanındaki arkadaşlarına çünkü burda yaşamaya devam eden erkeklerin ve kadınların %90ı karısını kocasını aldatıyor hiç çekinmeden sürekli birileri birilerine boşanma davası açıyor 5bin nüfuslu bir yer olmasına ramen rahatlıktan şımarık insanlar yılın 5 ayı çalışıp 7 ayı tatil yapıp para yediklerinden birde kültürsüzlükten sapıtıolar yanındaki evli arkadaşlarının sevgilileri var ve bunu gururla anlatabiliyorlar eşim ben hep akıl veriyorum ama dinlemiyorlar dio nie onlarla arkadaşsın dediğimdede biz kadın muhabbetimi yapıoruz hep normal arkadşm benim onlar diyor

aa evet biz de kız kıza eğleniyoruz kovdum onu da dersin kusura bakmayın sizi çağırmayı unutmuşum dersin

Canım cevabını verip kocanı savuncaksın..

Benim eşimde ayda yılda bir gider..
4-5 DE GELİR haberim olur mutlaka ben nerde kimle bilirim yanii..
Bu insanlara noluyor inan bende çözebilmiş değilimm..
Yine eşimin böle 5 de felan geldiği bir günün ertesi karşı komşum kocan sabaha karşı geldi dedi..
Bende eee dedim..
Ne bilimm işte çocuğa süt ısıtmaya kalkmıştımdaa ses duyunca baktımdaa kocan o saatte geldideeee..
Haberim var biliyorumm dedimm
Elalemede açıklama yapıcam sankii nerdeydi kocam naptıı onu bekliyodu kadın açıklama yapim diyee..
Bu millete noluyor yaa ben anlamadım.
İnsanların aralarınımı açmaya çabalıyorlar
Sözde bir kurt düşürüp insanın içinee huzur bozcaklar..
Senin haberin varsa olan bitenden cevabı vercen suscaklarr kime neeeee:20:

bence o kızlara vereceğin cevap şu olmalı : evlendik diye yapışık ikiz olmadık ya :55:

kural kelimesine takıldım ben, evlilik kuralları çiğnememek, kurallara uymamak/uymak gibi bişe değil ki..
eşin yada sen senin hoşlanmadığın bir şeyi yapmıyorsa; seni incitmemek için, seni sevdiği için yapmamalı.. kural böyle diye değil :44:

kural mı koydunuz?
ilginç geldi açıkcası bu tabir
eşiniz çocuk mu?
ya da illa evlisiniz diye hiç erkek erkeğe çıkamayacak mı ve bir de şu var
o fotograf cekme cesaretınde bulunup da size yollayanlara neden tahammul edıyorsunuz ki verin cevabını kesin iletişimi bu kadar basit

sana fotoğraf çekip gönderecek kadar art niyetli insanlara açıklama yapmak zorunda değilsin ki
ben olsam böyleleri ile muhatap bile olmam:19:

Bırakın arada bir eşinizinde kendine ait bir hayatı olsun. Ayrıca o ne diyecek bu ne diyecek diyede yaşanmaz ki hayat sizin hayatınız kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz...

canım arkadaşlarınıza aranızdaki sürtüşmelerden aslaaa açık verme ! Her daim eşinin yanında ol !

valla ister yazlıkta olsun ister kışlıkta olsun bi erkeğin arası sıra erkek arkadaşlarıyla dışarda takılması yemeğe falan gitmesi gayet normal, hatta olmalıda
bu konuda katı kurallar falan olmamalı
sadece abartılmamasına dikkat edilmeli diye düşünüyorum
sonuçta 5 yaşında çocuk değiller, oraya gidebilirsin buraya gidemezsin falan..

Gece saat 3-4 e kadar gezmek de bence normal değil..

eşim gece 4 te geldi bir sorun olmadı yarın bende gideceğim kuzenim ve diğerleri görmüş kesin bişi diecekler de

kural derken şu bizm evliliğimzdede sevgililiğimzdede ben baskın olmadım hiç eşim çok sinirli ve baskındır
sadece evlilik kuralları koyduk nişanlıyken sonradan ayyhh eşim eve gelmio eşim beni dışarı çıkarmıo eşimin arkadşlarından bıktım eşimin ailesinden bıktım vs. vs. olmasın die belli maddeler koyduk her iki tarafta birbirimizin kurallarınaa yani isteklerine uyarsa sorun çıkmaz die düşündük ve çok şükür daha hiç çıkmadı

mesela kurallardan bazıları
her hafta en az 1 gün birlikte sosyal faaliyet yapılacak sinema alışveriş yemek vs.
gece geç kalınmayacak
misafir geldiğinde ben yalnız kalmayacağım birlikte misafir perverlk yapılacak
her gece arkadaşlarla dışarı çıkmayacak haftada 1 gün 12-1e kadar onun haricinde arkadaş ailelere birlkte gidersek gidilecek ya da özel bir günse arkadşlarıyka çıkabilr
aileye karşı ben onu ezdirmeyeceğim o da beni ezdirmeyecek
ben onsuz dışarı çıkıp orda burda gezmeyeceğim o da geceleri çıkmayacak
temizlik varsa evde tek başıma işn için çıkamayacağim gibiyse ortak yapılacak
kocasını aldatan bir bayan arkadaşı ben eve davet etmeyeceğim karısını aldatanda bir erkek arkadşını o eve davet etmeyecek

bunun gbi onunda benden istekleri var her iki tarafta uyguluyor bir buçuk yıldır ve daha hiiç sorun çıkmadı kimse kimseden şikayet etmedi

Son düzenleme:
Gece saat 3-4 e kadar gezmek de bence normal değil..

canım ben normal bi yemek yenmesinden bahsediyorum, 11-12 bilemedin 1 olur döner, yazımda 3-4 e kadar gezmesi normaldir diye bişey yok, dikkatli okursan!
yoksa tabii ki de kocasının sabaha kadar gezip eğlenmesini hiç bi kadın normal karşılamaz

Son düzenleme:
eşim gece 4 te geldi bir sorun olmadı yarın bende gideceğim kuzenim ve diğerleri görmüş kesin bişi diecekler de

kural derken şu bizm evliliğimzdede sevgililiğimzdede ben baskın olmadım hiç eşim çok sinirli ve baskındır
sadece evlilik kuralları koyduk nişanlıyken sonradan ayyhh eşim eve gelmio eşim beni dışarı çıkarmıo eşimin arkadşlarından bıktım eşimin ailesinden bıktım vs. vs. olmasın die belli maddeler koyduk her iki tarafta birbirimizin kurallarınaa yani isteklerine uyarsa sorun çıkmaz die düşündük ve çok şükür daha hiç çıkmadı

mesela kurallardan bazıları
her hafta en az 1 gün birlikte sosyal faaliyet yapılacak sinema alışveriş yemek vs.
gece geç kalınmayacak
misafir geldiğinde ben yalnız kalmayacağım birlikte misafir perverlk yapılacak
her gece arkadaşlarla dışarı çıkmayacak haftada 1 gün 12-1e kadar onun haricinde arkadaş ailelere birlkte gidersek gidilecek ya da özel bir günse arkadşlarıyka çıkabilr
aileye karşı ben onu ezdirmeyeceğim o da beni ezdirmeyecek
ben onsuz dışarı çıkıp orda burda gezmeyeceğim o da geceleri çıkmayacak
temizlik varsa evde tek başıma işn için çıkamayacağim gibiyse ortak yapılacak
kocasını aldatan bir bayan arkadaşı ben eve davet etmeyeceğim karısını aldatanda bir erkek arkadşını o eve davet etmeyecek

bunun gbi onunda benden istekleri var her iki tarafta uyguluyor bir buçuk yıldır ve daha hiiç sorun çıkmadı kimse kimseden şikayet etmedi

bunlar ne maddesi ben anlamadım.medeni kanun maddeleri gibi kanun mu yaptınız kendinize?

ya ne olursa olsun kadın evdeyken kocasının sabah 4 lere kadar dışarda olmasını eşini yalnız bırakmasını kimse istemez bende evlendiğimzden beri çok özel olmadıkça yapmadığı birşey olduğundan dolayı garipsedim biraz triplere girip kavga etmeyelim bana yardımcı olun die konuyu açtm canlarım

bunlar ne maddesi ben anlamadım.medeni kanun maddeleri gibi kanun mu yaptınız kendinize?

tatlım o kdar çok konu okudumki 3 aydır evliyim eşim hergece arkadaşlarıyla misafr gelio ben tek başıma uğraşıorum falan yazıolar bunları evlenmeden önce konuşmadınızmı diorum konuşmadık dior ee tabi sonra adam sana yapmayacağının sözünü vermediği şeyleri yapınca zor gelecektir bu şekilde tek tek madde madde değil tabi ki ben örnek olsun die yazdım :) ama çok şükür iyiki evlenmeden herşeyi konuşmusuz şu olmayacak bu olmayacak dmi gbi o yüzden de şikayetimz hiç yok birbirimzden ikimizde verdiğimiz sözleri tutuyoruz

Son düzenleme:
birde eşimle biz birlikte iş yapıyoruz yani işimizde beraber herşeyimiz beraber benden ayrı olunca garipsiyorum :)

Back