- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
- Konu Sahibi Queenkingg
Valla helal olsun o aileye diyorum. Kalmadı böyle insanlar. Bence gitmemekle çok iyi yapmışsın gidip gelmek daha kötü..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara için söylediklerinizde samimi misiniz?Ankara şu pavyonlariyla meşhur, yollarında eskort ilanlarından kaldırım gözükmeyen , bildiğimiz Ankara mi?
Bir insan neden gezmeye Ankara'ya gider ki? Konya'da yaşıyormuşsunuz. Konya'ya da Ankara'ya da gittim. alışveriş olarak birinde olan biri de olmayan ne var ki? Konya küçük şehir değil. Kaldı ki gidip alınacak herşey internetten de alınabilir
Bu adama sorumluluk fazla gelmiş anlaşılan. Belli ki hala bekar gezen arkadaşlarına özeniyor.
Yine de şanslısın, bu süreçte herkes senin yanında. Ama ben olsam onun ailesinin evinde kalmaz kendi ailemin evine giderdim.
Ayrıca şu an eve gelmemesi onun için ceza değil ki, ödül.
Sonuçta yılbaşı haftasını tek başına geçirmek istemiş ve geçiriyor.
Ben de bazen tatile çıkmadan önce annemle kavga ederim, tek başıma cikmamdan nefret eder. Ama kavga ettiğim için mutsuz olsam da küslük bahanesiyle zırt pırt atamadığı için, gönlümce gezip eğlendiğim için de mutlu olurum. O yüzden eşiniz de böyle düşünüyor olabilir.
Bence zaten herkes herşeyi biliyor, gidin ailenizin evine. Hepten huzuru kacsin
Yilllaaaaaaar yillar önce Ankara Ulus'ta otelde kalmiştim. O zaman oranın nasıl bir yer oldugunu bilmediğim için havaalani arabasına ve gençlik parkina-lunaparka yakın diye nezih bir otel seçtiğimi sandım. Ama yan otelin kapisinda travesti bekliyordu:)Ankara için söylediklerinizde samimi misiniz?
Ben de çok samimi bir şekilde şunu söylemek istiyorum. Ankara'da doğdum büyüdüm okudum yani bir 26 yilim var Ankara'da. Ama o sizin bahsettiğiniz şeyleri hiç görmedim desem. O caddeyi çok iyi biliyorum ve biz normalde geceleri oralarda çok dolaşmayız. Ama sabah olduğunda bildiğiniz normal cadde olur. Keşke siz de iyice araştırmadan otelde kalmasaydiniz. Öğretmen evi var, Anıtkabir'in altında çok nezih oteller var. Çankaya biraz pahalıdır ama orada da çokça otel vardır. Yani bu kadar yeri farklı ve değerli olan başkente bu yakıştırmaları yapmak beni üzdü açıkçası. İstanbul Ankara'nın yanında bu konuda daha sıkıntılıdır ama bunlar İstanbul'un güzelliğini tarihi dokusunu silemez.Yilllaaaaaaar yillar önce Ankara Ulus'ta otelde kalmiştim. O zaman oranın nasıl bir yer oldugunu bilmediğim için havaalani arabasına ve gençlik parkina-lunaparka yakın diye nezih bir otel seçtiğimi sandım. Ama yan otelin kapisinda travesti bekliyordu:)
Hemen sagimda aile briç salonu, solumda pavyon..diğer yanda bir tane daha otel,sonra yine bir briç ve konken salonu
Akşama doğru genclik parkina doğru yola çıktım, ulustan parka gidene kadar yolboyu yerde travesti - masaj salonu kartları,çıplak erotik kadın resimleri vardı.
Zaten sonraları çok esprisini duydum ''ankara'nin dogal bitki örtüsü travesti kartlarıdir" şeklinde
Eki Görüntüle 2220416
Ama tabii tüm Ankara için koca bir pavyondur demek büyük saygısızlık olur. Benim her sene gittiğim hiç olumsuz birşey yaşamadığım bir memur ve öğrenci kenti aynı zamanda. Ama büyük bir pavyon kültürü var.
İşte siz oranın mimli olduğunu biliyorsunuz ,pavyonlarla dolu olduğunu biliyorsunuz ve uygunsuz saatlerde oradan gecmemeye calisiyorsunuz. Ben bilemediğim icin tam ortasına gidip o kulture, yanar döner ışıklı pavyonlara, hayat kadını alışverişlerine falan tanık oldum azıcık ucundan da olsa.Ben de çok samimi bir şekilde şunu söylemek istiyorum. Ankara'da doğdum büyüdüm okudum yani bir 26 yilim var Ankara'da. Ama o sizin bahsettiğiniz şeyleri hiç görmedim desem. O caddeyi çok iyi biliyorum ve biz normalde geceleri oralarda çok dolaşmayız. Ama sabah olduğunda bildiğiniz normal cadde olur. Keşke siz de iyice araştırmadan otelde kalmasaydiniz. Öğretmen evi var, Anıtkabir'in altında çok nezih oteller var. Çankaya biraz pahalıdır ama orada da çokça otel vardır. Yani bu kadar yeri farklı ve değerli olan başkente bu yakıştırmaları yapmak beni üzdü açıkçası. İstanbul Ankara'nın yanında bu konuda daha sıkıntılıdır ama bunlar İstanbul'un güzelliğini tarihi dokusunu silemez.
Son durumunuz nedir?Kusura bakmayın arkadaşlar bildirmemişim , konyalıyız ama ilçemiz ankaraya konyadan daha yakın arabayla bir saat sürüyor ortalama , alışveriş, büyük ihtiyaçlar hastane vb şeyler için genelde oraya gideriz , eşiminde cogu zaman ankarada işleri olur yani öyle bi anda ankaraya gidicem demesi aslında yadırganir bi şey değil ama bunu anormal şekilde dile getirince bende şüphelendim. Bu bahsettiğim arkadasta babadan zengin altında arabalar rahat bir şekilde büyümüş bu hale gelmiş,ailesi komşumuz çok düzgün saygılı insanlar olmasına rağmen, eşiminde cocukluktan beri en yakın arkadası özünde iyi insan olsa da bu davranışlarını herkes biliyor , evli barklı bu adam demiyolar . Kendisi de evlenmek istiyor. Evlensin bizimkinin dönüp yüzüne bakmaz evden çıkmaz o bizimki o zaman anlar
Kayınvalideniz ve kayınpederiniz gerçekten size değer veren insanlar demekki bu çok güzel
Son durumunuz nedir?