• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim arkadaşlarıyla eğlence mekanına gitti

ilksah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.859
6
358
bir buçuk yıldır evliyiz nişanlılık dönemiyle birlkte iki buçuk yıl Normalde istanbulda yaşıyoruz eşim çok fazla sosyal biri olmasına ragmen nişanlandıktan sonra bensiz eğlence mekanlarına gitmeme kuralı koydum sağolsun bugüne kadar uyguladı gizlide asla gitmez
şimdi memleketteyiz burasıya yazlık bir yer sayılır sahile eğlence mekanlarına 20 km
arkadaşları illaki gidelim orda içip sohbet ederiz falan demişler
aradı eşim beni bir nevi izin istedi
arkadaşlarına mahçup olmasın die git dedm ama gittiği sahil yerindeki insanların yarısı beni ve eşimi tanıyordur
buranın yerlileri yani özellkle kıskanç ve dedikoducu kızlar gördüklerinde mutlaka beni arayıp ilksahcım nerdesin eşini gördüm şu mekandaydı belki sende gelmişsindir die aradım falan deyip beni sinir etmeye çalışacaklar
sevgilyken yapıolardı çünkü ve burası çok dedikoducu biryer bütün herkes öyle kimse birbirini çekemez
kötü mü yaptım kuralımı çiğneyip git dediğim için yoksa gitme deseydim çok mu fazla sıkmış olacaktım
normalde evliliğimzin kurallarını çiğnemez ama bazen acaba çok mu sıkıyorum birgün patlak verirmi sonuçta yaşamadığı şey kalmamış girmediği ortam kalmamış sosyal birini bu kadar sıkmak ne kadar iyi olur birde
kızlardan arayan biri olursada ne demeliyim iyi bir laf çakmak için

Son düzenleme:
laf çakmayın.

doğrudan konuşun.

örneğin:

" teşekkür ederim telefonun için..arkadaşımsan bile bile hasetlik yapıp beni üzmezsin
yok arkadaşım değilsen de senle iletişim kurmamız çok gereksiz"

bir buçuk yıldır evliyiz nişanlılık dönemiyle birlkte iki buçuk yıl Normalde istanbulda yaşıyoruz eşim çok fazla sosyal biri olmasına ragmen nişanlandıktan sonra bensiz eğlence mekanlarına gitmeme kuralı koydum sağolsun bugüne kadar uyguladı gizlide asla gitmez
şimdi memleketteyiz burasıya yazlık bir yer sayılır sahile eğlence mekanlarına 20 km
arkadaşları illaki gidelim orda içip sohbet ederiz falan demişler
aradı eşim beni bir nevi izin istedi
arkadaşlarına mahçup olmasın die git dedm ama gittiği sahil yerindeki insanların yarısı beni ve eşimi tanıyordur
buranın yerlileri yani özellkle kıskanç kızlar gördüklerinde mutlaka beni arayıp ilksahcım nerdesin eşini gördüm şu mekandaydı belki sende gelmişsindir die aradım falan deyip beni sinir etmeye çalışacaklar
sevgilyken yapıolardı çünkü
kötü mü yaptım kuralımı çiğneyip git dediğim için yoksa gitme deseydim çok mu fazla sıkmış olacaktım
normalde evliliğimzin kurallarını çiğnemez ama bazen acaba çok mu sıkıyorum birgün patlak verirmi sonuçta yaşamadığı şey kalmamış girmediği ortam kalmamış sosyal birini bu kadar sıkmak ne kadar iyi olur birde
kızlardan arayan biri olursada ne demeliyim iyi bir laf çakmak için

anlatış tarzından herhalde, eşini bi an çocuğun gibi gördüm :44:
kızların telefonunu açmak zorunda mısın ki?

Son düzenleme:
İyi yapmışsın bence. Hem arkadaşlarına mahcup olmamış olur, hem de kafasını dağıtır. Arada bir böyle seyler iyidir; deşarj olmak adına.....

Kurallarınızı cignediğinizi de düşünme, o an ki şartlar icin uygundu de kendi kendine.

Tatilde-memlekette kuralı bozmaktan zarar gelmez.Bırak boşver,eski arkadaşlarıyla hasret gidersin,deşarj olsun.

Kızlar ararsa doğal konuşabilirsin.Evet biliyorum,madem oradayım sandın,neden gidip eşimle selamlaşmadın ? Bak seni gördüyse alınmıştır filan diyebilirsin.

Eşin erkek ark. gitmiş eğlenmeye evet haberim var biliyorum erkek erkeğe gittiler diyebilirsin çok cvp vermen gerekiyorsa (ama öyle insanlara açıklama yapmak bile gereksiz bana göre)

sevgiliyken sürekli yapıyorlardı beni deli ediyorlardı sonra bizde kavga ediyorduk eşimle hatta fotoğrf çekip gönderdiklerini hatırlıyorum çok rezil bir yer burda doğdum büyüdüm ama %90 ı dedikoducu ve hep ara bozma peşinde aman birini görelimde karısına yetişrilelim erkekleride hemen kocasına yetiştrme peşinde çoğu böyle cahil insanlarda işte içim içime sığmıyor kıskanıyorum sevgiliyken çok rahattı gidiyordu geziyordu sonra çok kavga ediyorduk die artık belli kurallar koyduk oturup konuşarak

Son düzenleme:
kuzenim bile evli olduğu halde yapıyordu bunu eşimi kızlarında olduğu bir mekanda görmesin hemen fotoğrf çekip gönderiyordu lise arkadaşlarım falan sevgiliyken hep bunlarla uğraştım die kural koydum biraz bende hemen tersleyemem insanları eşim hep kıskanç insanlarla kes samimiyetini derdi de ben yapamam pek

sevgiliyken sürekli yapıyorlardı beni deli ediyorlardı sonra bizde kavga ediyorduk eşimle hatta fotoğrf çekip gönderdiklerini hatırlıyorum çok rezil bir yer burda doğdum büyüdüm ama %90 ı dedikoducu ve hep ara bozma peşinde aman birini görelimde karısına yetişrilelim erkekleride hemen kocasına yetiştrme peşinde çoğu böyle cahil insanlarda işte içim içime sığmıyor kıskanıyorum sevgiliyken çok rahattı gidiyordu geziyordu sonra çok kavga ediyorduk die artık belli kurallar koyduk oturup konuşarak

gitmesine engel olmamakla iyi etmişsin cevaba gelincee .. orda oldugunu biliyorum haberim var teşşekkürler. de geç derimm.

Öyle insanlar her ortamda olur cnm çok can sıkıcı, kendine özgüveni olmayan sürekli başkalarının açıklarını yakalmaya çalışan gereksiz insan tipleridirler.. :100:

habire aramamak içn zor tutuyorum kendimi burdaki erkeklerede güvenmiyorum yani yanındaki arkadaşlarına çünkü burda yaşamaya devam eden erkeklerin ve kadınların %90ı karısını kocasını aldatıyor hiç çekinmeden sürekli birileri birilerine boşanma davası açıyor 5bin nüfuslu bir yer olmasına ramen rahatlıktan şımarık insanlar yılın 5 ayı çalışıp 7 ayı tatil yapıp para yediklerinden birde kültürsüzlükten sapıtıolar yanındaki evli arkadaşlarının sevgilileri var ve bunu gururla anlatabiliyorlar eşim ben hep akıl veriyorum ama dinlemiyorlar dio nie onlarla arkadaşsın dediğimdede biz kadın muhabbetimi yapıoruz hep normal arkadşm benim onlar diyor

Son düzenleme:
o zaman sizde bend eordaydım ben nasıl görmediniz hayret felan dersin:) gülersin..iş ciddileşirse evet gitti haberimde var ben attım evden arkadaşlarımı çağırdım evde eğlendik dersin:) aa keşke size de deseymişim tüh dersin:)

balık burcları ıyıdır ıyı :) sıkıntı yapma bence kırk yılın bası gıtmıs hem tadında tuzunda bıraksın oda :D 40 yıl sonra bı daha ızın ıstesın yeter ona:46:

inşallah tadında tuzunda bırakır git dedm die sabaha kadar takılmaz o gelene kadar kkda takılmaya çalışıcam yoksa triplere girerim yine kim var yanında masada kim var yan masada kim var bilmem ne deyip kavga etmeye başlarız

balık burcu canım

aa benimkide balık burcu canım karakter yönünden çok sağlamdır benim eşim fikirlerini kimse kolay kolay değiştiremez istediği ortama girsin doğruları kendinin doğrularıdır. kimseden etkilenmez yani o yönden çok güveniyorum eşime balık burcu erkeği böyle seninki de böyle mi ?

aa benimkide balık burcu canım karakter yönünden çok sağlamdır benim eşim fikirlerini kimse kolay kolay değiştiremez istediği ortama girsin doğruları kendinin doğrularıdır. kimseden etkilenmez yani o yönden çok güveniyorum eşime balık burcu erkeği böyle seninki de böyle mi ?

aynen katılıyorum arkadaşıma :) için rahat olsun şekerim

Back