o zaman sizde bend eordaydım ben nasıl görmediniz hayret felan dersin:) gülersin..iş ciddileşirse evet gitti haberimde var ben attım evden arkadaşlarımı çağırdım evde eğlendik dersin:) aa keşke size de deseymişim tüh dersin:)
aa benimkide balık burcu canım karakter yönünden çok sağlamdır benim eşim fikirlerini kimse kolay kolay değiştiremez istediği ortama girsin doğruları kendinin doğrularıdır. kimseden etkilenmez yani o yönden çok güveniyorum eşime balık burcu erkeği böyle seninki de böyle mi ?
istanbulun göbeğinde yaşayıpta böyle yapmayınca ve buraya geldiğimizde bazen sabah kadar arkadaşlarıyla takılmasına deli oluyorum ben kötü birşey yapsam istanbulda çok rahat yaparım en iyi mekanlarına girerim ruhun bile duymaz orda yapmayıp burad küçücük yerdemi yapıcam diyorda işte birazda burdakilere güvenmiyorum
ya ben aşırı kıskancım ama o da kıskanç ben onsuz sokağa bile çıkmıyorum o çıktığındada kavga ediyoruz gecikince birazda sizin fikirleriniz yorumlarınızla aşırı kıskançlığımı yenmeye çalışmak için açtım konuyu sonuçta bir erkeği çok sıkarsan bunalır ama sıkmadanda yapamıyorum çok kuruntuluyorum kendi kendime yazıyorum çiziyorum
ya ben aşırı kıskancım ama o da kıskanç ben onsuz sokağa bile çıkmıyorum o çıktığındada kavga ediyoruz gecikince birazda sizin fikirleriniz yorumlarınızla aşırı kıskançlığımı yenmeye çalışmak için açtım konuyu sonuçta bir erkeği çok sıkarsan bunalır ama sıkmadanda yapamıyorum çok kuruntuluyorum kendi kendime yazıyorum çiziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?